Dagen före allvaret.

Imorrn tar vi tag i en tenta till. För att det är så grymt roligt. Oja. Har försökt göra sista-försöket-plugg, men man vet ju med erfarenhet att man aldrig orkar plugga mer den sista dagen ändå. Så jag gjorde lite annan skit emellan, som att åka o handla och glömde självklart det viktigaste, sen fick jag mina kläder från Haléns också, så lite glad är jag allt!



Saker man kan göra istället för att plugga...


Ett år äldre...

och ett år närmare pensionen. höhö Men jag klagar inte! Har haft en superbra födelsedag, har ju fått åka skidor, fått skönsång av ett 16årigt fotbollslag, ätit tårta, haft roadtripp med Madde, käkat korv med mos på en mack och blivit bjuden på champagnekvällsmat av Madeleine! Kan inte vara nöjdare! :D

Och jag tackar så himla mycket för alla gratulationer! Så glad :D


Seeee. finns det nån bättre kvällsmat?!


Nedräkning.

Jösses Amalia! Jag fyller år om mindre än en timma! 22 år, allvarligt, jag slutade fylla vid 20...sååååå. Och mitt sinne ligger på 19, jag är fortfarande ung! haha ingen ålderskris alls, nej. (allvarligt, jag har faktikst inte det, tror stenhårt på att jag är 19...haha)


Se upp i backen!!!

haha, näe så illa är det inte. Rätt så gott att ha kommit ut i backen igen, var närmare 4 år sedan jag åkte senast. Förr i tiden så åkte vi ju upp i snitt varannat år, då satt liksom tekniken lite bättre än vad den gör idag kan jag säga. he he he Var tillochmed lite nervös imorses, och nej, inte för att åka nerför, näääe! min rädsla sitter i liftarna. Jag verkligen HATAR liftar. Eller nej, ok, lite starkt. Men det är ofta jag och liften har haft dispyter om en säger så (ramlar mer i dom än i backen). Aja, nu har jag kommit över den rädslan, ramlade inte en gång i knappliften. Däremot så gjorde jag en grov vurpa mitt i backen, pappa ansåg dock att jag la mig ner (tro på mig). Annars har det gått bra, och nu ska jag plugga!





Oja, jag kör en het stil i backen. Rött och svart är grejjen, för att bara nämna mina skidor sen, rödsvarta dom med! Det är mössan som faller lite, meeeeen jag har en lila tröja under, så det fungerar ju!



Fick ett par skidglasögon med! Mycket, mycket hett. haha


Uppe i fjälle'!

Här sitter jag, min fader, min lillebror och ett helt fotbollslag med 16åriga killar, killar med riktigt låg humor, jag menar Whipe Out...det är grymt dåligt asså. haha Har blivit tilldelad ett helt eget rum med fyra egna sängar, egen toalett och ett skrivbord så jag kan plugga. Mmm, jag mår rätt bra. Frågan är bara om jag kommer kunna slita mig från backen för att plugga?...:S  Det får tiden bevisa. he he he Dags att gå å lägga sig snart kanske...upp tidigt imorrn!


Jaa, hur vore det om inte storasyster tog med sig datan? Du skulle inte klara dej va, gustav!? :P


Vi ses i backen!

Nu drar jag till SÄLEN! :D Det blir några dagar fullt utav slalom och plugg, härlig mix! Men först ska pappa och Gustav komma och fika här hos mig...sen bär det av!

Att sjunga högt till "Du gör min dag, du gör min dag, DU GÖR MIN DAG"!, det gör min dag! :D


och den här är bra med...


PROMOE!

Efter Promoe släppte sin såkallade dunderhit "Svennebanan" så föll han bort lite, man blev väl helt enkelt lite trött på han...konstigt? Men kort efter sin hit så släppte han den här låten, och äntligen kan jag förmå mig att börja lyssna på honom igen...och ja fööö faaaaen! Jag gillar den! Den rullar tungt i spelaren ska ni veta!
ÄÄäääe! Jag blir festsugen ju!


OJOJOJ!

Jag fyller ju år om tre dagar! Helt totalmissat! Det har gått så fruktansvärt fort ju, dock kommer jag sitta insnöad i mitt tentapluggande uppe i Sälen denna speciella dag. Underbara Sälen! Kommer bo mitt i Lindvallen, precis brevid Gustavsbacken! Så ja kan gå ut o åka lite o sen gå in o plugga o sen gå ut o skida lite till! Mm, det kommer bli underbart! Att åka skidor är livet!

Sen tar jag och Madde pappas bil hem till Kstad på tisdag kväll, skönt att slippa ha någon busstid att passa...mycket bättre att få åka bil! JADDÅ!

Dags att packa kanske...pappa o lillebror kommer och hämtar mig vid 11 imorrn förmiddag, äsch, jag hinner ta de imorrn morgon!

slutligen. GLÖM INTE SOMMARTIDEN I NATT!

Tiësto!

Tiësto kommer aldrig slå Guetta, men den här låten är ändå rätt skön...Nelly Furtado är ju ändå Nelly Furtado.


Ljusa sommarreflexer.

Försöker desperat få tillbaka min gamla hårfärg och jag är nu ganska nära, blekte nämligen håret idag. Det som fattar är att jag ska bli riktigt, riktigt brun med så kommer jag nog vara räääätt nöjd sen. Så när jag kommer hem till påsk så är det på solariet igen!




Aa, och kanske klippa mig också...(det ser väldigt blont ut på detta kortet...men det är kameran som spökar, så ljus är jag inte. höhö)


Istället för utgång.

...så körde jag en kväll full av klädombyten istället, tänk vad många olika kombinationer man kan göra av sina gamla plagg ändå. Och eftersom jag shoppa loss lite idag så kunde jag kombinera ytterligare med de nya fräscha sakerna! Det är så underbart roligt och att testa de olika kombinationerna har utgjort min kväll/natt, sen när jag väl skulle hänga in allt igen var det ju förstås inte lika roligt. Blev dock ingen färgning av håret idag, det hanns inte med. he he


Den nyinköpta kjolen.



Och den nya kavajen.



Och ytterligare en kjol...



Och se där se, jag hitta min gamla paperbagkjol ju, trevligt trevligt.


Den grymt oproduktiva dagen.

Skulle pluggat från klockan 10 imorses, var på lektion redan kl 8...men efter den så sjönk produktiviteten till noll. Så nu känner jag mig inte som världens effektivaste människa direkt. Men jag har faktiskt nekat utgång idag så imorgon blir det mer plugg som tur är. Och ikväll blir det till att mysa själv med det billiga godiset från ICA Maxi, JAJJEMEN 39,90 kr/kilot!, haha. Så nu ska jag bara pallra mig dit någongång...vilket får mig att ångra att jag nekade månadens storhandling med Anna-lena...vilket i sin tur får mig att tänka på vad mycket jag har nekat idag. Aja, ibland behövs det ju en rejält lugn och ensam helg, för att uppskatta de andra underbara dagarna! :D
Så att jag sitter ensam ikväll är självvalt, jag är inte mobbad! haha nääe, men allvarligt, det är bra för budgeten och bra för mig! Nu ska ja dra in till stan o sorgeshoppa (hobbyshoppa) lite...som vi kallar det. höhö

och förresten...

Tänkte bara gå in och köpa den här idag. Meeeeeeeeeeeeen, jag gick och prova som tur var, det ser verkligen ut som att man trippeldubbelDD i den asså, Räääääätt stora boobs asså, not so hot!


Höll på att glömma!

Bestämde mig även för att sälja mina RayBan också. Jag menar, jag passar ändå inte i dom. Sorgligt nog. Här köper man ett par riktiga solbrillor och så passar dom inte! Räääätt onödigt. Så nu tänker jag sälja dom, så ifall nån är intresserad så är det bara säga till! Dom är knappt använda!






??????????????!

Idag var en dag då många frågetecken rätades ut. Idag var dagen då jag bestämde mig för en del saker. Saker som för mig länge varit diffusa.

Jag har bokat biljetter så jag beger mig hemåt på långfredagen och återfinns i Kstad på onsdagen veckan efter.

På söndag kommer pappa och lillebror och hämtar mig, för då ska jag upp och åka skidor i Sälen.

Åter i Kstad på tisdagkväll.

Ska upp redan kl 7 imorgon för det är bestämt så. Vi valde det tidiga övningstillfället. Otippat!

Bestämde mig för att plugga hela dagen, själv, nere i tysta avdelningen.

Att jag ska sorgeshoppa lite imorgon.

Och så kommer vi till det stora "kanske"t, blir det utgång eller inte?






Åååh, skit i sparandet!

Har aldrig sparat pengar i hela mitt liv, pengar är till för att spenderas ju. Och att jag får rata en av mina största hobbys, att SHOPPA, pga att jag måste spara stör mig något så ofantligt. Vet inte om jag klarar det, men då påverkar det mina planer i sommar. åååh, det är sååå irriterande alltihop.


Bussresan.

Ja, det började bra. Satte mig på bussen och hade 5½ timma framför mig. Visst skulle jag klara det? eller? Första timman går faktiskt helt smärtfritt, men så anländer vi i Mariestad. Jag uppfattade inte direkt...men jag tyckte att vi hade väntat väl länge på att bege oss så tittar jag upp (har nämligen datan i knät och musik i öronen...ingen, INGEN kan få kontakt med mig då...) och märker att det är drama framme vid busschauffören. En berusad och galen man i 20årsåldern har inte råd att betala sin bussbiljett med ska prompt med som det verkar. Och han ger sig verkligen inte, han gapar o skriker, på busschauffören och hans tjejkompis. De är tillochmed nära på att polisanmäla honom då han sparkat på bussen. Herregud, säger jag bara. Sen bar det vidare till Örebro, tjugo minuter senare än planerat då. Väl i Örebro, sittandes i väntesalen så får jag reda på att bussen fått tekniska problem redan i Västerås och jag kände att det här skulle bli en lång kväll. Sen att det bara är jag och A-lagare i salen bättre...DE BÖRJADE PRATA MED MEJ! Så jag fick lite panik o begav mej ut. Får reda på att bussen är en timma sen...så där är jag, i Örebro en timma längre än väntat. Bussen kommer ändå tillslut...och jag är tillbaka i Kstad halv tio...vilket betyder att min buss hem inte går förrän 10 i. UNDERBART! Så man fick snällt sätta sig o vänta i tjugo minuter till. Var hemma klockan 22 och började resan kl 15. Jo, hela min dag gick åt till att åka buss, kul jul.

Surfar på flygande fot.

Japp, sitter på bussen upp till Karlstad nu, efter en "semester" hemma i fem dagar. Har vart riktigt gott att ha varit hemma ska ni veta! Även fast det var ett förbannat jobb att få iordning på en data, de är lite jobbigare än vad man tror faktiskt...det hela började med:

Inlämningen av den gamla datan...
Dödsbeskedet av den gamla datan
Försök att få hem den gamla datan, dock utan resultat innan helgen.
Köp av den nya datan.
Lycka.
Hämta den gamla datan, drar med min trogna vapendragare och co-driver (kanske bättre på att prata än att läsa kartor dock...haha) skämmer ut oss i databutiken, bestämmer oss för att aldrig mer åka dit.
Lämnar in för överföring av filer med mera, är dock tvungen att lämna ut mitt skämmiga lösenord och funderar på att aldrig gå in i samma affär igen.
Får hem datan.
Hittar verkligen inte filerna.
Känner mig dum som måste åka tillbaka o fråga vart filerna ligger.
Filerna låg på det enda stället jag inte tittat.
Pappa fixar Officepaketet till mej.
Nu är allt fixat.
Och jag är nöjd.

Tackar Mamma o Pappa!

Drömmer mig bort.



Det är sommar för mig...


Jag ger upp.

Det finns inte en chans att jag kommer klara av nått utan att skämma ut mig i en mindre eller större grad, men det finns alltid där...alltid. Och nu ska jag aldrig mer visa mig på SBL Data och jag tänker låta pappa hämta min nya data på Vara IT.

Så är det med det.

Sååå våren är här?!

Enligt mig är den det iallafall...all snö är snart borta här i Vara iallafall, och för mej betyder det...HANDLA KLÄDER! Det fungerar inte att ta bort en av mina starkaste hobbysar så, man mår ju bara dåligt utav det. Så här är mina senaste erövringar :D

Topp  Bikini

Längtar redan...


Bitter på livet.

Vet att det finns läsare som tycker att jag är allmänt bitter på livet och klagar i ett. haha Visserligen sant, den här bloggen går ut på att jag får "klaga" av mej. För oja, jag har mina anledningar att klaga, även fast jag alltid vill se livet från den ljusa sidan. Men nu är jag faktiskt lite bitter på livet igen. Känner inte för att åka upp till Kstad just nu iallafall, fast, det är allt kul där, men det är vägen dit som är jobbig. Bara ta tag i det.

Synes i Kstad på Tisdag!

Återuppväckelse.

Lyssnade på Körslaget i morses, och då spelade dom denna. Lyssnade på den så grymt mkt under min så kallade "Absolut Rock"-period. Och nu har jag återuppkallat den, grymt bra musik!


Saw VI

Allvarligt, de här filmerna blir bara mer och mer groteska. Nästintill patetiska, men ändå är jag fascinerad av att titta på dom. Vilka är det som sitter och hittar på alla dessa avskyvärda sätt att döda människor på? Egentligen? Grymt creepy är det iallafall. Man får rysningar av att bara tänka på det.


Stolt ägare.

Jag har fått mej ett nytt barn att ta hand om. Min nya data har infunnit sig i min ägo och jag är stolt och grymt nöjd. Självklart kommer jag sakna min gamla, den kommer alltid ha en plats i mitt hjärta och jag ska spara den, dock utan välfungerande hjärta. Jag lovar mej själv nu att ta hand om denna med hela mitt hjärta, det är inte värt att vara orädd om sånna här saker. Det tog mig väl ungefär 22 år att förstå, men nu hoppas jag att det sjunkit djupt in.







Vattenlös.

Problem med vattnet i Kstad eller? HAHA Rätt gott nöjd med att jag drog hem just den här helgen...ibland så ligger även turen på min sida. Tänkte gå och sätta på kranen här hemma och låta den stå på bara för att. HAHA Nej, sjukt dålig humor...tycker synd om er där uppe, tänk att inte kunna gå på toaletten, inte kunna dricka vatten, inte kunna duscha osv. Kommer inte upp förrän på tisdag, så jag hoppas innerligt att det är i schakt då.

Go to fullsize image

Vattenkran med vatten, för er Kstadbor som glömt hur det ser ut. HAHA


Chocktillstånd

Fick idag dödsbeskedet. Smärtan steg i mitt bröst. Gråten satte sig fast som en klump i halsen och känslan av att lägga sig ner i fosterställning var på snudden nära. Min kära data gick inte att rädda, moderkortet (läs hjärtat) hade gett upp och vi kunde visserligen sätta in ett nytt för dryga 6000kr (kort+arbete), men blev istället tipsade om att köpa en helt ny data. Så det är ungefär på den nivån det ligger på just nu...på bristningsgränsen hela tiden.

Vad hände?

Först var det Danny...
Sen var det Snygg-Erik...
och så kommer det som förvånar oss alla...men sen när blev Mathias den snyggaste i EMD?!



Visserligen med tandborste i munnen, men svårt att hitta bilder på honom. Sååå är det någon som vet om han har tjej? haha

Idag gäller det.

Vi lämnade in datan i onsdags och idag ska pappa ringa och titta om den gick att laga eller inte...annars har jag ett ganska stort problem. Så låt oss hoppas!

En fyra för tre.

Fick jobb på ICA igår, så sommarjobbet är säkrat. Mmmhhm! Känns gött bra faktiskt. Vecka 30-33 så kommer jag vistas här i Vara...annars står mycket, mycket annat på schemat.

Just nu ser sommarplaneringen ut såhär:

Först: Två veckor i Alicante, Spanien.
Direkt efter: Midsommar, jag hoppas innerligt på kusten här alltså.
Vistelse i Kstad närsom, bor ju gratis där! :D
Någon mittenvecka: Rhodos och hälsa på min syssling Jenny, dags o boka snart där va?
Vecka 30-33: Sommarjobb på ICA

Så för att relatera till rubrik, Tre veckor semester och fyra veckor jobb...resten FRITT!



Kanske inte kan bli så vältränad, men brun det kan jag bli! höhö

Timo Räsiänen

Den här är ju så grymt bra! Det är den låten jag lyssnar på mest nu, och det bästa är att han kommer faktiskt till Vara den 16 april, tror ja det var! :D


Effektiva dagen.

Gick visserligen upp klockan tio i morses, morses o morses förresten...men ja, typ på morgonen iallafall, för mej. Men gårdagen var uttröttande för mej, sov först 5 timmar, upp halv 7, göra tenta, ta bussen till Mariestad, hänga med Juliiiiia :D, sen ta bussen hem till Vara, käka pizza med kusinerna och sen ändå tvinga mig själv att vara uppe till halv 2 på natten...kanske borde skylla mej själv lite där. Men menm, har haft tre par söndriga byxor som bara legat o skräpat i flertalet månader...och nu har jag lagat dom alla! Känns rätt gött så bra asså...nu kan jag ge mej på plugget, Externredovisning nästa!


Nu är det riktigt dåligt.

Men jag har ju en fungerande data här hemma i Vara så jag kommer utnyttja varje minut jag har till att hänga här. Näe, överdrev väl lite där kanske... Har ju externredovisningen att sköta med, måste man tänka på vettu. Pappa ska åka och lämna in datan redan nu ikväll...

Så om vi ska summera månadens nederlag så lyder dom så här:
Datan havererar
Kameran verkar ha gett upp...
Pappas mobil gav upp totalt

Mm, inte underligt att man inte orkar med allt ibland asså, inte alls.


Sent ute?

Sista dagen att söka sommarkurser...bra där. Och jag funderar på att läsa om Mikroekonomin i sommar, kan inte greppa vad det handlar om just nu, blev alldeles för mycket annat plugg under den tiden vi hade mikron att jag inte kunde koncentrera mig. Sen att datan gick sönder i samma sväng gjorde det liiiiiite svårare då jag inte kunde läsa det kompendiet som man laddat hem...nääe, det var inte mycket som flöt på just då. Men snart ska allt vara fixat, åker ju hem på ONSDAG :D

Tackfesten

Shit, vilket fylleslag. Efter att ha slängt ut ex antal toalettpapperrullar över hela rummet, spridit färgglad konfetti, hällt ut en hel påse rivet tidningspapper blandat med sockervatten, hällt ur ex antal öl över hela bordet plus golvet plus mina bordsgrannar, tryckt pizza i knät på andra, fått en hel öl hälld över huvet, funnit sin kamera liggandes i ölhavet, sprungit omkring i ett lakan som suttit på sniskan hela kvällen, röjjt sönder allt i sin väg...ja för att sumera kvällen...En fläckvis svart kväll med riktigt grymma ljuspunkter. haha


Bästa partylåten just nu, blandat med temat på vår Tackfest. TOGA TOGA TOGA :D:D:D


...

Ursäktar den dåliga uppdateringen...men det är frustrerande att behöva sätta igång datan femton gånger innan den fungerar i en kvart...haha

Gårdagens tabbe.

Jag gör det inte med flit, men på något sätt så framkommer mina desperata försök att förklara olika saker ut på de mest konstiga sätten. Som igår tillexempel.

Tänk er att ni just gått in på den enda oupptagna av de tre möjliga toaletterna och ser ganska snabbt att "Oj, oj, har var det stopp i toalettstolen" och går ut lika fort du kommit in, men saken till den är att precis när du kommit ut så tar en av dina forna nollor tag i dörren och är påväg in genom dörren då du samtidigt kläcker ur dig..."Jag skulle inte gå in där om jag var du", han vänder sig om och tittar konstigt på dig medan du hastigt slänger ur dig..."ja, det är nämligen stopp i toaletten" (här har jag inte ens en tanke på att det kunde missuppfattas...)

Sen blir en av de övriga toaletterna lediga o du går in där...är därinne liiiiite väl länge så man skulle kunna tro att du gör nått helt annat, i själva verket står du o snyter dej (men sånt vet ju inte utomstående om), när du kommer ut så står nollan fortfarande kvar...detta betyder visserligen att den i den tredje och sista toaletten antagligen uträttade nummer två under tiden, vilket får dej att utbrista till nollan att "Oj, faaen står du fortfarande kvar här ute!" (inte ens här uppfattar jag att han måste trott att jag gjort nått annat därinne...)

Mm, de är så underbart att vara jag ibland. Men kul har jag.


För att vända på ordspråket...

Här blir många barn gjorda!!!

Nä, lite dålig humor där kanske, men som alla vet så har jag fått en hel del problem med datan nu det sista. Den är mitt liv, mitt allt och får jag inte ordning på den...så det uppkommer vissa svårigheter, så som att föra över pengar, anmäla sig till tentor, ha koll på schemat...titta upp allt folk på facebook, chatta på facebook, uppdatera sin status, blogga, msn:a med kompisar...ja ni fattar, här råder en stor frustration OCH en anledning att få åka hem utöver budgetbeloppet. Mmm, livet leker. YES

Så nästa vecka är det jag som beger mig hemåt på onsdag-eftermiddag och spenderar min tid i Vara fram till måndagmorgon :D Sen att jag stannar i Mariestad o hälsar på Jullebulle gör inte saken värre...:D Grymt kul.

Bussbiljetten är redan bokad :D

Lycka är att få komma hem.

Förberedelser.

Det låter på bloggen som att Tackfesten är det enda stora som händer här uppe i Kstad på hela året. Och faktiskt, så har det lite med det att göra...haha. Det är ju ändå sista nolledagen för VT10, så det är aningens speciellt. Temat är ÅRHUNDRADE och vi kör (för första gången i mitt liv) TOGA-party! Ska bli skitkul att springa runt i ett lakan hela kvällen, jag ser fram emot detta...höhö

Vi var på IKEA idag och inhandlade de vita lakanen för 25spänn st, överkomligt. Nu är det bara vart vi ska hitta löven som vi ska ha i håret...nån med förslag?



Var tvungen att prova, för att se om lakanet riskerar att ramla av utan säkerhetsnålar, men jag lovar...det lär sitta bra uppe. hhö


ÅHÅÅÅHÅÅÅÅHÅÅÅ

Okej för att jag gör mig själv problem om vart annat här uppe (läs avlopp, VISA-kort, mobiler osv) men när saker händer mig utan att jag orsakar det själv, vill jag faktiskt bara gråta rätt ut. Nu har jag datan som ett litet större problem, utan data som student är som korv utan bröd, som Kristina utan FB (haha), som jul utan julklappar...hoppas jag fick fram budskapet där.

Grejjen är den att den stänger av sig själv när den står på bord och så vidare, men när jag har den i knät fungerar den hur bra som helst. Saken med den är att jag behöver verkligen laga mat nu, vilket betyder att jag måste ställa ner datan. Så jaja, det är väl bara säga hejdå så länge. haha

LYCKAT.

Uppdatering.

Utgifter
Förnödenheter: 210 kr

Återstående
120 kr

Dagar kvar
3 dagar

Dagens ord.

Idag har jag lärt mej ett nytt ord. Tänkte att man egentligen borde lära sig ett nytt ord varje dag, så man blir mer allmänbildad liksom. haha

Ooooooch ordet är: Bigami
(tvegifte) innebär att någon är gift med två andra personer och är ett specialfall av polygami.

seee, nu har ni också lärt er.

denna dagen...

Den här dagen kommer gå till historien för att vara den absolut minst effektiva dagen ever. Har plöjt igenom den tredje Sagan om Ringen-filmen och nu funderar ja på om jag ska sova eller plugga...om man är trött kan man ju ändå inte plugga...jag är kluven.

Inflyttningsfeeest.

Ikväll så har Alle inflyttningsfest, jag kör en nykter afton...följande veckor kommer ändå ta hårt. Men rätt kul att man alltid har något att se fram emot, hela tiden. Inte konstigt att allt går så fruktansvärt fort, dock lever man då inte i nuet när man bara ser mot de saker som SKA hända, illa. Men man kan ju inte motstå...Tackfest, Karlskoga, Låning, Sälen, min födelsedag, Hoffmaestro, hemkomst, våren, terminsavslut, sommar, utomlands, Björn Rosenström på Almesåsen, Skatteåterbäringen, Måndax, solen, beachen, festerna, kläderna...AAAAAAAAAAAAAH kanske spåra lite där, men va faaen...det är ju det här jag ser fram emot just nu, och jag vet att jag inte kommer hinna med att tänka, för detta kommer att gå grymt fort...kuuuusligt.

Tillbaka till ikväll...jag laddar upp med den låten som jag ratade på P3GuldGalan, men som jag lyssnade på en del gånger och nu sitter den :D

BACKSEAT


När solen skiner...

...så kan jag inte annat än sakna altanen där hemma! Med solvägg från morgon till sena kvällen, med vindskydd och nära till mat o radio med... ÄÄÄE, det saknar jag fruktansvärt mycket nu när man sitter i en lägenhet och måste plugga liksom. Här ska verkligen solen skina i två veckor till...och jag tänker inte brottas med pensionärerna vid solväggen här, det fungerar inte så. haha

Uppdatering.

Utgifter
Dricka: 30 kr
Garderob: 20 kr

Återstående
310 kr

Dagar kvar
5 dgr

Min vardag.

Uppe kl 7

Morgonpromenad med ny musik i lurarna...nästan småspringer fram, underbart att ljuda fräscha toner!

Havregrynsgröt (även fast jag nog äter mer sylt än gröt, men ändå...havregrynsgröt som havregrynsgröt)

Stoppet i avloppet...efter duschen visade det sig att jag hade en mindre översvämning i badrummet, halva golvet var täckt med vatten. Det är bara så underbart det kan bli klockan halv nio en fredagsmorgon. 

Har nu länge tänkt på hur jag ska lösa själva avloppsdilemmat utan att behöva böjja mej ner och riskera att kräkas...och lösningen är KAUSTIKSODA! YEAH!

Operation Avlopp har nu börjat. Önska mig lycka till!


 

Uppdatering.

Utgifter
Livsmedel: 140kr

Återstående
360 kr

Dagar kvar
6 dgr

Howling at the moonlight.

Går tillbaks till min ungdoms vår och minns när jag satt med min Walkman i bilen, påväg hem från våra långa resor och lyssnade på min storebrors Ramones-album. Gud, ni kan inte tänka er hur många gånger jag lyssnade på den här låten, och hur nöjd jag var att jag hade hittat den. Tänk er, en mörk sommarkväll, sittandes i baksätet, hög volym och stora hörlurar...mmm, det var tider det.


Önskad resumé av föregående Tackfest.

Haha, som ni alla vet så har vi Tackfest om precis en vecka...så ja, vid den här tidpunkten nästa vecka kommer jag och övriga faddrar och nollor stå i löjligt fula utstyrslar och dansa loss till gamla goda dängor som "Ååååh Mickey, Mickey hey"!, eller "Sexy Bitch" och självklart en en hel del annan grym musik som, iallafall för mej, är ganska luddigt från just den kvällen för snart ett halvår sedan...

Men bra började den, jag och Charlotte var utvalda toastmasters och bara för det så resulterade det även i att vi var dom enda som, två timmar innan festen började, stod med varsin cider i handen på varje bild som förevigades just då.



Ja, det var punkare vi försökte se ut som...ifall det var någon som trodde något annat. (På bilden har vi även en sk Rastafari)

Och eftersom det här var första gången för oss nollor att hålla en så kallad tackfest, så visste vi ju inte alls vad som komma skulle...vi hade fått höra skräckhistorier om sällskapsrum som förtstörts totalt av flera år gammalt nollevin blandat med mjöl och tidningskonfetti, så där underbart som bara det låter så hade vi inga aningar om att vår fest skulle bli så mkt värre... 

Plötsligt så hörde vi faddrarna komma i samlad, högsjungade trupp utanför huset och vi vart så nervösa att vi nästan sket på oss...ja, jag var det iallafall, och den som inte var det...den ljuger! haha De kommer in och avfyrar stora konfettirör som nästintill fyller hela rummet med härligt färgglada pappersbitar (som dagen efter skulle visa sig vara ett helvete att skrapa bort) och redan där visste vi att det här skulle komma att gå åt det mindre lyckade hållet...på den rena o städade sidan iallafall. höhö    



Sen flög kvällen liksom fram i ett suddigt, mörkt virrvarr...här följer några guldklimpar som vi sent kommer glömma:

- När vår norska fadder fick uppdraget att sjunga den norska nationalsången när alla andra sjöng på svenska. Gud, va vi skratta när folket runtomkring , ovetandes om uppdraget, började titta konstigt på honom. Absolut det bästa uppdraget hittills.

- Faddergustavs kreativa försök att svara på frågor med en ketchupflaska och bordet som agerande papper. Sen att han tar och splashar hand och ketchupfyllt papper rätt framför Alles näsa gjorde bara saken ännu bättre...ja, man kan säga att det skvätte gott de.

- Att faddrarna hade gått ihop o bestämt att de skulle supa ner mej och Charlotte redan innan de visste att vi var toastmasters...ja, det förklarar ju iallafall de allt för många "Lambo på toastmasters"...mm, vi gjorde det lätt för dom. haha Skratta bäst som skratta sist...det väcker en del minnen.

- Charlottes underbara fall från bordet, som ingen såg...men som fångades på bild.


Det gav ett gott skratt efteråt iallafall...hahaha

- Väl inne på Rumpan...inte ett minne av hur vi kom dit och inte heller mycket minne av vad som händer där inne, mer än ett vagt minne av en fosterställningsliggandes Kristina mitt på dansgolvet och mitt desperata försök att få upp henne, men av någon konstig anledning ligger jag helt plötsligt brevid henne...hahaha bra lyckat asså. 

För att summera kvällen...GRYMT BRA DRAG.

 


Återblickar...

Fick hjälpa en förstaringare med deras kurs, Marknadsföring, idag. Hon hade några funderingar på den såkallade Adoptionsprocessen, och jag kunde inte vara sämre än att jag skulle berätta vad det var för nånting. Och för att förklara, insisterade jag på att hon måste ha fått adoptionskurvan av vår kära gamla lärare Hilmar...vilket hon självklart inte hade fått, vilket medförde att jag var tvungen att måla den till henne i Paint! Japp, allt detta skedde över MSN.
Så ni kan ju bara börja fantisera om hur bra kurvan utspelade sig under min kreativa hand. Och resultatet...en härligt färgglad historia med tillhörande förklaringar. 

 
Mm...resultatet är hänförande, nej, jag är ingen ekonom, jag är en konstnär! HAHA
Och för er som ska läsa MF, håll tillgodo, det här är ett masterpiece utan dess like.

Lid med mig...

Det här är ungefär lika roligt som det låter:

"Om den procentuella förändringen i efterfrågad kvantitet (Qd) är lägre än den procentuella förändringen i pris så har priselasticiteten ett absolutvärde mellan 0 och -1 → efterfrågan är oelastisk; det vill säga: realtivt prisokänslig"

Mm, det här är bara ett smakprov på hur underhållande läsning vi har under "Operation Mikrotentan".

Rasten är slut, back to work.

Solen i veckorna tre...

...och nu pratar jag inte bara om alla soldagar här i Kstad (som ni märker att jag trycker på väldigt ofta, vill bara få er att bli avundsjuka för att jag bor i Sola' och inte ni...haha), utan om utlandsresor som kommer utfylla tre veckor av mitt så kallade sommarlov. Så jag, Madde och Charlotte kommer troligen dra ner till Maddes släktings hus nere i Spanien och spendera all vår tid på beachen för att jag sen ska komma hem BRUNAST av alla till midsommar! Det är något jag inte tackar nej till! Madde har redan slängt iväg ett mejl till hennes släkting så nu återstår det att se om vi får komma ner...:D Billigt och bra.

Sen kommer det till JENNY, min JENNY!!! Eftersom inte hon kommer hem till Sverige (vilket hon inte vet riktigt än iof...) och eftersom jag inte sett henne på ALLTFÖRLÄNGE, vilket jag inte riktigt trivs med, så är det jag som kommer ner till henne till Rhodos och hälsar på. Ska nog få me mej några mer som vill åka med ner, för här ska partas i Rhodos stad :D

Jaaa så nu handlar det om att spara så mkt jag bara kan. Och det kommer vara värt det, får ju ändå inte köpa kläder förrän snön är borta (vilket vi nästintill tummade på i skolan idag...höhö)

Bilder på Rhodos

Mmm, livet är allt underbart när man spenderar det på stranden...


TITTA TITTA TITTA!

Mamma skickade upp en lott till mig när jag varit så duktig o pluggat. Och till råga på allt så vann jag 50kronor!!! Så japp, jag drygar ut kassan med en halv hundralapp. Vi gillart!



Uppdatering.

Utgifter
0 kr

Inkomster
Trisslottvinst: 50 kr

Återstående
53 kr

Dagar kvar
1 dag


Här planeras för fulla muggar.

Nästa vecka är det dags för oss faddrar att råsvina våra nollor på den så kallade Tackfesten. Känns så grymt bra, fick precis reda på att vi ska ha Toga-party med, de andra faddergrupperna har Vikingar o Adam&Eva (inte jätteavundsjuk på det sistnämna kan jag medge...HAHA, tänk kroppsstrumpa o gröna löv så fattar ni...). Så nu ska vi börja planera hur vi på bästa sätt ska få våra lakan att hänga uppe hela kvällen och hur vi ska få stället så grisigt som möjligt att våra nollor kommer hata oss i ett halvår framöver. Mm detta ser vi fram emot...he he he. 

Vår tackfest förra året var mer eller mindre ett fylleslag utan dess like...med alkohol (som förövrigt nollorna står för, den får heller inte ta slut, skulle det hända så blir det omfest) som hälldes överallt i hela sällskapsrummet, ketchup, konfetti och ölstänk om vartannat.  Och till råga på allt så vart man toastmaster, och inte minst just då Årets nolla så man blev utsatt för en hel del lambo och en skakad ölburks innehåll...vilket visade sig inte vara så bra för min fortsatta afton...haha Men kul jo, det hade vi!









Vilka minnen...

Uppdatering.

Utgifter
Smörgås: 17 kr

Återstående
3 kr

Dagar kvar
1 dag

Nej se det töar!

När solen skiner så fint in i lägenheten så mår jag oftast dåligt pga att det ser smutsigare ut än vad det egentligen är härinne. Så idag var jag så grymt tvungen att jaaa, "vårstäda" lägenheten, allt innan det blev för mörkt, då hade jag ju nämligen inte sett smutset. höhö Hann tillochmed gå ut och gå en runda innan solen gick ner helt. Tog kameran med mig ut för att visa alla att även fast jag inte bor där jag vill bo, i stan asså, så har jag nog den finaste naturen runt omkring. Absolut i solljus...men det finns det ju mkt av här i Kstad. Vänta bara till sommaren...då har jag Vänern inom hundra meters räckhåll. Känn avundsjukan.




GREEN DAY, SOMMAR

Nääe, allvarligt. Jag visste ju att Green Day skulle komma till Sverige, men varför hade jag inte mer koll?! Jag ville ju verkligen se dom, åååh, det här är frustration. Tänk er en varm sommardag, kompisar, massa människor, öl, ullevi, musik...GREEN DAY. Har ju visserligen redan sett dom en gång...men det vart så grymt längesen. Näe, jag kommer inte kunna förlåta mig själv för det här...aldrig. PÅ ULLEVI OCKSÅ! Det hade varit så grymt kul...

Green Day

BTP

ÅÅÅH Nu börjar alla serier igen, det betyder bara en sak...snart är det VÅR! :D Och att Boston Tea Party börjar redan i afton gör det verkligen inte sämre. Åååååh va roligt.

 


Är det värt en trisslott?

Nu kan man säga att livet flyter på rätt grymt bra asså. Har uträttat en hel del bra saker idag, kanske inte så mycket plugg...men ändå.

Gick fram till stan för att fixa med lägenheten, och till min stora förvåning så kan jag säga upp den så jag får två gratismånader i sommar :D Detta betyder att jag har ett semesterboende i Kstad i sommar, är inte de helt ok så säg!

Sen att jag fick godkänt på Ekonomistyrningen gjorde inte saken sämre, saken var värd att fira! Hade dock redan varit i stan då...så de vart svårt att fira dock, för ja orkar verkligen inte gå in igen. höhö Mamma sa däremot att hon skulle skicka upp en lott på posten...här ska de bli pengar av de :D

Fixade busskort idag med. Alltid bra att ha.

Fick reda på att de ska anställa mer folk på Bingopalatset här i stan...så nu ska ja allt skicka iväg ett personligt brev här, så jag o Annalena kan sommarjobba ihop. höhö



Seeee min partynyckel förresten, både öppnare och discokula (som jag förövrigt "snodde" på ICA...höhö)


Uppdatering.

Utgifter
Välbehövt chips med dipp: 40 kr

Återstående
20 kr

Dagar kvar
3 dgr

Och vi undrar varför...

Allvarligt, varför har jag och Madde inte hittat några killar än? Vad är det för fel på oss liksom? Vi är ju naturliga skönheter...


Konstigt...


RSS 2.0