Jag måste vart lite konstig som barn...

HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA Att jag aldrig fatta att tv-serien Alf var en komediserie, vart ju så rädd för honom att jag höll på att skita på mig varje gång!


Som jag snodde från den stora bloggaren Kriss...

"Pest eller kolera"

Mc Donalds eller Burger King
- Burger King såklart, godare pommes!

Blondiner eller brunetter
- Brunetter

Surt eller salt godis
- Surt godis

Vanlig Cola eller Cola light
- Dum fråga...vem tar light när de finns riktigt!?

Jay Z eller Eminem
- Jay Z

Paris eller New York
- Tuff den asså, men New York då...det är billigt där nu!

Stockholm eller Göteborg
- GÖT HE BORG!

Kaffe eller te
- Ha, ingen av dom! Jag tänker inte välja!

Adriana Lima eller Miranda Kerr
- Inte en j*vla aning om vilka dessa människor är ens...

High heels eller Converse
- Converse är h e t t!

Desperate Housewives eller Gossip Girl
- Japp, jag har nu efter några år fastnat för denna serie...hur är det möjligt?

Scrubs eller How I met your mother
- JD slår alla!

Blåögda killar eller brunögda
- brunögt kommer alltid vara högst på min lista!

Sony Ericsson eller Nokia
- har varit trogen Sony Ericsson en bra tid..mkt bättre än Nokia iaf!

Xbox eller Playstation
- Playstation in my heart!

Utekväll eller hemmakväll
- Dum fråga...

Julafton eller nyårsafton
- Julafton slår allt!

Edward eller Jacob
- Om jag måste välja så...

Ginatricot eller H&M
- Säger bara H&M Trend!

Ge eller
- Eftersom man inte kan välja två så säger jag självklart att få!

Britney Spears eller Lady Gaga
- Lady Gaga alla gånger!

Personlighet eller utseende
- Här krävs en blandning, så äre bara! 

Pengar eller kärlek
- i mitt fall just nu...Pengar!

Chips eller ostbågar
- Chippedipp!

Att aldrig mer få äta chips eller att aldrig mer få shoppa skor
- Hur skulle jag någonsin kunna sluta shoppa skor?

Att alltid gå runt och vara olyckligt kär eller att aldrig bli kär (svårt, men man vet ju inte vad man missar då)
- Ja man är ju kär iallafall...

Att aldrig ha en pojkvän eller att aldrig ha några riktiga vänner
- Går aldrig utan mina vänner!


Inte dåligt nöjd med fruktskålen!

Efter att ha stått ut i hela 45 minuter på organisationsföreläsningen stack jag o Madde till Maxi för att shoppa loss och därigenom få utnyttja våra 10%!

Sååå nu avnjuter jag en underbart härlig fruktskål...titta och avundas!
HA HA!


...

Jag vet att jag absolut inte borde skriva sånt här här... Men när jag lyssnar på den här låten, kan jag inte låta bli att gråta. Den är så känsloladdad, antagligen mest för att jag lyssnat på den mycket när nära gått bort.
Ville bara att andra ska få höra denna låten med...den ger...jaa, jag vet inte riktigt, finns inga ord, man måste lyssna på den.



Oj, nu vart det ett tag sen!

Hela helgen har verkligen gått i ett...inte alls länge sedan det var fredag eftermiddag ju! Vi startade helgen med såklart, Idolkväll! Hemma hos Emma denna gången, mycket trevligt med ost, kesx o naturgodis..kan det bli bättre?!

Lördagen som skulle bli årets pluggdag blev väl dock årets absolut slappaste dag...Anna-Lena bjöd mig och Alle på middag hemma hos henne i Forshaga, vi följde middagen med min hembakta blåbärspaj och slutade besöket med en pistagebulle och den absolut äckligaste, vidrigaste, hemskaste, mest avskyvärda filmen ever! The Hills Run Red...se den om ni vill må dåligt efteråt!



Eller näe, förresten se den! Den är sevärd asså!
Den är de!

Blev dock inte mycket sovit mellan lördan o söndan, så den tänkta söndagspluggdagen blev väl inte så värst produktiv den heller...men jag lyckades iallafall ta mig hela vägen till Charlotte för att plugga i en tre-fyra timmar!
Nu ska jag väl försöka sova då, har en heldag i skolan...sen bär det av till AJKIIIA med AL ;)


Och jag går tillbaka till gamla tankegångar...

Ja, nu har jag verkligen gått tillbaka dit jag var för nästan 3 år sedan. Som alla vet så är det design, mode, kläder i största allmänhet som lockar mig...det, och att bli inköpare för ett ledande klädföretag. Och jag vet precis vart jag kan uppnå mina drömmar, jag har vetat det hela tiden...Textilekonom i Borås har allt jag vill ha ju! Nu undrar säkert många varför jag inte sökte det med en gång då? Saken är den att intagningspoängen ligger på 18.10 och det har inte jag i betyg!
 Men vill jag så kan jag eller hur är det?
JAG VILL JAG VILL JAG VILL JAG VILL 


Jag vill också känna lycka nångång ju!

Okej, de gör jag ju iof rätt så ofta, synd bara att när jag inte gör det så går jag ner i en riktigt j*vla djup svacka! Då menar jag djuuuup! Men jag har mina anledningar...det har jag. Beror väl dock mycket på den oerhörda smärta jag har i kroppen just nu och att jag är hungrig och att jag verkligen hatar omtentor!


Från ABC-kalkylering till IKEA.

Allvarligt, att gå upp innan 8 på sen höstdag är verkligen inte OK! Mörkt som satan...vem klarar av att dra av sig ett varmt täcke då? Huh? Men jag gjorde det, jag klarade det! Kom visserligen precis så jag inte missade något men ändå. Stack sedan iväg till IKEA och köpte pajformar...rätt nöjd med den! Shoppade loss lite på Maxi och sen färgpatroner på Clas Ohlsson, fick allt en del gjort idag!

Pluggade i några timmar...

Kom sedan precis innan träningen, det kallar jag effektiv tid!

Så om jag summerar dagen så har det varit oerhört produktiv och effektiv, värd att titta på TV då? OOOJA! 

Bryta ner för att bygga upp.

Jaa, inflyttningsfesten var grym! Synd bara att resten av utekvällen gick åt H******! Är besviken på mig själv...grymt besviken,
Ska nu ta tag i mitt egna liv, får inte fortsätta så här...ända sen jag flyttat upp till Karlstad så har situationen förvärrats avsevärt, har verkligen gått åt helt fel håll. Jag ligger nu på botten och ska arbeta mig uppåt, jag ska det!

Inflyttningsfeeeeeeeeeest!

Är så sjukt taggad, tror inte nått kan gå fel idag!
Har pluggat i två timmar, kom sedan på att jag är inte så tragisk att jag pluggar på en lördag...det får bli morgondagens problem. Ska nog börja göra iordning mig istället, vet ju inte ens vad jag ska ha på mig! Har en väska full med partykläder, så nånting ska jag väl komma fram till hoppas jag...
Jag och Linda ska äga Vara ikväll som vi så brukade göra innan jag flyttade, längtar så!

TAGGA TAGGA TAGGA!


Tror du jag är klumpigt vaggad eller?!

Skulle man dock kunna tro när jag blåste ut dett lila stearinljus så det skvätte härliga lila droppar på den vittapetserade väggen...


Här ska sjungas av glatta livet!

Johanna Ejdestig och Kristina Håstrand ska äntligen prova sina vingar inom körens alla kapitel! Här ska de sjungas, OOOJA, sjungas utav bara den!
Så för ynka 710 kronor ska vi till våren påbörja kursen Körsång Embrace-Gospel! GRYMT VA!?!?!
Ska bli så fruktansvärt kul, känner det på mig!

Körsång Embrace - Gospel


Bad Romance!

Har tusan fått lyssna på den här ett bra tag innan jag tyckte den blev nått att ha! Men videon är minst sagt intressant iallafall!


En helt vanlig onsdag.

Hade verkligen en heldag i skolan idag, men vi klarade det bra tycker jag...med matlåda och allt överlevde vi dagen. Efter åkte vi hem för att plugga som satan i tre timmar innan vi skulle dra iväg till friskis. Och shit sen då, vad de vart kul att skaka loss på dansen, skitkul verkligen! Vi visade verkligen vilka ledande dansdrottningar vi är och gjorde de läckra stegen och movesen bland alla andra inte alls lika bra dansarna...he he he. Sen tog jag mig en låååååååååååååång TV-kväll med scones, ja, ni hörde rätt! Jag gjorde scones, såååå gott! :D

Och som pricken över i:et så här halv 2 på natten så beställde jag in lite nya kläder, jag vet..oekonomiskt...men det är vad som håller min motivation uppe!





HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA

Photobombing: The art of ruining other peoples pictures

Absolut den bästa facebookgruppen jag nånsin skådat, HAHA, vilken humor!


HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA


Bästa låten just nu!

Nej ingen partylåt denna gången, brukar vara det, men den här har verkligen fastnat! Jag mår så bra av den!


Det tog ett bra tag!

Upptäckte i morses att mitt oumbärliga msn hade lagt ner, eller ja iallafall nekade min data den nya installationen... Jag höll på att dö av frustration, gjorde allt som stod i min makt för att rädda msn, men inget hjälpte! INGET! Sen kom Alexandra som en uppenbarelse och helt plötsligt var datan villig att installera den nya versionen. Sååå Msn är tillbaka, jag har käkat kvällsmat o MF står på schemat så här sent på en tisdagsnatt! YEEEAAH! Kör hårt!


Markus Berg...

...det är Markus Berg vi ska ha!



Ja, istället för att plugga så hamnade jag framför fotbollsgalan...konstigt?


Jag bara måste...

Och eftersom jag visade den första så måste jag visa det följande kortet...nääe shit vad jag har skrattat så tårarna har runnit när jag tittat på dessa kort!



men shit vad jag svackar!

Min höstdepression går upp o ner hela tiden! Fattar inte hur jag ska ta mej igenom detta...jag saknar allt jag har därhemma...vill ha det som jag hade det förut, tillochmed det lilla samhället Vara i sig saknar jag! Och denna sommaren vi hade och allt vi upplevde, och våren innan det och sommaren o vintern o hösten innan de!
Visst det var jobbigt stundvis, men överlag hade jag så grymt kul, svårt att tro att jag nånsin kommer få ha det så bra igen!


Tänk att så många minnen kan komma tillbaka av bara denna bilden...
Äääe shit asså! Bäst på fest i väst var det! Vi höll tronen i närmare ett år!
Så ofattbart roliga!


Min Giorgio Armani

Snackar hela tiden om att min telefon helt saknar funktioner, den är inte så hype som man skulle kunna tro att den ska vara... Men imorses, ja då faaen visade den vad den gick för! Är nämligen så att jag använder den som alternativ väckarklocka varje morgon kl 7, typ. Men nu när jag åkte hem så såg jag att batteriet snart vart dött och till min förtvivlan var laddaren kvar i Kstad! Det fanns inget annat att göra, mobilen fick stängas av och ligga död hela natten...men till min stora förvåning så börjar den, kl 7, tuta som bara den! Det visar sig att även fast den är avstängd så kan man använda den som väckarklocka, cooooolt va? HAHA Ville bara berätta det...


Varför utgång när man kan vara hemma?

I torsdags vart de fest, i fredags kunde de blivit fest o idag fanns det väl inget som stoppades oss heller? Men varför har jag då suttit hemma tre dagar irad? Jag menar, jag vart ju ändå taggad! Men ikke, det begav sig inte en enda gång denna helgen, visserligen bra och skönt, men jag känner bara hur jag hade velat dansa till bra musik nu...och inte ramla på dansgolvet, som visst så ofta händer mig... he he he Nääe det blev en lugn helg, en ta-igen-sig-helg som jag märker att jag ganska ofta behöver nu när jag börjat skolan. Men nästa vecka verkar väldigt oviss, ska bli intressant o se vad som händer, eller om allt faller platt pannkaka då med...
Vi får se, vi får se

FARS DAG IMORRN DÅ!


Roadtrippen!

För snart en vecka sen begav sig min storebror och hans vänner iväg till, just det, USA! Har dock inte riktigt fått kläm på hur länge de ska bara där, men i nästan 2 månader tror jag det var...och en roadtrip, så snart beger de väl sig ut på vägarna om de inte fastnar i New York vill säga... höhö Kom fram till att jag inte vet så mycket om själva resan, så bra då att de har skaffat sig en blogg! 

 http://jjjjkd.blogspot.com/
Dom är riktigt roliga de dära pöjkara! :D

Jag ska hem-hem!

Alltid lika underbart att dra hem till Vara, det är faktiskt det...förr ville man bara därifrån, men nu är det skillnad. Det är så mysigt och rogivande att vara hemhemma. Men jag måste först packa, få med mig skrivaren i bilen, åka på föreläsning och sedan tanka bilen och bege mig hemåt. Räknar med att vara hemma vid 18-18.30, och då, då vet man aldrig vad som händer! :D


Och vi alla som såg Ullared i måndags...

Allvarligt, HAHA, det här är ju bara för mycket!
 Här han ni MATTIAAZZZZ från Ullared!


"Blond o het, tack, ja vet!"


Friskis o Svettis!

Köpte ett månadskort på Friskis o Svettis nu i veckan, har vart o tränat två ggr sen dess och idag är det dags för tredje gången...och om en halvtimme är det jag som sticker iväg o gymmar! Jääääää! 


GRATTIS ANNA!

Idag fyller min kära Snygg-Anna år!!! 21 år, shit, Anna, du börjar bli gammal!




Detta kan bara firas med en av Annas älsklingslåtar...HAHAHA


jaa, de gick ju som de gick...

Var visserligen till 99.9% säker på att denna omtenta skulle infinna sig. Inte så mycket att göra åt det, gjort är gjort. Räääätt kul att jag redan visste om det dock, hade alla odds emot mig den dagen...inte mkt som kändes rätt och att jag glömt anmäla mig till tentan med gjorde inte saken bättre. Meeen, en sak är säker, det är dags att börja plugga på allvar och stenhårt...inte för att vi inte gjorde det då, men nu handlar det om att börja i tid!


Veckans resterande dagar...

Ja, tiden går så fruktansvärt fort...bara rinner iväg! Det är ju snart jul ju! Det vart ju inte länge sen jag började skolan, inte länge sen jag var hemma sist...allvarligt! Denna veckan är ju snart slut med, är ju onsdag imorrn. Vet inte riktigt än, men imorrn kan det bli en Örebrotripp och hälsa på Anna, födelsedagsbarnet för dagen! Dagen efter är det träning, skola och kan det bli så att vi avslutar dagen med ännu ett kalas? haha På fredag åker jag hem till min familj igen, ska bli underbart...längtar till det mest just nu! Bara vara hemma...

MAMA I'M COMING HOME!


Åh, va stolt jag blir!

Expressen har uppmärksammat ICA-reklamen och ICA-Jerry. Saken är den att jag har jobbat med killar som har samma sjukdom som Jerry på mitt ICA i Vara, och de är bland de goaste pojkarna ever! Riktigt kul att läsa denna artikel, dom är ju så söta!

http://www.expressen.se/Nyheter/1.1767083/praktikant-jerry-i-verkligheten


joddå, det här är verkligen såååå jag!

Din personlighetstyp:


Sällskapsmänniskor som älskar att roa sig.
Deras goda humör smittar av sig på omgivningen.
Lever för stunden och älskar nya upplevelser.
Ogillar allt teoretiskt och opersonliga abstraktioner.
Vill vara till nytta för andra.
Tenderar att vara händelsernas medelpunkt i sällskapslivet.
Förnuftiga och praktiskt lagda.


Karriärer som skulle kunna passa dig:

Skådespelare, konstnärer, säljare, lärare, personalvetare, socialarbetare, förskole- och dagispersonal, kläddesigners, inomhusdekoratörer, konsulter, fotografer, musiker, personalchefer, kontorschefer, coacher, fabrikschefer, livsmedelsarbetare, receptionister, rekreationsarbetare, religionslärare.

Allvarligt...och jag läser till ekonom?

Här kan man göra personlighetstestet


Vi älskar maskerader!

Igår vart vi en grym hög blandad kompott! Frankenstein, överkörd, vampyr..med mera. Några förfester och sen bar de av till Rumpan, dock inte så mycket folk där igår...lite tråkigt. Men jooo då, frukta icke! Jag hade kul ändå! Synd bara att jag ännu en gång lyckats lägga ifrån mig min jacka på ett utmärkt ställe för att tappa bort den. Hände en massa mystiska händelser men de håller vi för oss själva...


mmm snygga vart vi iallafall!


GE MEJ SÅNGAREN I DATE!



Guuuuuu så snögg!
Peter Svensson så att säga...


RSS 2.0