Back to reality

Då var veckan då allt (nästan iallafall) är tillåtet slut. Körde fyra riktigt hårda dagar, kul att man blev så uppskattad i vår grupp med. Vi kanske inte vinner, men vi visade iallafall hur man röjjer. Mina magmuskler värker efter allt mitt skrikande och min röst är inte riktigt lika stadig längre. Min overall har bara blivit vackrare o vackrare...mm, jag är mycket nöjd.





Mår oförskämt bra.

Att vara fadder är verkligen energikrävande. Särskilt när man är kvar ensam som fadder och har två nollor kvar på efterfesten som man måste ta hand om så att de kommer hem. Detta resulterar i att man slutar upp hemma i sängen vid halv sex på morgonen. Blåmärket på handen är ofattbart och min vackra overall är inte lika rosa längre. Men, jag ångrar inte en sekund att jag valde att vara fadder tillslut, det är oerhört utvecklande och givande faktiskt. Sen att jag har ont i magmusklerna av att ha skrikit så mycket är riktigt illa...men jag tar det.

Ikväll är det faddermiddag, ska börja planera outfit nu tror jag. Och städa lägenheten med kanske...

Inatt inatt är det Katla och jag.

Fullt upp!

Jag sade nej till att vara fadder iår, men det slutade upp med att jag idag visade vad jag verkligen gick för. Shit, vad kul vi hade. Hoppas verkligen vi hinner ta igen några poäng innan nollningen är över, vi kan det här med hur man charmar de som ska bli charmade. Imorrn blir det pizza och lite alkohol, sen är vi på det igen.


Jag säger bara: ALLA VI SOM ÄLSKAR KATLA DRICKER NU...EN SUP, ALLA VI SOM ÄLSKAR KATLA DRICKER NU...EN SUP, ALLA VI SOM ÄLSKAR KATLA, ALLA VI SOM ÄLSKAR KATLA; ALLA VI SOM ÄLSKAR KATLA DRICKER NU, EN SUP :D:D:D:D

Sluta slåss


Dom kanske inte har jättemånga tröjor på Somewear, men den här är klockren. Den vill jag ha.


Paradise-addicted

NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ
Jag hejjade ju på CIMON!!!!


Året då jag skulle bli mer ekonomisk.

Trodde att jag skulle kunna leva ett nästintill rockstjärneliv som student. Jag menar, jag betalar ju ändå en bokstavligt talat skitlåg hyra. Men så kommer dessa oväntade utgifter, som skulle kunna undvikas för många man inte om man heter just Johanna Ejdestig. Nä, för ärligt talat, är det nån nånting händer, så är det faaen mig. Men, det där med att bli mer ekonomisk det är jag fortfarande inte jättebra på. Tittade dock på Förkväll i eftermiddags och fick några "tips".

- Att föra budget under månad.
(yeah right att jag kommer göra det, jag hinner inte. Fast jag kanske borde försöka...lite kul ändå)

- Se till att utnyttja bankers studenterbjudande.
(höhö...why?)

- Betala räkningar på Internet.
(vaddå, hur betalar man annars?)

- Köp och sälj på Second Hand.
(inte en chans! mina kläder är mina barn!..men skolböcker, fine!)

- Studentrabatter.
(vart hittar man dom? allvarligt?)

- Bli klar med studierna i tid.
(ha!)

Nu kanske det låter som att jag är väldigt negativt inställd till att bli mer ekonomisk. Men det är svårt att ändra sin inställning. höhö SKA FÖRSÖKA



Förresten...

Jag har ju precis börjat en ny kurs. Nationalekonomi, here I come! Näe, så jippi är det väl inte direkt. Jag menar tentor som omfattar 12 högskolepoäng, får jag fråga om det verkligen är någon som ser fram emot något sådant? Och jag som tycker våra vanliga tentor på 5-6 poäng är tillräckligt. USCHE! Mikro o makro...mm mm MM.

Klädkataloger!

Nu har väl ändå alla vårens klädkataloger kommit? H&M, La Redoute, Halens...Ellos...m.m. har nått mitt brevinkast och jag har nu äntligen orkat plöjja igenom dem alla. Efter det så har jag äntligen tagit ut de så kallade guldkorn som ur mitt tycke är något att ha, inte så många faktiskt. Men som jag sagt, jag tänker inte beställa nått förrän sommarens kläder finns tillgängliga.

Här kommer de!
halens.se


ellos.se



laredoute.se



hm.com


mm mm MMM, ge mej!


Att liva upp den trista vardagen.

Jag är någon slags otursmänniska, jag vet inte om jag gör mig själv otur eller om det bara är så att jag är otursförföljd, men oturen är iallafall ett faktum. Och nu har det hänt som jag så länge befarat skulle hända, för någongång så visste jag att även jag skulle lyckas med det, många har gjort det och varför skulle inte jag få känna den känslan med? Det jag pratar om är att hälla dricka över datorn. Det är en helt underbar känsla att se oboyen rinna över tangenterna... 

Dock slutade ex antal tangenter att fungera och det frustrerar mig. Detta för att man faktiskt behöver sina siffertangenter när man ska skriva t ex lösenord till Internetet. Men jag är ju inte dummare än att jag använder skärmtangentbordet som jag efter dryga timman kom på att det fanns. UNDERBART

HAHAHAHAHAHAHA

Vilken skrattsalva jag lyckades skaffa mig själv idag. Vet inte hur jag ska berätta så ni förstår vilken rejäl tabbe jag verkligen gjort.

I lördas så skulle jag bjuda hem en kompis på myskväll och skickade därför iväg ett sms och frågar:

-Vad gör du, kexet? ;)

Får några timmar senare ett svar:

- Hej, jo eftersom det här är en jobbtelefon så jobbar jag. Men annars står jag och smular :)

Jaha, tänkte jag då jobbade hon. Då vart det ingen idé att bjuda över henne på myskväll när hon svarar att hon jobbar, så jobbar hon ju. Men jag svarar ändå:

-Haha asså, kul att jobba ;)

Varpå hon svarar:

-inte direkt. Vad gör du då?

Det svarar jag dock inte på, har full upp med maten så de blir ingen mer dialog.

Så nu ikväll så pratar jag med den här tjejen på msn och det visar sig att hon inte fått något sms alls. Hon har inte alls skrivit att hon stått o smulat på jobbet. Detta gör mig väldigt paff och jag försöker mig på att skicka ett sms till till henne där jag skriver något så opassande som:

-Bajs! :P höhö

Hon får inte detta smset heller, och detta får mig att bryta ihop av skratt. Jag trycker på att jag visst skickat till hennes nummer o undrar vad det kan vara för slags spärr jag lyckats få på just hennes nummer eftersom smsen inte kommer fram till just hennes telefon, men antagligen till någon annans telefon. Den enda lösningen jag har är att hon kommer bli tvungen att byta telefonnummer då hennes nummer uppenbarligen har en tvilling. Det var den enda anledningen som kopplade i mitt huvud iallafall. Hela den här konversationen förs under ett psykbryt från min sida, det här var bland det konstigaste som någonsin hänt mig, jag var helt säker på att vi skulle gå till historien! Jag skrattade verkligen så jag grät.

Men så kommer den snopna sanningen fram...jag har mot all förmodan lyckats slå om de två sista siffrorna i numret och det visar sig att jag suttit och bokstavligen "smygflörtat" (läs: Vad gör du, kexet?) samt förnedrat (läs: Bajs! :P höhö) någon personal på Adecco Care AB, en äldrevårdsomsorg i Danderyd!

SNOPET!

Småkär.

Vem är inte lite småkär i Salem Al Fakir? Allvarligt, han är ju bara jättesöt o jättesnäll o antagligen helt underbar! Det räcker ju bara att titta på honom...

104421-708

104421-813

Han var med på Blåsningen på 3an idag...Vilken energi!


Att säga upp sig.

Anmälde mig som fadder i höstas, just då vart det något jag verkligen ville och det skulle bli så fruktansvärt kul. Men nu har verkligheten kommit ikapp mig återigen. Jag hatar att missa roliga saker och vill helst vara med och uppleva dem, men man kan inte alltid vara med på allt. Det fungerar inte så, och jag har annat att stå i. Så jag sade upp mig från mitt fadderåtagande, jag valde det själv och jag tänker inte ångra det. Gillar inte att ha krav på mig... Nu låter det värre än vad det är egentligen...men jag verkligen hatar att missa saker, jag gör det. Uschiamej! haha


Busskortbrådis!

Nu är frågan, ska jag ta promenaden hela vägen (10min) in till stan för att köpa busskort...eller ska jag ta o köpa en bussbiljett och åka in till stan?

I-landsproblem?
Är jag värd en trisslott efter det?
Jag står framför en hel del svåra val idag känner jag.

Lugnaste lördan på länge!

Har precis insett att om jag inte vill så behöver jag verkligen inte sätta foten utanför lägenheten en enda gång idag. Frågan är verkligen om det är bra eller dåligt? Jag har ju faktiskt läst igenom ett cirkus 60 sidor långt kompendium, det är ju värt en hel del credd! 
Var jag värd en trisslott or what?!

Ex antal timmar senare...har fortfarande knappt gått utanför dörren. Vart nere och låste upp för tjejerna bara...gjorde blåbärspaj och lagade mat, tacos, som jag bjöd på. Tänkte dock inte riktigt igenom det då jag inte insedde förrän efter att det innebär en hel del disk! Men det var det värt...frågan är om det är värt en trisslott?

Näe, nu borde jag sluta titta på skräckfilmer ensam o gå och lägga mej.


Take my breath awaaaay!

Jag och Madde drog av en biorulle igår, Snabba Cash it is! Vi lyckades hamna absolut längst fram, bokstäverna var enorma och ljudet var grymt högt. Men det gjorde verkligen ingenting, jag var helt tagen av filmen asså. Det kändes som jag var med i filmen, varenda skott o slag fick mig att rycka till. Den var så bra inspelad och spelad att jag mådde nästan dåligt under tiden, känslan i den filmen var så genuin. Nääe, ni måste se den! Inte bara för att Sveriges just nu snyggaste man, Joel Kinnaman, är med. Utan för att den bara är så bra!


Ännu en tenta, ännu ett plagg!

Näe, jag vet. Nu får jag inte köpa mer onödigt på ungefär 3 månader...ska gå in i en köpdvala. Och eftersom jag ska visa att jag är en stark person så ska jag klara det. Andra klarar det och det ska jag med! Så är det med det!

MEN...tänk er då att du velat ha det här plagget ända sen det kom ut i december. Det kostade då 500 kronor och det vart för dyrt eftersom du egentligen inte visste om det var din grej. Men så kommer den dagen, då plagget reas ut. Och inte bara reas ut, den typ slängs ut för en spottstyver, klart du köper den. KLART DU GÖR! Och det var precis det jag gjorde, jag köpte plagget och jag är nöjd! 




Svar på föregående inlägg.

Seeeee, det hjälpte bara att visa lite agg...nu fungerar Facebook som den ska igen!

Vad har jag gjort för fel?

Okej, jag vet att jag hängt mycket på facebook i mina dagar...men de behöver inte straffa mej för de! Kan inte använda facebook-chatten, inte kommentera och de bästa av allt, jag kan inte ens logga ut! Förstår inte vad det är för fel! Men det stör mig, det stör mig mycket!


Blod, Svett o Tårar!

Frågan var redan ställd. Skulle jag dra in mina tre väskor varav en väska var en 50 kilos tung rullväska, en 20 kilos dataväska och en matkasse på 10 kilo, in på bussen och därigenom skämma ut mig ELLER gå tre kilometer hem i lös, moddig brunsnö (tänk er höga vallar, dolda isfläckar, djupa lössnö...)?

Svaret var för mig ganska självklart. KLART JAG DRAR PACKNINGEN HEM, KLART JAG GÖR! INGA PROBLEM! JAG KAN ALLT, JAG ÄR EN STARK MÄNNISKA! Detta var tankar som flög igenom mitt huvud...tio meter senare...JAG VILL DÖÖÖHÖÖ HÖÖÖÖ! (tänk högt gråtandes...fortfarande i mitt huvud)

Inte nog med att jag var så förbannat varm o axlarna värkte så lyckas jag, mitt framför ett barn, göra ett extremt graciöst balettdansössteg med extra eleganta armvevningar och ett tillhörande "jääääääfvllllaaaaarrre mej". Barnet tittade på mig, men jag sänkte min blick snabbt, fortsatte gå som om inget hade hänt och med ett stort pinsamhetsleende fasttryckt i ansiktet.

Det krävs inga ord, jag är en skadad människa.

Är det verkligen sant?!

Efter hela tre veckor så vaknade jag äntligen upp utan ett spår av att vara snorig eller ha ont i halsen! Det var en så underbar känsla, länge sen nu...men jag uppskattar verkligen att kunna andas. Det som förundrar mig mest är att när jag väl bestämt mig för att ta tag i mig själv och glömma det "förgångna" så har jag bara blivit friskare o friskare. Sammanhang?



ÄLSKAR DEN!


Hur kunde jag glömma!

Innan jag åkte hem till Vara förra veckan så hann jag ju med att städa lägenheten, detta medförde storstädning av garderob. Jag vart ju så oerhört nöjd över min satsning och så har jag inte visat upp den på bloggen! Skamligt, dråpligt, ofattbart...kalla det vad ni vill! Men nu kommer det, nu ska ni allt få se!



Dock uppstår ett smärre problem, garderoben är fylld till bredden, lådorna fyllda till höjden och så kommer jag upp med mer kläder än vad det är tillåtet i en 20 kvadratare...men ni känner mig, utan mina kläder är jag ingenting! Allt ska med!


Konsten att dra ut på det.

Jag har verkligen dragit ut på att åka upp till Karlstad igen. Men imorrn händer det, kl 11.10 lämnar jag Vara busstation, ja, ni hörde rätt, jag ska åka buss upp! Så utan bil ska jag ta mig hela vägen till min lägenhet utan att dö av allt för högt blodtryck...med tanke på all den packning jag ska ha med mig upp. MEN, jag ska nog klara det, har ju inte så mycket till val, jag vill ju inte bli upphittad som en död fisk utslagen på en trottoar mitt i Karlstad med all min packning...det är inte det slutet jag önskar mig iallafall. hö hö Gud, vad jag verkligen ser fram emot detta...verkligen...



Ja, ni fattar...jag kommer dö!


Förkylningsrapporten.

Och eftersom alla är jätteintresserade över hur min förkylning ter sig varje dag så ska jag inte vara sämre än att rapportera den för er. Idag är det nästan ljuvligt nära friskhet! Iallafall nu på morgonen...knappt någon nästäppa och bara lite stickande i halsen, det betyder att jag faktiskt kunde andas och inte var helt papperstorr i halsen när jag vaknade! Det är verkligen en underbar känsla!

Tjörlokk Hålms.

Vi tog oss en tripp till Lisch för att titta in Sherlock Holmes, riktigt bra faktiskt! Snabba dialoger och kommentarer...mm, vi gillar!

Sherlock Holmes
HAHA, bästa bilden på nätet..med utländsk text dock!


Åh du sköna lättnad!

Vaknade upp och var för första gången på närmare tre veckor bara lite täppt i ena näsborren! Är det livet som kommer tillbaka till mig? Är det för att jag bestämde mig för att släppa de gamla o ta tag i mig själv tro?
Isåfall är det totally worth it!



"Så länge jag går, går jag i änglarnas spår. Så länge jag lever dricker jag ur djävulens skål.
Så länge mitt hjärta slår...Halleluja!"


Angela - min sanna kärlek!

Vad skulle jag göra utan min Angela? Ända sen vi blev kompisar för dryga 6 år sedan så har jag o hon delat många medgångar och motgångar. Men det bästa är att hon står ut med ett psykfall som jag...haha...vad skulle jag annars göra? Hon hjälper mig inse saker som jag själv förtränger...hon råder mig att avstå från saker som jag inte mår bra utav, hon vet vad jag behöver! Sen att jag själv har svårt att fullfölja olika saker, då det är jag som i slutändan bestämmer, det är det bara jag som kan göra nånting åt. Att jag hamnat i en situation som förstör mycket av min tid, då jag lyckats falla ner i en slags "förälskelse" som har kommit o gått i närmare 1½ år. Har nu insett att jag är mer kär i idén av honom än vad jag är i han, och jag ska nu gå vidare...ser jag honom igen så är det så, men då är jag antagligen en mer mogen och starkare person.


Angela - en utav mina sanna kärlekar! :D


Från och med idag.

Nej, nu är det verkligen dags, dags att ta tag i sitt liv igen. Om en vecka börjar jag skolan igen och på fredag är det tenta. Pappa anser att jag lever ett liv där det är fredag hela veckan, och jag kan inte ens säga att han har fel. För på ett sätt så har han faktiskt rätt, jag glider bara omkring och just idag så har jag inte vart i skolan på en hel månad! Är det ok? NEJ det är inte okej. Även att jag tycker allt är tråkigt, men grejjen är den att det är väldigt mycket som är tråkigt då man inte brinner för någonting längre. Inget och se fram emot heller...nu när verkligheten börjar finns det inte mycket som är på topp, men jag måste ta tag i det här, jag måste bli en människa igen! En starkare person! Finna lyckan!


Fortfarande ledig.

Hörde att många började skolan idag. Jag däremot är ledig en hel vecka till, den ni!

Dansa, det gjorde vi iallafall

DSC_0306.jpg

Vaddå? Är jag med på det här kortet? Svårt att se!


Utgång mot framgång till bakslag.

Ligger här i sängen, där jag legat hela dan. Skulle lätt däcka om jag la ner huvudet på kudden...så trött är jag! Lika hårt som jag däckade inatt antagligen och här kommer det lustiga...när jag vaknar (med alla kläderna på) så kan jag inte minnas nånting från att kommit in i huset tills jag slår upp ögonen, det var även något som inte stämde...saker var inte på sin rätta plats. Fick lite frustration när jag inte kunde hitta min väska och inte heller min klocka...mycket konstigt då jag hade husnycklarna i väskan när jag låste upp så någonstans i huset måste den ju vara. Så det blev en så kallad skattjakt/ledtrådar till vad jag gjorde under tiden innan jag slog i sängen.

Strumpbyxor och handväska låg inne i mitt gamla rum (har antagligen fått för mig att detta är mitt rum och det är där jag ska sova)
Den ensamma smörgåsen på bänken (har antagligen påbörjat att göra iordning en macka men den verkar inte ha blivit uppäten)
Körkortet på skostället (hur kan det ha åkt ur min superdupersäkra väska?)
Klockan inne på bordet i storarummet (allvarligt, har jag gått in i storarummet o satt mig i soffan eller varför ligger den där?)

Med hänsyn till ovanstående fakta så kan jag ju nästan direkt säga att jag antagligen hade en gemytlig stund innan jag gick och la mig.


Bokföring...

Shit, från 10-17 effektiv bokföringstid. Det är helt OK! Vi är dock fortfarande inte klara, det här med årsbokslut är inte faaen kul asså! Men nu, nu är de bara att tagga till! :D WOOOHOOO!

Så det är på det viset.

Kan härmed stolt presentera EttMycketSällsyntExemplar, min kära vän Linda har även hon påbörjat sitt livs verk, sin publikation av sina dagliga filosofier...ja, helt enkelt sin alldeles egna blogg! Ja, ni hörde rätt! Äntligen har hon kommit på ett passande bloggnamn och kan numera kalla sig stolt bloggerska!

Och som jag ser när jag entrar hennes sida, så verkar det visst vara okej att lägga ut fula bilder på folk...så jag ska då inte vara sämre... he he



Du är skonad, Linda...det blev en liten bild. haha


Är det värt det?

Är det verkligen värt att läsa på till en tenta där statistiken för bästa fall ligger på att 30 % klarar tentan och i sämsta fall klarar 67 % INTE tentan. Turen har ju ändå aldrig legat på min sida...men jag får väl återgå till att läsa på om byråkrati och Japans billindustri, rast innehas om två timmar igen.

Synes!


Inte den bästa idén jag haft...

Igår natt klockan ett ungefär fick jag den utomordentligt briljanta idén att börja göra om utseendet på bloggen, grejjen är bara den att när man ska göra om sin blogg så behöver man tålamod. Klockan ett igår natt existerade dock inget tålamod alls utan jag blev mest arg o förbannad när det inte blev som jag ville... Så nu kör jag på en originalmall och vi får väl se när jag försöker mig på den där skiten igen! haha


Ha överseende!!!

oj oj OJ! Satte mej och läste igenom mina nyligen skrivna inlägg och märkte att "SHIT! Vilken dålig meningsuppbyggnad jag har"! Allvarligt, inte en enda mening hänger ihop som den ska, va hände där? Har därför, istället för att plugga, grubblat över orsakerna och kommit fram till en enda sannolik anledning... Detta är att jag läser inte igenom vad jag skriver innan jag lägger upp det, liten miss kanske...men jag skriver direkt ur mitt huvud och hjärta och det ska man inte behöva skriva om, så det så! ha ha! (För er som undrat asså...)


Och förresten, fick GODKÄNT PÅ EKONOMISTYRNINGSSEMINARIET! I'M ON TOP!

Lars Winnerbäck - Ett sällsynt exemplar

Är väl egentligen inget direkt Winnerbäckfan, men jag är däremot en allätare och lyssnar på det mesta. Och den här låten fastnade jag för...tror det är början som får mig att tycka om den, sen så har ju aldrig svensk musik slått fel!


När man inte har något annat att göra...

Okej, klart jag har plugget. Men vem sätter sig verkligen o pluggar dagen efter avklarad tenta? HA HA! Inte jag iallafall! Såååå jag tog mig friheten att möblera om min lägenhet/rum/höla, inte så mycket att ändra på dock, men jag gjorde det jag kunde iallafall...

Och guuuuuud va mycket större det blev! Markant skillnad! (ironi)

Här är den...min höööla utan svängrum!





Sodastreamen o brödrosten är tillochmed på plats! Mmm, effektiv är mitt andra namn!


nej nej nej NEEEEEEJ!

Var ju i princip fri från förra veckans alla sjukdomar, men så gick jag o la mig inatt och vaknade upp med andningsvårigheter o ett sprängande huvudvärk. Snor i näsan, slem i halsen o virus i huvudet, näääe, detta måste botas illa kvickt!

Efter varje tenta kommer TVÅ välförtjänta plagg!

Det gäller att hålla hoppet uppe när man gjort tentan, även fast man egentligen inte vet hur den gick. Därför åker man o handlar kläder, ja, det är ju vi, kvinnors sätt att må bra så varför inte köra hårt på det?


Idag kom min efterlängtade skjorta...undra när jag ska använda den?



Rean på MQ är alltid bäst, äntligen har jag fått införskaffa mej nått med paljetter...LYCKA!


Seeee, lite ekonomisk där också.


Jag borde gått med i scouterna.

Ja, klockan är bara 2 på dagen och jag har redan gjort dagens goda gärning. Ja! ni hörde rätt, jag har bidragit med mina kunskaper, erfarenheter och tillgångar, till en människa som verkligen behövde det. Okej då, han behövde hjälp med att starta sin bil och vad gör man inte...jag bidrog med det enda jag hade, en bil. Jag fick tillochmed lära mig hur man kopplade batterierna till varandra, för det tyckte han var nödvändigt o veta. Han berättade även att han ägde en av Kstads bästa frisörsalonger, såååå man kanske borde utnyttja läget? HAHA


Sömnproblem!

Hur ska man göra när det inte går att stänga ventilerna helt och det är iskallt i rummet och man ska sova på de?! Vill bara berätta att det kommer inte att gå...

Imorrn kommer jag vakna upp som en isbit...



Jag och mina vänner.

Back in Ktown!

Rätt skönt ändå att det bara är två timmar upp till Karlstad, därför drog jag ut på tiden så länge jag kunde innan jag tog bilen och begav mig uppåt. Det spelade en pepplåt på radion åt mig precis när jag satt mig i bilen, vilket gjorde att jag kände mig lite bättre till mods...och färden mot Kstad gick lätt som en plätt!

Den här låten kommer vi alltid att älska!


Klockren bild dessutom!


Jag hittade dom ju!

Har länge pratat om ett par skor som jag vill ha och precis hur de ska se ut, och nu när jag inte har något annat att göra och absolut inte vill gå å lägga mej för det betyder att morgondagen kommer för snabbt, så har jag hittat dom! Visst, jag skulle gärna sett att de vart snäppet lägre...men det finns väl inte så mycket att göra åt det!




Dessa finns på Nelly.com! Köp dom åt mej!


Åhå håå håååå!

Den här klänningen skulle jag kunna döda för! Vill ha den, och jag vill ha den nu! Visserligen kanske jag inte passar så bra i rött, men om jag fick denna så skulle jag ha på mig den ändå!


Att avsluta det man påbörjade...

För några månader sen fick jag den briljanta idén att börja göra om utseendet på min blogg. Men det bara bevisar ännu starkare att jag aldrig avslutar sånt jag påbörjar, ja om inte nån tjatar på mig. Nu var det ingen som tjatade på mig och därav blev den aldrig klar och därför ser den ut som den gör... Och eftersom Ann börjat göra ordning sin igen redan innan jag blev klar med min så känner man sig ju inte lite dålig, lite sämre, kanske tillochmed sämst av alla faktiskt. 

Ja nu har jag iallafall skrivit det... 


Att bli påkommen.

Ja, okej, det låter värre än vad det är. Men efter att ha förnekat min grymt motiga otursdag nångång under mellandagarna, så har jag nu åter blivit påmind. Pappa har nämligen kommit på mig med vindrutetorkaren, som på ett "mystiskt" sätt gick sönder under mitt mission "få bilen frostfri på fem minuter". Känns ändå rätt bra att han sett det nu...så har man fått det ur världen!

Allting går att fixa, hur mycket problem man än har!
Så det så!

åååh, det här är nostalgi!

Hittade den här i mitt gamla bloggarkiv, hade väl tänkt göra en ny tolkning iår. MEN, jag kan inte ändra på ett redan så klockrent inlägg. Ja, mina vänner, det är känsla i detta.

Detta är min tolkning av "Ölhävarskivan"...

Jag kallar den "Shothävarskivan"

Uppsnyggningen av mej själv och partyplace-stadiet:
- Hunting For Witches - Bloc Party (Öppnar skivan starkt med en av de bästa låtarna nånsin..tänk er 140 på motorvägen en het sommardag och volymen på högsta hack!")
- Haters - Thåström
- Keep On Groovin' - Damien JR Gong Marley

Polarnas ankomst-stadiet:
(här följer några låtar som vi fortfarande klarar av att sitta lugnt och bara prata och dricka gott till...)
- Make Love In This Club - Usher feat Young Jeezy
- Jag Vet Inte Vem Jag Är...- Håkan Hellström'
- I'm Yours - Jason Mraz
- My Cool - Al Azif vs Adam Tensta

Lite lätta steg på dansgolvet-stadiet:
(Nu börjar det flyttas från stol till dansgolv...Självklart, alltid med ett glas i handen och alltid Timbaland!)
- 4 Minutes - Madonna feat Justin, Timbaland
- She's Dangerous - Matt Pokora, Timbaland
- Elevator - Flo Rida, Timbaland

Lite tyngre steg på dansgolvet-stadiet:
(här ser det fortfarande riktigt bra ut)
- Stripper - Sohodolls (Allt för att jag och Ahlm riktigt ska kunna släppa loss!)
- The Way I Are - Timbaland (Bästa låten ever...håller i hela vägen, alla olika remixar!)
- Break The Ice - Britney Spears (Såklart)
- Satisfaction - Benny Bennasi

Sjunga högt och dansa fult-stadiet:
(i tron om att det fortfarande låter bra och att det ser j*vligt bra ut...)
- Jag Dansar Aldrig Nykter - Magnus Uggla
- I Lågornas Sken - Nordman (Riktigt bra AAAAOOO-ljud som är lätt att sjunga...)
- Be My Lover - La Bouche (Man bara kan den...)
- Ohlala Jag Vill Ha Dej - Ulf Lundell (sommaaar..)
- Wait a Minute - Pussycat Dolls (här kan det bli en del läckra moves)

Shota ikapp-stadiet:
(nu är det dags att få i sig allt som man har med sig med najsig bakgrundsmusik)
- Amarula Tree- Amanda Jenssen
- Inatt är jag din - Tomas Ledin
- Alright - Lost Patrol Lisa Miskovski

Sluddriga-stadiet
(då man ger sig på de utländska låtarna och tror man kan allt.)
- Beautifull - Postgirobygget
- Hva Gör Vi Nu, Lille Du - Gasolin

Flum-stadiet
(eller "F*n va jag älskar dej, du är min bästa polare-stadiet...)
- Jag Är Så Het - Björn Rosenström

Nykterhetstestet
(klarar vi allsång till Beach Boys så klarar vi nog att partajja lite till)
- Barbara Ann - Beach Boys

Dagen Efter
- Tro - Marie Fredriksson (liggandes i sängen och bestämmer sig för att aldig mer dricka och kanske ska börja tro på nått annat än spriten)

Och där hade vi en lyckad helkväll! :D


Blåsningen is back!

Vem tittade INTE på Blåsningen när det gick i våra ungdoms vårar? Det var ju så utomordentligt roligt, folk hade humor tillochmed då! Så i afton gick vi igenom några youtubeklipp sen dåtiden, och ja, självklart hitta vi det absolut bästa, här har vi Peter Settman i egen hög person. Skåda och njut!





Oturen fortsätter...

Jag vet inte, men 2010 kunde väl egentligen inte börjat sämre...okej, några ljusglimtar har de vart. Men allvarligt, de djupa dalarna är de som känns ända in i själen! Idag visade det sig nämligen att jag missat att anmäla mig till tentan som är på måndag. Fast eftersom jag tror att det är många som skiter i den tentan och att väldigt många fler än jag missat att anmäla sig så borde det väl finnas plats över till mej?

And that is how life is right now...

Besvikelse

Gick igenom HMkatalogen idag, men allvarligt! Inget där i som intresserade mig alls...tyvärr, så nu får jag hitta kläder på annat håll ju...så det gjorde jag!
Fast jag vet inte, den här är lite för dyr kanske, men grrrrrrrymt snygg!
Aqua Couture Sparkle Print Frill Back Dress


Materialist?

Allvarligt, de som vet vad som hänt min mobil kommer förstå det här inlägget. Ni andra, ni kan bara spekulera... Jag bara känner hur jag vill gråta när jag inte har min mobil i min närhet, jag mår verkligen dåligt utav det! Den är mitt liv, alla telefonnummer (vissa nummer som jag aldrig kommer få tag på igen...) jag har o de sms jag sparat som betyder mycket för mig...nääe, vet verkligen inte om jag kommer klara detta! Det är för mycket som talar emot mig just nu...

En helg i Karlstad.

What happens in Karlstad, stays in Karlstad.


Hade köpt dom direkt...

...om det inte vore så att...



...att den här klänningen inte fanns i min storlek...och att...

Friis&Co - Lalla

...de här skorna inte kostade 1299 kronor!


Men hur kul har jag eller?

Har nu suttit i samma fåtölj sen kl 11 iförmiddags tills nu...jag har knappt rört mej längre bort från fåtöljen än inom en 4 meters radie. Sorgligt, säger vissa...ja, faktiskt, riktigt sorgligt, men det är vad min dag har gått ut på. Verkligheten har kommit ikapp mig och jag inser nu att jag har en tenta om 10 dagar, som jag kommer kugga på. Anledning till det? Ja, antagligen att jag inte börjat plugga än...och det är för att jag vill inte börja plugga på det och det är knappt jag tänker göra det heller. Det finns ingen som kan tvinga mig. ha! ha! 

Men varför är det så att man får nästintill dödsångest dagen efter festligheter? Allvarligt, nu det senaste halvåret har var och varenda dag efter varit en fråga om meningen med livet? Är det verkligen ok? är det de? Det är faaen inte OK! haha

Men imorgon är jag redo för nya tag, då har jag kommit över depressionen som vanligt...skönt de! Nu är frågan bara...blir de karlsta' tro?

Kärlek o ananas.

/Ejdan

RSS 2.0