Spanien, Schalala lala!

Ja, va faaen var det jag sa?! Precis efter att Sverige oturligt nog lämnade EM-cupen så visste jag redan då att Spanien skulle vinna! Även att de skulle möta just Tyskland i finalen. Och något som kändes ännu bättre var att resterande familjemedlemmar hejjade på Tyskland och jag på Spanien, och jag hade rätt! Känn på den! Fernando Torres, Jag älskar dej! haha Nöjd.

Jag har tråkigt.

Allvarligt, jag var inte ens ute och drack igår och ändå har jag den gnagande värken i huvudet och smärta i halsen. Nog för att vi gick runt i Vara till klockan tre på natten men jag var inte beredd på att jag skulle få stå ut med en lååååååångtråkig söndag för det. Har så förbannat tråkigt. Varför gör man söndagar till just söndagar, jag menar det finns ju verkligen ingenting att göra och man gör inget åt det heller. Och det enda jag just nu ser fram emot är matchen ikväll. Sorgligt? ja, fruktansvärt men jag gillar ju fotboll så. Särskilt när det handlar om de två hetaste fotbollspelarna i hela EM, Fernando Torres och Lukas Podolski.

Hepp, får väl fortsätta med världens tråkigaste söndag, för den lär ju inte bli bättre. Jippi.
ååååh, jag orkar inte ens duscha!

Otursdagen.

Okej då, det kanske inte var maximal otur hela dagen. Men jag måste ändå berätta att när jag känner efter var det mycket som inte gick rätt den här dagen. Inte nog med att jag var tvungen att jobba den dagen då alla i hela Vara är ute och festar på varje gata. Själva förmiddagen och fram till klockan fyra på eftermiddagen gick allt relativt smärtfritt. Fick köpt både markengodis och en het plånbok (ja, Ahlm, nu behöver du inte oroa dej för min söndriga lilla röda längre..hehe)

Het va? Min mormor hade en sån, och jag gillar den skarpt.

Jag börjar jobba och solen lyser utomhus och man blir bara mer och mer irriterad över alla glada männsikor som kommer in och frågar om man ska ut ikväll. haha (lite läskigt när man tycker synd om sig själv när man inte får va ute o festa) timmarna går i sin sega takt och helt plötsligt mot slutet av dagen, klockan var väl närmare halv tio på kvällen som helt plötsligt den kassan jag sitter i helt lägger av. Allt blir mer eller mindre kaotiskt och alla fulla barn som står och ska köpa sina j*vla 3, 5:or är irriterade på grund av den långa kön. Jag blir arg på dom för att man blir faaen inte fulla på 3,5:or så varför måste dom köpa det?! Det går inte få igång kassan och kön är nu typ 40 meter och jag känner bara att jag vill lägga mej i fosterställning. Tillslut tar avtar kön och vi kan börja stänga affären. när jag väl kommer ut så träffar jag hanna o janna så vi förblir framme på festivalområdet och tittar på alla fulla folk och käkar pommes och donuts.
Så kommer vi till det allra sista som händer under hela dagen. Fick skjuts hem av Janna och när jag kliver ur bilen känner jag att den är lite halt på vägen och jag inser att jag just precis trampat i den strategiskt lagda pizzan precis utanför vårt hus. (Underbart?)
Vilken avslutning på en mer eller mindre lyckad dag? haha

Känsla.

Oj, vad jag verkligen älskar musik.
Och även fast jag har lyssnat sönder dessa låtar nu, med viss hjälp av våra kära campinggrannar så kan jag inte sluta lyssna på dom. Dom ger mej en känsla av sommar. Och jag älskar det.

Forever - Chris Brown + Bag in Da Box - DJ Tune
Grannarnas helt egna remix var ju verkligen pricken över i:et. Men sen att höra dem separat 30 gånger i rad en tidig morgon är ju också riktigt härligt.

Can you hear me - Enrique Iglesias
Jo, denna låt kördes flitigt i stereon. haha

Holiday - Doktor Kosmos
Även fast jag och Ahlm hade lyssnarförbud på den här låten så är den ändå den riktigt verkligt bästa låten. För tillfället ringsignalen på min egen nalle! haha

SOMMAR 2008

Jippi!

Har nu trott att jag skulle få leva ett knapert liv i hela juli, men när det var dags för löning så fick jag en positiv överraskning. Mina befarade 3000 gick hela vägen upp i 7000 spänn, fatta lyckan! haha
Därför spenderar jag såklart alla pengar på en helt egen digitalkamera (som vi alla vet att jag borde ha istället för morsans på alla fyllefester.) Så jag beställde mej en j*vligt het, svart Sony Cybershot. Jadddå!


Ta mej tillbaka.

Midsommar på en av Ölands värsta campingar, men ändå nått av det bästa och roligaste jag gjort. Har aldrig vart en campingnisse i hela mitt liv. Men va faaen, det var ju inga problem överhuvudtaget. Det blev en klockren Midsommar 2008 och jag önskar bara att de bilder jag kommer att lägga ut skulle berätta för alla hur kul vi verkligen hade och känslan av sommar, lycka och närhet av vänner (den perfekta kombinationen.)

Jag ska försöka lägga upp bilder som sammanfattar vår lilla tripp på bästa sätt! haha


Det var våldgästande av läskiga grannar.


Goda frukostar.


För lite sömn.


För mycket sprit.


Härligt mkt flum.


Känslan av att slippa städa upp efter sig.


Att veta att man var omringad av majoritet killar.


Att göra heta poser som man kan skratta åt länge.


Att träffa den hetaste killen på campingen.

Men framför allt, att ha fått tillbringa en helg ihop med vännerna.



Ändring av namn.

Nu är det dags. För exakt ett år sedan kom gänget hem ifrån Bulgarien. För tillfället trötta och sletna men ändå på något sätt lyckliga och tillfredställda. Under året som kom kunde och kan vi fortfarande inte släppa denna förbannat roliga Suntrip till Sunny. Nej, vi kommer aldrig glömma hur j*vla roligt vi hade.
Allt party, all dricka, all sol, alla pojkar och den underbara känslan av att leva i nuet.

Men som sagt det har gått ett år nu och det är dags att byta msn-namn. Har nu hetat ...

 ..."Skit i de...dom är ju bara 16! Sunny Beach-07! :D"...

haha...ett internt skämt inom vårt gäng. En rejäl tabbe som bara vissa lyckas med. Men som ändå görs och man kan alltid minnas tillbaka och ett stort leende når mina läppar.



Deprimerad

Jag har tänkt skriva så himla många inlägg nu den senaste tiden att min hjärna typ har överhettat. Anledningen till att jag inte har skrivit några inlägg är att jag inte haft rätt känsla nångång, eller ja...jag har haft rätt känsla men så kommer man till det där j*vla ICA och ska jobba och man tappar allt med en gång. Jag Hatar ICA! Jag passar inte in där känns det som, ska jag jobba så ska jag jobba på ett flummigt jobb, för det finns för mycket man ska kunna när man sitter i en kassa! 

Japp, det är precis som det låter. Jag har en dålig dag. Hade en dålig dag igår med. Hoppas det inte blir ett mönster. 
Men det är bara 40 arbetsdagar kvar...Bit ihop! 

På't igen då! haha

Haha..Jag är så j*vla medveten att det var midsommar i helgen och att vi festa j*vel både fredan o lördan! men vem faaen bryr sig, Ikväll är det ju Premiär på Måndax ju! Ses vi där elle?! haha..Jag ska iallfall dit o skaka! haha
JADDDÅÅÅÅÅ!

Midsommarspriten.

Har varit och inhandlat drickat som jag skall förtära under midsommarhelgen på ÖLAND! och som det hörs på namnet är det meningen att man ska dricka öl där så de köpte jag, och lite vin, och lite rensprit och lite cider också;)
Och för att få allt lite roligare..(har nämligen hel-lessnat på sprit överhuvudtaget...och som vi kom fram till är det ju känslan vi vill åt så man kan ju inte sluta dricka heller....hehe) så har jag köpt allt i GULD och RÖTT! Man ska ju tänka på hur bra man passar ihop med sin dricka och att drickan isej ser j*vligt het ut! ;) haha

 

Mors födelsedag.

Lite sent ute att, samma dag, åka och köpa en födelsedagspresent till morsans 47årsdag. Åkte till Övery och shoppade loss lite me vännerna, vi har även planerat vårt midsommarfirande på Öland! Torsdag natt klockan 00:00 åker vi från Vara, Jaddå! :D Presenten till morsan blev en vit väska förresten.

Synd bara att jag inte hade så mycket pengar att röra mej med..hehehe...har nämligen inte fått tillbaka skatteåterbäringen, som vi nu fått reda på varför ja inte fått den än. Det handlar nämligen om att jag inte lämnat in nått kontonummer...jippi...Blir till att låna 2.500 av farsan! haha

Detta är även en av andledningarna till att jag inte har några pengar på mobilen. Så ja har inte haft möjligheten att höra av mig till nån under hela dagen, så alla som har försökt få tag på mej vet varför ja inte svarat. Kommer inte in på msn heller...FAAAEN! Jaja..ska försöka fixa allt imorrn!

Spontana ryck och härliga förfestställen.

Efter att ha avsuttit ett av århundrades längsta 50årskalas (skulle säkert varit jättetrevligt om de inte just då gått en oerhört intressant match på TV:n just vid samma tillfälle.) Satt vid radion under nästan hela matchen och när man trodde att vi skulle klara av Spanien så skjuter de mål på oss i sista minuten..(Hur är det möjligt?!) Allting kändes helt plötsligt några snäpp sämre än vanligt. Men när kalaset började rundas av för oss alkoholfria den kvällen så ringer mina räddare i nöden! Anna och Ann fick ett spontant ryck och Lipz stod på ingång (klockan var nu närmare tio på kvällen...)!
Jag fick med fassan o mossan hem tillslut och jag skrapade ihop all sprit som fanns i huset, slängde ja på mej lite hetare kläder och drog ytterligare ett lager smink i ansiktet. Jag var redo.

Hörde att Anna och dom redan börjat svepa sin sprit så jag kunde ju inte sacka efter, men som mina föräldrar är kunde ja ju inte dra en öl i vardagsrummet precis. Nej, det gällde att hitta ett perfekt ställe att svepa spriten. Slutade med att jag stod utanför Systembolaget i min ensamhet och drog några öl (härlig förfest!) och inväntade partybilen!

Några öl till och en pinkepaus med pojkarna i den andra bilen i ett dike och vi fortsatte vår färd mot Trollhättan! Några tequila och ett hett röjjande på dansgolvet blev det. Sen blev det mörkt..haha.. (den stora frågan är väl just nu hur glamouröst det såg ut när nån gjorde ett litet missöde inne på Grillhouse?..hmm..haha)

Vaknade upp med två röda blodsår på benen, en sprängande huvudvärk, en cocacolamugg vid sängen, en lösögonfrans på kudden och inte en allt för härlig smak i munnen...och jag vet att min mobil börjar bli ett sletet ämne..men jag kunde verkligen inte komma på vart jag hade den..höhö...men fick sedan svaret att den var hos Miriam som resten av mina tillhörigheter!

Fulländad kväll! Ja men Självklart! ;D JADDÅÅÅ!


Det nya jag.

Haha..knappast att jag ändrar på min personlighet. Ska man ändra på nått så är det håret! Och som jag nästan alltid gör så ger jag frisören fria händer. Detta resulterade i en tung lugg! höhö Den ni! Har visserligen haft lugg ett antal gånger i mitt liv så jag känner mej ganska så van ändå. Alltid roligt med lite förnying! :D:D

Dagens EM-heting

SVERIGE SVERIGE SVERIGE!!!!
Sverige i all ära
, men när det gäller min tävling så hade en spelare redan fått priset långt innan Sveriges spelare nått det gröna gräset. Jag snackar såklart Fernando Torres!


Lisch

Vi har nu varit i Lidköping och inhandlat ett av de mest nödvändigaste saker som är möjligt på jorden. En stereo. Ska nämligen ha den på Öland nästa vecka, hade den i knäet hela vägen hem...jag är nöjd!


Dagens EM-heting

Jag vet att jag har en förkärlek till de snaggade pojkarna. Men idag så föll mitt tycke för den italienska drömmen Luca Toni, med de långa svarta lockarna!

Luca Toni - Italien

Strawberry love!

I brist på något annat gick jag fram och köpte mej en liter jordgubbar. Satt emej sedan och tittade på fotboll och åt upp allihopa. Gott? Självklart!
Mer jordgubbar till folket!

Dagens EM-heting

EM har nu börjat och jag ska följa turneringen på mitt alldeles egna sätt! haha

Med sina två mål i Tyskland-Polenmatchen och hans hårda och tuffa utseende vinner tysken Lukas Podolski min allra första utnämning av EM 2008 års fotbollshetingar!


Lukas Podolski - Tyskland

Bjööööörn Rosenström!

Tredje året i rad och Björn Rosenström på Almesåsen har för oss blivit en tradition.

Första året: 18 år gamla och redo att möta världen..(haha..Almesåsen.) Sitter och sveper rött vin i Jannas bil för att få igång partymode. Draget efter att få se Björn på stora scenen är stort hos vissa av oss...(mej, Angela o Ahlm då förstås..)
andra kände det inte...(Janna o Linda...) Draget och begäret var så enormt att, mitt i en konversation, dyker angela ner på alla fyra och kryper under stängslet mitt framför ett par vakter som varken ser eller hör. Johanna får också rycket och kryper direkt efter. (Ahlm gör det enda rätta och betalar 150 spänn för en halvtimma..haha)

Andra året: Berusade av studentyra och en hel del bål var det dags för ännu en omgång Rosenström! Men först var det lite omkringspringande på intilliggande fotbollsplan innan vi var redo. (denna gången betalade vi!) Stod sedan och hoppade runt och sjöng till musik som jag visserligen inte kunde texten på men j*vlar va bra han var!

Tredje året: Förfest på Torsvallen en het sommardag i Juni. Lagom mycket sprit och ett j*vla gött humör! Vi var redo för vår Idol Björn redan en hel vecka innan och detta var det enda vi såg fram emot. Inte visste jag då att jag helt plötsligt skulle fastna inne i öltältet under hela kvällen och helt missa Björn och hans liveframträdande på den stora scenen. Men jag kan lova, och för alla er som var där så hade jag det j*vligt bra utan Björn också! hahaha Blandat dans och att sitta o tjöta med människor utomhus är den perfekta utekvällen! :D


MUMS!


Okej..min mobil försvann igen..(hade inte ens en aning om att den var borta..haha), men det var inte bara min mobil som suptes bort..janna lyckades också. Men som en räddare i nöden fanns både Angela o Jenny där och hittade dem på ett j*vla vänster. (min saknar dock batterilucka..haha)

Man kan även säga att vårt tillstånd var i jämförelse med det här kortet ingenting! haha

Jag och Anna har nu kommit fram till att Almesåsen är underskattat. Vilket drag det var! :D JAAHAAADDÅÅÅÅ!

Sverige i mitt hjärta.

Nationaldagsfirande på självaste Jämnasjön! :D
Vad går upp mot korvgrillande på engångsgrill, ätandes marsmallows och att få vara med sina vänner!?
Perfekta Nationaldagen! (borde göras till tradition)


Här har vi självaste korvarna på engångsgrillen!

Och en glad grillandes Angela...

...tills hon kände att hon suttit på det här berget i typ två timmar...

Efter att vi stoppat i oss ett ex antal korvar och marsmallows så kan man säga att kreativiteten började flöda hos två av medlemmarna. Det var dags att börja bygga båt. (anledning till detta var nått om Golfströmmen, eller hur va de nu?! haha)

Oo du vackra mästerverk.

Solen sken vackert över den lilla Pölen i det idylliska Vedum...



Fyllechaffis då och nu.

Som alla vet vid det här laget så är ju Johanna inte en van fyllechaffis överhuvudtaget, har alltid lyckats undgå att behöva sitta bakom ratten varenda gång det varit dags för fest...Men nu har jag vart chaufför två dagar irad..(jag har visserligen inte varit med ute och festat...men de räknas fortfarande som fyllechaufför! haha) Gårdagen var det sysslingen Jenny och hennes vänner idag min broder.

Det var just i torsdags jag hämtade Jenny som jag såg så många olikheter och likheter mellan mej och andra människor. Olikheter som andra sedan tog lära av när de gällde dem själva och hur man ska bete sig när nån är fyllechaffis.

För ett år sedan nästan exakt var nämligen Jenny fyllechaffis för mej under studentens lyckliga tider (Jenny ska ta studenten nu i år! Grattis! ) Och jag ska här nu ta upp hur jag gjorde för ett år sedan och hur Jenny sedan drog nytta av mina tabbar när jag skulle hämta henne.

- Johanna hade ingen skjuts hem från Trollhättan en natt och ringde desperat till Jenny under en pågående bålrunda full som stryk och nästan tvingade henne att hämta mej och några vänner.
...Jennys taktik: Börjar prata om det några dagar innan för att göra mej beredd, för att sedan fråga mej två ggr samma dag om det är ok att hämta i Lidköping? (Lite skillnad i taktik där...välj själva vilken som är bäst! haha)

-
Johanna hittar en kille att vara med fem minuter innan Jenny kommer och har svårt att slita sig ifrån honom.
...Jennys taktik: Jenny har visserligen hittat en pojk men försöker bara komma ifrån honom så snabbt som möjligt och väntar desperat på att få hjälp av nån kompis så hon kan slita sig ifrån honom. (alla vet väl hur trevligt det kan vara att mitt i nattten sitta och tjöta med en av det manliga könet..haha)

- Johanna är bara tvungen att få killen (som btw vi döpte till Snygg-Martin) att köpa en paj på Max för att hon absolut måste vara kvar och prata lite till (närmare två timmar...)
...Jennys taktik: Har fått ont i huvudet och är bara tvungen att ha en kycklingkebab på vägen hem och vi åker till Tornegrillen för att ställa oss i en kilometers kö som tar relativt lång tid...(närmare en halvtimma...) men när hon väl fått sin mat så kunde hon äta i bilen.

- Johanna hade inte med sig nån kompis när hon hämtade Jenny igår utan satt ensam i mjukisdress i bilen medan de andra var ute och prata...(haha..fick visserligen en full Sofia brevid mig tillslut som hade en förkärlek till att tuta på pojkar som kissade och ropa Jenny över halva lisch)
...Jennys taktik: Tog med sig Sofia till Trollhättan för sällskap och kunde där med sitta och skratta åt Johanna när hon käkade paj och skämde ut sig lite lätt inför Snygg-Martin.

- Johanna gör ett smart drag och ger killen fel mobilnummer och lyckas därmed slita sig ifrån honom tillslut och är redo att åka hem klockan 4 på morgonen.
...Jennys taktik: Ger ut rätt nummer men grämer sig att han smsar henne..(haha..konstigt? :P) Men är iochförsig redo att åka hem klockan halv fyra. (Vill bara säga att det är en halvtimmas längre bilfärd från Trollhättan till Vara än från Lisch till Vara)

- Johanna med vänner kommer hem runt fem på morgonen och känner att vi redan är på´t igen...(får sedan reda på att Jenny som då gick i tvåan hade nationellt prov dagen efter...he he he)
...Jennys taktik: Kommer hem klockan fyra och har redan försäkrat sig om att Johanna har ingenting att göra dagen efter...(Johanna går ju inte i skolan och är faktiskt helt ledig!)

- Johanna får, dagen efter, ett telefonsamtal från polisen i Trollhättan...(haha nu tror ni allt att de är allvarligt va?!) De har nämligen hittat mitt körkort inne på Trollhättans city-gator..(hoppsansa!)
...Jennys taktik: Jenny letar efter sitt körkort ett bra tag och börjar tappa hoppet när hon ser att hon verkligen har det på sig...men hittar det såklart det i väskan och kan leva lyckligt igen...( Johanna fick en lagom irriterad mamma istället...)

Så vad säger ni? Lär man på andras misstag? Haha..antar det..!

Fullständiga tabbar och påhittade ord.

Var ute på stranden med morsan idag och solade. Man kan väl säga att vi levde i var sina världar (en läste tidning den andre lyssna på musik) under hela dagen men vi hade iallafall mysigt. Men det bästa är ändå när mamma helt plötsligt river sönder tidningen (tänk er att hon sitter alldeles ensam och ingen kan höra henne...), rent reflexmässigt och lite tyst så säger hon .."förlåt" till tidningen...jag kunde bara inte sluta skratta åt det! Det är ju liksom inte varje dag morsan tabbar sig...hahaha

Satt sedan med lillebrossan och hittade på lite nya namn på saker och ting..såsom:

Grantrut.
(japp, detta är en Koltrast i mina och lillens fantasier)
Sen kom brorsan på att Hackespetta (de va så han sa, men ja kunde inte vara sämre än att rätta honom...Hackspett, heter det!), borde egentligen heta Träpick istället (lite lurigt namn..haha)
Äggmök..(i Gustavs öron..Gökägg..små lila godisägg för er som inte visste det..)

Nä nu ska ja va fyllechaufför för årets lyckliga studenter, mot Lidköping!

Creepy...

Efter att ha umgåtts med Julia i Riga en hel vecka, blev jag som så många andra också "ganska" så besatt av just "Sex and the city"...(Har alltid haft nån slags förutfattad mening med just denna serien..att det är just mesigt att titta på..haha..men så är ju inte fallet längre.) Så nu tittar jag varje onsdagkväll och har mått förhållandevis bra med det, tills den dagen då likheten blev för slående för min del! 

Denna dagen inföll förra onsdagens program. Tänk er Carrie. Hon har "sovit" över hemma hos en man, hon vaknar och tror att allt är frid och fröjd. Denna harmoni håller i sig tills hon inser att hon måste förflytta sig ner till köket där hon helt plötsligt träffar några av mannens bekanta tidigt på morgonen iförd endast hans kläder...(hmm..kämpigt läge?) Inte nog med detta...hon blir tvungen att hälsa på dem, sedan sätta sig för att äta den frukost som hon blir serverad. Och vad tror ni hon får för frukost?...Jo, pannkakor! (Hmm ...märkligt sammanträffande?...haha)

Nån mer än jag som känner igen situationen?

Dags igen!

Då drar vi till stranden! Svalnäs nästa! Här ska pressas inför helgen! JAAHAADÅÅ! :D

Sol, Span, Strand och Sand!

Jag vet det enda som saknas i rubriken är Spriten..haha..det som gör en härlig sommardag komplett! Men det blev en lugn helg och det var ju faktiskt rätt skönt, hade ju redan bestämt att jag inte skulle ut denna helg efter förra helgens bravader! Svårt att stå emot, men så länge man klarar det är man ju fortfarande frisk! ;) 

Men jag drog som sagt till stranden med kusin vitamin och pressa hela dagen (tredje gången iår, mina vänner!..satsar stenhårt på att bli trött på det innan jag börjar jobba;)..)
Efter strandbesöket blev det en skräckis hemma hos Linda! :D Smällde såklart i mej en pizza och en godispåse till, men va faaen är de helg så är de! :D

Grillkvällarnas kväll!

Fredag kväll tog plats och solen hade strålat varmt hela dagen. Det var helt enkelt dags att bereda för den allra första kompisgrillkvällen hemma hos mej! Så med hungriga magar begav vi oss till ICA för att inhandla kvällens nyttigheter. Mumma! :D


Johanna var så hungrig att hon började tidigt med att gnaga på köttet...jag nöjde mej däremot med min alldeles egna godispåse!


Grillmästarna in action!

Efter denna enastående middag drog vi oss ner i källaren för att avnjuta en film...till vår stora förvåning röstades det fram till Disneys alldeles egna Mulan! (j*vligt bra film faktiskt!)
Lyckad kväll helt enkelt!

RSS 2.0