Besatt av Disney!

Finns då faaaen inte mycket som är bättre än att sätta sig me nått snaskigt och kika på en härlig Disneyrulle!
Senast jag titta på en disneyfilm var nog närmare 10 år sedan och jag har nu börjat fatta tycke för de tecknade filmerna igen...jag har till och med kommit underfund med nu under de två senaste dagarna att jag som liten måste ha varit helt funtad i huvudet när jag titta på filmer, jag har ju verkligen inte fattat ett enda skämt i någon av de två filmerna jag än så länge sett (Skönheten o Odjuret samt Ringaren i Notre Dame
Därför görs detta till ett rent nöje nu när jag fattar humorn i filmer som visserligen tioåringar tittar på, haha men vaddå?! Bättre sent än aldrig, Ok?!  

Pinsamheter!

Som jag skrivit för några veckor sedan så var johanna ejdestig med vänner på ett så kallat Sexparty då Angela fyllde år!
Det hände sig då att vi råkade köpa oss lite grejor som skulle tyckas vara roliga att ge våra kära vänner i 20-årspresenter! Så kom den dagen då man blev tvungen och betala för alla härliga grejor..haha...japp, inget pinsamt i det egentligen...men så kommer det när man ska åka över med pengarna och den tjej man förväntas bli mött av inte är hemma och hennes pojkvän öppnar dörren....Och där står man med pengarna i högsta hugg troendes att det är en kvinna som ska öppna dörren. Händelsen tar nu vid i nutid:
Där står han, väl medveten om att hans flickvän har haft ett sexparty i lägenheten och att det säkerligen kommer att lämnas pengar till henne under denna veckan...Där står jag...inte alls medveten just då att...detta verkligen kan bli pinsamt...(det jag tänkte då var att, jag är bara här och betalar..inget pinsamt med det alls...tills jag kom på att killen kan ju tro att det är jag som ska ha de här grejerna för 300 spänn! Herregud! jag var höll på att sjunka genom jorden när jag kom fram till vad det var jag höll på me, och ja, det skulle blivit ännu mer pinsamt om jag sagt att grejerna inte va till mej så jag avstod den möjligheten!) Så en sak är nu säker, jag tänker inte åka dit och hämta sakerna, bara så ni vet det! Ok?  haha


"I en rosa heeeelikopter...!"

Beach Party 2008
Den legendariska festen, den underbara festen!
Frågan är om det inte blev lite väl mycket förfriskning kanske..haha...utgå från korten och bestäm själv!


Förfest in da Ann Club!
Vi tackar så jättemycket för en perfekt förfest...och inser faktiskt att vi får inte ha så här kul på förfester, det är inte bra för hälsan! :P

(det sägs att jag ska skona folk på en del bilder, men...haha...va har jag för anledning?!) 

Nånting jag måste nämna så här i början av inlägget är att, ja vi lyssnade på fjortisdunk...haha här resulterande i "en rosa helikopter"!!!


KVÄLLENS ABSOLUT FULASTE KORT!
hmm..vem står för de flesta, Anna? :P


De mest misslyckade korten, hahaha


Vi antastar inte varandra..vi visar bara känslor som sitter långt inne! haha


Såklart måste vi ha med lite Bulgarien-klassiker..vi vill tillbaka!!!!


Allmänt läskiga kort...:P


De mer lyckade korten...haha de som int med under denna rubriken lyckades inte denna kväll! hahahaha

Låtar jag och Ahlm diggade till under hela kvällen...
Hey Stripper
Jag e ikke ful, jag e beatyfull!
Tips på partylåtar asså! ;)

Kvällen i helhet, we love it! :D


Tredje gradens blåmärken!

Och nu ska jag ta och skriva om de blåmärken som så mystiskt har hamnat just på min rumpa, och nu menar jag inte ett blåmärke utan ett på VARDERA skinka!
Så varför har dessa blåmärken hamnat just på min rumpa då? Hmmm...
Jooo, för under hela kvällen igår så märkte jag att mitt asss var nått sorts mål för både killar och tjejer (och nu snackar vi inte typ två personer, vi snackar minst ett dussin asså! hahaa) att nypa, läskigt? Ja fruktansvärt! haha...
Vill nu bara säga till alla de där som nöp mej i baken...Hmmm ja kan knappt sitta ner på en stol! haha och jag ser verkligen fram emot att ha två svarta fläckar på röven!
Var bara tvungen att få ut den här informationen...till allmänheten i evighet, amen!

Regnig söndag!

Skulle egentligen vilja sitta här och skriva om gårdagen...hehe, men jag har inte haft orken att gå utanför husets fyra väggar under hela dagen (nej, jag mår inte dåligt...jag skyller på det dåliga vädret faktiskt och att jag inte var kapabel till att köra nån typ av fordon under dagen) och därför inte hämtat kameran med alla underbara kort, kort som kommer att blottas här på min blogg nån gång under de närmsta dagarna! (den här gången kommer ingen nåd att skona de värsta korten, mohahahaha, jag är nöjd..hehe)

Så jag vill bara säga "Var förberedda på en rad mycket intressanta kort"!!!
Och självklart, Jag hade så j*vla roligt igår!
(som alltid!!!)

Ses på dansgolvet mina vänner!

Trots allt kämpande om skjuts hit o skjuts dit så lyckades vi ändå att fixa sej, som vi säger här på slättá "de löser sej" :P Så nu ser jag bara fram emot en riktigt trevlig och innehållsrik med mina bästa kompanjoner!
Och den som gör att det skiter sig nu, haha, den kommer inte göra om det igen kan jag lova! mohahaha  så Okej?

Tiden är inne för en sommarnatt ute, men jag vet inte, Anna..ska du verkligen köra barbent..eller gör du det bara för den fria entrén? :P haha

Ciao Amigos! :D

Mystiskt...

Nu har det hänt två gånger i rad!
Har nämligen tittat på På Spåret två veckor i rad och de har tagit upp platser där jag verkligen har varit, ställen som jag gått på och tagit kort på m.m.
Det ena stället var Valencia, där jag var med spanskaklassen i tvåan som utbytesstudent....de visade tillochmed det berget jag och Angela besteg! :P haha 
Nästa gång så var det Polen och staden Krakow som Sp3A "semestra" i under en vecka, och där va de inne i samma kyrkor och gårdar och allt va det nu var som även jag varit i...
Med detta ville jag bara säga att jag kände mej j*vligt berest asså, mådde faktiskt ganska bra varje gång de kom upp nånting som jag kände igen;)

Lilla Tant Vilse

Ringde en tant och yrade om att jag skulle skjutsa henne till Vedum idag... men mesig som jag är..tar jag telefonen mellan händerna och springer direkt upp till farsan och ger den till honom så fick han lösa problemet..haha
Faaen, ja trodde ju han visste vem det var, men han kände inte henne heller..men det vi visste var att hon var vår granne...Farsan avböjde samtalet...trodde han..men helt plötsligt står hon och knackar på vår dörr..och så var han helt tvungen att köra henne hela vägen ut till Vedum..

Inte nog med detta...då ringer hon hit igen..och det är såklart jag som svarar igen, nu hade hon glömt sina skor i bilen också och begärde att jag skulle ta på mej regnkläderna och springa över med dem til henne...håhå jaja..jag säger då det... Jag vill inte bli gammal!

Jag är allt lite kokt i huvet...

Sitter nu här, är sjuk (fast jag går på tablett, så tillståndet är förhållandevis bra)
Och när man känner sig så här oerhört fräsch och trevlig vill man ju verkligen att de ska komma människor och hälsa på, jättegärna!
Så då kommer det en 24-årig a-lagsspelare och ringer på...(jag överväger noga om jag verkligen ska öppna dörren, men med tanke på att han säkerligen redan hört mej dunsa ner i trappan så känns det lite väl genomskinligt) jag öppnar dörren och försöker se hur sjuk ut som helst så att han kanske kan fatta att det inte är underligt att jag inte orkat duscha och att de läckra kläderna jag har på mej inte är min vardagliga outfit!
Så frågar han efter far min, och jag vars tankeverksamhet låg på ett helt annat plan vid just det tillfället svarar på ren rutin..."Han är nog på Torsvallen"...även fast jag vet att han är i Cylindahallen och tränar min lillebror...men svaret liksom inte fanns i närheten av min hjärna då...och nu sitter jag här och grämer mig själv över att ha skickat iväg den stackars a-lagspelaren till fel ställe och att jag varit tvungen att visa mig själv för någon överhuvudtaget... 

SJUUUUUK

Åååååh, jag är sjuk...har feber..ont i halsen..och ont i huvet! Fyyy!
Försov mej imorses..blev väckt av fassan klockan kvart i sju, och bussen går tjugo i..hade inte ens hört klockan ringa..
Jag blir svettig av att gå i trappor..(ett tecken på feber)
Nä jag måste sova nu, försover jag mig imorrn så är jag lika med död!  haha
A baj baj!

Away and back again....from RIGA!

Hemma från en upplevelse inte lik nån annan...haha..jag menar vem faaen åker till Riga?!?!
Men nu är det gjort, jag har vart där och jag har levt ett JETSET-liv..trevligt när man väl var där..mindre trevligt att komma hem och faktiskt inse att man bara har 40 kronor kvar att leva för tills nästa studiebidrag..yeah..(det är då sparkontot kommer sig till pass :P)

Under denna praktikvecka hann vi med att gå runt i varenda j*vla shoppinghus...hittade typ ingenting, det är ett dyrt land att leva i...men inte faaen ska ni tro att ja åkte dit utan att va ute o rejva litegranna..haha Vi drog till SKYBAR..den finaste baren nånsin 26 våningar upp och utsikt över hela Riga..där spenderades det hundralappar:D

Jag grundlurade sedan den svenska tullen och fick med mig den godaste alkoholen i världen med mej hem i handbagaget....Säg hej till ABSOLUT RASPBERRY 1,0 liter!



Så nu sitter jag här och laddar inför melodifestivalen hos Olsson med lite fjortisdunk! haha
"I en rosa helikopter ska jag flyga hem till dej....tralalalaaa"'
Och jag skäms inte! haha



Lundsbrunn!

Haha, det är dags att ta över Lundsbrunn! :D Yeah!

It's going to be a PARTYNIGHT! Haha
Se upp!
Här kommer Julia, Emmy, Lindali, Marcus o Ja! haha

!!!

Japp, jag var där! och jag var j*vligt glad oxå!
haha

Så säg inte att vi inte kommer in nånstans, har man lyckats med 25årsgräns så lyckas man med allt! ;)

Chips, Sprit och Dildohörnan!

"Välkommen till Chips, Sprit och Dildohörnan!" citerat Johanna Ahlm

ANGELAS 20ÅRSDAG!!!!!!

Haha kvällen började hemma hos Marlene och Angelas kusin Karolina som var värdar för detta beryktade Sexparty, och faaen va kul vi hade!
Vi lyckades även beställa hem en del läckra detaljer...icke  för eget bruk..haha..men j*vlar va lyckliga deras framtida ägare kommer bli! Jag och Ahlm är NÖJDA!

Och självklart blev de lite posing med dessa "underbara" gummileksaker! haha
Tyvärr vi fick inte med oss "Perfect Peter"...tråkigt..men det verkade vara den ultimata! haha

Men så kommer det tragiska, de andra typ 15 tjejerna på kalajset skulle dra vidare till Kronan 25..och vi fick reda på att även om man stod med på den så kallade VIP listan så fick 88-87:or inte komma in...men haha med lite charm från min o Angelas sida så fick vi de stora starka vakterna att släppa in oss! :D
Så ja, VI FESTADE JÄVEL PÅ KRONAN 25 I HELGEN, och ja, FAAAAEEN VA KUL VI HADE!!
Måste nämna att jag var den absolut yngsta där inne, på mina 19 år och Angela på hennes nyfyllda 20 var vi så det så kallade "Lammköttet" haha

Vi var fulla, vi var lyckliga och Angelas skosula lossnade! haha

Skål, för en j*vligt rolig kväll! :D
För att få med allas önskningar så nämner jag även Nathalie på detta inlägg:P haha Bara för!


RSS 2.0