Frustrationen är över.

Och igår hörde jag min eftertraktade låt igen, har verkligen vart ute efter den i en och en halv vecka nu. Men nu, nu vet jag vad den heter. Ingen mer frustration, ingen mer ångest. Här har vi den.


SVALNÄS!

Så här på morsdag så firade vi morsan på stranden! Shit va gött det var att få känna sanden under fötterna...till och med det iskalla vattnet under årets första dopp var njutbart! :D känns iallafall bra att ha fått vara på stranden en gång i år..man vet ju aldrig om det blir nån mer gång...med tanke på den svenska sommaren.

Strand.JPG

Du kan om du vill, du vill så du kaaaan!

Humöret på topp, outfiten är klar, champagnen ligger på kylning, brännan är överhettad, musik ska snart ljuda i mina öron, solen i ögonen, föräldrarna åker snart och kall dricka ska bjudas! Total harmoni? Jodå! :D Detta kommer bli en lyckad kväll! Jag är NÖJD! :D


Sommar o fest!

Allvarligt, bästa dan att festa på överhuvudtaget! Sommaren är här för att stanna! :D Ikväll blir det säsongsavslutning på Kronan, faaen vad trevligt det ska bli! HAHA Nu ska jag ut och steka och tänka över vad det blir för kläder som ska lyfta upp min kväll. ;)

FEEEEEEEEEEEEEEEST! :D

O o o oh I like it!

Den är verkligen bra. K'naan, han är grym asså. Han är verkligen bland de bästa. Han vet vad han sjunger om. And I like IT!


Då hade vi gjort Lisch då!

Japp, nu är ögonfransförlängningen klar! Och J*VLAR vad långa dom är! Jag ska visa bilder senare för er som inte kommer se mig imorrn. Och om jag ska vara riktigt ärlig så tycker jag nog att det inte är värt summan man lägger för det, tyvärr. Eftersom jag är så ljus isig så syns det verkligen dock...och det är det som är tråkigt. Men äsch, jag har velat det så länge och jag ångrar mig inte. Det var värt ett försök! :D Får ha det i två veckor...sen tror jag att jag ska ta bort dom. Vi får se...

Åt h***** med planeringen!

Skulle ju bokfört, jag skulle verkligen gjort det och jag hade verkligen tiden idag. Det grämer mej. Men men, inte så mycket att göra åt. Det blev till att hjälpa lillebror med sin bokrecension istället. Får bli nästa vecka istället.

Åååh nu är jag änna lite nervös inför imorrn. Jag gillar ju egentligen inte när nån ska pilla nära mina ögon, fast iof vem gör det? Vet ju när jag var liten och grät för att jag inte klarade av att ta mascara eller när jag fått en gratis ögonfransfärgning och höll på att dö när det började svida i ögonen. Och denna gången så kommer jag ha någon som är i mitt öga i närmara två timmar! Kommer jag vara skakig efter det or what?! Men det ska bli j*vligt kul att se resultatet!

Sååå imorrn är det jag, min personliga rådgivare och min brittiska barnvakt som spenderar en tidig dag i Lisch! :D

Fick ett ryck.

Blev bara så där sugen på att köpa lite kläder...och så fick det bli.

H&M har precis just idag, 28 maj, startat sin kampanj "Fashion Against Aids", och jag har sett den tröjan Dita Von Teese designat, oj vad jag ville ha den!

Men tyvärr, den var slut redan. Det går snabbt.
Det fick istället bli...

...Robyns tröja och Róisín Murphys body. Snajsiga va?

En body till från H&M och ett par sandaler från Skopunkten med. Oj oj, vad jag brände pengar här kände jag. he he

Snorproducerare

Har vart förkyld i en hel vecka nu, men det har blivit mycket bättre det vill jag lova. Men jag är inte frisk än dock...och jag vill ju bli frisk innan helgen. Men det lär väl inte hända, med min tur. Äsch äsch, kommer antagligen bara bli mer sjuk på lördagen. Känns bra att veta det redan nu att jag kommer återigen bli dödsförkyld...då kan man ju förebereda sig. haha

Mardrömmar?

Jag har allvarligt talat drömt två av de mest skumma och konstiga drömmar i mitt liv de senaste två nätterna. Tillochmed den drömmen när det växer tentakler ur min lillebrors huvud är mild om man jämför. För dessa två är skrämmande verkliga och om verkliga personer. Ena natten om en grupp personer och den andra med en helt annan grupp personer...men ändå handlar drömmarna om ungefär samma sak. Kusligt. Om man bara kunde tyda dessa drömmar...eller är det bara så att jag har problem? HAHA USCH!   

Ögonfransförlängningen

Japp, nu är tiden bokad, klockan 10:30 på fredag är det dags. Jäääääv-lar, är änna lite nervös...men jag har alltid velat göra det. Och nu fick jag verkligen tummen ur! Är så stolt över mig själv! :D Vet dock att det kommer se lite fejk ut, jag har ju verkligen vita korta ögonfransar och nu ska vi faaen på med svarta långa, men det ska bli så skoj! Roligt och se om det blir nån stor skillnad! Detta kommer iallafall minska min sminkningsprocess med fem minuter, götta! :D kanske borde boka en klipptid när jag ändå är i gång! höhö


Mitt nya älsklingsprogram

KRIG OCH FRED.
Handlar om 1800-talets Ryssland när de bestämmer att de ska ansluta sig till Österrike i deras kamp mot Napoleon. Krig, intriger och romantik. Åh det är så bra.


Har visserligen redan gått två program och det återstår två, tråkigt att det snart är slut...

Jag äger!

oj oj OJ! Vad jag kommer äga på bowlingen idag! HAHA Känns som att jag har sagt det till alla deltagande, så nu är det bara visa vad som gäller. I am the one and only. HAHAHA Guuud,  okej då...bara jag vinner över Johan, Julia och Emelie så kommer min kväll vara fullbordad. Såååå håll tummarna för mej! ;)

Go to fullsize image
Så där grym är jag. höhö

Tisdag 26 maj.

Ska iväg och jobba nu, 9-14. Sen måste jag handla hem mat åt familjen...(finns nån oskriven lag att den som jobbar på ICA får även ta och sköta alla livsmedelsinköp...). Sen är det dags för bowling med jobbet, hela 24 stycken sommarjobbare, ska bli riktigt intressant att se vilka vi ska tillbringa sommaren med...och vilka jag ska spöa i bowling! HAHA Efter det är det dags för Vara SK - Råda BK! Mycket intressant match måste jag säga! Så kort och gott, en fullspäckad dag för Johanna Ejdestig!

...

Man får det verkligen inte roligare än vad man gör det. HAHAHAHA

Eller vad säger du, Anna?
Är detta humor? HAHA

Jag producerar kläder.

Gjorde klart min andra kjol i onsdags. Och har redan använt den två gånger! Den ni! Nu är bara frågan vad jag ska sy nästa gång? Hmm...får nog tänka lite på den.



Nya starka friska tag.

Ny vecka igen då. Och den började såhär, slem i halsen, grov nästäppa i höger näsborre som inte ens ger sig när man tar nässpray, en ihärdande smärta i hela kroppen och en fortfarande grymt trött Johanna efter 10 timmars sömn. Vad härligt det är att vara sjuk. Ska ändå åka och jobba senare idag. Så lite veckoplanering.

Måndag: Köpa mer garn åt morsan, jobb 15.00-21.00.

Tisdag: Jobb 9.00-14.00, (om jag hinner) Vianor, bowling med ICA 17.00-19.30, Vara SK - Råda (måste vi ju bara vinna, så den ska jag se! HAHA)

Onsdag - Torsdag: Försöka få gjort den där bokföringen.

Fredag: Vianor. Ögonfransförlängning.

Lördag: SÄSONGSAVSLUTNING på KRONAN!

Söndag: Päsa.


Busy woman.

Shit, vilken dålig uppdatering. Har verkligen haft fullt upp de senaste dagarna. Ja, okej då. Inte igår på dagen...men ändå. Skärpning på detta! Har dock dratt på mej en ordentlig förkylning så jag orkar knappt tänka...
Så, nu vet ni att jag lever. HAHA


Filmkväll - film.

Linda, Anna, Ann, Emma och jag samlades igårkväll för en filmkväll...dock utan film. höhö Det sluta upp med att bli en Talang-Ocensurerat-Facebook-kväll istället. Efter det mynnade det ut i en tripp till Lisch för att hämta Lindas pojkvän Joel. Så det blev en lång dag igen...Det är så livet ska vara! :D

Och ännu en trevlig kväll ska det bli! :D Anna har FF! HAHAHA

Nu har jag dom!

Äntligen har jag fixat så jag har hela Twilight-serien. Eller ja, jag beställde hem dom idag...så nästa vecka är den komplett. Åh, de kommer se bra ut i bokhyllan! Men jag spar fortfarande med att lösa den sista...tar nog den i sommar asså. Längtar!


dom två första kommer på posten nästa vecka!


Minnesförlusten.

Och nu vet jag iallafall varför jag har två stora blåmärken på kroppen. Känns lite bättre faktiskt. HAHA Måste vart en härlig vurpa.

Igår.

Faaaen vilken kväll det blev elle! Röjj utav bara helsike asså! HAHA Kan däremot säga att 80% av kvällen minns jag inte såååå...jag missa en del där. HAHA Äsch äsch, sä länge jag inte slog nån så är det OK. HAHA

xoxo
Johanna "100% fyllekaja" Ejdestig

Åhåhå!!!

Semesterersättning IT IS! JADDÅ! :D:D Pengar rullar in som dom ska.

Hur lyckas jag?

Två helt otippade saker som har hänt mig denna veckan. HAHA


Under min och Lindas cykeltur nu i eftermiddags åkte jag in i ett j*vla staket som var i vägen. Resultat: hål i sidokorgen. HAHA

Men jag lyckades måtta rätt under min och min lillebrors piltävling i allafall. Men vem faaen kunde tro att han skulle göra precis likadant. Varför har jag aldrig tur?! Huh? HAHA


Tisdag 19:e maj.

Hann inte duscha håret i morses. Det betyder att jag suttit på ICA med smutsigt hår. Och på ICA vill man inte sitta med smutsigt hår. Det är inte OK. Hann även med städet idag. Oerhört vad effektiv man kan vara. Nu ska jag snart iväg och hämta grejjerna hos Emma, de har ju legat där ett tag så nu är det väl dags. Ska jobba imorrn igen.

Förresten Jenny Penny SuperSyssling kom hem idag! JÄÄÄÄ!

Åååh åt helvete med min vita vecka!

HAHA, det verkar just nu som att vi är påväg till Stadt på onsdag. HAHA Sååå de lär bli fest denna veckan, antagligen nästa vecka o självklart nationaldagen. Så min vita vecka blir väl den helgen emellan nationaldagen och midsommar då, som det nu verkar. Jääähäääääj. HAHAHA

Sikket Röjj!

Helgen var som sagt, som många vet, väldigt fartfylld. HAHAHA Men j ääääävlar vilket drag det var. Sånt gillar vi! Sånt gillar vi MYCKET! Sen om man gjorde ett o annat snedsteg, herreguuud, bit ihop o ta nya tag! HAHA Såg nu att säsongsavslutningen är den 30:e...Får vi inte missa! Och veckan efter det så lär vi ju fira vår svenska nationaldag på Almesåsen till ljudet av Björn Rosenström. Känns som att framtiden är fullspäckad! Iallafall helgerna framöver...sååå efter tre månaders veckovisa kontinuerliga supande, så kanske jag ska bryta av mönstret denna helgen ändå. HAHA Så vit vecka var det här! Elleeeer? (imitation av David Batra, Parlamentet, igår)

Jobb jobb jobb.

Vaknade imorses av att min mobil vibrerade. Jag trodde då att det var min väckarklocka så jag totaignorerade den för att slippa röra mej, jag låg så bra. Men när det började ringa i hemtelefonen började det koppla i mitt huvud. men jag hann inte upp i tid. Men så kände jag mig tvungen att ringa tillbaka. Så det gjorde jag och nu sitter jag på en arbetsdag från 7.45 - 20.00. Började visserligen inte förrns 8.15 och nu har jag rast från 10.45-13.00. Är bara tjugo minuter kvar på rasten, och jag har lite ångest. jippijäj. Jag vill inte jobba. Hepp, bara o bita ihop.

Mötesplats ICA.

Allvarligt, vad är det med ICA och pinsamma möten eller? Jag klarar inte mer nu. Och jag jobbar där, har jag hamnat fel, eller har jag hamnat fel? Allting som är pinsamt och jobbigt händer på ICA. HAHA Och så var det även idag. Döda mej.

Det finns lösningar till allt.

Läste på ClubKronanbloggen om att den vanliga och enda godkända ursäkten för att inte gå på Kronan är att man inte har pengar. Men det hade de hittat lösningen till. Det här är så himla bra, vilken humor! HAHAHAHA

"Sälj dina skor, sälj din telefon, sälj en möbel, sälj dig själv, panta burkar, städa åt mamma och ta bra betalt, tvätta farsans bil, låna pengar av dina syskon, lura någon med mindre IQ än dig själv, råna en bank, smsa låna, gå till en granne som är pensionär och säg att du har nytt skvaller om kungen för en hundring, för er som är fingerfärdiga - snatta på ICA, kredit på banken, ring DH, fråga om ni får sova hos Mårten(100% än så länge), tippa lotto, spela på mindre skum pokermaskin på valfri pizzeria, övertrassera era konton, sparpengar är till för att brännas - FÖR ÖVER, sälj en aktie, ta ett bil-lån, ring Göran P och be om "krog-bidrag". Ja ni ser, det finns sjukt många sätt att få fram lite pengar på och inte en enda BRA anledning till att INTE infinna er på Kronan i helgen!"

Vilka bra förslag, för alla olika personer. Jag gillar detta. HAHAHAHA


Norge, Norge, Norge.

Ååååh jag är kääääääär!

I'm In Love With A Fairytale

Aaaay Caramba!

Eurovision o Sommarparty ikväll då! :D Kommer bli grymt kul, och att få träffa Emma o Nathalie med, herregud vad kan gå fel?! Det är väl klädseln då, undra om jag äntligen ska ha min jättesomriga tubklänning eller om det blir för mycket? går jag in för det för mycket då? Åååh det är för många frågetecken. Äsch allt blir alltid för mycket, så vem bryr sig! HAHA

Ska skaka loss till den här låten i kväll då! JADDÅ!
PAAAAAAAAAAAAAAARTY!


Och förresten GOOOOOOOOOO SVERIGE! ! !

HEEEEEEEEEET!

Han är het. Inte snygg, men han är het (kan ha med pengar att göra...). Kan inte hjälpa det. HAHA
Zach Braff

Blä.

Håller på med det absolut tråkigaste med att sy kläder. Nämligen att nåla på och klippa ut mönsterbitarna...som sedan följs utav sicksackning av varje bit. Men efter det, då, då kan man börja sy ihop den. Helt plötsligt är det roligt igen!


Undra om min fröken hade godkänt tygspillet? haha
Hepp happ, låt oss klippa!


Hallå solen?!

Hade ju tänkt mej att bara ligga o pressa hela dagen idag. Men så blev det visst inte. Alla moln som fanns på himlen låg i en enda linje...och den linjen gick just där solen var. jippi. Sååå nu ska jag ta och köpa en dragkedja till min kjol. Hej!

Fashion Rules!

På modevisningen hörde vi även denna grymma låten. Vissa kanske inte fattar varför den är så bra...haha...tror det kan ha nått att göra med att vi gått en designutbildning.

Fashion Is For Fashion People!


Fashion!

Julle o jag har varit på vår forna skola idag. Vi har vart på modevisning! Vi var förväntansfulla o lite spända inför vår reunion. Men allting sprack som en ballong när eleverna intog catwalken... De var så fruktansvärt bra, mycket mer skillade än vad vi var i vår klass. Nääe usch...nu kände man bara att man skulle gå om hela året för att göra det bättre än vad vi gjorde. Vi måste vart den absolut dåligaste årgången. HAHA Äsch, ingen idé o bry sig. Deras kläder var välsydda och snygga iallafall. Och det var kul att komma tillbaka och sitta på våra gamla platser...vilken känsla! Vilka minnen! HAHA


I love KLÄDER!

Och så shoppade vi in lite mer kläder till garderoben. Och jag är faktiskt lite nöjdare än vad jag brukar vara. Trodde ju inte att jag skulle hitta nånting...såg så himla mörkt ut i början..men sen gick jag lös på de få men ursinnigt snygga godbitarna!


"Yeah! Yeah! Yeah!" - Ben Sherman
"Marylin Monroe" - Lindex
"Så länge vi båda andas" del. 4 Twilight - Bokia
Hårband - Lindex
Hårspännen - HM
NÖÖÖÖÖÖÖÖJD!


Konsten att bränna pengar.

Är det några som kan bränna pengar så är det jag och Linda. Och idag planerar vi att göra det igen! Ska dra till Överby idag, får se om vi hittar nått...he he.

Låt oss bränna pengar!

Oj oj. Ett uppdrag!

Jag har en vän, den vännen heter Anna. Anna har en blogg. Och den är bra.

Att leva utan Annas blogg är som en sommar utan sol, en bakisdag utan kebabtallrik, en förfest utan Svennebanan.
Den gör min dag.
Låt den göra din dag också! 

http://annalindakristina.blogg.se/

mission complete


Tro.

Jag tror men bara tror att jag lyckats med mitt mission. De var bara hemma i en kvart sen åkte dom igen...men under denna lilla tiden verkade det som att jag hade en glad mamma-pappa-lillebror-situation. Hoppas bara att Vara vinner matchen ikväll, så kommer vi nog ha en Happy Family-kväll. Hoppas hoppas hoppas...


Titta jag har ju tillochmed planterat nya blommor! Herregud har jag gått in för't! HAHA

Thinking outside the box.

För att komplettera mitt förra inlägg.
Jag ska tänka lite utanför boxen nu. Så jag ska nu göra rabarberpaj och till kvällsmat blir det tacopaj, finns det nått som kan slå det?! Huh?!

Här ska inte vara några sura miner ikväll inte! HAHA


Sista dagen i frihet.

Ja, familjen kommer idag hem från Barcelona. Iochförsig så kommer dom hem ikväll runt sju, men sen så ska de titta på fotboll...så jag kan räkna med att de är hemma vid nio. Och då ska jag ha mat klar.

Denna gången ska jag undvika att morsan blir tjurig när hon kommer hem...har nämligen aldrig hänt att hon vart glad nämligen. Antingen har jag dödat blommorna, glömt att tömma soporna när jag själv lämnat huset i flera dagar (det luktar inte så gott då), tagit saker som det visst stod "ej rör" på, det har varit ostädat, disken har inte varit utplockad...ja, listan kan göras så lång asså. Men jag kan tycka att detta är småsaker som man egentligen inte ska bry sig om...men jag vet även att det är bland de tråkigaste i hela världen är att återvända hem efter en underbar resa så.

Men nu har jag förebyggt allt detta. Jag ska inte glömma nåt. Allt ska vara på TIPTOP! För jag orkar inte med en tjurig mamma ikväll, jag orkar inte det! Jag ska åka och handla in allt som brukar finnas i kylskåpet, maten ska vara klar ikväll, blommorna ska vara nyplanterade på framsidan, allt ska vara städat, disken ska vara utplockad, tvätten ska vara borta. 

DENNA GÅNGEN SKA JAG LYCKAS!  

Skapa!

Nu ska jag på symaskinen igen tänkte jag. Ska bara få till mönstret helt rätt. Är lite skeptiskt till sid-dekorationerna...vet inte om jag ska köra utan eller med. Hmm. Detta blir till att fundera på.

Eeeey lookie lookie!

Titta vad jag har då!
 
Ett av de nya mynten. Grymme!

...

HAHA, nu har jag ätit pommes stripes och bearnaisesås tre dagar irad. Behöver jag ha hem min familj or what?!
Nej, jag säger inte att jag saknar dom...men maten är för j*vlig att laga och äta ensam.


Bearnaise...en gåva från ovan.

Solen är här idag!

Ska snart iväg och jobba. Har fortfarande grymt ont i halsen..kan inte svälja...undra vad detta är för en härlig sjukdom? Men den går säkert över snart...hoppas jag.  Imorrn kommer morsan o farsan o lillen hem...jag vet inte riktigt om det ska bli roligt eller tråkigt, tror faktiskt jag kommer uppskatta lite sällskap igen, iallafall efter igår... HAHA Oj, nu fick jag lite bråttom här! BAAAAJJ!

näääe, segaste dan ever.

Jag har verkligen inte gjort ett skapandes dyft idag. Har suttit framför datan hela dagen. Gick upp klockan 11 tillochmed. Nääe, vad jag inte haft ett liv idag. men jag har ringt och sagt nej till jobb på Midsommar, är man inte hemma så är man inte. Jag har käkat pommes o bearnaice igen. Ett tiotal kakor och druckit cola. Är det måndag or what?! Och nu är jag lite sugen på Titanic.
GE MEJ ETT LIV!

Dit och tillbaks igen. By Johanna.

Har haft en förbannat trevlig helg i Växjö! :D Helgen då alla varabor åkte nedåt landet...hehe. Och vi gjorde campus som man ska göra. Görasigiordningförfest i en etta, bil till förförfest i en annan etta och sedan vidare till förfest i sen sista ettan. Sen gjorde vi kön till Sivans...sen gjorde vi Sivans! :D Hade under hela kvällen propagerat för att få höra Svennebanan på dansgolvet...men med min vanliga förbannade tur så står jag i baren när den för första gången på hela campus hörs ljuda ur högtalarna. Blev då grymt irriterad på mig själv. HAHA Gick sedan hem igen...tog en facebookrunda med Ahlm, la mig i min sovsäck förde samtal till 5 på morgonen. Somnade o vakna igen klockan 9. Började sedan dagen med en kebabpizza på Josephs. Sen bar det av hem igen.

Mer av detta år folket! :D
Tack Ahlm o Angie, vi ses snart igen! :D:D

Växjö, here we come!

Om en timma bär det av! JADDÅÅÅ! :D
Packade allt redan igår...natt! Var nämligen klar med allt klockan halv tre...så jag känner mej lite trött just nu, men jaja...jag får skylla mig själv. höhö Hoppas verkligen inte att jag glömt något nu.
För jag har med mig...

Stora väskan:
Partykläderna, partyskorna, badlakan, kudde, underkläder, strumpbyxor och allt som kommer till...smink, toalettartiklar...bla bla bla.

Frysväskan:
Ljus Rom, Jägermeister, Cider, Juice, Red Bull, Grenadine.

Partyväskan (Som alltid ska innehålla...):
Partyskivor, huvudvärkstabletter, compeed, plåster, kamera.

Och sovsäcken.

HAHAHAHAHAHA

Tillåt mig att få skratta. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Som om jag skulle ge mej? Nej nej, jag har bara jobbat. Nu är jag här för att slå tillbaka...hårt. Det är nästan jag tycker lite synd om dej,Ann...var det där verkligen ditt ESS, ditt toppkort, ditt vinnande bud?!  Nog för att talang gör en människa bara så mycket hetare...men har inte Ronaldinho tappat lite på det sista? HAHA Nej Ann, här har jag den absoluta vinnaren. Toppen, den läckraste, snyggaste och absolut den hetaste man som nånsin gått i ett par fotbollskor...
Nämligen Fernando Torres!
Åh nej, det här går inte slå! Vann jag? Eller vad? HAHA



Åh ge mej han!

bas BaS BAS!

Älskar jag bas or what?!
Här är två av mina nuvarande favoriter! Åh jag älskar dom!
Det är dans, det är bas, det är PARTYHÖJJARE! HAHA

Och varför tog jag just detta LIVE-inlägget? Jo, för att jag ska lära mig dansa som han längst till höger. HAHAHA


Åh.

Jobb för hela slanten.

Avnjöt precis en kebabtallrik och en gratis Cola...japp, jag sa GRATIS! hahaha. Näääe jag fick en colaburk när jag köpte maten, vet inte varför...dom tyckte väl jag såg behövande ut. Känner nu att morgondagen kommer bli krävande, börjar dagen med att gå och städa...sedan måste jag packa för min Växjötripp och efter det så ska jag jobba på ICA till 21. Sen blir det nog packning igen..och självklart en ny CD, har ju några nya fräscha partylåtar!! Och så måste jag måla mina naglar med...kommer jag klara detta?! 

Ååååh jag fick ju den nya ELLE-tidningen idag me! :D 

Hepp, nu får faaen Sex and the city börja snart. Jag måste sova!  


Bring it on, Ann. BRING IT ON!

HAHAHA, ja du..Ann.
Lukas Podolski.
Sluta nu...så slipper det här bli pinsamt för dej. HAHAHA





Äntligen helklar!

Jag vet att jag använde den för två veckor sedan...men då var den inte riktigt klar. Jag har nämligen nu suttit i en timma och lagt upp den för hand! Allt för den ska kunna göra Växjödebut i helgen! :D Men nu är den klar, HELT KLAR!


Min lediga dag.

Har precis varit ute o tvättat våra två bilar, både innuti o utanpå. Duktigt!

Nu ska jag ner och lägga upp min kjol så jag kan använda den i helgen.

Sen måste jag fram till Systemet o handla igen, har verkligen ingenting hemma och jag måste ha tills i helgen...och jag vet precis vad jag ska ha.

Har hittat en låt på en CD jag hitta i en av bilarna...den är gammal. Men den är verkligen en av mina bästa partyhöjjare för tillfället...problemet är bara att det är en remix som jag inte kan hitta! Frustration!



Oooh this is so ON!

Här då, Ann. Slå detta om du kan! HAHA
Daniel Agger, Liverpool.
Daniel_agger


Nej, nej..du har fel, Ann.

Det är Bendtner i Arsenal vi ska kolla på. HAHA

ICA.

Nu ska jag snart iväg o jobba. Kl 9-14. Sen så ska jag städa hela huset, och sen så ska jag...hmm...ja vettefaan. Ta de lugnt! :D

en lyckad dag.

Det blev ändå en riktigt lyckad dag med tanke på de små missödena.

Städet på Vianor gick bra...brukar väl iof göra det. Men ändå.

Min mobil har anlänt till ICA....kostar dock 280 spänn att ta ut den. Men äsch. Sånt händer.

Min TV har kommit, och den var bättre än väntat! Hela rummet fick sig ett lyft, Åh den är så snygg!

Mazdan är hemma...äntligen...den har varit borta alldeles för länge ur mitt liv.

Men även fast jag har Mazdan här hemma nu, så fick jag faktiskt ta Golfen till VÄXJÖ! JADDÅ! Pappa ville bara inte att jag skulle ringa och säga att jag har krockat. Och det är väl lugnt eller? Så Linda, de blir du, jag o Gölf till Växjö i helga! :D

Och nu åker ju mina föräldrar till Barca om 4 timmar. Och de kommer inte hem förrns nästa onsdag...så här ska livet levas! :D

 

FF!

Nu om snart 6 timmar är jag ensam hemma i en vecka. Oh du underbara ensamhet! Undra vad man ska hitta på?
Jaja, det ska bli riktigt gott iallafall!

NEJ NEJ NEJ!

Ååååh ibland blir jag bara så trött på mig själv! Har lite ont i magen nu faktiskt. Mår änna lite dåligt över det. Och varför? Jo det ska jag faaen berätta.

Igår så ringde ett företag o berätta för mig att jag skulle få hem min TV idag och de undra när de kunde komma. Jag svara att jag är inte hemma på förmiddan så efter 12 kan ni komma. Och så var det lugnt.

Och när jag kommer hem från städningen klockan kvart i tolv så var det bara att börja vänta på TVn...då ser jag två sms på min mobil. På det ena står det (från Linda..haha) att det står en postbil utanför vårat och väntar. Och på det andra står det att mitt paket blivit inlämnat på ICA och att det kostar 280 spänn för mig att ta ut det! Jag blir då förbannad, Helvete heller att jag tänker betala det!! Har de kommit tidigare än vad vi bestämde?! Så jag ringer alla nr jag kan få tag på för att få reda på hur jag ska kunna ta ut det här paketet utan att betala ett j*vla öre.

Och då kommer det...från den andra luren..."Det är ett annat paket som du fått. Det är inte TVn...våra bilar har inte kommit så långt än." Och Faaen i helvete, vad jag skämdes....jag förstod med en gång att det var ju min telefon som hade anlänt. Så nu har jag ont i magen pga att jag skällde ut de på postkontoret utan anledning. Men jag bad om förlåtelse, men det känns ändå inte riktigt bra.  

Tisdag.

Följde med morsan till jobbet för att kunna ta bilen med mig hem...men innan vi kom till hennes jobb så var hon tvungen att ta en sväng in på Apoteket och Roséns...sådär jättekul tidigt på morgonen.
Körde i 120 hela vägen hem från Larv...och nu sitter jag här. Har precis ätit frukost och är påväg till Vianor. 

Sen, SEN...mellan 12-15 kommer min TV hemlevererad! :D:D:D Så då måste jag vara hemma. Åååh vad jag längtar.

Efter det så får jag hem min mazda igen, ska bli riktigt gött att ha en bil igen, med CD-spelare!  

Sen så tänkte jag faktiskt göra att nytt mönster till en jeanskjol jag tänkte ha i helgen. Hmm vi får se hur långt jag kommer med det...kommer antagligen bara ligga o titta på min TV hela kvällen. höhö


Sommarplågor?!

Ååååh vad jag vill ha en ny "Dunka mig gul o blå", en ny "Bag in da box", en ny "Hej hej, Monika", en ny "Glassigt"! ! !
Sitter här och försöker komma fram till vad som kommer bli årets sommarplåga.
Har verkligen surfat runt på Internet jättelänge nu för att se efter vad andra folk tror, men jag har dock inte kommit fram till nån riktigt grym än dock. Så vi får helt enkelt se.



Lasse Holm - Canneloni Macaroni

HAHA, den här var jag bara tvungen att ta med, riktigt grym ju.

Basebrothers - Hon vill ha kul
Många tror verkligen på denna, jag är skeptisk dock. Det är nått irriterande över den.

Basebrothers - Sommarfest
Den här har iallafall potential till att bli nån mindre sommarplåga, beroendes på om den hamnar i rätt händer.

Tramsgänget - Dunkadunkalåt
Herregud, denna är ju gammal! Men ändå tror väldigt många på den...jag säger så här. Vi har inte gjort den till nån plåga än och varför skulle då nån annan göra det?

Promoe - Svennebanan
DETTA ÄR JU REDAN EN PLÅGA! HAHA Men visst en solklar sommarplåga.

Sommarpojkarna - Vi ska på fest
En plåga för mej, redan! HAHA

Manian - Welcome to the club
Hmm, njaeee...det finns verkligen bättre låtar.

Fragma - Memory
Åååh den här gillar jag. Kan bero på Infinity-beatet. Den har ju några år på nacken dock.

Elov o Beny - Singel o sökande
HAHA, den här är ju bara TÖNTIG!

Swingfly - Touch and go
Den här är ju bara såååå tråkig o dålig. Förstår dock inte varför jättemånga håller på denna?!


Men nej, jag har inte hittat nån jag verkligen känner för. Men sommarn är inte här än! De kommer komma många fler låtar! Jag väntar!


 


Im stucked!

Jäääää vlar, jag tror jag just har fastnat för fjortisdunk. HAHAHA Det är inte riktigt bra asså, men det är nog bara för en kortare period, får man hoppas. Det är liksom nått sommar över fjortismusik...det är bara så.


Busigt.

HAHA, jag var allt lite busig idag när jag hörde telefonen ringa, jag visste att de ville att jag skulle jobba men jag ignorera det o låg kvar i sängen. Och det kändes bra!

Och nu ringde dom igen. Skit oxå. HAHA Ska bara jobba två timmar för jag har liiiite annat jag måste ha gjort idag. Dock.

Nej men då var det väl dags att göra iordning sig då.

Långhelg.

Shit asså, har det varit en lång helg or what?! Min helg började ju iochförsej på onsdan då vi var i Göteborg o spendera pengar, sen blev de helt plötsligt Valborg. FEEEEEEEEST, för-för-fest i vår övernattningslägenhet, förfest/utflyttningsfest, gömde sprit, Stadt, Torngrillen, Wonderbaumtrappuppgången, övernattningslägenheten vid 8 på morgonen, somna i en soffa, vakna halv tolv, titta på dålig film, upptäcker att spriten är borta, käka på McDonalds, hemma i Vara klockan 17, duschar, gör iordning sig, PÅ'T IGEN, pimplar vin i Arentorp, pimplar mer i bilen, hamnar på en "påhittad" hemmafest, visar sig vara en förfest till Stadt, Vi åker till Stadt andra gången i rad, vi spenderar våra sista pengar, åker hem, vaknar, jobbar 10:00-16:00, hemma igen, El Clasico-kväll med bludalna, får äntligen sova ut, vaknar och har sedan den grymt tråkigaste söndan EVER!

Så, det var min helg där, vet att det kan finnas saker jag missat, beror nog mest på minnesluckor. HAHA


Deklarationen!

Glöm inte av att deklarera mina vänner! Jag har iallafall gjort det nu. Eller ja, jag gjorde det för några timmar sedan. Känns ganska bra att ha fått det gjort så här tidigt, med tanke på att det är sista dagen imorrn. HAHA Nääe, jag har verkligen en skittråkig söndag, den är verkligen bajstråkig. Det händer ju ingenting! HALLÅ?! Vad ska jag hitta på?!
Bläääää.

Äntligen har vi hittat den perfekta.

HAHAHA Den nya paradlåten, partylåten, tempohöjjarlåten...jaaa, den är allt. Och den är grymt dålig. Men den passar så bra in på oss, eller inte? HAHAHAHA

VI SKA PÅ FEST!, VI SKA PÅ FEST! MITT FJORTISGÄNG OCH JAG SKA UT OCH ÄGA STAN!


Det är inte OK.

Det är nog inte OK att åka till Stadt två dagar i rad. Inte heller om man tror att man är på en hemmafest och att man helt plötsligt sitter i en bil påväg ut liksom. Nej, brudar. Mer föreberedda nästa gång eller? HAHA Jaja, de har vart två riktiga festdagar, varav en vi försåg lidköpingsborna med egen sprit. Men nu är det väl lugnt fram till nästa helg ändå? Eller? HAHA Bajs bajs!

RSS 2.0