Låt oss fira in det nya året!

Ställ champagnen på kylning!

Gör iordning dej!

Ta på dej nyårsstassen!

Bege dej till Grästorp å tjejgänget!

Äta middagen!

Avnjuta efterrätten!

SKÅLA IN ÅR 2010!!!!!!


Iår firas det nya året in med stil, Moët it is! :D

GOTT NYTT ÅR!!!!


Om man inte har problem, så gör man sig problem.

Jag vill ha en bättre framförhållning, men sån är verkligen inte jag som människa. Men när jag råkade knipsa av sladden till cupévärmaren så försvann allt mitt hopp om den bättre framförhållningen totalt. The funny part i den här historien är att jag ungefär fem minuter tidigare självsäkert yttrat att inte skulle jag åka iväg med bilen med uppvärmaren i...nej då! men vad gör jag? Jag åker iväg med bilen med uppvärmaren fortfarande på och i bilen. Då känner man sig lyckad, extremt lyckad!


Funderingar...

Funderar just nu på...

...hur jag ska lyckas gå ner 5 kilo tills imorrn så jag kan använda den klänning jag köpt i en storlek för liten?

...vad jag ska ha på mig imorrn om jag inte går ner 5 kilo?

...varför jag köpte en för liten storlek?

...vad jag tänkte på när jag köpte champagne för 340 kronor?

...vad Lindas blogg ska heta?

...vem som ska få äran att klippa min lugg?

Det är mycket nu!

...och det är därför vi blev en timma senare till Överby.

Det var meningen att vi skulle bege oss mot Överby redan kvart över nio idag. Men detta skulle visst inte gå utan bekymmer.

Tänk dej att du börjar dagen med att gå ut i det otroligt kalla vädret för att börja leta efter en motorvärmare som absolut inte ligger där du tror den ligger. Det är svinkallt och du hittar den inte, och det sista tänkbara gömstället går inte att låsa upp.

Du lyckas tillslut, efter dryga 10 minuter, få fram motorvärmaren. Men till din fasa upptäcker du en härligt stor knut mitt på den 10 meter långa sladden. Att reda ut det stora knuthelvetet får dej att känna en lätt känsla av frustration men 5 minuter senare har du iallafall åstadkommit en sladd som iallafall når hela vägen fram till bilen. Underbart, är din tanke. 

En kvart mindre i beräkningen och en viss stressande känsla uppkommer i ditt inre när du märker att den tid du en gång haft för att göra iordning dej inte längre existerar. Så iordninggörandet uppgår i en sådan snabbhet att den får ljusets hastighet likna en snigels. Men du lyckas dock i farten få en härlig dusch av foundation på tröjan och du blir tvungen att höra av dej till din väntande kompis att detta kommer nog bli lite senare än bestämt.

Väl klar och du ger dej ut till bilen för att skrapa rutorna, inte dåligt mycket att skrapa sen då! Du sätter dej i bilen och till din stora förvåning märker du att innuti bilen förekommer exakt lika mycket frost som den du redan skrapat av. Härligt, är din tanke och i skrapandets fart "råkar" du stöta till vindrutetorkarna som går igång och ett BRAK hörs ljuda utanför. Du tittar upp och märker att den ena torken inte är så hel längre. Det är nu ett litet sting av hopplöshet börjar infinna sig...

För att försöka hålla modet och tårarna i schakt sätter du dej i bilen och kör iväg med ett ekande "förträng, förträng, förträng" i huvudet. Du ser dock att du behöver tanka och ja, det finns inte så mycket mer att göra än att åka iväg till stationen. Men om man, i bakhuvudet, tänker på vad du redan fått gå igenom den här morgonen så skulle väl inte detta heller gå smärtfritt. Du ställer dej och ska öppna tanklocket men det går inte! Allvarligt, det sitter fast...och bristningsgränsen är väldigt nära. Det fanns inte så mycket mer att göra än att åka hem och meddela de andra att det tyvärr inte kan bli nått shoppingäventyr idag...

Men någon i din närhet kläcker sedan att varför inte hälla vatten på tanklocket så att det går att öppna. Bright idea, tänker du och gör så. Du provar sedan att öppna och hör det underbara klicket ljuda i dina öron, detta förgyller din dag avsevärt och du förmedlar vännerna igen att det är dags, vi drar till Överby! 

Du åker mot bensinstationen igen, den här gången med lycka sprudlande i kroppen. Men såklart hamnar du bakom bruden som inte kan tanka, tar säkert 5 minuter innan hon ens får igång processen och på den andra sidan står en bil parkerad...så vad har du för val? Bruden blir klar och du ska äntligen öppna det där förbaskade tanklocket! Men det går inte, IGEN! VAD I *******! Ungefär här sjunker livsglädjen nästan ner i bott, hur är det möjligt?! Men eftersom du tagit med dej en vattenflaska, i förebyggande syfte, så lyckas du återigen få upp locket och att tanka går sedan förvånansvärt smidigt.

Glädje, lycka och en obeskrivbar värme sprider sig i kroppen och efter en hel timma är du äntligen påväg mot Överby!  



I LOVE TRADERA!

Jag har fastnat i Tradera-träsket! Men allvarligt, det är kul med lite unika kläder som man ändå inte orkar leta efter i affärer ändå! och billigt med...iallafall relativt! Mitt senaste köp är denna underbara tröja som jag ska ha i sommar, tänk er den med avklippta ljusa jeans och bruna ben! Ååååh, jag hoppas den passar!

T shirt Top Wham Club Tropicana Amplified Bling Vintage NY


Julledigt...

Ja, jo jag tog lite julledigt från bloggandet... Är inte grymt vad dålig jag har blivit på att blogga eller?! Usch jag som var så igång för några år sedan. Men men, jag har blivit en lat människa, på gott eller på ont... Men nu är jag lite på't igen så att säga!

Så vi vart iväg och titta på Avatar i Lisch idag, efter dryga timman (filmen varar i tre...) fick jag utstå en nästintill outhärdlig kissenödighet, men mesig som jag är så är det väl självklart att jag som sitter nästan längst in inte tar mig friheten att störa alla andra, antagligen inte alls kissenödiga, biotittare. Efter dryga en och en halv timma får Johanna en lättare panikartat skrattattack...(vem kan, allvarligt, hålla inne på det när de konstiga figurerna på bioduken utför konstiga rörelser och deras sätt att uttrycka sig, ja det ska vi inte ens nämna), jag kunde iallafall inte sluta skratta, inte Linda heller...efter ett tag kände jag mig utsatt, var det verkligen inga andra än vi som fattade det roliga i det hela? Så jag skratta och jag grät, men jag lyckades iallafall tygla mig tillslut, med risk för att kissa på sig...


inte dåligt duktig ja!

Har haft tre klockor liggandes i snart 2 år... En efter en har de gått sönder, batterierna har tagit slut och armband har raserats. Men nu, nu är de lagade! Jag tog med mig alla tre fram o lämnade in dem, och nu har jag en på armen. Känns riktigt underbart, och jag ville bara dela med mig av den känslan till er nu i juletider! ta till godo!


Julklappsinslagning.

Jag och min lillebror tog tag i den enorma högen med julklappar som inte vart inslagna än, så nu är vi klara! Dock var det inte dåligt roligt att se hur llillebror desperat försöker slå in ett paket så bra som möjligt utan några skavanker (jag önskar nu att jag tagit kort på denna sensation), han lade verkligen ner mycket tid och mycket tejp på första försöket...och efter typ en kvart är han färdig, han tittar på den med en besviken och en gnutta hopplös blick, då jag sedan säger "man får ta och slå om paketet om man vill..." så lyser hans ögon upp då han redan tänkt ut ett nytt magnifikt och unikt sätt att slå in sitt paket. Och ja, självklart blev det bättre än det förra, men den har fortfarande en touch av oerfaren yet fantasifull inslagning!

Luddigt?

När det kommer till att prata om pubertet o blekning av tänderna så kan det bli lite luddigt ibland, iallafall om den ena parten inte hör vad den andra parten säger. Särskilt när den parten som hör lite sämre antagligen har en finne i örat som försvårar det hela ytterligare.

För hur fel kan inte en diskussion bli om den ena säger tänder och den andra uppfattar händer?
Eller ännu bättre...
När man pratar om rösten och den andra hör brösten?

Tänk er själva, det handlar om grov missuppfattning.

Kalla det dålig humor...

I torsdags så hamnade vi lite i Youtubeträsket kan man säga, men vi fick ta del av varandras bästa Youtube-klipp, och här har vi ett praktexempel på riktigt rolig humor eller ja, vi snackar inte kvalitetshumor här...nej nej, detta är humor på bästa möjliga låga nivå!

Läs detta innan:
"The media is there to ask about the mine blast, speculation was that it was caused by drunken miners. The guy being interviewed here is saying that is not the case. The guy behind him proves otherwise..."



Hoppas på en bättre morgondag!

Nääe usch, jag verkligen hatar bakisdagar. Sånna här dagar har man verkligen ingen livsgnista, ingen alls! Hade dock kunnat vara en riktigt bra dag, solen sken, första dan på "jullovet", hem till Vara och så vidare. Men nej nej och åter nej, det blev en dag full med motgångar!

För det första, jag vaknar en kvart efter avgångstiden för hemgång.

Det andra, kommer för sent till tandläkaren, vilket iof inte gjorde så mycket, de tog emot mig ändå!

Det tredje, jag var tvungen att ursäkta för min härliga andedräkt...he he

Det fjärde, jag verkade fortfarande lite dragen då jag kom på mig själv så o prata med mig själv.

Det femte, VISAkortet hann aldrig anlända till Kstad så jag har svårt med tillgängliga pengar...

Det sjätte, sprängande huvudvärk.

Det sjunde, att bensinen höll på att ta slut och att jag inte kom in i bensinluckan!

Det åttonde, att när jag väl kommer hem och ska ta ut packningen så får jag inte upp bagageluckan!

Allvarligt, hur mycket livsgnista kan det finnas kvar efter en sån dag?!
Det är sånna här dagar som får en att tänka på att aldrig mer dricka...


Åååååh de är ledigt!

Det ljuder julmusik både i garaget o i lägenheten, sista seminariet är gjort och jag knaprar pepparkakor! Ikväll är det dags för hejdå-jullovsfest med singstar och utgång på Ankan! jodå, de blir skapligt! :D

Imorrn bär det av hem till Vara, men först ett stopp i Lisch för att gå ett besök till specialisttandläkarna.
Kommer dessutom överleva en jul utan VISA-kortet, jippijäääj va kul jag ska ha! Men jag ska klara de, jag ska de! haha

JUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUL!


Dax att börja göra iordning sig inför Julen!

Efter att ha låtit sig själv gå ner sig så mycket under tiden som hårt arbetande student så är det i tiden att börja göra sig lite pigg o fräsch inför jul o nyår. Idag började själva "förvandlingen", det började med ansiktsmask och fransk manikyr.

Den franska manikyren är tog dock tre timmar, fick göra om minst 10 gånger och när jag väl var klar så fick jag för mig att kläcka ett ägg o lyckades riva av halva manikyren...gud ja, vad jag kände mig lyckad!

Så för att bli riktigt klar inför jul så ska jag
- få lite mer färg på kroppen
- bleka tänderna
- ha fotbad
- några fler ansiktsmasker
- antagligen göra en fransk manikyr till...
...ja mer än så orkar jag nog inte göra....

Sen är jag redo att ta emot julen! :D

Seminarieuppföljning...

Jag provade mina vingar, men han bröt av dom direkt.

Jag verkligen avskyr seminarium, det är inte min grej...inte minst idag. Vårt seminarie ieftermiddags, med två grupper till...sammanlagt 12 personer, gjorde nog det absolut sämsta seminaret i mannaminne, ingen som sa nått! Och det enda jag satt och väntade på var att få svara på det enda jag kunde, det enda jag hade chans att klara av att svara på. Och så kommer frågan, jag tänker...ingen svarar...jag tittar mig omkring...okej jag gör det, nu har jag chansen, jag tar på mig den här..så börjar jag prata och han avbryter mig efter en mening, ställer en ickesvarbar fråga...jag kontrar o fläker ur mig "nu tycker jag du blev lite jobbig där du..." och redan där tappa alla befattningen...resterande av seminariet blev en relativt ickegivande timma, där läraren förde en monolog och vi andra 12 satt mest o flumma, svara några enstaka svar, i form av

Varför valde ni budgetering?
-jaaa, ööööh för att...ööööh...
Var det för att det behövs i alla företag?
-jaaa, typ..aaa, ungefär så..elle?
Eller varför valde ni det?
-jo men, för...aa de du sa. hahaha

Det bästa var väl att läraren skratta med, sååå, va tusan! Kul hade vi iallafall!
 

Bekräftelse av min sjukdom.

Jag har fått diagnosen "shopaholic". Jag vet, jag är sanslös, men jag verkligen älskar kläder! Finns inget roligare!

Vila - Aksel Zipper Tunic
Pink Skull Glasses Retro Vintage Purple T-Shirt Ny Medium

Klänningen kommer från Vila och tröjan har jag fyndat på Tradera!
NÖJD även här! :D


Kärt besök i Kstad!

IKEA, Middag på Ikea, besök på hotellet, mys hemma hos mig, Hotellfrukost, julshopping, Fika inne i Duvan, julshopping, McDonalds, julshopping, New Moon, pizza.

Sen har en hel del kort-skämt framkommit under helgen, ja, detta p g a att jag återigen har tappat mitt VISA. Vissa har sett det som nått kul, medan jag mest är ledsen över att jag antagligen inte kommer att få något nytt innan jag åker hem för detta år.

Jag är just nu en NÖJD människa!

Tack mamma, pappa o lillebror!


Seminarium...jag hatar seminarium

Har två seminarier nästa vecka, det ena känns bra och det andra känns riktigt j*vla jobbigt! Läraren i det ämnet har redan sagt hur han kommer gå tillväga och det får mig att vilja spy! Jag menar, han ska verkligen bara ta en ur massan och fråga den varför han eller hon har tagit just det styrmedlet. Och där ska man sitta uttittad och ställd av att han pekade ut just dej! nääe, jag kommer inte klara pressen...SHIT! 

Jag och Ahlm har dock en teori om varför en lärare gör som han gör på ett seminarie, följande... 

..."det har med deras egna traumatiska seminarier att göra.. dom blev påhoppade som studenter och fick hjärtklappning och panikångest av det och nu lever dom för att ta ut det på andra. livets gång. det är så hemskt asså, för även om man kan, blir man helt dum i huvet när man inte är beredd på att svara liksom"

Thats what all is about!
Känns verkligen underbart...


Break your heart...

Har verkligen sett den här videon men aldrig kopplat den till låten, undra varför? HAHA Men iallafall, låten är ju ändå lite bra...faktiskt! Kan tänka mej den, högt spelandes i min stereo på fest! Kan vara för att jag är sugen på fest!


Dagens i-landsproblem

"Jag kan inte skriva på min I-pod touch när jag har lösnaglar..." citerat Lisa Johansson

HAHAHAHAAHAHAHA

Helgen då jag blev mycket äldre.

Åkte hem efter dödstöten i Organisation med en klump i halsen o ett nära påväg utbristande magsår. Ja, eller det känns så iallafall...vet inte hur jag ska hinna med allt som händer??! Jag borde alltid få ha en vecka extra att utföra allt på, ALLTID!

Har även övervunnit min rädsla, eller ja, rädsla o rädsla, men jaja, jag har gjort det nu. Känns det bra? Svår fråga, blev väl inte riktigt som jag tänkt mig, men det blev iallafall nått! Ska jag väl vara nöjd över!

Sen så har jag druckit GLÖGG! Första gången..EVER! Det tog 21 år för mig att övervinna rädslan, men nu är det gjort. Förmådde mig dock inte att dricka upp hela, det vart inte så gott som jag trodde det skulle vara. Sååå nej, jag utsätter mig inte för det igen!

Och eftersom jag nu har dragit in en del vuxenpoäng den här helgen så betyder det att jag inte behöver lika mycket sömn som yngre människor, en vuxen människa behöver bara sova 6 timmar om dygnet, och ja, jag ska upp klockan 6! HAHA


ABSOLUT BÄSTA LÅTEN JUST NU!

Allvarligt! Den är verkligen SKITBRA! Shit asså! Nu hra jag höjt den till skyarna så nu måste ni lyssna på den! HAHA Kommer lyssna på denna ett bra tag framöver...


Varför vill jag alltid ha det dyraste!?

Åååh jag hittade verkligen nyårsstassen precis! Den vart verkligen perfekt...om den inte kostat 1200!
 VILL HA VILL HA VILL HA VILL HA!


Aaa eller denna förresten...!


Asos.com


PEPPA!

Jag ska verkligen skatta mig lycklig. Jag kan nog aldrig förstå hur bra och förstående vänner jag har! Exempelvis idag när vi idag fick dödstöten på seminariegenomgången, mitt liv sjönk ner igen. Ja, jag vet jag har svårt att ta motgångar...visste inte det förut, men jag har förstått det nu att jag väldigt lätt att sjunka ner i mindre depressioner. Men även fast alla andra har sina egna problem så bryr de sig om hur jag mår...och det är klart, det gör ju jag med när jag märker att nån mår dåligt, men jag vill bara att alla mina vänner ute i världen ska veta att jag är verkligen glad att jag har er!


Mina pluggtips!

Vänta tills klockan är 11 på kvällen, då är hjärnverksamheten verkligen som bäst.
Titta på alla serier som går på TVn...brukar hålla koncentrationen på topp.
Avbryt gärna med lite msn och/eller Facebook, varför? Jo, man måste ju hålla sin sociala sida uppdaterad.
Ställ dej o laga mat, tillochmed det är mycket mycket roligare.
Planera helgen
Tänk på julafton
Fundera över livet
Livets mening?

Och det är så här jag gör för att få en framgångsrik studeringsperiod under dagen.

Livet är hårt mot oss just nu!

2½ vecka kvar tills det är dags att få åka hem! UNDERBART...hade det vart om hela jullovet inte vart besudlat med tentaplugg, japp det är sant...tre tentor i januari, två riktiga o en hemtenta. Innan jul ska vi även lyckas klämma in 2 seminarier, en caseinlämning och så självklart den härliga externredovisningsomtentan!
Inte underligt att man ligger och väger på gränsen till nervsammanbrott...


RSS 2.0