Farväl.

Idag var dagen jag kom att säga hej då till min lägenhet i Karlstad. Men så fort jag kom upp till staden så kände jag vemod smyga sig fram i kroppen... Däruppe har jag upplevt många av de roligaste stunderna i mitt liv. Och nu känns det nästan bara som en dröm. Och det är sorgligt att jag kommer sakna så himla mycket när jag inte kommer gå kvar där om jag bara hade valt rätt program från början, om jag bara hade velat gå ekonomi. Finns inte mycket att göra åt det nu. Ekonomi är lagt åt sidan, lägenheten uppsagd och utflyttad, jag är tillbaka på ruta ett.

Tog en lunch med klasskompis och vän Gustaf mitt i allt röjjande...vi pratade om minnen, framtiden och nutiden. Och saknaden blev ju inte mindre för det. Snarare mycket värre. Jag kommer inte få vara med o dela de framtida minnena som kommer byggas upp under de åren som återstår. Det grämer mig. Men det är som det är, jag kan inte vara med på allt kul.

Nu hoppas jag bara att jag kommer vara ledig under nollningen så jag kan få komma upp och träffa alla! Det är just nu det enda jag vill!

Vän till en vän

Det här är verkligen en sjukt perfekt sommarlåt! Den äger för tillfället.
Älska Gyllene Tider!


Grebbestad!

Det är svårt att förmedla känslor över en blogg. Men helgen i Grebbestad var riktigt kul! Det händer alltid så mycket att man kan knappt återberätta det. Måste ändå skriva ner saker så när jag sen läser detta kommer ihåg det.
Vi åkte och hälsade på Jolanta på kusten.
Började på med en middag ute vid havet och slutade upp på efterfest.
Emellan detta var vi på en camping och smutta rosé, andra smuttade vin, andra pimpla vin. haha
Jag och min antagligen s k "tvilling" Kristina blev bjudna upp på ett glas i en av de fina stugorna, nekade dock inbjudan och fortsatte hänga vid husvagnen.
Sen blev det en hel del barer och drinkar och dans.
Jag och mina modellkompisar (Folk trodde tydligen att vi var ett gäng fotomodeller när vi höll en medellängd på närmare 1.80.) Jag jobbade även för Ginatricot, men berättade för honom att jag var mer MQ.
Slutade upp på efterfest där vi lyssna på musik, spelade gitarr och sjöng. Mysigt!
Spenderade söndagen liggandes i Jolantas rum, sovandes. Med några glas Oboy i magen.



Vågigt!

Är nu en stolt ägare över en OBH Nordica Artist Wavemaker, a baj baj raka hår!

OBH Nordica - Artist Wave Maker Vagtang


Kreativa dagen

Slängde ihop en klänning för ändamålet: Grebbestad. Men jag fick användningen av den redan igår, Hoffmaestro på Torsdagsklubben. Sjukt drag, och riktigt kul!


Just nu!

Sitter här i min broders lägenhet (där det förövrigt inte finns något gott att äta) och tar hand om Stella. Stella sover i min tröja och jag funderar väl mer eller mindre på att gå å lägga mej.




Träffar man en kille som ser ut som Eric Saade, varför släpper man honom då? haha fortfarande ett mysterium.

Kommer Eric vinna?

Darins nya singel "Lovekiller", jodå, den är rätt trevlig asså.



Helgen vi sent kommer att glömma.

Tillbringade helgen i Göthet med Madde och Karlskogagänget! En helg som överträffade förväntningarna (och dom var inte låga innan). Hände så otroligt många roliga, konstiga, spontana, överraskande, svettiga, trötta, ångestladdade, underbara, livsnjutande, heta händelser att man bara längtar tills vi får göra om det! Tänkte ta helgen i stora drag, men jag vet att det kommer sluta upp i novell-form ändå.

Möttes upp vid Gothia Towers. Begav oss sedan och shoppade (köpte ett flätat, svart bälte...hittade inget annat).
Åt mat på en chinarestaurang där servitrisen var halv-cp, men maten var god!
Åter till hotellet och välbehövd vila-dusch och omsminkning gällde inför den stundande utgången inkl. middag och uteservering.
Drinkarna blev en som sedan blev flera och maten var gudomligt god. vilket gjorde att kvällen flöt på som den skulle.
Senare på kvällen (klockan var väl närmare halv 12) kände vi att det var dags att börja röra oss mot Trädgårn där vi skulle dansa lite fuldans för att sedan gå hem i tid (och inte vara trötta och bakfulla dagen efter...).
Påvägen hör vi ropande män från en balkong på Avenyn varav en springer ner och bjuder upp oss på förfest. Inget man säger nej till och helt plötsligt står vi uppe i en av de finaste lägenheterna jag sett, med cirka 10 män, och vi blir bjudna på drickat, perfekt avstickare! haha
Fortsätter sedan vidare mot utestället där det skulle komma att hända sjukt intressanta saker.

så som
Adidasmännen-Kycklingen-Paul Anka-ångestladdat-THOMMY(klasskompis o vän)-sjukligt varmt-Gustav överraskar(Ekonomiare, fd fadder och vän)-"Förfest"-killarna (öööh NOT! HAHA)-Erik Saade-lookaliken-killen utanför...

Somnade tvärt och var sedan grymt redo för en heldag på Lisse! ÅÅååh det var så kul!

Göteborg visar även denna gången att den staden äger alla dagar i veckan! Mer av detta! :D:D:D

För bilder se här


Sommarplanering

Har väl egentligen inte så mycket planerat, halva sommaren har ju redan gått och jag har fått sola o bada hur mycket som helst och snikt in lite festtillfällen då och då, precis så det ska vara på sommaren! Man skulle kunna säga att jag valde rätt semesterperiod. Om 11 dagar börjar jag jobba på riktigt, vet inte vad jag känner inför det. Men blir det som jag vill så jobbar jag där i höst och cashar in pengar så jag kan åka runt o hälsa på alla mina kompisar runt i vida världen. För det är just det jag vill. Men inför mig väntar nu...

en helg med Madde! och kga-brudarna i Göthet, inkluderad middag, utgång, Gothia Towers och självklart, Lisse!

kattvakt till Stella, söndag-onsdag. Ska bli mkt mysigt!

hoppas innerligt på Torsdagsklubben och Hoffmaestro! Vi får se hur många som är på! Jag är på!

Destination Grebbestad, 24-25 juli. Jolanta, här ska inte sparas på nått!

26 juli och jag börjar jobba. yeah...



Dags att byta inriktning.

Ger mig själv nu titeln: Professionell frisör. Fick uppdraget att klippa min lillebrors hår, det må ha tagit lite längre tid än för en utbildad frisör, men jag gjorde saker med finess. Frisera bort 2cm och luggen kapades med 4. Tunnade även ut hela frisyren och snaggade i nacken. Resultatet är exakt vad jag föreställde mig. Sjukligt nöjd.


Forna tider.

Jag har max blivit bra på ett-två skolfoton i hela mitt liv (ingenting jag tänker visa här). Min lillebror har sett ut som ett litet gulligt troll på varenda kort och min storebror har väl inte direkt lyckats så värst bra han heller. Men vi har nu suttit och tittat igenom ALLA skolkataloger sen 90-talet och hånskrattat åt väldigt, väldigt många, kändes ganska bra. haha det var helt enkelt fler än jag som stod för de pinsamt hemska, uppseendeväckande ansiktsuttrycken.

Fullmatad klädgarderob.

Hmm, var i Skövde, såg kläderna, ville ha dom, köpte dom. Och så var det me det.

Skorna köpte jag däremot förra veckan...men skor är alltid i behov.


Båda är köpta på HM, vet inte riktigt va jag tänkte med en kornblå skjorta...använder aldrig blått, men nu så.


Jordgubbensdag

"Festivalen" i Vara, det enda som händer i Vara under ett helt år. När hela Vara är på fötter. Då är det Jordgubbensdag. Dagen då vi som tradition firar Lindas födelsedag. Och som alltid blir sjukt lyckad hur varmt det än är.



Ja, vi ser ju lyckliga ut iallafall...haha


Oengagerat.

Känner att nu på sommaren är det svårt att driva en blogg, är ändå förvånad över hur många som ändå följer den trots den pinsamt dåliga uppdateringen. Detta gör ju att jag får lite dåligt samvete över mitt beteende. Men ja, ni får nöjja er med detta bristfälliga engagemang, för just nu är solen, värmen, vattnet, semestern, festligheterna och stekning mina prioriteringar! Men då och då sniker jag in ett inlägg, så håll koll!


RSS 2.0