Idag.

Idag har jag vaknat och känt en gnagande känsla av att jag inte kunde komma på vart jag lagt mitt körkort.

Idag har jag haft en smärre bakfylla.

Idag har jag vart på Varabadet och skämt ut mej bland alla andra badare med att faktiskt åka alla tre rutschkanorna.

Idag har jag cyklat med en cola hängandes i en påse. Colan fastande i hjulet och det sprutade över hela mej och trottoaren, precis när en bil körde förbi.

Idag har jag klämt i mej en hel barnpizza och en godispåse och tyckt lite synd om mej själv under tiden.

Idag är den sista ensamhemma dagen. Det har vart kul. Jag är nöjd.

Festandets för- och nackdelar!

Igår kände jag mig så här.

Idag känner jag mig så här.


Stekande hett.

Jag verkligen uppskattar det här vädret. Jag blir så glad varje gång jag går ut och ser solen skina och värmen slående i mitt ansikte. Och en morgon så kunde jag känna doften av utomlands när jag gick till jobbet. Men snart är min så kallade "semester" slut, mamma o pappa kommer hem om några få dagar och då är man tillbaka till det gamla vanliga. Och snart så är det dags att man tar tag i sitt liv som de flesta andra redan har gjort, men vi lever i NUET mina vänner, vi tar dagen som den kommer! :D

Att beachhänga.

Vart på stranden idag och bestämde mej då för att bara lägga tiden på en sida...därav ser jag nu ut som en halvbränd vit sparris (om alla nu kan tänka sig hur det ser ut?)
Hade tappat allt som hade med sola att heta innan idag, solade j*vel redan i maj och kände mej då brunast av alla. Dessvärre har färgen svikit mej och mina medmänniskor har gått ikapp och om mej (inte alls bra för en som har behovet att alltid vara brunast..haha) i den årliga brunhetstävlingen. Men efter idag så känner jag att suget har kommit tillbaka, det är dags att ta upp kampen om årets titel, och vem vet...kanske vinner jag?! :D  (målet är att bli som våra kära strandgrannar "Familjen Pepparkaka"!)

The Cinema.

Fick stollryck och drog till Lisch för att glo in Hancock (suspekt namn, jag vet...) Efter att ha vart ut o tränat så slängde jag mej in i Jannas bil. Nyduschad som jag var och inte alls iordninggjord för fem öre entrade vi biografen och blev bemötta av en hel kö beståendes av 90 % killar i 18-25 års åldern! (hett tips, gå inte på bio när de enda filmerna som visas är av grabbig karaktär!) Enda tanken i huvudet var "bry dej inte, dom tittar inte..." Vem faaen försökte jag lura?! Vi var ju tre tjejer på hundra pojkar!  
Filmen blev istället The Dark Knight, Batman, mina vänner, Batman (anledning till majoriteten), men vi är j*vligt nöjda med vårt val. Filmen var fruktansvärt bra!

Olidligt.

Kommer det en endaste dag då jag inte har något att göra på så blir jag verkligen deprimerad (tur att det inte existerar många sådana dagar i mitt liv!). En sådan dag har jag idag. Det är världens finaste väder, (kan ju inte bli bättre?) pengarna har tagit plats på kontot, inga föräldrar hemma och man är ledig resten av helgen. Men ändå. Kan verkligen inte komma på nått jag är sugen på att göra. Det enda jag verkligen vill är att komma härifrån och göra nått kul! Snälla, är det ingen annan som känner samma?!

.

TIO flugor!, jag har dödat tio flugor på ICA nu! haha

Hahahaha

Vet allt att en kamera flög förbi mej på Måndax, fick även för mej att jag antagligen kan ha hamnat på nån het bild. Så jag gick såklart igenom absolut alla Måndaxkort som tagits under hela sommaren för att se om jag kan ha skämt ut mej på fler sätt än de sätt jag brukar göra.
Och helt plötsligt hittar jag denna bild.
Det tog en liten stund innan jag fattade varför jag kände igen honom..(eller ja, det känns som att jag har sett honom på ett liknande kort, på Måndax, fast med en av mina kära vänner istället..höhö..)...är det nån mer som känner igen honom (hetingen till höger...) borde räcka upp en hand! hahahahaha


Till en annan plats

Nej, jag hörde aldrig den här låten när vi var utomlands, ändå förknippar jag den med den resan. Låten får mig att tänka på när gänget tillbringade en redig vecka i solen och hur härligt det var, bara vi fem mot världen.
 Låten tar mig tillbaka till total harmoni, bland vänner och frihet.


Om inte annat så får vi oss en snabblektion i norska också. Alltid bra och ha om man tänker på framtiden.

Ensam

Jodå, det är sant. Jag är nu ensam hemma igen för närmare två veckor. Och guuud så kul jag har. Tänkte skoja till denna onsdakväll med god mat och en bra film. Maten blev väl sådär och filmen var än värre. För allt i världen...HYR INTE Sweeney Todd. Så förbannat dålig! haha
 

Att ta efter

Johanna hakar på den växande Vara-trenden. Nu ska hon ut och springa i Rydaskogen!
Ses i spåret!


Halvtid

Har nu jobbat i hela fyra veckor. Bara fyra veckor kvar. Måste nog säga att det gått riktigt, riktigt fort, nästan skrämmande fort. Hoppas innerligt att kommande fyra veckor ska bli minst lika roliga och trevliga som föregående fyra veckor. Sen kommer ju den stora frågan om vad man ska göra efter de fyra kommande veckorna. Framtiden är fortfarande oviss, men alternativ har jag. Inga säkra dock. Hoppas innerligt på Norge, lite mindre på högskola i Karlstad och absolut minst att stanna kvar på ICA i Vara!
Mest jobbiga med allt är att jag måste ta tag i det nån gång! När jag jobbar på dagarna så hinner jag inte, för det finns ju alltid en hel massa annat och göra. Får helt enkelt planera in en Framtiden-dag.

Föräldraledigt.

Hmm..eller ja, föräldrafritt. Det blev hårt festande, vi drog av både Måndax (egen fest) och Onsdax (Lindas inflyttningsfest). Va gör man inte när man känner sig fri. haha Sååå..mina vänner, vem vill inte jobba på ICA när man har chansen att gå på ALLA Måndax och Onsdax HELA sommaren?! Huh?! haha :P (inte för att jag har pengar till det men ändå, höhö)



Ett spontant ryck.

Fick för mej att mörda min egna spargris och köpa trisslotter för mina surt förvärvade små slantar. Så jag begav mig till ICA och drog till med TIO trisslotter för 250 spänn! (allt betalades i mynt, tog en tid, men ska man vinna miljonerna så ska man!)
 

Okej.. vann 125 spänn, men det är bara o fixa fem nya lotter..jakten på miljonerna! haha 

Trivsel

Jag har faaen dödat 8 flugor på ICA under den här sommaren, den ni! Och vad har ni gjort för att öka ICAs trivsel och kassamiljö?! haha 

Min kära Adidaströja.

Det var en gång för väldigt väldigt länge sedan. En gång då jag tog studenten och på champagnefrukosten så lämnade jag min härligt heta adidaströja kvar i klasskompisens lägenhet. Skulle sedan hämta den, och gjorde mkt väl så. Men när jag väl kom dit dagen innan avgång till Bulgarien så hängde den inte ute på dörren som hon sagt att den skulle göra...hehe...Den hade tagits in igen i tron om att det var meningen att den skulle vara inomhus. Jaja, tänkte jag..ja hämtar väl den nån annan gång. Men man kan väl säga att det aldrig blev en andra gång.

Och nu, ett år och några månader senare ser jag min kära tröja på just den klasskompis jag lämnade den hos. Haha, jag älskade den tröjan och den kostade mig en hel del pengar, men sen så hade jag ju aldrig orken att hämta den, så jag skyller allt på mej själv. Och den har ju kommit i goda händer nu. Det är bara köpa en ny! hehe


Ovisshet.

Fick precis reda på att man var tvungen att gå in på Internet för att få reda på om man blivit antagen eller inte (Så intresserad är jag..hehe) Har nu därför tittat upp min möjliga framtid. Och så kom det...intagen på andra valet, Turism i Kalmar. Ligger på 76:e reserv inom Butikschef, inriktning Textil o mode, (Rätt hyffsat ändå...) Problemet ligger väl nu i vad jag verkligen vill bli...det har ju skiftat en del under dagarna, veckorna, åren. Just nu ligger viljan på FLYGVÄRDINNA. Ååååh, bestäm dej nån gång, Johanna!

Panik.

Dags för årets festliga FF-förfest hemma hos mej med utgång i Lisch! Måndax såklart!
Har haft lite svårt att hitta på hur jag ska se ut imorgon. Finns lite mer alternativ nu än förut. Har ju lugg nu, nämligen och längre hår. Så ska det vara lugg, utan lugg, uppsatt, utsläppt, rakt eller lockigt? Och vad ska man ha på sig, kjol, shorts, klänning, skjorta, linne...Faaen! Hjälp!

Att grilla.

Nathalie säger att hon är en Grillmästare, frågan är vem det var som gjorde jobbet? haha


Dagen den 5 juli.

Började dagen med ett strömavbrott. Rätt svårt att föna håret då kan jag säga. Kom även på att jag har svårt att göra saker utan musik.
På jobbet. Gick förvånansvärt bra. En kompis och arbetskamrat lyckades dra igång alarmet i hela butiken, även det var ganska roligt. haha
Väl hemma igen och ensam. Var tvungen att komma på nått att göra. Är man ensam hemma så är man ju det, så jag bjöd mina kära kusiner hit och vi hade filmmys och pizzamöl.
Tog sedan en nattapromenad, så fruktansärt skönt att gå ut o gå på natten.
 

Linnzan och Adamsing.

Raffigt

En gång för väldigt, väldigt länge sedan, tappade jag bort min kära husnyckel, skåpsnyckeln (Den jag
"sparat" ända sedan gymnasiet...)
och världens bästa flasköppnare. Kan ju erkänna att jag inte lagt hela min själ i att hitta dom, men det har känts som ett hopplöst fall då jag såklart tappa bort den på fyllan. Hrrm.
Men nu, nu har jag skaffat en ny husnyckel och den är riktigt raffig. haha.

Härlighet.

Idag entrar Johanna den heliga föräldrafria veckan (första av tre).Äntligen ska resterande familjemedlemmar flyga iväg till sitt Kreta och jag blir lämnad kvar i Vara. Kan inte se några nackdelar alls, bara en massa förmåner, Johanna Ejdestig får nämligen fri tillgång till:

- Hela huset (varför inte dra till med världens fest?, haha..ge mej en anledning till att skippa...)  

- Mammas ICA-kort (japp, här är det fri tillgång till allt i hela ICA-butiken men även till mammas o pappas konto, den ni..haha)

-
Pappas o mammas bil (okej, här fick jag offra mej lite genom att köra dem till Landvetter klockan 5 på morgonen, men va gör det när man får köra runt i golfen i en vecka? höhö)

Just nu kan jag känna att jag är NÖJD. Ska nog gå och lägga mej nu, ska upp o köra om fyra och en halv timma.

För bra för att undgå.

Aldrig sett nått bättre musikvideo. haha Så förbannat fult.



Bakfull på en tisdag.

Tanken slog mej, när jag väl satt där i kassan på ICA och inte såg skillnaden på en gurka och en avskiljningspinne, att det är väl inte så jättesmart att festa när man ska upp och arbeta dagen efter. Men å andra sidan så mådde jag inte så dåligt och jag satt och skratta för mej själv i det lilla båset och drog dåliga vitsar med kunderna, så jag kunde inte känna att det var något minus just då iallafall.

Men som sagt, föräldrarna pyser till Grekland på torsdag så och jag är på't igen! FEEEST! hehe 

Sophie, Janna och jag!

RSS 2.0