Vuxenlivet börjar elle?

Imorgon flyttar jag o Julia....eller blir de flyttar egentligen? Jag lär ju iallafall komma hem typ varannan helg. Kommer inte klara mer än två veckors intervaller:P Har nu fixat till datan så jag kan börja använda den iallafall, känns rätt bra.
Undrar även hur det ska gå på "samtalet" imorgon..skit antagligen..så jag kan få komma hem igen! haha Nä, nu måste jag ta mig i kragen och sluta mesa, det är ju dags nu...det som jag sagt att jag ska göra nu i typ ett år.
JAG SKA FLYTTA TILL NORGE OCH JOBBA BLAND ALLA SNYGGA NORRMÄN!
...det är ju det som vart mitt mål iallafall...haha
Ser faktiskt fram emot detta!

Så Hej Då Sverige...för ett litet tag...imorgon så konverterar jag till norrman! haha..NOT!

Jag mår lite dåligt.

Nej nu är det verkligen dags att ta tag i sitt liv. Har nu gått runt i närmare två månader och inte gjort ett skapandes dyft typ. Men igår kväll så kom det verkligen upp för mig att det måste hända nånting snart, jag kan inte fortsätta så här. Men jag kan inte förneka att jag mått bra nu de sista två-tre veckorna och jag har kommit fram till att jag inte vågar göra saker. Har verkligen skjutit allt framför mig hela tiden. Som Norge...jag måste ju dit, och jag vet att jag ska dit...men jag vill liksom inte göra själva alltet som man måste göra innan man trivs. Så nu är det bestämt, vi flyttar denna veckan, jag är påväg in i vuxenlivet, påväg att göra nånting av mitt liv. Och vem vet det kanske blir riktigt bra? 

(men när vi väl är där och jag kommer ha en fruktansvärd hemlängtan och alla kommer mobba mig på jobbet och jag vill bara gråta, då måste ni trösta mig, Nathalie o Julia! haha)

Oktoberfesten!

Nej, som alla trodde, vi åkte inte till Kronan, vi åkte till Skara! haha Och vi hade skitkul nästan hela tiden...eller hur Jenny? haha

Och jag antar eftersom ni lånade min kamera så ville ni att ja skulle lägga upp en bild?! hahaha

Nä, usch...jag dör.

Har gjort nått så fruktansvärt pinsamt idag, jag ville bara hämta en spade och gräva ner mej i ett hål bakom en buske typ.

Johanna kommer in på pizzerian med det där överdrivna leendet som hon alltid har och slänger fram pengarna och frågar efter hennes efterlängtade "Oriental".
Men hon svaras då rakt inte av ett glatt leende tillbaka, mer ett förvirrat uttryck som säger "Huh?"
Johanna frågar igen efter pizzan och ser att den inte står bakom disken som den brukar göra när man är en kvart för sent, så hon börjar undra om de helt glömt av att göra en.
Men pizzeriasnubben svarar med ett förvånat "Öööh...vi har ingen pizza som heter Oriental här..."
Då tänds en liten, mycket liten lampa i huvudet på Johanna..(hon hade gått in på helt fel pizzeria!)...Mitt i uppståndelsens stund var hon tvungen att komma på nått smart att säga...så hon kommer med det brillianta svaret "hehe..då är jag på helt fel pizzeria..he he heee..Herrå!"

Kopierat från Julia!

Gör såhär:
1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga


1. Vad skulle du säga om din pojkvänn var otrogen mot dig?
I´m here!
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Har du fått jobb?
3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Står du fortfarande utanför Kronan eller?
4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Ska göra detta när jag kommer ihåg det, haha
5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Din skit.
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Myskväll?
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Har du mitt ICA-kort?
8. Vad vill du höra mest av allt?
Kan jag sova hos dig?
9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
Ge mig en glass på ICA imorrn...
10. Din romantiska replik? 
Dax för Måndax?
11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Kan du köpa nått gott och billigt vin till mig?

Jobb, jobb, jobb!

Jess, nu har jag jobbat på ICA igen..förstår inte..är det bara mej som går att ringa på?!
Härligt iof att få lite pengar, har ju även fått in en härlig löning (payday, dagen till ära) Tråkigt att ja kommer hinna göra slut på den inom en snar framtid..inget att göra åt..det är bara sån jag är..PENGAR SKA RULLA! haha

Det där med ny mobil

Och nu tänker alla såklart att "Varför ska hon skaffa ny mobil, det är ju ingen idé ändå, hon lär ju tappa den med en gång!" haha...Men suget efter att ha en hel mobil är enormt just nu. Särskilt när löningsdagen är inom räckhåll så är frestelsen riktigt stor.

Vad sägs som denna?
Jag vet att den har funnits ett tag, men självklart faller jag för just PRADA-märket.

...

Det kan löna sig att vara riktgt tjurig en kväll. Jag lovar. 
Morsan kom hem med två nya strumpbyxor och en lila sjal till mig, se där se!
Så ett tips till alla mina vänner, var lite mer tjuriga! haha 

Jag har...

...en Bästa Kompis som idag fyllde 20 jordsnurr! haha Ahlm, GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ännu en gång!
Presenterna har bildat högar utanför den lilla ettan i Växjö eller, antar att det är svårt att ta sig fram i de 25 kvadratmetrarna? hehe Jag vill också ge dej en present..hmm..ska tänka på den...

Norge, mitt kära grannland.

My dearly friend Robert aka Johnny, ringde idag ända från Norge, tog 4 dagar (betyder det att ja e dålig?! haha) Jaja, nu bär det av till flygplats-"samtalet"(vilket han tryckte mkt på, att det bara var ett samtal) Men va faaen ska dom fråga oss där då? (Lite hjälp här Nathalie?!..hehe) Han ska ringa imorrn om vilken tid som är bokad..antar att ja åker redan på onsda...det är för tidigt! Ja kan stanna i Vara lite till...det gör inget..kom just på att jag gillar Vara väldigt skarpt här nu...Jag? ett nervvrak? knappast! haha

Lördagsafton

Hade nog årets tråkigaste lördagskväll igår. Inte för att jag orkade göra något. Har blivit så fruktansvärt sleten den sista veckan...sover tio timmar per dag (det är inte vanligt...och jag mår inte bra utav det) Är förkyld, så jag hoppas att det har med det att göra. Har ingen bränna kvar sen Turkiet heller, ser blek och tråkig ut, och jag hatar det. Har även skakat hand med farsan om att jag ska gå ner 8 kilo och han 10 kilo på 10 veckor så det får man ju se till att klara, annars klarar jag ju inte ens det jag lovar. Verkar inte heller som att jag räknas med i familjen längre, de drog och tittade på Sahara Hotnights utan att ens fråga mej, sen så åker de till Turkiet om några veckor, utan mig då med. Jag kan visserligen inte följa med till Turkiet, och det vill jag inte heller, inte med familjen. Men till Sahara Hotnights hade ju inte gjort något om jag blev frågad iallafall...
Japp, det är väl så mitt liv ser ut för tillfället! Jippi...Kan vi inte bara vrida tillbaks klockan två år, då man gick i skolan, va me sina vänner, bodde hemma, vägde tio kilo mindre, festa loss varje helg, hade något att se fram emot och man kunde utnyttja föräldrarna när man behövde pengar?

Min bror, 22 år!

Stack till kalajset iförd endast ICAs vackra jobbutstyrsel, där moffa jag i mig två tårtbitar och gav honom min väl nerprutade tröja från självaste Turkiet! Jag tror han blev nöjd..han hade på sig den idag! :D Lite stor dock..men men..

En blek vardag.

Känns precis som att jag lever i något som kallas intet, mellan två världar. Det är inte det att jag inte gör något på dagarna, jag har verkligen hur mycket som helst att göra...men ändå så vet jag inte ut eller in i min egen värld. Jag vet inte vad som komma skall och det är delvis frustrerande, delvis skönt på ett konstigt sätt. 
Jag vill komma härifrån, ifrån Vara och verkligen börja göra något nytt, som jag antagligen snart kommer att göra i grannlandet Norge...men jag vill inte flytta hemifrån? Hur ska man göra då?
Jag vill att mina kompisar kommer tillbaka nu, så vi kan ha det som vi hade förut på obestämd tid...Jag verkligen saknar er.
Jag vill även åka iväg och lära känna nya människor, detta bidrar Norge med också. Det bästa är att allt är inte nytt i Norge heller...jag har ju redan vänner som både är där och som ska följa med som tur är.
Och jag vet inte hur många gånger jag har sagt att jag inte vill jobba på ICA något mer...men likt förbannat så ska jag jobba både idag och imorrn, härligt!

Om jag ska utgå från mina egna känslor så får jag intrycket av att jag vill ha något mellanting...undra om det någonsin kommer kunna ordnas?  

Utlandet

Allvarligt, jag tror att mina föräldrar verkligen har fått fnatt asså!  Nått mindre fel i hjärnan eller nått iallfall. Okej för att man åker på semester en gång per år, det är normalt och vanligt. Men nu ska de iväg för fjärde gången! Vad är det som händer?!  
1. Kreta
2. Danmark
3. Ängelholm
4. Cypern, Turkiet, Spanien eller Marocko? 

Känns som att det kan ha med att jag snart flyttar. Kul.   

Ojojoj!

Eftersom jag inte har något att göra. Och att jag räknat ut att jag på cirka tre veckor spenderat 13 000 kronor så kände jag mig riktigt fattig helt plötsligt. Därför fick jag för mig att titta upp vad min bärbara data (som jag aldrig använder) är värd. Så jag gick in på Pricerunner o sökte. Det visade sig att den är värd närmare 15 000 kronor! HerreJesus!, tänkte ja...man kanske ska sälja? Skulle ju kunna leva flott i tre veckor till! Fast sen kom jag att tänka på att jag och Nathalie ska ju lana med varandra i Norge, så det går ju inte för sig.

Omöjligt.

Efter att ha lyckats tabba mej totalt på en intervju som inte går att tabba sig på, så kände jag mig rent utsagt riktigt j*vla duktig! haha Har tillochmed redan lyckats förtränga hela samtalet, jag kommer dock ihåg min sista väl sagda mening, "Jag vet att jag klarar det." Inte nog med det, vår käre vän Robert ska ringa våra referenser innan idag eller imorrn...jag har då kommit fram till att min referens har ledigt idag och imorrn, Lyckat? Så nu måste jag ringa till ICA och säga att nån annan får ta det samtalet och sedan mejla Robert så han ringer ett annat nummer.
Låter verkligen som om det har gått bra de här..jaja, ja tar de som de kommer! :D

Lyckat?

Igår gjorde jag väl ändå det ultimata i mitt liv som ansvarslös 20årig tjej. Nog för att jag tappat bort lite mobiler där, lite viktiga kort här. Men igår var det faaen dags för hela väskan! haha Men jag vaknade dock upp brevid min mobil och lite pengar spridda omkring mej...den är härlig...hahaha

En sista gång.

Tro det eller ej, men ikväll kan vara den absolut sista gången Johanna Ejdestig entrar Kronans dörrar! Så för en sista gång, så ska jag ge allt! haha Lammkött nån? haha:P

Ååååh

Okej, jag har hittat ultimata barnprogrammet! Jag verkligen älskade detta. Ååååh vilka minnen!
Vem var inte kär i han den där, han med svart hår (nått med "Rosen" hette han va?), och vem ville inte va Sailor Mars (min personliga favorit, Sailor Moon var ju bara töntig! haha)

Minnen

De visade lite utav det underbara barnprogrammet Tippen idag på TV:n..och jag kunde inte hindra mig från att bli lite nostalgisk. Visst var det bättre förr?




The Turkey-Turkey Song 2008

Here it comes! :D
 

I'm back from Turkey-Turkeyland!

Det kvittar ifall vi blev utskällda av elaka turkar eller att vi blev sedda som homosexuella, dryga, självupptagna svenska brudar. Att vi lyckades sabba en hel kvällsshow på en restaurang och att bli jagade av turkar över halva stan. Att älska att skita ner så mycket på hotellrummet bara för att det var 7dagar-i-veckanstädning. Att bli antastade på stranden av solstolsförsäljare eller att utnyttja rika turkar bara för att åka snygg bil. Att verkligen inte fatta ett jota av va de sa, men fortfarande sittandes där nickandes ja till allt som hördes, för att sedan vända sig till varandra och kläcka "Va sa han?"
Men nog lyckades vi allt charma dom allihop, du och jag och alla turkar. 

Hrrm..Ahlm o musiksmak! haha

He drinks whiskey drink, he drinks a vodka drink, he drinks a larger drink, he drinks a cider drink.


Nog att jag hört den förut...jag har då aldrig hört versen:P
WE LIKE IT! ;D'


Turkey 2008!

OJOJOJOJ! Ja o Linda gamblade lite imorses som i sin ände resulterade i en ospecifierad resa till just TURKIET! :D:D:D:D
Så om ett dygn sitter jag i ett plan, antagligen fortfarande lite nervös..men oerhört förväntansfull! haha

LINDA, faaen va kul de ska bli! :D
Du o jag, och Turkey!


RSS 2.0