Beachhäng!

Och efter en väldigt lyckat utekväll så var det dags för plajjan. Synd att jag trodde jag skulle vakna av min väckarklocka imorses dock. HAHA Jag var stendäckad och hörde inte alls, pappa fick komma in och säga till mej på skarpen! HAHA Men jag vaknade klockan fem i tio och trodde då att det var tio vi skulle åka så jag flyger upp och gör mig iordning, kommer sedan på att nej, vi bestämde klockan elva ja. Linda kom halv elva, och vi begav oss. Efter att ha åkt runt i halva Sverige så anlände vi till Gaddesanna klcokan halv ett. ;) Vi åt, vi solade, vi åt, vi badade, vi åt och vi spanade. Fick syn på en bland de hetaste männen i hela världen, SHIT va snygg! Det är han vi ska ha! HAHA GE MEJ! Sen åkte vi hem igen, har bränt mig i fejjat och jag är en nöjd människa. Bara jag kan få hem min mobil igen så. ;)

Eeeey de står en älg där!

Måndax it is. All the way. Sprang från jobbet kl 21, drog till Gtown på preparty hos Lisa! :D Sedan begav vi oss till Lisch, såg en älg, dansa loss till Scotts, gav bort min mobil, nån använde min mobil och nån ringer Anna från min mobil. HAHA



Sååå kvällen slutade upp med en mobil kortare, två söndertrampade tår och ett böjt mastercard. Men kul, oooja, jag hade skettkul! :D:D 


Nu är den beställd!

Stekarmobilen är nu beställd! Rätt så nöjd där faktiskt. Nu ska jag bara leva in i min roll som nybliven stekare...NOT! HAHA

samsung p520
Samsung P520 Giorgio Armani

JORDGUBBENS DAG!

Almesåsen, Midsommar och nu Jordgubbensdag. Faaen vi toppar varje gång! och guuud, va roligt vi har sen! Firade Lindas 21årskalas och sedan mynnade kvällen ut i sorlet inne i öltältet. Ja, shit vilket drag, vilket röjj! Och vilka händelser sedan...händelser som inte får komma ut i Internetoffentligheten. HAHAHA

Jag tackar så mkt för igår och taggar nu vidare...Kan det bli Måndax imorrn måntro?


Linda 21åringen och den grymma melonen! :D


Minnesinlägg tillägnat min lilla röda.

Det känns nu som att det är dags att köpa sin nya mobil. Min gamla SonyEricson har ju varit med om mycket, så mycket...den har en hel livshistoria bakom sig och alla platser den spenderat tid på. 
Har valt ut några väl valda händelser ur min mobbes liv...händelser som börjat illa men sedan slutat i lycka.

Nyår 07-08
Har varit i Lidköping hos Elin Johansson och haft ett trevligt nyårsfirande. När jag väl kommit hem från festen så fortsätter jag firandet hos Jenny och hennes kompisar. När firandet är slut och det är alldeles mörkt ute tar jag och Jenny en promenad hem. Nånstans där råkar jag tappa mobilen i marken... När jag sedan vaknar på morgonen saknar mobilen sin baklucka. Det jag kommer ihåg är mycket dimmigt, kommer dock inte ihåg vart jag tappade den. Så Jenny och jag tog vår promenad en gång till och fann sedan bakluckan ligga brevid trottoaren. GÖTT!

Kronan - nångång under våren 2008.
Får för mig att människor utanför Kronan jagar mig och jag kubbar då iväg efter Jenny och Sofia, får även då för mig att nån kastar nånting på mig...men jag vågar inte stanna. HAHA Nästa dag - ingen mobil kvar. Drar med mig Jenny igen, men denna gången för att gå upp till en lägenhet som vi spenderade efterfesten i...vilket som verkligen tog emot. Men så kom vi till det ställe utanför Kronan som jag trodde nån kasta nånting på mig. Men så var visst inte fallet. För där låg delar av min mobil...dock inte hela mobilen. Men redan på måndagen återfanns den inne på Kronan. Återigen GÖTT!

Almesåsen - 1 år sedan.
Björn Rosenström och ett grymt drag innan studenten. Kommer själv inte ihåg hur och när det händer, men helt plötsligt har Janna tappat sin mobil och p g a det så känner jag efter min med och det visar sig att min också helt plötsligt var borta. Inte för att jag brydde mig då, inga problem, tänkte jag, och fortsatte röjja. Och medan Angela tog på sig rollen att leta reda på allas mobiler så har min syssling Jenny fått ett mystiskt samtal från en kille som har hittat en röd mobil. De träffar varandra på parkeringen och det är min mobil hon får i handen. Angela träffar Jenny och får mobilen av henne vilken hon för vidare till mig...och det var så här min kära mobil tappade bakluckan för gott.

Göteborg - nån månad sen.
Mobilen tog en egen tripp till Skövde och sedan tillbaka till Göteborg, där den sedan övernattade en hel helg och kom sedan hem utvilad och 300 spänn dyrare. Sånt händer när du tappar den på tåget.

Kommer aldrig göra mig av med SonyEricson, den har en del av  mitt hjärta.


...

Jag kan inte mer än säga att jag fick en tår i ögat när jag hörde att kungen av pop tagit sitt sista andetag inatt. Synd att han de senaste 15 åren smutskastats av all tråkighet i media, kan inte säga om allt är sant, men man kan säga att han dog då, för 15 år sedan. Och det är då än mer synd att han nu stod inför det han var absolut bäst på, att få sjunga och dansa inför en mäktigt stor publik. Tår i ögat igen. Men jag tror att det var bäst ändå, att han dog, tror han tog sitt liv.

Vila i frid.

Michael Jackson - Thriller

Åååh ni härliga lila ting!


Bild av SAMSUNG U600 EVO LILA
LILA IS THE SHIT!

förlust...

Dagen då Vara förlorade mot Arentorp har mött oss... Men det är faaen inte rättvist att de får en straff i 90:e minuten! HAHA Dålig förlorare? Jag? NOT! Nej, ingen idé att bra sig..det som betyder nått är serieplaceringen, hur mår ni där nere Arentorp SK? HAHA



Det är mycket nu.

Har kommit på en del saker som jag ska göra. Och som jag måste skriva upp så jag inte glömmer av allt som jag kommit på och som ska göra mitt liv ännu lite roligare. HAHA

- Ringa till fotspecialisten, måste byta tid.
- Ladda hem en massa musik.
- Bränna ut alla mina gamla CD-skivor från den gamla datan.
- Bränna ut nya CDskivor.
- Laga alla mina klockor.
- Kanske köpa en ny klocka.
- Köpa drickat tills på lördag.
- Kanske köpa en ny mobil.
- Komma på vad jag ska ha på mig på lördag.
- Köpa ett nytt CDfodral.
...och det som jag absolut ska göra, ett nytt Mastercard med eget bildmotiv. Ejdans mastercard goes DISCOKULA! :D Jaddå!


Det är mkt nu! höhö

Tre bollar och ett tut.

Har agerat boll-magnet idag. Jag vet inte hur det händer, men på nått sätt så dras både volleybollar och tennisbollar till mig. Både på stranden och inne i Vara. Och då inte nog med bollarna så tutar dom på mig också, det är otroligt pinsamt..det är verkligen det. Man vänder sig om och ser att nej, det var ingen jag kände i den bilen, de tyckte antagligen det var kul att tuta på en ensam tjej på gatan.

Sommarpremiärer!

Åååh, än bättre blir det. Det blir en komplett sommardag idag märker jag. Sol, bad och strand på dagen. Allsång på Skansen, Morden i Midsommer och grillning på kvällen! Jag tror vi har toppat det! ;)

Bild: Allsång på Skansen med Anders Lundin  Foto: Carl Johan Söder, SVT
Jag brukar dock inte sjunga med i låtarna, men morsan gör det vill jag lova!

Morden i Midsommer, det äkta sommarprogrammet i familjen Ejdestig.


Sol, sol, sol överallt är det SOL!

Så drog det man ut till Svalnäs i morses för att sola röven av sig. HAHA Resulterade i tredje gradens brännskador på kroppen, men det var det värt. Har även doppat mig i det 20gradiga vattnet ett ex antal gånger, mycket, mycket härligt. Jag älskar att vara ledig på tisdagar helt enkelt. Imorrn blir det Gaddesanna, fast jag slutar klockan 13, så jag får komma senare dock. Fast det gör väl ingenting med tanke på brännskadorna... HAHA

Hemma återigen.

Kom hem från kusten idag. Soliga kusten, soliga midsommar. Vi lyckas med allt, är nöjd med vår insats. HAHA Har däremot dragit på mig ex antal krämpor under helgen.

Höftproblem, grova.
Halsont, bryter väl ut snart till nått allvarligt.
Trötthet, 5 timmar på två dygn, okej?
Myggbett, över heeeela kroppen.

Det är mycket med mig nu. Får ta och lägga mig och sova ut.

Vi är på G!

Midsommar ligger framför våra fötter. Imorrn klockan 9 bär det av mot absolut nya äventyr, nej jag har verkligen aldrig campat så här förut. ÅÅåååh vad intressant detta ska bli! Taggad ända ner till tårna, inget kan få mig på dåligt humör nu! :D Midsommarkransen är redo, ligger i vatten ute på altanen, den lär ju vara vissen innan vi kommer fram änd¨å, men who cares! Låt oss supa! HAHA


Nääe, allvarligt?!

Kan vi verkligen sjunka såhär lågt och börja lyssna på den här? Kan vi verkligen de? Är det här verkligen en sommarplåga? HAHAHA USCH!
Den har ju ingenting mot "singel o sökande"...


Midsommaroutfiten

Jees, nu har vi iallafall bestämt vart vi ska fira midsommar och jag har bestämt vad jag ska dricka. Nu gäller det outfiten, det svåraste men kanske också bland det roligaste. Har några förslag här, inte bestämt mej riktigt än. Men Ann, du har lovat att tycka till så det får du göra nu! haha

Orkar dock inte skriva vad det är på varje bild, hoppas det går att se ändå, men nått utav detta lär det bli. ;)

Dagen som sådan.

Har väntat hela dagen på att få börja jobba klockan 20.15 idag. Rätt så härligt att inte behöva göra nånting, arbetsdag som arbetsdag säger jag. HAHA Men jag har klippt min lugg, tog visserligen mindre än tre minuter, vart på systemet...ex antal hundra tog slut, lagt upp ett par jeans, vart hos Linda på "middagstjöt" med cocacola. HAHA...jag har dock inte solat nått idag. Ack ack, ska väl prova min tänkta midsommaroutfit och se om det passar sig nu. Sen ska jag jobba! jäj.

Systemkoll.

Och då flög frågan på mig, vad ska jag dricka på midsommar?! En mycket viktig faktor. HAHA

Och där tappade jag min inspiration, tänkte lägga in bilder...men det blir la en massa öl, cider, vin och sprit. Som vanligt asså.

GRATTIS MAMMA!

...och moster! Idag fyller tvillingarna 48 år. Åt ingen mat idag, det blev tårta istället! :D


Äsch hitta inget bättre, det enda som fanns på min data. Men hon ser ju glad ut iallafall!

Oj oj, måste sova nu.

Imorrn blir det bara jobb och jobb. Gud vad jag verkligen inte vill! Har även kommit fram till att efter snart 3 år på ICA så är det kanske dags att lära sig de saker som alla egenligen ska kunna, inte minst jag. Oj, vad nöjd jag är med mig själv. HAHA Goood natt!

Stay stek.

Midsommarveckan, planering.

Måndag: Sola, sola, sola. Fotexperten. ICA 16.30-20.00. Ev. lägga upp byxor. Fick mina linser idag, men jag bytte färg på ett par dock. 

Tisdag: Vianor. ICA 13.00-18.00. Lägga upp byxor.

Onsdag: Klippa luggen 11.00.

Torsdag: ICA 7.45-16.00. Midsommarblomkransplockning! :D

MIDSOMMARAFTON! satsar på att inte komma ihåg nått. HAHA

Vad tror vi om denna då?

Hörde den på en annan blogg för någon månad sen, då jag var ute efter sommarplågor. Förstod inte då att kanske ändå var lite bra, sen hörde jag den på P3 och förstod då att den lär ju spelas en del och att den är lite härlig. Så här är den!
Lyssna och avgör, är den en sommarplåga?

Midsommar, vad är grejjen?

HAHA, nä, det råder verkligen ingen tvekan om att midsommar är bland de roligaste dagar som finns! Enligt mej iallafall. Har provat på nya grejjer varje år, vilket betyder 2 år, för innan dess fattade jag inte grejjen alls med midsommar...har ju levt upp i en familj som inte alls festat på midsommar, men nu vet jag vad midsommar innebär! HAHA Bulgarien började vi med, sen drog vi till Öland och bodde på stugcamping och kan det nu bli så att vi detta år firar en hederlig midsommar i tält? Det jag vet iallafall är att vi ska supa oss så fulla att vi inte kommer ihåg nått...eller så bojkottar vi midsommar, känns konstigt...inget sånt vi brukar göra. Men detta året har vi verkligen inte haft flyt, inget Halmstad, inget Uddevalla, ingen källarvåning...och nu regn? Vart ska de här sluta?!

Nääääe! Va faaen!

Gina Tricot, jag ogillar verkligen den affären just nu. Varför måste dom göra en massa j*vla kopior på allt hela tiden?! Åååh! Inte lika kul då att köpa en jacka på MQ, värde 600 spänn, när en identisk säljs på Gina för mindre än hälften! INTE OK! Såååå, jag ville bara få ut mina aggretioner...


 


Paris, Kate & I, MQ

Det här med fint väder.

Vädret har verkligen en stor effekt på alla, är det fint väder då är man överlag glad och nöjd men är det grått o regnigt då går man fort över till att bli ett deprimerat vrak. Iallafall om man inte har nått att göra... Så jag har nu tittat upp vädret för nästa vecka, ska bli rätt bra väder ändå. Dock så tar prognosen slut på torsdagen, så midsommarafton är fortfarande ett mysterium. Men just nu är det sol och imorrn ska det vara sol, så man får väl ta och passa på att vara ute och få sin dos av lycka!

Emotionellt.

"Tänk att få dansa med Andersson
Lilla jag, lilla jag och Fritjof Andersson
Tänk att bli uppbjuden av en sån
populär person!"

hörde den på TVn idag. Kände igen mej lite. HAHA Vi borde gå tillbaks i tiden och hänga på Folkets Park.

En lång lördag.

Vaknade klockan halv tio imorses. Klockan halv elva drog jag, min mor och min moster iväg till Kristinedal och shoppade lite tyger. Hittade faktiskt en hel del, men jag avstod från att köpa allihopa, har ju två tyger liggandes hemma nu...vilket betyder att jag har två klädesplagg att sy innan jag köper mer. Dags att ta tag i det kanske! Då tillbaka till det tyget jag köpte! Riktigt nöjd faktiskt!



Tyget är riktigt likt den kjolen jag hittade på TopShop i våras, samma färger...men på bilden blev de lite ljusa. Men jag ska nog inte sy en kjol, tror det ska bli nån slags oversize-tröja. men vem vet vad mitt kreativa sinne kan ställa till med! HAHA

Panikångest!

Drog iväg till Linda för att umgås lite med Växjöbrudarna och Hanna;) Och som tvunget är så ska vi titta på skräckfilm, som vi alla har en sådan tjusning till. Och denna gången var det en frustrerande panikångest som drabbade samtliga i TV-rummet (ni vet den där känslan när man är jagad av sim storebror och man vet att när han får tag på en så kommer man få stryk), alltså, filmen var en riktigt bra rysare, rekommenderas!

DVD Film: Amusement


SOMMARLOV!

Eller ja, min lillebror fick sommarlov så vi drog iväg och shoppade lite. Allt för att fira denna underbart regniga dag. Köpte lite kläder, tänkte att det är väl lika bra att köpa på sig nu, så man har i sommar! :D Fast jag lär väl köpa mer då också...  Köpte faktiskt saker som jag aldrig tänkt tanken på att köpa förut, lite roligt att byta stil ibland. Jäj!







Känslan kommer tillbaks.

Var på jobbet fem i tre idag, som vanligt när jag börjar tre, men det visade sig att jag började halv fyra. WTF?! Hur kunde jag missa?! Så jag gick ut och titta på studenterna istället, när dom hoppade på sina traktorflak! Känslan kom tillbaka, men ändå var den avlägsen, men fortfarande njutbar. STUDENTEN ÄR EN HÄRLIG TID! Men den är förbi, två år senare, ja, det är dags att lägga det bakom sig. Blicka framåt.



SKATTEÅTERBÄRING!

Expressions Accents Blue Utan StyrkaFreshlook Colorblends Amethyst Utan Styrka

Och så kom skatteåterbäringen idag, och ja, jag ville fira lite. Så de blev två färgade linser till, höhö. Så kul var det, ett par mörkblåa och mörklila, vi får se hur dom passar! :D Ska bli intressant!

Sverige goes strong!

Allvarligt, Sverige leder verkligen med sommarlåtarna asså, och denna kommer också spelas mkt i sommar. Jag känner det på mig! Men vart faaen är alla utländska sommarplågorna?! Jag vill ha mer musik! :D


Konsten att vakna kvart i tio en vardag.

Känns inte riktigt Ok att gå upp sent på en vardag, mår nästan lite dåligt över det. Somnade visserligen klockan två inatt, vilket inte är Ok det heller. Äsch, gjort är gjort. Börjar ju ändå inte jobba förrns tre i eftermiddag så det är bara att slöa fram till dess. Nu ska jag dra iväg till Linda och titta på hennes nygjorda datarum! Får se om gardinerna jag sydde igår passar bra, kan bli intressant! höhö


Till vänster ;)


ojoj, Johanna goes high tech!

HAHA, äntligen fick jag tummen ur att förändra lite på bloggen. Har verkligen aldrig orkat ta mej över till den kreativa sidan. Men ack, jag är ikke klar än, långt ifrån...vi får se när jag orkar ta tag i det, imorrn hoppas jag. ;) Efter att jag jobbat..slutar ju halv elva på kvällen. Men vad säger ni, visst passar Discokulan?! HAHA :D NÖJD!

Baksmällan!

Äntligen en film man kan känna igen sig i! HAHAHA Den verkar bara så grymt bra, vi måste bara se dan!
BAKSMÄLLAN!


WTF?!

åååh detta är ju bara så skrattretande. Nä nu sjönk allt asså, happ. Men det ska ju bli fint väder iallafall. HAHA

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5359887.ab

Jag skrattar idag.

"Jag vill leva i nuet och inte ångra mej sen. Så jag lever idag, idag, idag. Morgondagen är för långt bort, men vi är idag, så jag skrattar idag!"

En riktigt härlig sommarlåt, och den passar in på min livstil. HAHA


Igår kläckte jag nog bland det mest bimboaktiga i världen.

Jag vet, jag borde inte berätta detta. Allt för att inte förstöra min intellektuella framföring. Men jag är ändå tvungen, kan inte hålla inne på sånn här viktig information, ifall det är andra lika stora IQ-befriade bollar i världen. Nu kommer den. Nej tiden går inte i ljusets hastighet uppe i rymden, så när en austronaut kommer tillbaka från sin resa har det inte gått 30 år här nere på jorden.

så nu har jag sagt det.

Komplimanger

När man jobbar på ICA och har gjort en ny frisyr.
Det finns liksom inget stopp på hur många komplimanger man får asså, utav både kunder som arbetskamrater. Men mest kunder då, som egentligen inte behöver bry sig. Men eftersom jag ändå är ett så känt ansikte här i Vara (haha) och att alla verkar ha tagit notis om hur jag ser ut iallafall. Och så kommer kommentaren som slår alla andra, eller ja, den går väl att tolka på många sätt och jag tolkade den på mitt sätt...."Den där frisyren var verkligen till din fördel, om man kan säga så" Jag tolka "Tack gode gud för att du klippte dej, kvinna, du såg ut som en hemlös".

Du är en Nolla och jag din Idol.

Jaha, då var veckan full igen. Brukar alltid vara så att att man inte har något planerat under den kommande veckan på söndagen och på måndagen så bestäms allt. Det går snabbt, så snabbt.

Tisdag: ICA 8-14, Vianor 14.30-16.30.

Onsdag: Om jag inte börjar på tisdagen, sy gardiner.

Torsdag: ICA 15-22.30

Fredag: ICA 8.30-12, Balen på Bjertorp.

Helgen: HAHA, händer alltid nått.

Och där försämrade jag mitt utseende drastiskt.

HAHAHAHA, jag vet att jag är otroligt klantig och har svårt att vänta. Bestämde igår att ta bort mina nyss påsatta ögonfransar som på ett underligt sätt blivit lite mystiska under lördagsnatten. Japp, så jag tog bort dom, själv. Jag må vara den människan med högst IQ i min umgängeskrets, HAHAHA men den här gången slog jag nog i botten. Allt resulterade iallafall betydligt mindre mängd ögonfransar på båda ögonen. Och nej, jag vill inte höra att jag skulle gjort det hos frisören. Orka vänta. HAHA Men nu är det gjort och jag väntar nu på att mina ögonfransar ska växa ut igen. höhö 
 

Måndag igen.

Åter en ny vecka, tiden går alldeles för snabbt. Lever i min egna bubbla och tiden bara rusar förbi och jag märker av det så väl. Faaen det är ju bara två veckor till midsommar och efter det är det jordgubbensdag...sen börjar ju sommaren på riktigt. Så denna veckan måste verkligen vara en lugn vecka, jag får inte gå ut och festa i helgen...märker att min kropp inte mår bra utav det, har gått ner 2 kilo på en månad utan att ha gjort nått, drabbas av förkylningar hela tiden, naglar och hår slits och jag vill absolut inte se hur min innankropp ser ut. Nej, vit vecka var det här. Hoppas att alla våra dokusåpa-följare på Facebook förstår att inte ens vi klarar av 5 månader med veckovis fylla. HAHA Nej, denna veckan blir en god, lugn vecka sen så är det bara börja tagga för Midsommar!
Midsommarstång


Den Svenska Nationaldagen.

Oj, kan man säga att vi lyckades rejält igår eller?! Jag säger bara Almesåsen, forever in my heart. Tre år irad och varje gång har det överträffat gången innan. Blir bara roligare och roligare.
Så här kommer kvällen i en snabbrepris. 

Födelsedagskalaset hos Kajsa var klockrent! Blev utsedd till porrstjärna, käkade tårta, sprang runt och sjöng högt, avfärd mot Almesåsen, glömma av partyväska inklusive pengar, fick tag på väskan med hjälp av Ann, skulle gömma väskan bakom en soptunna, visade sig inte vara ett smart gömställe, gömdes sedan i det höga gräset vid stängslet, total förnekelse över vart vi gömde den, betalade, gick in, gick på toa, följande är lite diffust..., varva med öltältet och stora dansgolvet, lyssnade på Björn Rosenström, smugglade ut cider från öltältet, förföljd av vakter, Anna och jag dansade ensamma på dansgolvet, drack min smuggelsprit öppet, träffa en "kändis", buggade med "kändis", prata med min kära Kronan-vakt, buggade nog lite till, HELSVART, ute från Almesåsen åter letandes efter väskan som inte ens gick att leta fram i mitt huvud vart den skulle kunna befinna sig, vi hittade den inte, pratade med Angie i telefonen som även fast hon bara skulle stanna till 5 över 2 på natten fortfarande var kvar kvart över, flum flum flum, prat prat prat, bla bla bla, haha, vakna halv 10, bjuden på familjefrukost, hittade ändå inte väskan, återfanns av "kändis", fick prova att köra bil, gick i Vara en sväng, mådde lite illa och är nu helt återställd. HAHA 

Och jag vet att det är massor som jag glömt och massor som jag inte nämner och massor som jag sagt som jag inte vill eller kommer ihåg. HAHAHA Klockrent, verkligen!

Nu kommer den jag var ute efter.

Den här låten asså, hur kan en sån bli känd egentligen? Antagligen för att jag laddar ner den. HAHA
Lite sådär dålig, så den bli lite sådär bra. HAHA

ÅÅÅÅÅÅH DET HÄR ÄR HUMOR!

Letade efter en annan låt egentligen, men jag fann denna.

"Shoes. Shoes. Shoes. Oh My God, let's get some shoes."


Humor?
Det här är humor. Måste ses.

Changeling.

Vill man bli riktigt j*vla förbannad, deprimerad, ledsen, rädd och besviken så ska man verkligen titta på "Changeling". Verkligen, se den inte om du inte klarar av att rejäl orättvisa. Jag lovar, jag var så arg så jag visste inte vart jag skulle ta vägen och jag började verkligen gråta i slutet. Det är en så fruktansvärt gripande handling och det blir inte bättre att det är en sann berättelse, inte baserad...det var en sann berättelse.

Poster Changeling (2008)

Det här är så jag.

Tittar på hus här i familjen, frukta ikke! Vi ska inte flytta ifrån Vara, men vi tittar på hur vi ska göra vårt nästa projekt här i huset, har visserligen minst 10 projekt igång här så... Men så kommer vi till varför jag skriver om detta. För jag har hittat ett hus som skulle passa mig så fruktansvärt bra, ett hus som speglar mej och min framtid. HAHA Men gud, shit, vad snyggt det är!

http://www.fastighetsbyran.se/Objekt/?type=search&pageRefId=37&ObjektID=449823
Skit i om det ligger i Herrljunga nu, tänk bara på huset och dess omgivning.
Ni måste se det!

Mm mm mmm Kläder!

Japp, H&Mkläderna hade kommit! Och jag är tillfreds (var tvungen att använda en synonym till nöjd, jag är en för nöjd människa). Köpte lite mer kläder idag när jag var i Lisch. Så nu återstår bara vad jag ska ha imorrn..ska bli intressant. Men kjol ser ut att stå högt på listan;)


Vit skjorta med knyt, Cheap Monday
Blommig body, H&M
"Protection is Power" grå body, Fashion Against Aids, H&M
Lila o vit linne, Ginatricot
"Protect Your Body" vit tröja, Fashion Against Aids, H&M

Så en kjol o den vita tröjan kanske? Vi får se, vi får se....hehe

Kärlek åt landet.

Jag ÄLSKAR dej, ROBIN SÖDERLING! Du är min nya VÄRLDSTJÄRNA! Äntligen!

Robin Söderling ansluter till DC-laget i slutet av veckan. Bilden är från Båstadsturneringen i somras.

Bla bla bla

Känner verkligen på mig att detta kommer bli en riktigt tråkig dag. Vet inte vad jag ska göra nu i två timmar innan jag ska gå och städa. Efter det så ska jag göra iordning mej för att dra till Lisch, ska rätta till ögonfransarna..., jag vet att det bara är en vecka sen jag var där, men allvarligt... Jag tror hon satt kortare fransar på ena ögat, tyvärr. Så nu måste jag dit och klaga, man kan ju inte lägga runt 1000 spänn på nått som man inte är riktigt nöjd med. Efter det så händer det nog ingenting...ska väl iof titta på lite kläder när man väl har chansen. Sen blir det nog en hemmakväll med fredagsmys. höhö

Och så hoppas vi på att mina kläder kommer från H&M idag! Annars vet jag ju inte vad jag ska ha på mig imorrnkväll! AAAAH!

Begrundan.

Sitter här och begrundar mina nyinköpta fynd på IKEA. Har köpt min efterlängtade ram, så nu är det bara att flytta hemifrån! Vet ju redan hur jag ska inreda...svart, lila och grått. ÅÅÅÅH Va fint det kommer bli! Men nog att vi hade en trevlig och nöjd dag på IKEA, vi lyckades dock köra fel en gång...felkörningen var mild som tur var. Nu vill jag bara tillbaka och handla mer, jag vill ha en egen lägenhet!




Ram
Tidningsställ
Påslakan
Servetter
Ljusstakar
Martiniglas x 6
Grytlappar
Sugrör
Vitlökspress
Äggskärare
Diskborste
Köksredskap
Kajsas present (syns inte på bilden...visar inte sånt officiellt)
= 1102 spänn!
Nöjd, Nöjd, Nöjd, Nöjd, Nöjd, Nöjd.

AAAAJKI-A!

Imorrn kl 9:00 ska jag och Linda dra tlll Ikea! Har egentligen inte en aning om vad jag ska köpa, och jag som ska flytta hemifrån. Men jag lär ju plocka på mej bra mö med skit ändå så, brukar ju bli så när jag shoppar så. Kanske tillochmed det blir en sån här...

KRISTALLER Ljuskrona, 3-armad
för jag, jag ska ha en kristallkrona när jag flyttar hemifrån!

Lugg var det här!

Vem kunde ana att jag skulle komma ut från frisören iklädd lugg?! Men se där, det var var som hände! Det handlade om att ha kvar pagen eller klippa bob, så vi fixade en mix. Är jag nöjd, eller är jag nöjd? Jag är grymt nöjd, skönt med förändring igen! Sånt gillar vi! Ska bli sköj och se Lindas frill imorrn, vi kör på extrem förvandling inför Nationaldagens bravader! Jaddå! :D

Och mina skor kom idag med, undra om mina kläder från H&M kommer med? Måste ju börja bestämma vad jag ska ha på mej i helgen! Hepp, nu börja That 70's. Baaajs!

Är det inte härligt?

Härligt, Oh, så härligt är det att vakna av en mobil ringandes rätt in i örat (anledning: mobilen är min väckarklocka, jag snooza och la den på kudden, vaknar upp av att jag låg på den och en vibrerande känsla rörde om i mitt huvud.) Visade sig att jag ska jobba ikväll 16:45 - 22:30, "Okej", sa jag vars huvud fortfarande ekade.

Så nu består dagen av...
Vianor.
Skriva ut bokföring.
Klippa mig.
Käka mat.
Klämma in That 70's Show.
ICA.

Jäj.

Klipp klippe klipp!

Här ska cutas hår asså! Velar fortfarande fram och tillbaka med vilken frisyr jag ska ha... Det är frustrerande. Ska jag ha kvar min vanliga page...eller är det en bob som står på tur? Vore ju faktiskt kul med en ny frill asså! Åååh vi får se vad som händer. Det gäller att våga, haha, du lever bara en gång! :D

Paris Hilton
Boben är ju het asså!


Faaen ock!

Näääe nu dog han, the bad boy, den heta i serien "Krig och Fred". Åååååh va trååkigt! Han må ha vart dum i huvudet hela tiden och gjort dumdristiga saker...men det är ju därför jag gilla han. Ännu ett bevis på att jag fallar för fel sorts killar... HAHA
Här har vi han, Ken Duken!

Ken Duken
Det utseendet och hans karaktär...JAG VILL HA HAN!

In for the kill.

Den är så go, så bra. Och framför allt man kan sjunga till den högt i bilen! ;):D
Gillas skarpt.


Grill grill grill vid sjön!

Så vi tog en sväng till Friel och grillade in den sista fina dagen för denna veckan. Det var så varmt och skönt. Grillen var stabil, korven var genomgrillad, knotten var där, skämten togs till det högsta snäppet. Summan: Komplett grillning vid sjön!

Johannas fullspäckade schema.

Måndag: SOLA SOLA SOLA! Kattvakt, bokföring, GRILLNING VID SJÖN!

Tisdag: ICA 8-14, Vianor 14-16, bokföring resten av dagen.

Onsdag: KLIPPA MEJ!

Torsdag: AJKIAAA! [ikea] med Linda!

Fredag: Vianor.

Lördag: NATIONALDAGEN. 21årskalas och Björn Rosenström, Almesåsen! :D JADDÅ!

Söndag: Päsa.

Tre förfester och en Kronan.

Hann vi med tre förfester under gårdagen OR WHAT?! HAHA Det är ju förfesterna som är absolut roligaste så varför inte satsa på dom? höhö Om bara Kronan varit hälten så kul, så hade kvällen varit komplett! Men ikke, har nog mkt att göra med att det var morsdag dagen efter och att jag var tvungen att komma hem itid och inte för full beroendes på vad som skulle göras för att fira morsan. Äsch äsch, det bästa är ju att de kommer fler fester.. HAHA

Tre bilder från tre förfester. Mkt fint.

Låt oss få ha sommar hela tiden!

RSS 2.0