Oschlo! Here we come!

Okej för andra gången i hela mitt liv så drar jag upp till Norge och ska ställas inför en hel del kluriga frågor som jag antagligen inte kommer fatta eller inte kommer ha nått bra svar på heller sååååå..frågan är hur bra detta kommer gå för mej?! haha
Just nu känns det som att jag inte kommer klara av det här..och jag kommer va den enda som inte kommer få nått jobb överhuvudtaget!
Jag kan se hela intervjun framför mej faktiskt...
De ställer en fråga i stil med..."Varför skulle vi vilja ha just dej som anställd?...Mina ögon skulle börja flacka, jag skulle börja stamma och sen falla ner från stolen och lägga mej i fosterställning och sen krampa några gånger och sen förbli i den ställningen.." Va tror ni?
Haha..Nä men Oschlo, my love! Ge mej allt du har!

Tråååkdag igen.

Japp, nu har de vart en tråkdag igen..är för många sånna just nu. Men jag är ju snart i Norge igen..och sen är jag i Bulgarien..och sen så är jag säkert nere i Växjö..och sen är jag nog i Norge ett tag..och sen så hoppas ja på lite trippar till mitt hemland och självklart nån tripp till London då o då! :D:D
Så jag antar att jag har tråkgit på grund av att jag väntar på allt som komma skall!

Tråkdag.

Började dagen i sängen tänkandes att "Nej, jag tänker inte gå och städa idag...de tror säkert jag är i Norge ändå" (smart idé, tänkte jag, ända tills chefen på Vianor antagligen såg mej ute i Vara senare på eftermiddagen...)
Tänkte att "Va faaen, ja tar bilen och böööörnar till Vedum och tjackar mej lite pjoks" (inte ens den idén gick enligt planeringen...blev nekad bilen...)
Blev väldigt irriterad av bilnekandet av min fader så jag drog iväg med tåget till Vedum istället och köpte mig två par riktigt onödiga skor, bara av rent vrede.
Skulle sedan åka hem med det där tåget igen, blev ståendes på hållplatsen i närmare 40 minuter med en alkoholist som snacka om att Vara inte va nånting o ha. Men jag slapp iallafall betala biljett hem då maskinen inte fungerade! ;)
Dessvärre så ringde ICA på vägen hem, och jag har nu tackat ja till att arbeta imorgon..(9-16 mina vänner, härligt... )
Men vi ska iallafall käka pizza i afton.


OBS!

Måste tillägga i föregående inlägg och "Pinsamma situationer" att Klas, var inte irriterad. Han verkade tycka att det var hemskt roligt att han fick chansen och tillfället att ta upp just den händelsen. Tror han har längtat efter att få mig att fatta att han fortfarande kommer ihåg de! haha..kul för honom! :P

Dagens pinsamma.

Okej, jag och många andra vet att vissa av oss råkar ut för en hel del mer eller mindre pinsamma situationer dagligen. Och en av dessa pinsamma situationer hände mig just idag (och nu snackar vi inte en vanlig pinsam händelse, det här är verkligen den pinsammaste av de pinsammaste situationer EVER!) För att ni riktigt ska hänga med i vad som hände så ska jag beskriva så utförligt jag bara kan.

Introduktion

Jag sitter i kassan och väntar på att kunden ska ta en notis om att jag är klar med hans varor och verkligen vill ha betalt...men han fortsätter oberört prata med min arbetskamrat Angelica om just sprit o drinkar...inte underligt då vår kära kund är ägaren av vårt egna och enda uteställe Kronan, men mer känd som Klas.

Själva händelsen

Jag - Hej! (Obligatoriska "Hej":et...men inget gensvar)
Klas och Angelica - Bla bla bla gin, sockerlösning, blåbär, alkohol...bla bla.
Jag - Hrrm Hrrrmm Hej! Det blir 167 kronor detta.
Klas - Åh hej.
Angelica - Vi pratar om en jättegod drink, du kommer säkerligen att dricka en sån.
Klas (till Angelica) - Nej, hon försöker bara ta med sig dricka in.
Jag (stirrar ner på rullbandet) - Hehe...jaa, det kan ju ha hänt nån gång ja..he he he
Klas - Men det var ju faktiskt din födelsedag
Jag (fortfarande helt tagen över att han kom ihåg mitt lilla missöde natten då jag fyllde 20 vårar) - Ja, de va ju det, alltid värt ett försök...he he he
Händelsen fortgick senare med ett lite stelare intryck och en hel del.."jaaa" och "jaaadu...va gör man inte..he he he"

Härligt, eller va säger ni?! haha

Ååååh!

Jag lovade mej själv en gång för alla att jag aldrig mer skulle sätta mej i det lilla båset igen! Men likt förbannat så ringer dom och nästan tvingar mig att sätta mig där...jag håller verkligen på att dö här! Aaaah! haha..Okej, Det är ICA vi snackar om här...min farbror ringde igår å underade om ja kunde jobba fyra timmar idag...och inte faaen kunde ja säga nej till honom...Så nu ska ja sitta på ICA o jobba mellan 15-19 på eftermiddagen...Jippi.

Löning!

Varje månad den 25:e så ligger verkligen min budget på dryga hundralappen. Ett rent h****** helt enkelt. Men så kommer den där efterlängtade lönen och man mår skitbra igen...tar drygt en vecka så är man nere i en svacka för man redan har gjort slut på mer än halva lönen på mindre än en halv månad. Så ska man ta o bryta trenden och tänka lite ekonomiskt kanske? Nä, för faaen! Ja ska nog fortsätta i samma mönster! Va glad i en vecka och deprimerad de tre nästkommande..hehe

Och förresten, Nathalie...du har missat att skriva ett inlägg ida!...hrmm..höhö

Kvar i Vara

Vad vore väl mer hemskt än att bli kvar här i Vara, aldrig komma hemifrån och aldrig se världen?

Det är nog det absolut värsta jag nånsin kan tänka mig, att förbli här och varje dag höra mina föräldrar tjöta om nått de redan vet är helt kört att ens ta upp med mig! Det är ju ingen idé, jag bryr mig ju inte iallafall! haha
Så för att förbättra situationen så har jag stakat upp en lämplig livsgång nämligen. Och jag är nöjd med den, så NÖJD!

1. Japp, vi måste ta oss till Norge för att genomlida en intervju på ett främmande språk och säkerligen skämma ut sig några gånger på vägen på grund av bristande ordförståelse. Men vi ska klara det, Norge is the Place!

2. Så efter den svaga sommaren här i Sverige behöver verkligen två uttorkade och kritvita blekfisar dra utomlands och fukta våra strupar med äcklig likör (gärna härligt blå eller krämigt brun..eller va säger ni tjejer, är det inte det godaste ni smakat på? haha) och bränna upp oss i den heta solen, I'm talking Sista-minuten! Yeah!

3. I hopp om att intervjun i grannlandet gick bra ligger här nu en flytt till Norge och ett bra jobb på Gardermoen med en överkomlig lön! :D

4. Så när jag tjänat mina 50 miljoner så ska jag dra utomlands och läsa mej hela vägen upp till reseledare i ett varmt land!

5. Ta ledigt hela sommaren 2009 och bara känna att jag är verkligen värd det!

6. Börja högskolan i Karlstad, där jag ska läsa Turism!
 
Nå, vad säger ni, kommer jag klara av detta?! haha...rätt tajt upplägging!  

Jaha ja...

Har hört att jag inte är tillräckligt aktiv i mitt bloggskrivande. Betyder det att det jag skriver allstå är lite intressant ändå..haha..man tackar ja, man tackar! :D Anledningen till det avsvalnade skrivandet är att jag då å då sjunker ner i djupa svackor och då är det inte lätt att lyfta ett finger kan jag berätta. 
Men nu känns det som att det är dags att ta tag i sitt liv igen. Visa att man faktiskt har livsgnista kvar att ge världen! höhö  

Norge!

Tog den lilla roadtrippen till Norge igår, en härlig resa som bestod av 11 timmar i en bil och resterande 3 sökande av jobb. Men trots rätt god träsmak i röven så var det en j*vligt trevlig resa, och vi kommer göra om den sanrt! :D haha
Och även fast vi blev väl mottagna av norrmännen så verkade de som att de hade nått emot oss ädnå...hrrm..
Talande bild?

.

Vi har alltid varit, är och kommer alltid att vara...de bästa!

Jag älskar oss.

8 veckor.

Har idag jobbat klart alla mina åtta veckor på ICA (aldrig jobbat så mycket i hela mitt liv..ansträngande) Och jag vill och hoppas att det var mina sista 6 timmar jag gjorde på det stället. Inte för att det inte har vart trevligt...för det har de...men jag klarar verkligen inte av att sätta mig i ett litet bås igen! Nä, tacka vet jag, ledigheten! Nu får man se vart framtiden leder oss..ska bli j*vligt kul! :D

Rastlöshet

I brist på något att göra kom jag på den briljanta idén att våffla hela håret! (utan då en tanke på att jag skulle visa mej på offentliga platser efteråt...smällar man får ta.)

Nå, nästa partyfrill..eller!?

Nedräkning.

Har räknat ner dagar hela sommaren. Har äntligen kommit till de två sista arbetsdagarna. Känns så underbart så det är inte sant. Har så mycket fram för mig nu...det som kallas framtiden! Närmaste framtiden består av Norgebesök med vänner:D och arbetssökning. Sistaminutenresa med min kära arbetslösa vän! Härrrligt! Ha ledigt i typ två-tre veckor, häsla på mina kompisar som har flyttat ifrån oss. Flytta till Norge o tjäna pengar!
Jess, min framtid ser ut att bli riktigt bra härifrån! :D Nöjd

Oanade talanger.

Jess, hittade en av mina oanade talanger idag. Att stoppa in pengar i en påse, den ni..den är inte lätt! :P
Så ni kan från och med nu börja kalla mej Johanna "Grym" Ejdestig.

På tal om...

Äckligt?
Haha..japp, jag har varit riktigt äcklig hela sommaren faktiskt. Och varför har jag varit äcklig hela sommaren då? Hmm? Joo, jag har inte tvättat mina arbetsbyxor på ICA på hela sommaren...och det tänker jag faaen inte göra heller! haha...Jag slutar om TRE DAGAR! :D:D:D:D:D:D

We Love Liseberg!

Inte vart på Liseberg på närmare 4 år, och jag kan erkänna att det kändes lite pirrigt faktiskt. 
Men med varsitt härligt oranga ÅKPASS fastsatt på högerarmen så var vi klara för en hel kväll på Nordens Bästa Nöjespark, Liseberg!
Att åka snabbt och känna den härliga känslan i magen är som en drog, faaen! haha

Yeeehaaa! haha


Drömbilden

Nu har jag gjort det jag aldrig vågat innan (låter väldigt dramatsikt just nu..men så är inte fallet.) Jag ska bli en GRÖNÖGD brutta! haha..(Den rödhårigas ideal...)


Drive-Inn Bingo is the shit!

För att vidga våra vyer så drog vi iväg på lite vanlig, hederlig bilbingo.
Visade sig dock att ingen av oss hade någon vidare tur i spel (men tre av fyra gick in i en pakt, precis innan, att vi varken skulle ha tur i kärlek eller spel...så vi fattar ju med en gång hur denna kväll skulle sluta.)


Men nu ska vi bli stammisar på Mossbrotts Drive In, för här ska vinnas de eftertraktade 45 000! haha


Försent

Finns det verkligen något som kan bli försent?
 För det finns väl ändå nått som heter " It's never to late", eller har jag fel?
Om jag har fel så har jag bara mig själv att skylla, faaen också! 


Maximal otur och maximal tur.

Ja, idag har det verkligen gått åt både de bra hållen och de mindra bra hållen. 

 - - - - - - -
Jag fick inte upp dörrarna på ICA och kunden utanför föreslog hans kofot som han hade hemma.

+ + + + +
Hittade en femtiolapp på golvet som bara slank ner i mina byxfickor.

- - - - - - -
Fastnade med armbandet i kassavågen och blev sittandes där i närmare en minut innan jag kom loss!

+ + + + +
Jag slapp oväntade överraskningar på vägen hem!

- - - - - - -
Jag blev verkligen tvungen att klippa gräsmattan, nu när mamma sagt till ungefär tre gånger.

+ + + + +
Äntligen så ska vi träffas hela gruppen ikväll!

Miami Ink, se upp!

Ja för faaen, tatuerare nästa!
Brorsan skulle på Rockfest och jag blev utvald till att kladda runt lite på hans armar. Så med svarta tuschpennor i högsta hugg så improviserade vi ihop lite läckra skisser! ;) 


RSS 2.0