Snaaart!

Snart är denna H******s vecka slut! haha Precis hemkommen från jobbet och ser just nu emot den sista dagen av arbetspina. Ska börja bokföra redan halv tio o fortsätter sedan äventyret på ICA från halv tre. Sen en dag ledigt och sen på´t igen.
Så för att få nått att se fram emot så måste det verkligen bestämmas snart, innan jag går in i en depression och tappar min nyss återuppfunna livsgnista.

Sååå, Anna, Ahlm o Angela...När får vi komma o hälsa på er och era studentettor?! :D Jag vill komma NU NU NU NU NU! hehe 

Slava, slava, slava.

När alla andra kommer på va de ska göra med sina liv så sitter Johanna i kassan på ICA. Tisda, onsda, torsda, freda, lörda o sönda! Och gud va kul jag har sen då. Lovade morsan redan i morses att jag skulle börja läsa till hösten för att lugna henne, för ett "jag vet inte" hjälpte inte.
Anna ska till Lund o Linda till Borås...och jag känenr på mej att det inte kommer vara många kvar här i Vara till hösten. Så hjälp mej!
Vad ska jag bli när jag blir stor?!  

Flooooorball.

Hade ännu en hel natt till Kronans förfogande. Oerhört roligt och oerhört pinsamt, känns som att vi kommer klara oss utan det ett bra tag framöver. haha Hände en hel del saker, saker som ploppar upp i minnet så här dagen efter då man törs tänka tillbaka på vad som egentligen hände. Jag menar..Vaktens utlåtande när han såg mej bland de sista på stället. Jag hörde dock inte vad han sa...men det gjorde Anna. haha Fick drinkar och blev medbjuden till Lisch av en göteborgare som tyckte Kronan var coolt..(vad hände där?) Drack även champagne ur en megaflaska (forfarande förvånad över att jag inte tappa den?) Höll mej vaken och var på efterfest till klockan 8 på morgonen, då vi (bright som vi är) tänkte tanken att gå till ICA och köpa frukost...men nej, det gjorde vi inte. Tack och lov. Lät sedan min kreativa ta plats då jag drocg upp en trädgårdsdyna ur källaren och en fleecefilt till min nattgäst. haha Somna klockan nio, vakna klockan 11..men var alldeles för utmattad för att gå ur sängen. Kände att livsgnistan slocknade så fort jag öppnade ögonen, den är på väg tillbaka så smått.

Definition av Kronan.."medellängd:150 cm och medelålder 17 år och 8 månader"
Som sagt: Det kunde vart värre.

Idag har jag...

..varit uppbokad med två jobb, som resulterade i inget jobb alls. Tycker jag lyckades j*vligt bra med den?! ;) haha

..varit j*vligt stolt när jag klarade ekvationer från årskurs 8! Still going strong! Yeah!

..tvättat Ma Mazda ren och fin;) Frös röven av mig dock...

..käkat en halv chokladkaka (3 för 40 på ICA;)) Den är fiiin.

..ätit grönsakssoppa för första gången på tio år hemma hos farmor o farfar;) Ätbart utan kväljningar denna gången iallafall...;)


Kvinnliga kvällar.

Vinkvällar för all del. Oerhört skoj, oerhört händelserikt. Därför tycker jag vi borde införa något så traditionellt som ett så kallat SYMÖTE. Ni vet ett sånt där möte där vi, kvinnor, äter god mat, dricker för mycket och gör pinsamma saker. En vinkväll helt enkelt, fast med ett annat namn; SYMÖTE. Kan ju alltid va nån som tar med sig sin nästan klara stickade grytlapp (det får du ta på dej, Anna) så vi har nått att relatera namnet till.

3 bevis på att jag verkligen är klantig.

Har idag ytterligare gjort tre klantiga saker som bara bevisar ännu mer att jag inte tänker med hela huvudet. haha

1. Ungefär så här roligt . var det när Johanna tappade hinken med vatten i trappan när hon skulle städa. Ännu roligare när golvet under fick sig en rejäl skvätt också. 

2. Man ska inte leka med aceton. Aceton kan skvätta. Acetonen skvätte Johanna ända upp till ögonen. Det sved litegrann.

3. Man ska heller inte låta aceton rinna in i sår på handen. Nästan oundvikligt dock  då såret satt på höger ringfinger. Sved litegranna det med.  

Kändis som inte skulle vart het om han inte var kändis. 1

MIKA


Att lova.

Och jag som lovade mej själv att icke köpa nån choklad överhuvudtaget. Har ju inte ätit de på hur länge som helst (läs 3 veckor), har verkligen inte varit sugen.Och så kommer det, suget, och jag lyckas köpa en hel påse naturgodis inklusive choklad, bara choklad. Jag har verkligen ingen självkontroll...

Johanna tipsar

Vill man vara ensam i ett rum, eller vill man att lillebror ska stänga dörren till sitt rum så har jag det mest effektiva sättet att bli av med honom. Sätt dig då vid din data, eller CD-spelare, vrid på högsta ljudet och sjung med till DARIN! Helst "Step Up", mycket effektivt.

Maneater.

Ja, det behöver ju inte vara nått dåligt. haha




Åh du härliga måndag.

Inte för att man hade ett arbetspass på tre timmar och för att sedan förflytta sig till sitt andra arbete för att jobba i ytterligare 2 timmar. Men sen när man kom hem och hade sin ELLe-tidning liggandes vid fåtöljen och mina ansiktsprodukter hade anlänt hem. Gud vad nöjd jag är över dom! 200 spänn flaskan och jag ska faaen inte ha några hudproblem efter detta!

En klockren helg!

Har inte kunnat skriva nånting under helgen då de många händelserna har överrumplat mej totalt. Men en sak är säker..jag är jävligt NÖJD med det mesta. Och vissa saker kan helgens övriga medlemmar hålla med om att det inte var OK. hahaha Jag tänker dock inte skriva mer om vad som hände. Vissa saker kommer förbli mysterium.

Idag var jag en Gunnar.

Jeess, Gunnar var namnet idag. Anledning: Jag hoppade in för min arbetskamrat Gunnar och hade därmed helt plötsligt namnsdag idag. Så på grund av detta plötsliga namnsdagfirande bjöd jag alla mina arbetskamrater på tårta. Och jag blev därför kallad för Gunnar hela dagen med, inga problem tänkte jag, bara de gillade min tårta. 

GRATTIS PÅ NAMNSDAGEN GUNNAR! Tack, tack så jättemycket. (haha..nä faaen va dålig humor jag har..I am unstoppable!)

En ideal-Gunnar.

Arbete, arbete, arbete

Inte roligare än att min kära Ninni ringde för en kvart sedan och bad mig att jobba imorgon mellan 9-15. Jippi, sa jag och så var man satti arbete igen. Man blir faktiskt aldrig helt frin från det nångång. Känns skrämmande att det komemr vara så här i typ 40 år till. Det är bara lära sig älska arbete, annars lär man dö i förtid.


Den härliga högen verifikationer jag satte in i pärmar idag. Detta är vad jag kallar äkta nöje.

Jag är inte den skarpaste kniven i lådan.

Hade tänkt mej ta en trevlig och gratis tripp till Lisch idag. Gratis på grund av att jag hade tänkt låna min kära sysslings fritidskort, som visserligen är olagligt då jag är över 20 och att nej, det är inte lov längre...man får inte åka dygnet runt om det inte är lov. Så nu sitter jag här och har verkligen ingenting att göra. Får väl helt enkelt gå fram till Vara och köpa mej några ögonskuggor och fransk manikyr, allt för att spendera o sysselsätta mig själv.

Spa, spa, spa

Då var det äntligen dags för mej att uppleva denna underbara upplevelse med bubbelbad och skön musik. Riktigt härligt att få känna sig avslappnad och fri från mitt gamla gråa jag. Köpte in lite stuff för att få denna spaupplevelse komplett, ansiktsmask, badborsten, skumpulvret. Peelingen, skrubbvantarna, lotion och musiken hade jag redan hemma;)

Jag äger!

Äntligen har jag fått tummen ur och lagat min älsklingkjol. Jag är så fruktansvärt nöjd.

Right here

Jag avskydde verkligen den här låten när den kom ut. Men de måste nog verkligen ha haft nått att göra med videon alltså. För jag verkligen gillar den nu! Eller så är det så att jag hört den så många gånger att den på nått sätt fastnat.

Hemmaspa

Såhär på en "söndag" så tänkte jag att en spa-upplevelse inte skulle vara helt fel. Kände att jag verkligen behöver uppfriskning, känner mej grå o sleten. Och alla förutsättningar hade jag, trodde jag. Det räcker inte bara med ett stort badkar o bastu, dock. Jag behövde ju badskum, hudpeeling, en ryggborste (smart uppfinning btw), skrubbhandskar, ansiktsmask, ansiktsrengöring, brun-utan-sol, manikyr o pedikyr m.m.
 

Okej, vissa saker hade jag redan...men ansiktsrengöringen var ju ändå viktigast. Så nu slog jag till verkligen, men nu får de faaen vara nog med mitt ansiktsrengörings-slarv. Det är dags för äkta vara.

Clinique sägs vara bland det bästa, så nu har jag snart ansiktsrengöring de luxe! Så spa-kvällen kommer nog inte infinna sig förrns i slutet på denna vecka istället.
Nöjd, jag är NÖJD!

H&M vs. La Redoute

Fick hem HMs katalog förra veckan. Nånting jag alltid ser fram emot är att få just den och se alla snygga kläder som man ska få använda i sommar, men den här gången var det annorlunda. Inte ett endaste plagg tilltalade mig i hela katalogen! Jag är så fruktansvärt besviken nu, fruktansvärt. Fick däremot La Redoutes katalog för någon dag sedan som jag inte öppnat än, men jag hoppas fortfarande på underverk. Så här dåligt får det bara inte va?
Ge mej lite snygga kläder!


Allvarligt, jag kan inte tycka detta är snyggt, tyvärr. Inte min stil. Besviken...

Greetings from space

Den är ju riktigt bra ju!

Het

Den som inte tycker Kevin Costner är het i Robin Hood, den vet inte vad het är.

Nyårslöften

Är det nått jag vet så är det att det inte alls är någon mening med att jag sitter här och diktar ihop en massa nyårslöften, då jag redan imorrn kommer strunta fullständigt i dem. Men jag tänkte att jag alltid kan dra till med några riktlinjer iallafall, inga löften, bara några saker jag ska försöka göra under år 2009.

Så, jag började dagen med att göra det man befarat ända sen den dagen man tog av sig den: Provning av balklänning från år 2007.
Resulterande i att jag fortfarande kom i den, knäppt och klar så satt den som ett smäck..nästan..vissa delar..ni vet vilka..var lite tajtare än året då jag var 19. Men frågan var om jag kom i den och om jag skulle kunna använda den, och det gjorde jag och jag skulle kunna använda den. Och för att få ut en riktlinje av denna process så ska jag nog försöka gå ner 5 kilo för att den ska sitta som den gjorde.



Okej, detta är väl ingen direkt riktlinje. Det handlar mer om vad jag verkligen måste göra. Jag ska åka och hälsa på Växjöbrudarna, såklart. Ta en tripp till London och träffa Janna! och uppleva studentlivet i Kalmar med min kusin Linn. Det är det som är bestämt nu iallafall...kommer antagligen mer.

Verkligen försöka få med mej brudarna utomlands, eller ja, på semester iallafall! Vem kan verkligen motstå underbar sol o strand, snubbar o sprit. Man lever bara en gång...vi är bara 21 en gång i livet...Förresten, vad händer på Midsommar?



Jag ska även försöka spara lite pengar under året så jag, till hösten, kan göra vad jag känner för. Vare sig det blir skola, resa eller jobb, så ska jag iallafall ha 30 000 på spendera-kontot.

Och självklart ska jag försöka göra 2009 till det bästa året hittills! Jag är 21 nu, på gränsen till vuxen...(läs gammal) och mitt motto är och har alltid varit...Lev livet! haha


Min början

Jag har haft en så tråkig början på mitt 2009, det  har inte hänt nånting sen den första januari. Frågan är om det bådar gott för mitt år 2009? Jag har inte ens några planer, detta året är ett äkta blankt papper...jag har inte en j*vla aning om vad som händer nästa vecka ens. Kan kännas frustrerande för många, jag känner inget alls..haha..jag älskar att inte ha nått att göra! Fast om jag ska vara riktigt ärlig och som jag känner mig själv så kommer jag vara rastlös och deprimerad redan på tisdan. Och okej, jag har nog en del planer när jag väl tänker efter...på saker som jag ska göra, men inte en enda som handlar om min utbildning eller inkomst dock. Men det kommer nog med all säkerhet bli ett av de mest intressanta åren i mitt liv.

Sååå år 2009 ge mig vad du har!

RSS 2.0