*

GOTT NYTT ÅR och GOD FORTSÄTTNING!
Önskar Johanna

[neeeeuu aaaur]

Ååååh snart är 2008 slut, 2009 på ingång! Och imorrn drar jag och de tre vännerna ner till Göteborg för att fira in det nya året med att steka. Det är boende på Scandic, middag på restaurang och nyinköpt champagne. Shit, va kul detta ska bli! :D:D:D:D



Inget mousserande vin här inte, det ska va äkta champagne..tänkte köpa Veuve Clicquot eller Moët...men rätt så utplockat.
 

...

När man är sjuk och inte har något att göra så brukar saker som man annars inte skulle göra, hända. Och nu har detta även hänt mig. Jag gjorde en onödig grejj...ungefär i stil med min "radera alla bilder på hela kameran"-händelsen. Men nu var det gjort, höhö..mycket spännande!

Allvarligt sjuk

Sjuk är man när man känner att livsgnistan släckts och man känner för att gå å lägga sig redan klockan fyra på eftermiddagen. När man klockan halv ett ännu inte somnat och ens pappa kommer in å sätter sig i sängen undrandes om jag verkligen ska åka o jobba imorrn, då han varit rädd att jag ska kvävas av den hemska hostan som fått honom att en gång entra mitt rum. När sedan ens moder även hon kommer in o frågar hur jag verkligen mår. När pappa går o hämtar tablett o vatten och morsan hämtar mjuka näsdukar eftersom näsan blir för röd o fnasig av vanligt torky. Jag var även tvungen att smörja in näsan med idomin innan de var nöjda. Under allt detta satt jag, som i en annan värld, och undrade vad som egentligen hände, sov jag fortfarande eller var jag vid medvetande? haha..så dåligt mådde jag ju inte:P

Kallsvettas och nyser i ett.

Nu har jag varit riktigt dålig på att uppdatera bloggen verkligen. Nästan lika dålig som "Nathalian" hahaha Det har hänt så himla mycket nu under så få dagar att det har varit överväldigande. Men jag är dock sjuk nu, tror knappt jag komemr klara mej ända tills imorrn, blir svettig av att vända mig i soffan. Detta är mycket allvarligt. Det är ju NYÅR snart...måste krya på mej ju! Nä, maten kallar..Tata! 

I afton

Iafton är det PAAAAARTY!
Jag är så fruktansvärt laddad att ni anar inte! Frågan är om det komemr gå till överstyr då? Hmm..Nä! haha Ska bli så förbannat kuuuul! :D:D Så nu ska ja spela hög musik så att det vibrerar i hela huset och så att hela kvarteret kan höra dunket från min nya subwoofer! :D

Christmas Eve

God Jul Allesamman.
Kan förmedla i halvlek att subwoofern är min.
Redan NÖJD.

Rumsbyte o garderobsrensning

Efter att ha varit tjurig över att ha bytt rum nu i snart tre månader så var det dags att ta tag i sitt nya liv. Göra det bästa av situationen helt enkelt. Så nu har jag tagit ner alla min kläder från den stora garderoben och verkligen knööökat in det i en liten skitgarderob i mitt "nya" rum. Så man kan nu säga att jag officiellt har bytt rum. Weeheej. Så nu ser det ut såhär istället.
 

Titta här då! Jag fann mitt gamla Gameboy, en av de bästa födelsedagspresenter jag fått! Så nu vet alla vad jag ska göra denna söndagskväll!

Absolut bästa.

Jag har alltid haft "Vänner" som den bästa komediserien ever. Men allvarligt denna är så fruktansvärt mycket bättre. Kan verkligen inte sluta skratta.

The Vicar of Dibley, Klockrent! :D

Oj!

Haha..Va faaen?! Finns Lunarstorm fortfarande?! Jag trodde dom la ner för länge sen. Kom dock inte ihåg min inloggning...

Brännskador.

Inte nog med att jag har en tredje-gradens brännskada på handleden (plattångsincidenten) så lyckades jag bränna mej på tummen när jag kom i närheten av en mkt varm plåt igår. Men det tar inte slut där. Jag brände mig även på högra handen idag då jag återigen kom i kontakt med varm plåt.  Summan av kardemumman jag ska inte vara i närheten av varma saker.

Sikket drag!

En perfekt kväll, en perfekt fylla, klockren förfest, enastående kort, rätt mängd folk ute, riktigt bra musik och inte en enda borttappad grej! Kan det bli bättre?!



Äntligen...

Har nu stått ut i hela 3 veckor utan en ynka droppe alkohol i blodet. Duktigt, säger jag...men det har varit tufft och jag ska aldrig låta det hända igen. haha Så nu sitter jag här...väntar på att mina föräldrar ska dra nångång så man kan börja förbereda sig! Och jag laddar såklart inför kvällen med den en riktigt bra komigånglåt! Yeah!


Nya ordet

Jag och min lillebror har idag uppfunnit ett nytt ord, så akta er snart kommer det synnas över allt..."rumpludd" haha Själva ordet upptäcktes inte under någon sådan omstänidhet som jag nu tror ni tänker på, det bara kom rätt ur luften!

Och hon jobbar o står i.

Har tre jobb att avklara varje vecka, herregud...borde faaen va en miljonär men ironsikt nog så är alla mina pengar slut redan veckan efter löning. Jag förstår inte?! Har faaen inte en ledig dag i veckan heller. Det är alltid nått...tiden går så fruktansvärt fort..kommer ju knappt känna av julstämningen...tråkigt men sant. Men jag ska väl vara glad över att ha jobb i dessa tider..så jag klagar inte, det är bara lite lättnad av hjärtat. haha

Jag har hittat den!

Jag hittade den absolut bästa sidan med klänningar i förrgår! Har aldrig vart med om snyggare dressar alltså. Ville köpa varenda en! Kan det bli någon av dessa på Nyår?

www.edressme.com

BOYS BOYS BOYS!

Fastna för låten med en gång. Den är ju riktigt härlig och passar in perfekt!

Boys, boys, boys
We love them!!

Klant!

Jo, jag må vara klantig. Men detta va nog ett av de värsta klantigheter i hela mitt klantiga liv. haha Så nu har man helt plötsligt beställt en dress för ett ex antal hundra av ren klantighet. Ett misstag!

Skickade iväg ett sorgligt mejl till sidan och bad dom att "remova" ordern på najs engelska, och hoppas nu att de fattade något av det iallafall. Annars har jag precis skaffat mej min Nyårsblåsa! haha

Mäktigt

Det här är en av de mäktigaste låtarna i hela världen. Och jag kände för att vara lite dramatisk just nu.


För er som inte förstår, så är den översatt på engelska.

DRAMA DRAMA

JULAFTON

Dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dopparedagen! (inte en aning om jag har skrivit rätt antal gånger nu, men den som har orken att räkna och verkligen känner att den nödvändigtvis måste berätta att jag skrivit fel kan ju göra det. haha)

NYÅR!

Okej, nu börjar paniken stiga. Vad händer på nyår? Endast en månad kvar och jag har fortfarande inte en susning mer än mina egna fantasier.
Vad jag helst vill göra, det som står högst på min lista är såklart en Nyårkryss på Cinderella. Fatta roligt eller! Fina restauranger, Nyårsvärdar, Shopping i Tyskland, Livemusik i baren, SNYGGA KLÄDER o GODA DRINKAR. Allt för ynka 2000, men dock för alla över 25! Jag vill också vara 25!
Min andra önskan är ett nyår uppe i fjället! Tänk att få festa i en fjällstuga med sina vänner för att sedan ta sig till After Skin där man kan sjunga falskt och högt till svenska B-hits;) Känns som att denna idén faller på dålig planering, lite sent ute nu va?
Tredje, en nyårsweekend i någon av Sveriges största städer, bo på hotell, äta på restaurang, gå ut på nattklubb aaaand shake it!
Eller min backup, den som alltid är klockren. Att laga mat med sina vänner, göra iordning sig och klä sig skitsnyggt bara för att posa framför en kamera ett ex antal gånger för att det är kul. Spela nått dåligt spel som man kan vinna på och sedan resten av kvällen kunna berätta för alla att man äger dom. haha Flumma omkring och vara allmänt lycklig.

Nå bestäm er! :D

RSS 2.0