Gud, vad jag bloggar idag, ja.

Sitter nämligen o kikar på Tradera...det enda stället man kan hitta roliga, unika saker som inte kostar tusentals kronor, och jag älskart! Men eftersom jag inte får unna mig något så tittar jag bara, meeeeeeen om det finns kvar i april så hugger jag DIREKT!!! 

NY!Koreanska!COOOL Led Klocka 29 LED Ljus Armbandsur mit Box

Hittade den här klockan...lär ju inte kunna utläsa någon tid på den, men jag vill ha den.


Klicka för att visa Megabild! Dolce&Gabbana,D&G Watch , Primetime , New

Min snygga Brietling-guldklocka är mystiskt försvunnen...den här är ett bra komplement.

Klicka för att visa Megabild! Tattoo rosor klänning rosa wings love heart  USA stl. XL

Den kan jag se mej ha väääääldigt länge.

Klicka för att visa Megabild!

Den med...

Ville bara säga...jag fyller år om en månad, om det klingar några klockor. HAHA


Uppdatering.

Utgifter
Mat: 60 kr
Systemet: 100 kr
Utgång: 100 kr

Återstående
60 kr (inget att oroa sig för...haha, kommer inte handla något mer efter idag)

Dagar kvar
4 dgr


Att hitta pengar som man inte visste att man hade...

Nu när man lever under denna budgetgräns så får man ta till alla knep att överleva. haha Tog därför bussen till Willys och pantade alla burkar o flaskor som legat här i närmare tre månader. Uppgick till 36,50 kronor, den du! Blev helt enkelt mat för ungefär 60 spänn billigt, billigt.


Uppdatering.

Utgifter
Garderob: 20 kr
Dricka: 20 kr
Biljard: 40 kr
Summa: 80 kr

Återstående
320 kr

Dagar kvar
5 dgr

After Work

Det kvittar hur många gånger Kristina har försökt få mig att gå på After Worken på Blue Moon så har jag aldrig fått tummen ur, mestadels för att vi alltid skulle ut innan o att jag alltid behöver miiiiiinst två timmars förberedande innan jag går ut, o det går ju inte börja redan kl två på eftermiddan...haha
Men nu, NU har jag äntligen varit där! Grymt KUL! Helt nykter tillochmed.

Starboys var verkligen något utöver det extra...men självaste "Bröllopsfotografen" som frontman, jaaa mina kära, jag har ytterligare sett en svensk kändis...känn avundsjukan.



Poster Bröllopsfotografen (2009)


Nu måste vi dra!

Nu har Charlotte suttit o väntat på mig en timma, känns bra :P Ska dra iväg, vi ska på After Work på BMB idag, GRATIS TACOS, Varje fredag...Doggy bag nån? Bra för min ekonomi iallafall... haha

WOLFMAN

Det obligatoriska biohänget innan tenta med Annalena idag resulterade i den nya filmen Wolfman. Sååå om man vill se en film med inälvor o hjärnsubstans på marken och håriga män, så säger jag, SE DEN!!!
Men för att vara rättvis, den var riktigt bra på så kallade "skita-på-sig-scener" och miljön...Aaaaah, miljön, den var så vacker.

Wolfman får därför EEE/EEEEE, helt ok!

wolfman


Uppdatering.

Utgifter
Godis: 31 kr
Bio: 69 kr
Summa: 100 kr

Återstående
400 kr

Dagar till påfyllning
6 dagar


Det där med måtta...

Fyra chokladbollar på en halvtimma kan kännas mycket för vissa...även för mig känner jag nu. haha Mitt öra skiftar i jättekall o jättevarm, antagligen en light hjärtattack. Som sagt, måtta finns inte i mitt vokabulär. Har äntligen hittat mitt ordspråk här i livet:

Hellre för mycket än för lite.

Tyckte det passade bra in på mig o min livsstil. haha

GOOO NUDLAR!!!

Japp, nu har jag klurat på hur jag ska kunna leva under ett budgeterat veckobelopp i en hel månad (period 25 feb - 25 mars) OCH kunna spara pengar med.

Den här månaden betyder att jag INTE får unna mig något om inte det budgeterade veckobeloppet tillåter, alltså att jag inte övertraserat veckokontot, haha. (asså shit, jag ser det här som en utmaning verkligen, ska bli skitkul och jag tror stenhårt på att jag kommer klara det här). Känns gött bra att jag betalar kvartalsfakturor på vissa saker den här månaden som jag slipper betala kommande månader, vilket betyder att jag lär kunna spara ännu mer de andra månaderna! För här behövs sparas...så man kan leva gott i sommar, det är ju i sommar man ska ha pengar.

Och då undrar säkert väldigt många vad detta omtalade veckobeloppet är... Låt mig chocka eder alla, beloppet ligger på 500 kronor! Rådfrågade min bror...han kommentar: om du inte äter något...så. Fast nu frågade ja en kompis, hennes kommentar: det borde ju gå. Så nu faaen ska jag klara det :D

Imorgon så börjar allvaret. Önska mig lycka till!

P.S Och för att göra hela grejjen lite mer spännande, den här månaden innehåller: Födelsedagskalas på lörda, Tackfest och födelsedagskalas i Karlskoga...vidare till vissa oväntade utgifter då. Men jag har en buffert, får dock bara användas i krislägen. Funderar på om jag ska sätta över de pengarna i en ny fond eller till pappa eller nått. D.S

SATC

Inte en enda har sagt att Sex And The City går på trean på vardagarna! Skämmes! Har rast i en kvart, men det här beyder ju att jag drygar ut den i en kvart. HAHA Det är så värt det.

Satc


Ibland så.

Har pluggat sedan klockan 12 förmiddags, har nu åstadkommit en hel kortlek med en massa Organisation & Etik-fakta, är nog uppemot en 40 faktakort faktiskt, den du! GUD, vad roligt vi ska ha imorrn, Anna-Lena!!! haha



Lägg även märke till min uppdelning av kategorier i olika vackra färger...


What's the point?

Riktigt bra musik från en riktigt bra grupp. Tänk att det finns så bra svensk musik, Johnossi verkligen ett bland de bättre banden i hela världen.


Det här kommer bli en lång dag.

Gick upp klockan nio idag, okej, skulle egentligen gått upp klockan åtta, men jag behövde all sömn jag kunde få då jag inte kunde sova pga mina fallolyckssmärtor. Vaknade upp när klockan ringde men slumrade in ganska snabbt igen och började självklart drömma...jag älskar att drömma, det är grymt. Kom upp tillslut drog på mig paltorna och gick ut och tog en promenad, älska doften av bageriet, som ligger i närheten, på morgonen, underbart. Smärtorna är inte alls lika farliga idag, så nu ska jag allt kunna sitta och plugga hela dagen, hoppas jag.

Grymt sammanhängande inlägg asså...HAHA

SALTA VÄGARNA

Var påväg hem till Kristina igår och jag kommer till en glashal nerförsbacke. Det fanns ingen annan utväg, jag var faktiskt tvungen att gå ner för just den backen. Hela tiden tänkandes...ramla inte ramla inte ramla inte...och så kom jag o tänkta på att Alexandra lyckats vurpa under lördagnatten, vilket fick mig att tappa koncentrationen totalt...jag menar, man var ju tvungen att skratta lite...Innan jag visste ordet av flög jag med rumpan före rätt ner på den stenhårda marken, var ändå ganska kvickt uppe på benen...men märkte rätt snabbt att jag tagit mer skada än vad jag trodde. Hasade mig fram till närmsta vägg o fick stå där ett bra tag innan jag kunde återta promenaden mot Haga.

Och så kommer vi till idag. Jag tänker mig att gå ut och gå en liten runda medan tvättmaskinen vart igång. Så fort jag kommer ut på parkeringen så sliter jag nått så fruktansvärt igen. Den här gången överväger jag faktiskt att ligga kvar i fosterställning på marken och gråta. Men eftersom två små pojkar, tre meter ifrån mig, satt o tittade på mig så bet jag ihop, ställde mig upp och fortsatte att gå. Kände hur tårarna vart nära på att komma men tänkte då inte låta någon se min smärta...så jag fortsatte gå och gå och gå, väl medveten om att det såg ut som att jag kan ha sett ut att ha blivit utsatt för något helt annat...

Budgetplanering.

Som en snart ett års utbildad ekonom så kanske det är dags att ta in ämnet i vardagen. När jag var liten så var jag grym på att hålla i pengarna, var väl visserligen inte alls intresserad av kläder o socialt umgänge då överhuvudtaget, shit vilken tråkig unge jag måste varit...haha Sen försvann mitt ekonomiska sinne över ett kick, eller vad ska man säga. Det gick fruktansvärt snabbt att förvandlas från Spara till Slösa.

Men nu, nu kommer vändningen. Jag ska nämligen under låneperioden 25 feb - 25 mars föra en budget. Det ska bli så grymt intressant och se om jag kommer klara av den önskade budget jag kommer att lägga upp. Så varför skriver jag då detta här? Jo, för att ni kommer kunna följa mina inkomster och utgifter under just denna perioden, på bloggen. Och på torsdag kommer budgetförslaget att infinna sig.

Att ha ordning på sin ekonomi resulterar i ett gott liv.


Marilyn Monroe

Köpte mej, visserligen väl unnat, ett nytt linne i fredags. Det var ju så klockrent snyggt, och är det Marilyn på så varför ens tveka.




Har ju även unnat mig ett par nya örhängen, en ny foundation och nytt nitarmband, JA ni hörde rätt, jag äger nu ett nitarmband igen (denna gång..i guld). HAHA



Jag kör en tvådagars.

Och jag taggar till Donkeyboy såklart :D Gud, jag älskar den. Nöjjes ikväll, gratis, den du.


Nollephesten TVÅTUSENTIO.

Åh vad roligt det var att återuppleva gamla nolleminnen. Tänk er en sittning på 200 personer, grymt god mat o chansen att få springa upp på scenen i ett glädjerus tillsammans med sina övriga nollegruppsmedlemmar o fira att man var grymmast Nollegrupp. Gud, vad det kändes i hela kroppen. Gud vad roligt vi hade. Sen att höra sitt egna namn ljuda högt i högtalarna följd av tonerna "hon är grejjen, värsta grymma tjejen" gjorde inte saken sämre. Kommer fortfarande ihåg min...hrrm...frammarsch till scenen. Alla Give-me-five och min grymma fingerdans när jag reser mig upp, vilken känsla det var. Det var verkligen tider det.



Nollephesten iår utbringades på en tisdag och det var grymt bra drag. Min dejt var underbar och tog hand om min mobil hela kvällen, tänk så bra...en personlig mobilhållare. Var tillochmed uppe på scenen en sväng, Årets Sång. Väl värt det. Mm...nollningarna är två höjdpunkter per år asså.


Det oseriösa kortet...vet inte riktigt vad vi kan säga om det. Bättre än förra året iallafall. HAHA


SOMMAR ALL OVER.


Absolut bästaste låten asså, SHIT va sommar den är :D Den här kommer gå om o om igen kan jag säga. Att jag aldrig fattat att den är så bra.


ABLÖBLÖBLÖBLÖBLBÖLB

Okej nu har jag varit sjult dålig på att uppdatera bloggen igen. Men det händer verkligen så himla mycket nu att jag verkligen inte hinner. Men jag ska snart berätta om allt jag varit med om. haha imorrn typ. haha

Ger upp plugg för att måla naglarna.

http://existenz.se/out.php?id=17312

Humor? 
 

haha


Vilken helg.

Efter fredagens bestyr så var helgen minst sagt väldigt lugn och full av väldigt onyttig mat. Just nu mår jag dåligt och har ont i magen utav det. Men det har varit värt det. Efter söndagspromenaden med Charlotte så var jag värd det, jag var så VÄRD det. Har bitit av fem filmer, en pizza, en hamburgare, en chipspåse med tillhörande dipp, en marabouchokladkaka med Non Stop, en marabouchokladkaka mörk choklad med marsipan, chokladpudding för två med vaniljglass, en plopp och en flaska Coca Cola. 

och förresten, Alla Hjärtans Dag, allvarligt, hur patetiskt är det inte. Man ska visa sin partner uppskattning hela tiden, inte bara för att det finns en speciell dag.

Min kommande vecka

Som alla vet så går tiden så fruktansvärt snabbt, och den lär bara gå snabbare och snabbare. Den här veckan ligger planeringen på vardagarna väldigt packat. Men gud, vilken kul vecka det kommer bli.

Måndag: Tentaplugg och föreläsning. Och Semmelbak om jag inte har helt fel. haha
Tisdag: Tentaplugg och SEMLOR såklart :D Underbart gott det ska bli, hemma hos Madde off course. Vidare till Nollephesten, gäller att börja göra iordning sig redan vid kl tre på dan. Sen är det jag, min blinddate och de fem andra paren som ska göra en riktigt trevlig förfest innan sittningen. Najs bajs säger jag.
Onsdag: Tentaplugg o föreläsning
Torsdag: Tentaplugg o föreläsning
Fredag: TENTAN och Inför Inflyttningsfest hos Kristina :D Jag gillar det :D
Lördag o Söndag...blir väl lugna antagligen.

För att sammanfatta.

Fredagen så var vi hemma och firade Madde som fyller år idag faktiskt :D Jag säger bara:

Förfesten: Redan nervös för vissa saker som ska hända under kvällen, är lagom flamsig innan och blir extremt flamsig ju längre tiden går, sen dyker det upp två oväntade män i bilden vilket får oanade konsekvenser och vad ligger verkligen oddsen på 0,000000000001 av 1 000 000 att det är just dessa grabbar, grymt bra drag.

Svarttaxin: Visar sig att det inte alltid är bäst att åka svarttaxi. haha

Kön: Blir tillsagda att det inte kommer in fler inne på Ankan och vi går då till ett annat ställe, sedan övertalar jag folket att återvända till Ankan för att sedan ösa fullt ut den sista timman.

Ragget: Nej, han i glasögonen var inget ragg, han var ett expriment för de som undrar.

Natten i sig: Hur hamnade jag här?

Bussen hem: Hur är det möjligt att på just den bussen jag åker med består av en massa KATLA-nollor? HUR ÄR DET MÖJLIGT????! Om inte annat...verkligen inte ok. haha

För att sammanfatta.

Fredagen så var vi hemma och firade Madde som fyller år idag faktiskt :D Jag säger bara:

Förfesten: Redan nervös för vissa saker som ska hända under kvällen, det dyker upp två oväntade män i bilden vilket får oanade konsekvenser, grymt bra drag.

Svarttaxin: Visar sig att det inte alltid är bäst att åka svarttaxi. haha

Kön: Blir tillsagda att det inte kommer in fler inne på Ankan och vi går då till ett annat ställe, sedan övertalar jag folket att återvända till Ankan för att sedan ösa fullt ut den sista timman.

Ragget: Nej, han i glasögonen var inget ragg, han var ett expriment för de som undrar.

Natten i sig: Hur hamnade jag här?

MARSIPAAAAAAAN



Såg att Marabou släppt en ny chokladsort, och jag är bara så tvungen att smaka på den! Men inte förrän imorrn, det är ju fortfarande vardag.


Dags att söka sommarjobb kanske.

Har tre tänkbara jobb som jag är beredd att söka sommarjobb på.

För det första: ICA Kvantum i Vara...har visserligen jobbat har i närmare tre år och känner väl för att skaffa något nytt nu. Men det är goda pengar, det är det.

För det andra: Bingopalatset i Karlstad. Allvarligt, jag bor ändå gratis i Kstad i sommar och det här jobbet är verkligen päsigt. Sitta och ropa ut bingonummer till pensionärer, hur svårt ska det vara?

För det tredje: Och så har vi det jobbet jag absolut verkligen vill ha, butiksbiträde på Monki. Allvarligt, absolut bästa affären och jag kan se en framtid där. Jag vill, jag vill, jag vill!

Dagens Facebook-status.

- var det bara jag som slutade äta leverpastej när jag insåg att det var lever i den?

Att välja den perfekta ringsignalen.

Allvarligt, hur svårt ska det vara. Det är verkligen dags att byta ut min gamla "Du kan om du vill" till något nytt och friskt. Så därför tar jag och lägger upp några förslag här. haha Det handlar om det perfekta, det som passar mig, som är jag helt enkelt. HJÄLP.





Allvarligt, jag måste ha hjälp!!!

Annars blir de BAG IN BOX O THAILÄNDSKA POJKAR! Så ni har inget val!!! HAHA


Dagens Facebook-status.

- Vad gör han, Göran?
- Men han heter ju Göran...Faaen va taskig du är! HAHAHA

För sent ute.

Åååh, här har man hittat världens snyggaste biker-jeans på Modekungen.se och har bestämt sig för att köpa dem. Men när man väl går in och ska titta på dem igen så är de borta! Hur är det möjligt!? Grymt besviken iallafall...nu vet jag inte alls vart jag ska hitta ett par likadana...

Det drägliga livet.

Jag vet, jag har sagt att jag inte ska unna mig något alls fram till mars, men nu är det så att man kan inte leva om man inte får unna sig saker då och då. Så jag unnade mig lite saker...



Köpte ett armband på H&M-man, älskart!

Och så har jag levt utan bruna linser nu i en och en halv månad, så jag kände mig värd ett par nya.

Freshlook Colorblends Brown Utan Styrka


Konsten att fördriva en timma i Mariestad.

Tänk er att ni så fruktansvärt gärna vill stanna en timma till hemma i Vara att man väljer att spendera en och en halv timma längre i väntan än behövt. Detta gjorde såklart jag, och därav en och en halv timma i Mariestad var tvunget att spenderas. Saken till den är att jag har en kompis, Julia, som bor bara 50 meter ifrån busstationen. Underbart, kan man tycka...men sen när man inte har hennes nummer inlagt på mobilen (nej, julia, haha...jag hade raderat alla sms på ersättarmobilen så fanns inte ditt nummer kvar...) och att det är kodlås upp till hennes lägenhet så det vart ju misslyckat redan från början. Nånting som även borde tilläggas är att väntsalen på busstationen i Mariestad har blockats, pga att nån som kände en oerhörd nöd att tillfredställa sina mänskliga behöv just där inne. Så vad gör man, man går och spenderar tid på ICA Oxen, men när jag väl gått runt där i närmare 40 minuter, började det kännas töntigt så jag begav mig ut igen. Denna gången med ex antal mer ätbara saker..så som chokladbollar. MEN, jag hade ju glömt något att dricka! (ÅÅÅh, det är ju bara inte sant!) Nu, vart jag ju ändå tvungen att gå in på Pressbyrån, där han jobbar...HAN SOM VERKLIGEN BARA ÄR FÖÖÖÖR TREVLIG, han är helt enkelt för mkt. Men vad skulle jag göra, jag var ju törstig liksom, och jag kunde inte gå tillbaka till ICA heller...det vart för långt. Så jag går in...och så fort jag sätter foten innanför så börjar hans mun glappa.

- har du provat den nya Lokan?
- nej, du, det har jag inte..he he he (fejkskratt)
- du borde, den är verkligen hur god som helst, jag provade den förra veckan, kunde verkligen inte sluta dricka den asså!
- jasså, så den var så god.
- ja gud ja, smakade piggelin hela den, aaa du borde verkligen ta den istället.
- he he, nääe, ööh..ööööh, jag gillar den lila!

Inser att jag hellre står ensam ute i kylan utan vantar än där inne med Herr Glappkäft. Så väl ute, sittandes på en bänk, i minusgrader i färd med att hålla fingrarna varma med att smsa kompisar, så börjar självklart batteriet i mobilen ta slut. UNDERBART. Cirkus en halvtimma senare kommer äntligen bussen, jag överlevde ännu en dag ute i kylan.

Vara, i mitt hjärta.

Och så flydde jag hem till Vara igen. Denna gången bara för några dagar...lite tråkigt hade gärna stannat längre, men tiden finns inte. Utekvällen i torsdags vart lyckad däremot, det bästa som hände vart väl att jag glömde legget hemma, tar en taxi hela vägen hem...vars taxichaufför tycker att jag är så snygg att han stänger av taxametern. HAHA Sen drar jag tillbaka till den 500 meters långa kön, som jag redan stått i en gång, blir tillsagd att ställa mej längst bak. Men kristina, min hjälte i nöden står utanför entrén och tar emot mig. Som tur är så minns en av vakterna mig och jag får komma in, före alla andra. DEN, den gillar jag! :D Sen att jag tappade bort alla andra innan stängningsdags vart ju en annan sak, men jag kom ju hem iallafall.

Nu ska jag iväg och titta på min lillebror när han spelar fotboll, det är roligt. Och sen kanske det bär av till Skara för att titta på min "flickvän" som ska spela handboll. Mm, mycket trevligt!


När KarlEkon ska ut o festa...

...BOMFALLERIFADDERALLAN FESTA!!!!
Ja, ikväll är det party...Premiärfest för studenttorsdagarna på Tempel, hela universitetet är bjudna och alla kommer inte ens att komma in. Shit, men gud ja, klart vi kommer in...vi kommer knappt komma ut. Men först...dags att packa för hemresan, sen är det till att göra iordning sig och sen bär det av till våra trevliga nollor som bjuder till på grundning :D

Och förresten jag kommer i min klänning!!!! Den som jag köpte för liten bara för att jag var bara så tvungen att ha den, så nu faaen asså!!! :D:D:D:D

Klicka för att stänga bilden

LOVELY


Dagens visdomsord.

Spara på godis? MY ASS!
(köper man så äter man hela påsen.)

I'm a busy woman.

Okej, nu är frågan om jag verkligen kommer kunna komma hem i helgen, vet inte ens om jag kan komma hem på en hel månad. Har ju precis börjat med mikroekonomi, missar du en lektion missar du sammanhanget med de andra lektionerna. Och nej, mikroekonomi är inte lätt...men nu sysslar vi med ekvationer och derivatan, lite igenkända ämnen...men ihop med utbuds och efterfrågekurvorna så blir det allt liiiiiiite klurigare. Sen de två underbara tentorna med en veckas mellanrum lockar ju inte direkt heller, men man är ju inte mer än tvungen att göra dom. Och att allt är planerat att ligga på måndagar och fredagar blir ju inte bättre för hemresorna...vill ju vara hemma så länge jag kan!!! Sen influeras dessa veckor av ett proppat nöjesliv med...vi har ett premiären för studenttorsdag på Tempel, födelsedagskalas, två inflyttningsfester, Nollephesten och Tackfesten.

Jo, tacka vet jag det upptagna livet.
Snabbt lär det gå om inte annat. 

BAD BOYS

För att jag känner igen mig i låten.
För att hon är grym.
För att vi alltid kommr älska Flo Rida.
För att jag blir glad av den.


Att lära sig av sina misstag.

Jag har en hel del dåliga sidor faktiskt (haha faktiskt...). Det är iallafall bra för en människa att veta vilka ens dåliga sidor är om man ska bli en bättre människa, så därför har jag reflekterat över mina och kommit fram till två ganska starka exempel.

Nummer 1:

Att lära sig av sina misstag.
(har nog aldrig lärt mig utav ett enda av mina misstag...för jag gör samma dumma saker om och om igen...höhö)

Nummer 2:

Att höra av sig.
(jag är verkligen fruktansvärt dålig på att höra av mig, har jag fått klart för mig nu...)

Nummer 3:

Att leva över sina tillgångar.
(Allvarligt, jag är en student...att leva det liv jag lever fungerar inte...iallafall inte om man ska spara till nått..höhö)

Nummer 4:

Att ha mer framförhållning.
(haha om man aldrig haft någon kommer man då någonsin att få någon?)

Hur gör djur?!

Haha, allvarligt, hur köper man ett busskort om plastkorten är slut i hela staden? Och ingen kan skriva ut ett kvitto heller...den är ju inte lite dåligt störande asså. Har fått köra smsbiljetter...kan bli dyrt i längden.

RSS 2.0