Från tråksöndag till tråklördag.

Faaen, börjar jag bli gammal? Haha..Min andra vita lördag på rad. Vad är detta?! Okej, det är inget fel på att inte gå ut o festa varje helg. Men när det kommer en helg då det verkligen inte finns nånting att göra så blir det faaen en miserabel helg. En sådan helg som jag har nu. Alla har nått att göra, alla utom jag. Nästan. Jag har ätit upp all min choklad med...det har nått botten nu. Den här helgen går till historien, listad som den tråkigaste helgen i mitt liv.

Helg!

Allvarligt, jag är väldigt sugen på att festa! Okej, det är jag oftast...hehe...men jag orkar inte vänta en vecka till. Kan vi inte festa nu!
Jag vill, jag vill, jag vill, jag vill! :D


Arbete.

Börjar 07:45. Slutar 17:30.
Jag är så kallat död.

Revolutionerande!

Äntligen har den kommit! Aldrig mer ska jag behöva oroa mig för morgondagen!

Jag vill ha minst tio sådana i julklapp, ok? haha

Framtiden.

Vill så gärna bara leva i nuet, känna att man är nöjd med sin tillvaro. Inte hela tiden behöva tänka på vad som kommer härnäst hela tiden. Fick reda på igår att jag, om allt gick enligt planerna, skulle komma att få ta över storebrors lägenhet och nya bilen redan nästa höst då han planerat in en längre världstripp. Frågan är just, Är det verkligen vad jag vill? I hela mitt liv har jag velat komma ifrån Vara och nu erbjuds jag att stanna kvar här.

Vill jag börja läsa nu? Vill jag ut och resa? Vill jag börja jobba?


Money Money Money

Löning imorgon! Härligt! När man legat på minimumgränsen i ett ex antal veckor..eller ja..typ 2 men ändå. Nu kommer den och jag ska njuta! höhö Hrrm Hrrm..Den 25:e smäller de!, som sagt. Frågan är vad jag ska spendera den på?..med närmare eftertanke så lär det bli julklappar för en stor del. Men ändå, jag är NÖJD! 


Johannas filosofier.

Min pappa säger att jag är precis som Magnus Uggla då han citerar honom med "Den 25:e smäller det!...", visserligen sant då mitt alldeles egna motto är att pengar ska RULLA.

Detta var en hint till mig då han ansåg att jag borde kanske spara mer pengar än vad jag gör, haha..fortfarande..jag sparar inget! Vad har man annars en fond till, undrar jag?

En annan sak jag fått höra att man ska vara är förutseende. Va faaen, nog är jag förutseende..jag har ju faaen 4 sprajlans nya och oanvända partyoutfits redo att användas om det skulle komma upp ett tillfälle...Förutseende or what?!

Sen så kan det verka som att jag inte har nån koll, höhö..Du, jag har sån j*vla koll på allt..bara att jag ignorerar viss fakta:P

Sinnessjukt.

Okej...hur många gånger har ni frågat en svensk på ICA om det har boardingcard?!
Det låter ungefär så här:

Jag: Hej, har du ditt boardi...(kan även här slänga på lite "julia-norsk-accent") nej faaen..ja bara skoja! höhö
Kund: Va?
Jag: Haha...nää..ja snakker litt norsk me alle mine kunder seddu! Jobbar i Norgeland me seddu!
Kund: Jaha..så du har två jobb?
Jag: Jeees, jag säger även "Ha de!" när ni går, den du! höhö
Kund: Jaha..ja..men Ha de...då.

Den ee fiiiin.

Så j*vla roligt.

Satt o titta på TV me farsan i förrgår och fick på Boston Tea Party..Allvarligt, det är så j*vla kul!

Tillbaka på ruta ett.

Är verkligen tillbaka på ruta ett, har börjat bli inringd på ICA igen, varje dag...Här skapas pengar kan man säga. Men visst man kan inte bara gå runt här och dega för att man inte kan jobba där man ska jobba...Jag hatar polisen! haha Men vad ska man göra åt det...det är bara vänta tills det händer nått...för jag kan inte göra det själv, och det irriterar mig. Jag hatar polisen återigen! (ville bara få ut lite aggretioner mot polisen)

Jag älskar kalas!

Jag var i helgen på kalas, så j*vla grymt roligt det var! Varför kan inte alla kalas vara sådana?
Så jag tackar Ann och Anna, ni vet hur man gör;)

För jag ska på kalas!

20-årskalas på lördag!
Outfiten är klar, men dock inte håret. Vad ska man ha för frisyr då? Är det håret det hänger på, så är det håret det hänger på! Just nu går tankarna mellan det närmaste affro eller en hederlig el-chock?
Hjälp!
 
Närmaste affro man kan komma med det hår jag har iaf..hmm..
Affro=världens coolaste frisyr..hehe  

Vad ska man göra?

Har verkligen jobbat hela helgen. Alltså en helg utan att festa och ha kul, total misär... Då får man göra det som man kan helt enkelt. Det består utav två val. Två val som även går att kombinera. Det är att titta på film och äta godis. Idag har vi provat nått så kulinariskt som microvärmda vinergum...läskig smak...men intressant. Efter att man ätit så kan man antingen gå ut och gå eller gå och lägga sig. Stigen ligger i skogen och är cirka 100 meter lång och sovrummet delar jag med 3 andra...haha...nån som vill byta?
Det var min helg...
Ser däremot fram till nästa helg, då är det hem till Sverige som gäller! Jaddå!

Johanna, Julia och Bilarna.

Som alla vet så efter att jag börjat jobba här i Norge så har jag och min kära sängkamrat Julia råkat ut för en hel del biltrubbel. Men ni ska veta att det är inte bara en krock, det är så mycket mycket mer.
Därför ska jag härmed skriva upp allt här, så var och en av er får reda på vad vi verkligen gått igenom.

1.  Dagen innan vi skulle börja jobba på allvar. Det är söndag, det är kallt, mörkt och regnigt. Helt plötsligt i princip "stannar" den nya svarta audin mitt på motorvägen och där kommer vi i ett tiotal kilometer i timmen. Ja, ni kan ju gissa vad som hände?! Haha, jag skyller på audin!

2. Det blir till att skaffa en ny bil snabbt och effektivt. Så min fader kände nån som kände nån som kände nån som hade en bil;) Den som hade bilen visade sig vara min kära vän Anns pappa. Så där blev jag för första gången i hela mitt liv en äkta bilägare. Så kom ihåg att min alldeles egna första bil var en Opel corsa...hehe

3. Så det går några dagar och det är dags att bege sig tillbaka till sitt andra hemland, Norge. Men det första som händer är att bilen inte vill starta. Jippi tänkte jag, nu orkar jag inte mer. Så vi fick rulla igång bilen för att komma till verkstaden som tur bara ligger 100 meter ifrån mitt hem. Där blir det byte av batteri och allt var frid o fröjd. Dags att hämta Julle i mariestad;)

4. Väl i Mariestad och hämtad Julle och påväg därifrån, då lägger vindrutetorkaren av..haha...och då menar ja inte att den bara CPa sig lite den totalfloppa. Såklart på förarsidan...hehe...och efter lite "Julia-specialbehandling" var hela skiten loss...haha
Så där stod vi på E20 en mörk eftermiddag och visste inte riktigt vart vi skulle ta vägen. Som tur är kom vår hjälte i nöden..haha..ROGER!

5. Påväg hem från jobbet så har det frusit på rejält och där kommer vi utan vinterdäck på den kurvigaste väg jag nånsin åkt på. En 90graders kurva dyker upp och ja, va händer? Vi åker såklart av vägen! Vi var så glada efter en 10 timmars arbetsnatt...
 
6. Så dagen efter så åkte vi iallafall. Nu lite trötta på hela livet, men med en liten gnista av hopp att nu kan väl verkligen inget mer hända? Men jo då, inte trodde man väl att med min tur skulle sluta här! :P Lite självförvållat dock, men ändå helt otroligt. Man blir stannad av polisen på väg till jobbet, och den oundvikliga frågan dycker upp. "Har du förarkort?" (Lite förhandsinformation....jag hade veckan innan efter en hård natt på fyllan såklart tappat bort körkortet...) Jag kommer med det briljanta svaret.."Hehe...Nääääeee jag har ju inte detta..hehe..tappa bort de i Sverige..." Ja, behöver ja säga mer..?

7. Så var vi på väg hem igen, efterlängtade Sverige. Vi kommer cirka en mil ifrån huset och bilen verkligen dör! Vi rullar in på en liten sidoväg och bara vill skratta åt skiten. (Nu kan man säga att vi är mentalt skadade...haha) Fick hjälp av trevlig gutt och efter det rullade vi in på bensinstation. Men felet visade sig vara motorstopp.
 
Så nu har vi en checklista på det som komma skall:
+ Punka
+ Bensinstopp
+ Däcken ramlar av
+ Parkeringsböter
+ Böter överhuvudtaget
+ Fortkörning
m.m.

Jag lovar, vi kan det här med bilar nu. Vi kan!


Dom överraskar.

Det finns alltså fler än jag och Ahlm som dyrkar den här låten.


Back to business

Efter en fullspäckad vecka (härlig övernattning i Växjö!) i Sverige är det dags att börja jobba igen. Nu är hela helgen planerad, bara jobb...fre lör o sön. Guuuuud va kul jag ska ha... Men som tur är så är jag påväg hem redan nästa helg egenligen! KALAJS! :D

Faaen jag är känslomässigt rubbad. Jag har inget liv idag. Jag är en cruel människa.

RSS 2.0