Okej, klädbekymmer.

Har här tänk på lite olika saker som jag kan ha på mig ikväll. Men jag vet fortfarande inte. Har beslutsångest.
Jag behöver seriös hjälp här.

Multifärgad tubklänning
Lila klänning
Tröja och hmm..ja, vilken kjol?

Eller, har ni nått annat förslag?!

Jag är en ny TV-ägare!

Sååå, då hade man köpt den nya TVn då! Är jag grymt nöjd eller är jag GRYMT nöjd?! Och det bästa av allt det var fri frakt på den fram till på söndag, så där spara jag in 200 spänn! Åååh jag vill ha den idag! Wooohooooo!!!

Morgonrapport.

Gick upp redan kvart över 7, fråga inte varför...ställde klockan på 7 igår, kan inte ha tänkt igenom det hela vägen. haha. Nu sitter jag här, och är egentligen påväg för att städa på Vianor. Och jag måste verkligen gå nu! Sen, sen när jag kommer hem så står stekning på schemat, och kanske komma på vad jag ska ha på mig då.


GBlaG!

Har nu vart i Göt-he-borg med Linda och shoppat loss lite. Och ändå vet jag inte vad jag ska ha för partyoutfit imorrn! Har en j*vlig bra idé till en jeanskjol, men jag tänker faaen inte sitta inne och sy den när jag ska steka ute!
Vi får helt enkelt se vad det blir imorrn!

Kavaj från Monki
Lila klänning från Gina Tricot
Svart kort tröja från Rut mfl
Korallfärgad tröga från Gina Tricot


Mobil på upptäcksfärd.

Min mobil och jag har länge snackat om att han skulle få komma ut och se världen lite på egen hand, allt sedan han tog en runda utanför Kronan förra året. Han fick liksom mersmak och idag gav jag med mej. Hade vart i Göteborg hela dagen och på vägen hem släppte jag ut honom på hans lilla mission. Så när jag steg av för att byta Skövdetåget mot Varatåget, så klippte jag av vårt band. Men väl utanför tåget ångrade jag mig, jag ville inte separeras med min kära mobil. Och när jag vänder mig om ser jag tåget rulla iväg med konduktören ståendes i dörrn tittandes på mig. Men det var försent, mobil var redan borta. Men jag gjorde då allt för att få honom tillbaka! Så imorrn ska han åka från Skövde till Göteborg och så kommer han hem i början av nästa vecka.

Så nu kan ni bara nå mig på min andra mobil: 076 418 89 83. HAHA


Och kjolen blev ju klar ja!


Japp, kortet är väl så där...haha...men det var det som kjolen syntes mest på.
Undra vad nästa projekt blir, tror på en den andra kjolen som jag skissade på, eller varför inte en tajt jeanskjol. hmm. Kreativiteten flödar. haha


Min sommar!

Japp, fick idag mitt sommarschema! Frågan var om jag skulle få ett lika bra schema som de två föregående åren, och nu kommer svaret...DET ÄR ÄNNU BÄTTRE! HAHA Är verkligen ledig ALLA tisdagar hela sommaren tillexempel, och vad betyder det? Jag kan gå på alla MÅNDAX! HAHA Om det nu egentligen är så viktigt, men det är skönt att inte ha några hinder. höhö Shit, vad jag känner på mig att detta kommer bli en bra sommar asså! Nöjd jag är så NÖJD!


Oh happy day!

Lunchrast.

Stack hem under min lunchrast, har en timma. Så jag avnjöt en risifrutti och en fralla, jäj, vilken lunch sen då! haha Men nu börjar jag snart igen, sen så är det bara 5 timmar kvar av arbetsdagen, låt det gå fort. Hepp nu måste jag sticka igen. Snabba ryck!

Medan andra har det trevligt på Ullared...

...så har jag det verkligen skitnajs i mitt bås på ICA! NOT! Åååh nu har jag sån där ångest, ångest att veta att hela dagen kommer gå åt till jobb. Vill bara att klockan ska vara tio i sex i eftermiddag istället, så man kan känna att hela arbetsdagen snart är klar. Snälla, låt den här dagen gå fort...


Hmm en investering kanske?

Tänkte ifall jag skulle köpa mej en ny TV. Är nämligen kampanjpris på den TVn jag vill ha. Det är viktigt att det är just en Philips, haha, måste ju passa ihop med resten av utrustningen, som min stereo tillexempel. höhö.  


Så, vad tror ni om denna?

Min närmsta framtid.

Hade inte mer än hunnit ta en morgonpromenad och satt mig för att äta frukost innan de ringde och ville att jag skulle skynda mig till jobbet. Ja, vad ska man säga. Det var ju bara att slänga i sig yoghurten, in i duchen, ut ur duschen, på med kläderna, kleta lite me sminket och vips var man Fit For Fight! Kommer dit efter en halvtimma och det visar sig att jag kunde stannat hemma en kvart till. Jaja, vad gör man inte.

Imorrn blir det jobb igen, ska tillbringa 10 timmar och en kvart på ICA. Jäj, här ska vi ha kul. 7.45-18.00.
Och så på lördag igen. Fast bara mellan 10.00-16.00.
Ska få mitt sommarschema denna veckan med. Kan man få ett bra sommarschema tredje året irad? Tredje gången gillt liksom. Snälla.
Och så får vi ju inte glömma städet och bokföringen. Och så hoppas jag vi kan klämma in lite shopping och party på schemat! :D

Hur går det till?

Vi försöker inte ens, men så händer det ändå. Man ser nått lite blixtrande i ögonvrån och man känner att där hände nått som jag absolut inte satsade på denna kvällen. Ja, det händer ofta. hur ogärna vi än vill det, vi blir fastnitade på kort! Och det som tar emot mest är att vi egentligen inte ska vara med på korten, det bara blir så.


Myssöndag.

Ska man ha myssöndag så ska man sitta nere i källaren, ha en hyrd film och nått gott till. Och idag resulterar myssöndagen med filmen "Get Smart", med en Ben & Jerrys. Kan det bli bättre? Tror inte det. HAHA


Vad faaen är det för fel på dej då?

HAHAHAHA, okej, det känns som att det här med att göra quiz på Facebook har lagt sig nu. Men jag var tvungen att göra ett till. "Vad är det för fel på dej?"

Resultat.
Du har adhd/damp

..med andra ord, du är helt normal. Att du klättrar i lyktstolpar och äter snor är inget onormalt, men du kanske skulle sluta försöka simma i vattenpölar, det är ingen som har lyckats.

Så grymt bra beskrivning! HAHAHAHAHAHAHAHAHA

Hejda dej, kvinna!

HAHA, riktigt grym gårkväll! Vi förutspådde att den skulle gå åt H******, men jag tycker nog det gick mer åt andra hållet! Och som vårt motto, det löser sig alltid. Sluta upp på en förfest i ett föreningshus, arentorparna och den enda varabon, kände mig lite utsatt..haha..fortfarande grymt tacksam att jag slapp buggen, jag och Ann hade istället en trevlig stund julandes på A-lagsplan! HAHAHAHA Hade däremot gärna velat se Anna, bugga...det bästa är att vi var nog bara borta i en kvart typ och när vi kommer tillbaka är Annas vinflaska slut, en fråga: Vad hände där? HAHAHAHA Och sen gick vi ju in GRATIS på Kronan med, lyckades vi eller lyckades vi?! Men jag har ändå inga pengar över, mycket konstigt. Det blev en salig blandning i baren iallafall. Och medan Ann och Anna stod ute och pratade på "uteserveringen" så sprang jag runt o propagera för min nyfunna vän att jag kände alla, visade sig dock att jag inte kände nån. Det är mycket nytt folk på Kronan nuförtiden, har nog nått att göra med att jag är 21 och resten är 18. HAHAHA Förstår inte heller hur folk från andra ställen kan tycka att Kronan är så himla bra, "över förväntan", HERREGUUUUD! Jag menar hur kan en från Varberg tycka att Kronan har nått att ge? Hmm:P Grym musik igår iallafall, Härligt! Kul med folk som tror jag är kapabel till att leja en mördare också, den var otippad. haha Bakfyllan är nästan obefintlig.
Och för att sammanfatta: GRRRRRYMT DRAG!

Tidiga morgnar!

Uppe redan klockan 8 idag! Härligt härligt! Tänkte att jag skulle sy på min kjol så här innan solen blir så varm så man kan steka! :D Sen, SEN, där är det dags för HATMATCHEN. VaraSK - Arentorps SK. Det här kommer bli så intressant!

Om jag verkligen vill rysa.

Har hört talas om Susan Boyle o Paul Potts, och jag har hört vad de har sjungt. Och visst, jag ryser när jag hör dom, men när det kommer till den här lilla pojken så ryser jag enormt. Med tanke på att han blev mobbad av sina klasskamrater i skolan för att det han sjöng var "töntigt".
Ååh det är så starkt.


Vårt ihållande motto.

"Tänd ett ljus och låt det brinna, låt aldrig hoppet försvinna..Det löser sig ALLTID!"


Let's go red!

Såklart alla redan fattat att jag legat ute o pressat hela dagen, eller ja faktiskt inte hela dagen. Gjorde nått j*vligt klantigt idag. Sådär klantig bara 3% av världens befolkning kan vara. Det var så här va, att jag åkte fram för att inhandla nödvändigheter på Systemet, allt bara för att pappa sov och jag tänkte att han behöver ju inte veta att jag vart där. Så när jag väl når så gott som 30 meter ifrån huset så ser jag pappa komma ut ur huset, och jag min klant i ett nötskal, vänder och cyklar som faaaen bort ifrån huset i hopp om att han inte skulle se mej. Nu kanske ni tänker att det var väl inget, han lär ju inte ha sett dej. Men jo då, för jag fick för mej att det var smart att cykla upp för en trottoar med alla flaskor i korgen, tror det lät över flera kvarter. Och då vänder jag mig om, och då ser jag att farsan reagera. Jaja, han har ju inte nämnt något iallafall. Sååå ja.

Fick mina solbrillor idag iallafall! :D Visa sig dock att det vara finns en i familjen som passa i dom, nämligen min lillebror. Men jaja, va faaen. Jag tänker använda dom ändå! HAHA Ni får stå ut med de!

Och sen var det ju löning idag! :D:D Oooh mår jag bra eller mår jag BRA!?


Har man sjunkigt lågt...

...när man tycker sånt här är kul? HAHA
Under Norges mest deprimerande dagar så var det detta som lättade våra sinnen.
Tycka vad man vill om Bajs, men det kan bli grymt kul när man nått en viss sinnesstämning, så är det bara!

Nu j*vlar!

Har precis vart o köpt 25 pack CD-skivor! För här ska faaenimej jag få ner Svennebanan - Promoe ner på CD! Om det inte går så får jag nog en liten tår i ögat, har ju faktiskt köpt skiten för 9 spänn!
Och nu skulle jag egentligen vara o titta på min lillebror som spelar fotboll, men jag väljer nog att börja sy på kjolen tror jag. Fanns tyvärr inga dragkedjor här i Vara, hur dåligt är inte det?! Nu måste jag åka till Lisch och skaffa det med. Fast jag hade faktiskt dra en sväng dit o köpa lite nödvändigheter imorrn eller på lördag morgon.

Och så var det bara en sak till jag undrar, Händer det nått i helgen?! Hallå! :P

Medan andra har det skönt på kusten...

...så har jag det minst lika skönt sittandes på knä ute på altanen och oljar in golv. Verkligen jättekul. Fick även reda på igår att jag ska ha gjort 4 månaders bokföring till mitten av nästa vecka! Blir då inte helt enkelt när man ska jobba på tisdagen mellan 7:45-18:00. Känner på mig att detta kommer bli en fullspäckad helg iallafall! Det kommer gå fort och jag kommer inte få mycket gjort. Jäääj, vad bra det känns.

Splendela mela!

Nu hal jag köpt dom, dom äl långa, dom äl täta, dom äl svajta! Det äl PALTYÖGONFLANSALNA! 

Och de va röjj hela dagen!

Började städa huset runt klockan halv tolv och var helt klar vid halv nio. Kan vi kalla det heldag eller kan vi kalla det HELDAG?! Och då var det hela huset det gällde. Hela o hela, jag avstod från vissa delar..hehe..så som verkstan, källartoaletten, hobbyrummet, mammas o pappas sovrum, vardagsrummet, halva trappan, lillebrors rum och gästrummet. MEN jag städade däremot gillestugan, tvättstugan, källarhallen, en och en halv trappa, mitt rum, hallen, köket, toaletten, vindshallen och vindstoaletten. Ser här nu att när man väl rada upp det så har jag typ bara städat halva huset, och att det inte såg så bra ut som jag ville att det skulle göra, men jag orkar inte radera det.

Så, nu vet ni vad jag har gjort idag iallafall.

Jag måste!

Jag verkligen måste städa hela huset idag. Det ser ut som ett fall för "Rent hus" asså! Okej okej, mitt rum iallafall, men det känns bäst när hela huset är lika rent. Åååh vilken härlig känsla det är!
Gjorde klart kjolmönstret igår (hoppas jag konstruerat det rätt) så i eftermiddag ska jag klippa ut tygdelarna och förhoppningsvis börja sy! :D Ska bli så kul att se resultatet, var så länge sedan jag gjorde ett plagg helt från scratch!
Nej nu måste jag verkligen börja här!!!

Paltor!

Ja som sagt så fick jag in lite nya kläder från Haléns i veckan! :D En klänning och en bikini. Och jag är nöjd, så nöjd!

Inte varje dag man får kläder hängandes sådär, antagligen en ömtålig klänning. Syns dock inte på den här bilden, men färgerna verkligen lyser, åååh de kommer va så snyggt till solbränd hud! Äkta sommarklänning eller kanske kan den användas redan på lörda?! :P 



Åh du efterlängtade KREATIVITET!

Äntligen så har jag tid att börja med min sykreativitet! Åååh det ska bli så fruktansvärt kul! :D Har ju som sagt lagt syandet åt sidan i snart ett år, allt bara för att suget helt försvann efter Textil o mode-utbildningen. Men nu, nu är det tillbaka! :D:D:D

Har skissat på två kjolar jag tänkt åstadkomma nu det närmaste...



Och här är ett av tygerna och fodret, kommer de bli grymt eller kommer de bli grymt!?

Tisdag-göra-viktiga-saker-dan!

♦ Städa på Vianor - har jag visserligen redan gjort nu, men ändå.

♦ Ringa till Folksam och säga upp bilförsäkringen.

♦ Gå och sätta in alla mina kontanta pengar på mitt konto - har liiiite för mkt pengar ute nu för tillfället.

♦ Anmäla mig som arbetslös på arbetsförmedlingen...igen - har ett nytt jobb på G!

♦ Måste verkligen städa hela huset - antingen idag eller imorrn...annars lär jag missa det vädret som kommer i slutet av helgen!

♦ Rita upp ett mönster till en av de kjolarna jag ska göra - lägger upp en skissad bild sen!


Låt mig göra som alla andra.

Listor, listor, listor. Bara för att Blondinbella har gjort den, så kan inte jag vara sämre, låt mig göra en lista!

Lovar du att vara ärlig?  Som om jag skulle kunna ljuga?


Du heter: Ida Johanna Ejdestig


Smeknamn:
"Ejdan" var det, kommer från Ejdestig. Vet inte vem, hur eller varför. Det bara kom till.
 

Låt som när du är ledsen sörjer till? I Den Stora Sorgens Famn - Ted Gärdestad


Beroende av:
Åååh det vill jag inte veta. Inte många bra saker iallafall.
 

Vad behöver du mest just nu: En egen lägenhet.


Vad tror folk om dig?
Hahaha, att jag är ett flum som lever en dag i taget.


Stämmer det?
Om annat, vill jag inte veta. HAHA


Vad får du oftast komplimanger för?
Mitt hår, färg och frisyrer.


Vad säger du för att imponera på någon?
Att mina ben är 1 meter långa! (fanns inte mkt mer att imponera med. haha)

Hur imponerar man på dig? Pengar och snygga bilar. HAHA


Brukar du skratta för dig själv?
  HAHAHA, skrattar för mig själv ofta. Mest när jag tänker tillbaka på fula minnen.

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Att mina kläder från Haléns kommit!

Var bor du? Vara, metropolen.


Trivs du där:
 Klart jag gör. Vara, där allt händer.

Äger du några converse:
Oja, Converse "John Lennon Special Edition".

Sprit, cider, vin eller öl: Allt som går att få ner!


Vad har du för mobil: 
Åh min kära mobil, K750i. En av få mobler som varit med om så mycket.
 
Nästa mål i ditt liv: Ta mig igenom en hel jobbsommar för att sedan börja högskolan.

Hur svarar du i mobilen: "Hej, det är Johanna"  Shit va tråkigt de låter, får nog hitta på nått mer klättschigare! :P


Vem ringde du senast?
Min Moster, Helen.


Vad sa den du senast pratade med i telefonen:
Att hennes kläder också kommit.

Antal timmar sömn inatt:
Idealtiden: 8 timmar.


Sov du ensam: O jes I did.


Brukar du komma i tid:
 Har alltid tyckt att jag kommer i bra tid, mina vänner tycker dock tvärtom.


När mår du bra:
 När pengar rullar in som dom ska.


När blev du fotad senast:
 Hmm de måste vart runt halv tolv-snåret utanför förfesten, av Anna.


Hur känner du dig nu:
 Ätit lite för mkt Nonstop dock.

Vanligaste färg på dina kläder:
 Svart och lila.


Vad tycker du om fötter:
 Har inte så ont utav det, men folk får inte röra mina!


Vad saknar du:
 Några miljoner.


Favorit dryck på morgonen:
 Dricker inget på morgonen, men om det skulle vara nått, Juice.


När brukar du oftast gå och lägga dig:
Halv tolv-tolv.


Är du blyg?
 Tror inte folk tror det iallafall.


Sysslar du med någon idrott:
 Har gått igenom gympa, simning, fotboll och golf. Sluta med inget. haha


Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
Jaja, självklart!


Vad skulle du göra om du vore kille för en dag:
 Delta i enomklädningsrumsdiskussion.


Är du nöjd med ditt liv:
 Aldrig helt nöjd.


Vad är det värsta du vet?
 Beslutsångest och att vänta. hehe


Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka?
 Folk skulle bara kalla mig slösaktig. Jag kallar det väl spenderat. HAHA


Vad längtar du till?
 Sommaren och allt vad den för med sig!


Har du bra vänner och äkta vänskap?
 Alla mina vänner är fantastiska!


Vad är det finaste du fått?
Darins singel "Step Up".


Om fem månader:
 Sitter jag o studerar i högskolan!


Om ett år?:
 Pluggar antagligen fortfarande. (Shit, va rolig min framtid ser ut...)


Du samlar på:
Kläder, kläder och kläder.


Vem ringer du när du är arg/ledsen:
Morsan o farsan.


Har du strumpor på dig nu:
 Fryser fötterna av mig så min förkylning alrid ska försvinna.


Är det okej att gråta:
 Oja, det är mer än OK.


När grät du senast:
 Till en film, The Passangers.


Bär du glasögon eller linser:
 Behöver glasögon men skiter i det. Använder mig av bruna linser däremot.


Har du piercing:
 Örhängen räcker för mig!


Vill du gifta dig:
 Nej för faaen, jag är ju den eviga singeln!


Vill du ha barn:
 Neeeej, usch nej.


Är du bra på att laga mat:
 Grym

Är du flygrädd: Nej herregud, älskar att flyga för det betyder att jag är påväg utomlands!


Hur vig är du:
 haha


Vilken är din favoritglass:
 Magnum Mandel.


Tror du på ett liv efter döden:
 Ja, jag tror det.


Bor dina föräldrar tillsammans:
 Oja, were the happy family!


Vilken ögonfärg har du:
Blågröna, mixat med bruna o gröna linser.


Röker du:
 Har provat, ser ingen nytta med det dock.


Hur ofta tränar/motionerar du:
 Räknas dansgolvet?

Vad är det viktigaste i livet?: Att ha härligt folk omkring sig!

Och där hade jag tömt ut hela mig själv. Phuu.


Jesus, nu spendera jag lite för mkt igen!

Och som följd av intjänade pengar så är man ju tvungen att göra slut lite på dem. Så det blev ett par Ray Ban Wayfarer! Har velat ha dem så länge nu, så det kändes som att det var dags nu. Och jag skiter fullständigt i om jag inte passar i dem! :P HAHA 


Corsan är borta!

Ja, nu står jag här. Utan bil. 5000 spänn rikare. Och nu väntar jag hem min kära Mazda, (som vart på helrenovering)! Livet leker! Sååå, nu kommer frågan...vad ska jag göra för dessa pengar?! Ååååh låt oss spendera! :D

Dom sa att den var lika fin som på bilden? Har man lyckats fånga skönheten på bild då eller?! :D

Rädsla.

Då var det dags att återbesöka fotvårdspecialisten. Tar emot lite nu att man sagt ja till att gå dit varannan vecka bara för att få ordning på fötterna! Jag klarar ju knappt av att klippa mina egna tånaglar! USCHE!
Håll tummarna för mej!

Sommarhit?

Och då kommer frågan alla ställer sig, Är den här låten så dålig att den kan bli en riktigt riktigt bra sommarhit? Detta återstår att se.  


Jag befarade detta.

Haha, jag såg allt kameran flertalet gånger. Men jag var kvick nog att hålla mig undan. Men det var visst några som inte lyckades alls med det. HAHA


Frågan är vart jag är här då? Ligger jag på marken måntro? haha

Knäckebrödsdansen.

Anna vet precis hur man lättar upp även de tyngsta utav dagarna. Åååh vad vi älskar detta, vem skulle inte falla i förälskelse när man ser nått sånt här?


fyllleinlägg.se!

Och så mkt blev det av min vita helg! HAHA Ja va faaen, de gäller att ha kul så länge man kan ha kul. För sen är man ju gammal. Sitter här och dricker bakistabletter, men inte för att jag är i behov av dom...mer utav vana tror jag, Har ju inte ens danasat sönder mina strumpbyxoe idag, men jag har haft j*vligt kul! :D:D För när jag haft sönder mina strumpbyxöe då har det vart en hård natt, idag har vart en Lagom natt kan man säga, Inte faaen har jag tappat bort nått heller,m tror jag, det kommer komma i framtiden iså. _Nu ska jag svepa tabletterna och le en stund för mej själv!
klick.


Rensning rensning i plånboken.

Och för att slippa laga mat ihop med min pappa så fick jag för mig att...rensa plånboken, det behöver jag! Så det gjorde jag, och nu går det tillcohmed stänga den. Se där.

Skor, skor, skor!


Okej, de svarta eller de bruna?
JAG BARA MÅSTE HA DOM!

Schteeek.

Ut i solen bara! Man ska passa på när den väl finns, Ok? :D

Förresten...

LOOKIE LOOKIE! Är man inte lite nöjd när ens bror är med på en helsida i tidningen!


Hallå, vaddå träning?

Nej nej nej, till att träna idag, säger jag bara. Med den vetskapen att jag inte alls skulle orka stå och boxa upp i taket i fem minuter utan stopp på grund av min allvarliga sjukdom, förkylningen. Har visserligen legat ute o stekt i solen hela dagen och det har väl inte gjort det bättre kanske. Men wtf, jag avnjuter istället en påse M&Ms och en trevlig film! :D Yiiiihaaaah!



Vad faaen är det för fel på min rockring?!

Asså hur svårt ska det vara att rocka rockring eller? Har haft hela j*vla dagen på mig att slå det tangerade världsrekordet inom vår familj som då låg på 44 snurr. Men jag kom faaen inte ens över 20 idag, haha, jag verkligen suger på skiten. Men hur svårt ska det vara eller? Det satt ju inne när man var liten, vad hände sen?

Men vänta bara jag ska bli ett PRO! HAHA


Det där är ju ingenting om man jämför med min talang.

.

Ungefär så här kul . (punktens storlek) är det när ens 18åriga kusin och hans fullsatta bil åker förbi en halv nio på morgonen och tutar minst fem ggr! döda mej.

Hur långt kan jag gå?

Hehe, ska bli jättefint väder ute idag och imorrn. Och jag är fortfarande grymt sjuk men kan jag motstå att sola? Men vad ska man göra annars? Skulle kunna gå och jobba, men det orkar jag verkligen inte. Ååååh tyck synd om mej!


Gilla skägg.

Har aldrig gillat Enrique Iglesias förut, han har liksom aldrig varit het i mina ögon. Men nu, nu ser han ju ut precis som min drömkille typ. Mörkt lite längre hår, bruna ögon och SKÄGG! Åååh det är så hett, kan inte alla killar se så ut! GEEEEEEE MEJ!


Pengar rullar in som dom ska.

Fick 2000 spänn rakt in i fickan idag. Älskar oväntade inkomster! Funderar nu över vad jag ska lägga pengarna på!  Har gjort av med 60 spänn på en rockring idag! Men shit faaen vad är usel på att rocka asså, håller rekordet i familjen än så länge iallafall, 30 varv! Men jag lovar vi ska bli grymma, jag ska bli grym! HAHA Har ju tillochmed hunnit söka skola i tid!

 

Känner med den här låten idag helt enkelt.

Det är gjort, jag har sökt! I'm on fire!

Då var min framtid bestämt, eller ja, det är den ju inte. Detta beror ju på vilken utbildning jag kommer in på, men va faaen. Det är ju bestämt att jag ska gå högskola iaf!

Gud vad allt har lättat nu, har levt i en tryckt stämning i snart två dagar, riktigt jobbigt. HAHA
Och nu undrar alla såklart vad jag har tänkt att bli? Förstår det, vem vill inte veta vad Johanna "Grym" Ejdestig ska bli när hon blir stor? höhö

Jag ska under min 4 års långa högskoletid förbereda mig för att arbeta bland de högt uppsatta inom modebrancen. Jag kommer bli så grym! Mitt mål är Inköpare åt HM! :D Och för att bli detta måste jag plöjja mej igenom en ekonomilinje inr. företagsekonomi för att sedan ta tag i en magisterexamen i Fashion Management inr. Modemarknadsföring.

Ska även nånstans däremellan klämma in den 5 veckor långa kursen "klädstylist"  för 34 000! Oja, det här ska gå. Jag är så motiverad! Har fått den där känslan i magen, förväntansfull? Shit, det här är GRYMT!

Oooh Am I on fire or not?! HAHA

Den Avgörande Dagen.

Och bara för att jag ska göra ett stort avgörande val idag så har jag dratt på mig feber o förkylning. Orkar inte koncentrera mig ju!

Får väl ändå försöka planera dagen lite iaf.
Hämta högskolekataloger på Lagman, Härligt att få komma tillbaka dit. Verkligen. Inte!
Jag ska faaen köpa en rockring idag, det är faen grymt. Vettefaaen om jag komme rihåg hur man gör. Men det ska bli roligt.
Söka de dära högskolorna, känns som att det är dags nu asså.
Boka klipptid! Här ska faaen bli en ny frill känns det som!

AAAAAATJOOOOO!

Högskolesökning!

Har hållt på hela kvällen här. Vart faaen ska jag läsa?! Hur svårt ska det vara att hitta ett ställe som känns riktigt rätt?! Ska gå inför det till hundra imorrn. Sista dagen, varför skulle jag vara tidigare ute för? HAHA

Chocktillstånd

Var precis med om en KROCK! Och nej, inte någon jag själv orsakat. En moped åkte rätt in i en svängande bil. Och jag var tio meter ifrån. Vad gör man?! Jag drog iallafall tveksamt upp min mobil, men jag hörde nästan direkt att mopedföraren klarade sig bra. Så jag gick därifrån. Men shit, det kunde gått riktigt illa!


Oh my! Johanna is Gods gift to mankind.

Var såklart tvungen att göra precis likandant som min förebild Anna och söka på mitt egna namn på UrbanDictionary.com, allt för att se om jag är en riktig Johanna. Fanns däremot inte så mycket om just mitt namn. Vilket jag iof ska vara nöjd över för ju längre ner man kom desto mer barnförbjudet blev det. HAHA

Johanna
A girls name. Usually a real cool girls name.
Nicknames include Jo, Jojo, Joey etc

Johanna
generally a a hot blonde with a killer body
usuallyy refered to as a hottie wit a body
everyone loves her and wants to be with her or in her
she is modest but knows shes hot shit and can do and get whatever she wants.


Hey that chick Johanna is really cool

Damnn, i wanna tap johanna' s ass

Johanna is Gods gift to mankind.

Johanna is perfect in everyway.

Kände att det räckte gott och väl där. Jesus.

Halvlek.

Är hemma mellan jobben. Började med att köra morsan till jobbet, som även toppades av rinnande näseblod. Lämnade in bilen och har nu kommit på att min mobil ligger i passagerarsätet, men jag orkar inte gå dit och hämta den. Har även vart o städat och nu måste jag verkligen börja göra iordning mig för nästa jobb. Jag lever ett hektiskt liv. BAJS!

Fullspäckat schema!

Har inte haft en lung stund framför datan förrns idag känns det som. Full rulle hela tiden. Stadt på torsdan, hem på fredan, myskväll på kvällen, tårtbak på lördan, påskfest-grill-förfest på kvällen, Kronan på natten, upp tidigt på söndan baka klart tårtorna, maten m.m. Släktkalas och så var jag framme tills idag. Detta resulterar i att jag är grymt slö är så nära på att däcka att det är skrämmande.

Och så kommer morgondagen. Upp o köra morsan till jobbet på morgonen, köra upp våra två bilar till Vianor för däckbyte, städa på Vianor, hem o göra iordning sig, dra till ICA o jobba, komma hem o bestämma min framtid. Japp, för här ska sökas till högskolor! :D

Och nu orkar jag inte skriva mera. Går närmare in på allt imorrn. Om jag orkar.

och som Linda säger:
Booooh jaaaaah!

Pearl Harbor.

Är det bara jag som tyckte det var grymt onödigt att döda alla heta män som låg i den Amerikanska Flottan. Guuud vad jag hatar Japan för de! HAHA


Svängningarna

Okej, tänk vad Internet kan göra med ens liv asså. När det inte fungerar då går man under jorden. Men pappa fick tummen ur o satte in vårat trådlösa istället. Och nu hoppas jag på mindre Internetproblem i framtiden.

Booooh Jaaaaah!

Tappat gnistan?

Och ungefär just nu så tappade jag allt som har med nånting att göra. Ingenting att se fram emot längre. Ingenting. Påsken är snart slut, släktkalaset är över, trådlösa internet är över föralltid och jag måste snart komma på vilken utbildning jag vill gå. Nääe, det är inte mycket till liv deta. magen är uppsvälld till en megaballong av all tårta, har tjugo finnar i ansiktet och mina fötter värker. Och som toppen av allt, jag måste lägga ut 2000 spänn på en bilförsäkring! Nä fy faaen, vad surt allt är.
Dagens plus: "the body shop"-kitet jag fick av brorsan o Sofia.

Släktkalas efter fyllekalas.

Är det inte sådär härligt att vakna av att en dammsugare drar utanför rummet, eller att mitt rum blivit något slags genomtrafikstillhåll även fast det ligger längst bort i kanten av huset. Och när man väl dragit sig ur sängen, efter att ha drömt att någon dragit täcket ur sängen, så får man reda på att det är jag som ska stå för hela kalasets ätbara delar. Är inte det konstigt eller? Det är ju faaen inte jag som fyller år! Åååååh.

nej, tack för en riktigt trevlig gårdag!
Nu ska jag göra tårta. jippi.


QUIZQUIZQUIZQUIZQUIZQUIZ!

VEM ÄR DU NÄR DU SUPER?

Festarn
Visst det har hänt att du spytt, och du har haft dina minnesluckor. Men livet är långt och du letar efter den perfekta fyllan. Men kan ädå ha vett nog att ta ett glas vatten, ibland iaf.

Lindas quizsvar:
Alkis
Du kommer på dig själv med att dricka på vardagar. Dina pengar går mer till alkohol än någpt annat. Du behöver hjälp!

Nååå, vem är det som är värst egentligen?
HAHAHAHAHA

Vojj vojj.

Jag tror vi har för kul när vi festar och att det alltid händer något gör ju det inte mindre intressant liksom. Det är någ därför vi aldrig får nog av att röjja liksom. Natten tillbringades i Lisch, åter i Vara klockan 10 i morses, är det inte härligt så säg. Dags för utgång imorrn igen då! Släktkalas på söndag. Det är fullt upp. Dock har alla mina pengar tagit slut och jag lyckades komma ifrån gårdagens haddirajja med ett örhänge mindre. Ååååh dra mej långsamt bakåt!


Synd Janna att du inte var med på detta kortet!

Ooo jag är redo!

Och på grund av att man jobbar hela dagen imorgon så betydde det att jag var tvungen att göra iordning allt för skärtorsdagsfirandet idag. Såå jag har redan inhandlat det mest väsentliga för en lyckad utekväll. En CD, strumpbyxor och slödryck. Nu behöver jag bara ta ut pengar och bränna CDn och självklart bestämma vad jag ska ha på mej!
Behöver nog faaen lite hjälp med den asså.


Nåå, den svarta eller den mönstrade?

Nå, blir de skärtorsdahaddirajjan?!

HAHA, vore ju himla roligt att veta. Visar sig nu att jag ska jobba hela dagen imorrn, så lite kul vore det att veta ifall det blir nått haddirajjan eller inte?! :P Börjar allvarligt talat 10:30 till 19:30, okej det må vara en helt vanlig 8 timmarsdag...hur orkar folk det?! Fast iof de behöver ju inte konstant sitta o vara trevlig o le flera timmar irad. Så det så! nääe det är allt lite synd om mig.


Slumbern.

Allvarligt, jag tror snoozarn på väckarklockan kan vara den absolut sämsta idén ever! Jag satte den på 8 och gick upp klockan halv tio. Att man orkar ligga kvar så länge i sängen med en klocka som var tionde minut drar igång med sin irriterande truddelutt akompanjerat med en helvetisk vibrationssignal. Varför måste man plåga sig med denna förbannade uppfinning?

Tillägnat Ann.

Wollie Bollie - Ett slags välkomstord, men även ett synonym för avskedsfras och överenskommelse.

Ischlo Pischlo - Uttrycker avsky.

Sa'ru? - Förkortning av "Vad sa du?"

Ja vet - Uttryck av för högt självförtroende.

Jag vill ha action. Eller nej, jag vill ha glass. Eller nej, action. Jag vill ha action OCH glass. - Beslutsångest.

Amendurå, amendurå, amendurå - Ett sätt att försöka vinna en syskonfajt.

Hörruhörruhörru - Desperat försök att få uppmärksamhet

Jättegärna - Bland de grymmaste skämten (ni som sett filmen, vet vad vi snackar om)

Powerkeeper - Åååh den är så bra. HAHAHA

Rutger Owersmart - Det klyftigaste namnet.

Lillkrullkillen brevid General Sudoko - Ord är överflödiga.

Slavdag.

Också helt plötsligt så var man tvungen att jobba hela dagen. Riktigt roligt asså. Verkligen. Ska iväg och städa nu...sen så drar jag till ICA och efter det så får vi se om jag verkligen orkar med att gå på Aerobicen. Det var väl min dagsplanering.

Oj nu ser jag att jag har lite bråttom!
Olli Bolli!

Kär, jag är så kääär.

Kenny Starfighter, Mannen, Myten, Legenden. Jag är kär. Vill bara ha mer av denna underbara Galaxhjälte! Han har förgyllt min dag, min natt, mitt liv. Kommer leva på detta grymt länge. Jag höjjer filmen upp till skyarna, Kenny Begins Äger!


Låt oss dra på äventyr!

Och så fick vi oss ett spontant ryck. Det är dags för KENNY STARFIGHTER! Vi har ju pratat om det ett tag så det var väl skönt att vi fick tummen ur röva och åker o tittar på den! Tur att jag och Anna slår våra kloka huvven ihop ibland asså...annars skulle det ju aldrig hända nått asså. HAHAHA
GOOOO KENNY!


Och ni som inte sett den här trailern, ni måste se den! NU! Redan här fångar den filmen mig! HAHA

Åh mera partymusik!!

Det må vara en parodi på att Beep-låtar, men allvarligt, de har verkligen lyckats riktigt bra med denna. De är samma gäng som har gjort Adam Tenstas "My cool". Ååååh jag vill ha denna låten, NU!

Music!

Det här är faaen en j*vligt bra efterfestmusik! Vi borde köra mer på Disney-genren, dom har ju låtar till allt!


Såå Lipz, hur förklarar ni detta?


Vart i mitt kroppspråk ser det ut som att jag ville vara med på bild?! HAHAHAHA



Och nu undrar jag såklart, när ska Lippan bli vårt fjärde hem?!
(har på nått sätt alltid vart hetast killar där...he he he)

Fantastiska Fredagen!

Det blev Stadt på fredag igen!  Stadt har liksom på senare tid blivit vårt tredje hem, efter Kronan såklart. HAHA Jag gillar det!




Det är inte mej eller Ann ni ska titta på i detta kortet, det händer nått i högra hörnet. åååh den är sååååå bra HAHAHAHAHA.


Hepp, happ...det var ju j*vla roligt.

Sitter just nu så här klockan 12 och bara känner hur kroppen egentligen borde ligga i kvar i sängen när man somna klockan 7 på morgonen. Har sovit tre timmar, denna gången kom inte ens mamma in o väckte mig...jag vaknade självmant. Det är för j*vligt. Så tack gode gud för att jag inte dragit på mig en rejäl bakfylla på den. haha Körde ju faktiskt igår...jag gav mig när jag märkte att partysuget sjönk till nollstrecket och att det inte existerade någon annan utväg. Håller det på att bli en nedåtgående trend tro? Nej, gud, vad säger jag...skulle inte tro det. höhö Härligt med ett prickfritt register för Janna iallafall. Och att bli nedbäddad i soffan på efterfesten av själva värden, lite gulligt ändå. Tråkigt bara att man inte hade ork och lust att vara på topp liksom. Thats life. Ny vecka nya tag.

Har iallafall fått tag på den låten som jag letat efter så grymt länge, faaen det är nog närmare 2-3år.
Weathus - She only likes me when I'm high.

Nej, Johanna. TAGGA TILL LITE NU!


HAHA

Och va händer ikväll? Blir de Lipz mån tro? HAHA
Och ja, vilket härligt fylleinlägg jag gjorde igår.
Denna helgen har jag verkligen inte hunnit skriva nånting, händer nått varje minut asså.
Men de har vart en trevlig helg, och den kommer nog bara bli ännu trevligare! :D

PLUTT.

Jag vet att jag lärt mig att inte skriva när jag är full, ett så kallat fylleinlägg. Men allvarligt, jag är grymt nöjd över kvällens händeser, så förbannats skoj! Och ni anar int ehur många skrivfel jag skrev under det här inlägget!! Låt oss åka till LIPZ! WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOHOOOOOOOOOOOOOOOW! Plutt.

Hur klantig får man bli?

Skulle gått upp för två timmar sedan, men jag Johanna "Klant" Ejdestig lyckades under hennes tyngsta sömn stänga av klockan istället för att sätta den på slumbern. Mycket irriterande. Så nu har jag två timmar mindre på mig att göra livsnödvändiga saker som Systemet och vilka kläder jag ska ha på mig. Detta började ju inte bra, haha, men det blir nog bättre ju längre det lider mot kvällen :D.  Nej, nu måste jag verkligen gå och städa annars blir de ännu mindre tid till viktiga saker. hehe

Hälsa!

Nu har jag bättrat på min egna hälsa i några timmar. Har under två timmar hunnit gå på aerobic och efter det så tog ja en halvtimma i solariet! Nu känner jag mej redo för morgondagen! Hade gärna velat sola en gång till innan utgången, men det blir till att skita i det, mycket andra viktiga saker att utföra istället. Det är jobba, Systemet, inhandling av utgångsmaterial, shopping i Lisch och kanske ska man fixa så man kan komma ut till Arentorp också, en klar fördel.

Nu återstår frågorna...
Vad ska jag ha på mej?
Vilken frisyr ska jag ha?
hjälp.


Nu är jag inne på kläder igen.

Har försökt att hitta ett par grymt snygga skor med breda remmar, därför har jag vart på varenda Internetklädshop som jag kan komma på men dock utan framgång. Men jag hittade dock en hel del käder!  GE MEJ!

Åh du härliga skadeglädje.

HAHAHA, som jag sagt innan så har farsan och brorsan åkt till Benidorm, Spanien denna vecka. Men det absolut bästa är att när de väl dratt utomlands så visar det sig att det är bättre väder i Sverige än där. ha ha ha, säger jag bara. Det lönar sig inte alltid att åka utomlands.

Är snart klar med taket nu, så nu är det bara nya tapeter, nya dörrkarmar, nya lister, nytt golv och måla dörrar kvar. Men när det är klart, då kan jag med ett stort leende säga att jag gjort ett helt rum själv (med hjälp av min lillebror).

Idétorka.

Har haft en ihållande idétorka inom alkoholbaserade drycker ett riktigt bra tag. Så nu har vi gett oss själva en rejäl spark i röva och gått in för att titta upp lite goda drinkar!


JOHANNA (Den tog jag med bara för namnet, låter dock inte särskilt god. hehe)
4 cl tequila
2 cl cognacsbaserad apelsinlikör (till exempel Grand Marnier)
ca 12 cl Brämhults apelsin/granatäppeljuice


ANNAS PARADISE (haha, ingredienserna kanske verkar ok, men låt er inte luras av namnet. HAHA)
6-8 cl Malibu
2cl vodka
chokladmjölk
is

HAHA, näääe de finns alldeles för många. Ska nog hitta nån j*vligt bra tills på fredag, det är mitt uppdrag.

Livet leker igen

Internet fungerar!

Nej, det är inget 1:a aprilskämt.

Haha, såg det på Annas blogg idag, det jag hört talas om för någon vecka sedan, att strippklubben i Edsvära hade härmat Mcdonalds välkända M i sin egen logga. Kan bara säga att det klingar väldigt komiskt i mina öron när man ser hur han försöker bortförklara denna självklara sampling.

Så här låter hans tappra försök:

Skylten har ingenting med McDonalds att göra. Det är två bröst med bröstvårtor. Det kan ju vem som helst se.

Och när det gäller "McDragans" så menar han att bokstäverna M och C står för mc, som i motorcykel, inte för Mac.

Ååååh det är såå bra! HAHA

Ooooh värme.

Äntligen, den första april var det dags att dra fram bikinin för första gången i år! Härligt härligt! Är lite utav en röd tomat/kräfta, men det stoppar mig inte..nånstans måste man ju börja när man ska bli brunast i stan. HAHA Brun o brun, som sagt..jag blir väl mer rödbrun..bara det är lite färg så. De ringde och ville att jag skulel jobba, hallå? Det går ju verkligen inte när man kombinerar sola och måla tak...fatta hur man ser ut då? HAHA Nääe, faaen guud, vad jag måste duscha!


Skatteåterbäring!

Fick min skatteåterbäring i måndas. Fick in 4000 bara, inte så mycket att hurra för kanske. Men det är 2000 spänn mer än förra året. Förresten undra hur man gör med den norska inkomsten...nån som kan? haha Men det här med pengar alltså, nu när jag ska jobba i åtta veckor i sommar..igen, plus Vianor antagligen och sälja bilen så lär jag ändå ha lite pengar, betyder det att jag ska göra slut alla dom pengarna på att gå i skolan. Nääe usch va värdelöst det känns. Men vad ska man göra annars? Förslag? En sak är ju iallafall säker, jag kan ju inte stanna kvar i Vara, annars borde ju möjligheterna vara oändliga. Woohoo.

RSS 2.0