Skamligt!

Oj, vad jag kände mig dum när jag gick in på bloggen, är verkligen inte inne här en gång i veckan ens. Men nu såg jag att det fortfarande är en massa som besöker sidan. Men jag lovar, jag ska ta upp den snart igen. Men det är en massa annat nu, måste få rätt på livet först.

oansvarigt.

Jag känner mig verkligen grymt dålig på att blogga för tillfället. Bloggen som jag nu haft i snart 2 år. Men det är ju som sagt nu under sommaren som det dalar, hinner helt enkelt inte med att skriva så mkt. Men jag kan lova, att när jag börjar högskolan om en månad så lär det bli ändring. Bloggen kommer antagligen vara min enda vän där uppe i Karlstad. HAHA
Var på måndax igår, och som vanligt när vi ska ut så hamnar vi på förfester där vi inte känner en j*vel, jag gillar det! HAHA
Min namnsdag idag förresten, roligt att folk kommer ihåg det, när inte ens jag gör det. :P Så vi firade detta med att checka in biografen i Borås, Johan Falk. riktigt bra film. rekommenderas.

På torsdag dock så var det ju inplanerad förfest här, dock kommer detta inte ske. Mina föräldrar flydde inte Vara som utlovat. De stannar kvar. Så nu får de bli att vara hos nån annan. Jäj,

Nu ska jag sova här, upp o jobba imorrn...
Stey stek.

Bloggtorka...

Har kommit fram till att man inte prioriterar bloggen så högt på sommaren. Inte ens ett inlägg varje dag. Gud vad dålig jag känner mej. Men det lär väl bli bättre igen...höhö. Men uppdatering kan jag ju iallafall göra.

I måndags. Galet pinsam förfest, pinsam van-färd till Lisch, röjjigt Måndax, oviss hemkomst.

Tisdags. Ledigt och slött.

Onsdags. Jobb och slött.

Torsdags. Jobb, 20årskalas, blandat folk, grymt j*vla härligt röjj på Kronan, efterfest, täppt i näsan, hemkomst 06.00, sömn 6.30, vaken 11.00. jobb 15.00

Fredags. Jobb, Ann fyller 21! 21årskalas...dock nyktert denna gången för min del iallafall och ingen utgång.

Lördag. Fallens?

Framför datan i 3 timmar.

Har suttit här alldeles för länge nu. Men jag har verkligen ingenting att göra. Eller ja, de finns väl alltid saker o göra. Har ju inte bokfört på ungefär två månader och högen med papper skrämmer mig! Men vad gör det nu. Min framtid är utstakad för tre år framöver, har nämligen kommit in på ekonomilinjen, Handelshögskolan i Karlstad. Bostadsgaranti och allt. Vi får se hur detta går. kommer bli om inte annat väldigt, väldigt intressant.


Mot Nya Mål!

lite nyinköpta kläder...eller ja, två veckor gamla typ.


Klänning - Gina Tricot
Adidaströja (en sån jag en gång hade men aldrig fick tillbaka) - Stadium
Kjol - H&M

Fest fest OCH fest.

Hemkommen från Hultsfred, och vi fortsätter festandet. Japp, förfest i G-torp ikväll, och ni som läser det här, vet hur pinsamt det var. Oja, hur lyckas jag?! HAHA Och nej. jag glömde kameran, men man kan säga att vi var 5 tjejer och 15 killar. JAG GILLART! :D:D Men vi har två veckors festandes framför oss...

20årskalas på torsdag
21årskalas på fredag
ensam hemma på måndag, MÅNDAX! :D:D:D
ensam hemma på torsdag, HOFFMAESTRO! :D:D:D


JADDÅ! :DD:D:D:D:D:D:D:D


Mer festival åt folket!

Tre dagars festival och 2 timmar sömn, jag känner mig riktigt nöjd. Hultsfred 2009 gav mersmak. Konserter, alkohol, snygga män, insmuggling av sprit, regn, sol, barer, lera, stövlar, portabla discon, poliser, ordningsvakter, ordningsvakter som heter Göran, grova tabbar,allsång på campingområdet, trademarket-tour, solstolar, öl, snus, badbollar, silvertejp, nyckelband, rastapojken, lerhavet, THÅSTRÖM, Canabis, Mange, Samme och sjöbaren, när de släkte allt ljus inne i baren...HAHA, flum flum. Ååååå så mycket mer! Festivaler ftw!


JAG SKA TILL HULTSFREDSFESTIVALEN!

Efter många om och men så är jag nu äntligen påväg till Hultsfred, igår var jag inte påväg, i förrgår var jag påväg. Men nu är biljetten köpt...så nu känner jag mig tvungen. HAHA Äntligen ska jag få känna av festivallivet - den svenska sommaren är ju inte komplett utan att ha besökt en festival. Och jag som bestämt att göra 2009 till ett av de bästa åren i mitt liv, nu när man har ledigt,  har pengar och för en gångs skull har chansen, varför skulle man inte ta den? Gå lite Wild and Crazy asså, hallå?! Så imorrn eftermiddag bär det av, i helgen kommer jag tillbringa min tid i tält och bland fylla och såklart "be one with the music".

Dags att packa kanske?

Den fria viljan.

Onsdag. kl 23.17 Gustav "cola-beroende" Ejdestig till sin moder.
- Mamma, kan jag få cola?
- Tycker du själv att du ska ha cola?
- Neeeej...
- Nä, just det.


HAHAHAHAHAHA

Botten.

Nu nådde jag botten igen. Utskällningar är inte skrivet på min positiva lista. Tappade suget till allt verkligen, allt. Och livet som lekte på så bra...men på nått sätt så visste jag ju ändå att det snart var dags för ett utbrott. Brukar ju vara några månaders mellanrum. Så nu ligger jag här på botten och vet inte riktigt ut eller in. Vad vill jag?

Hyllning till MJ!

Bakisdag idag. Och en sån dag spenderar jag framför TVn. Idag hyllas Michael Jackson på kanal 4, från 14.15 till midnatt...hela dan är planerad. Klockan 19.30 är det en livekonsert från Los Angeles...åh vad bra de kommer bli! :D Han begravs idag, klockan 17.00 svensk tid.


Michael Jackson

mm mm MMM!

Den här låten gillar jag skarpt. Det har nog att göra med hans röst. Det är så en man ska sjunga! HAHA


Chaffis!

Är idag, lördag, fyllechaufför åt Anna o Ann som skulle till 20årskalas änna bört i Sparlösa! Var på lite förfest hos Malin, där jag för en gång skull såg jag andra människor än mej själv gradvis bli mindre nyktra. Mycket intressant. HAHA Sitter nu här, klockan har precis slagit tolv typ, och väntar..vet att jag lär få vänta några timmar, tänkte att en bra film hade inte gjort nått. Får se vad som är på TVn.

Onykter Ann, Onykter Anna.

På måndag blir det min tur! höhö

Livet leker vidare.

Förutom sprickan i min underläpp, jag kan inte ens le! Mobilen är här, mobilen är najs. Jobbet var sköj idag, jobbar imorrn med dock...men det är smällar man får ta. Sitter och chippedippar med ostchips och den nya bearnaisedippen, mkt mumsigt. Imorrn blir det myskväll och på måndag är vi på't igen, har redan fixat skjuts nu, mycklet bla, Johanna!

Stay stek

NEJ nej nej nej nej NEJ!

Ååååh! Det är så tråkigt! Morsan fick sin semester idag...hon är ledig v 28, 29, 30, 31 och 32! Varför? Det är så grymt jobbigt att ha henne hemma varje dag i veckan...hon har alltid nått att klaga på, vad jag känner på mig att det kommer bli en kämpig sommar! Min semester är ju när mina föräldrar inte är hemma! Frustration! Äsch, det är väl bara bita ihop. Jippi. höhö

Här är den!

Jag vill ha den! Och jag vill ha den NU! Eller så syr jag den istället. Ska bara ta tag i det.

Aqua Couture Bandeau Mini Peplum Dress
asos.com

hungrig.nu!

Räääääätt så roligt att komma hem och det inte är någon hemma! ÅÅÅÅÅH! 
Jag är hungrig och varm, mitt rum är så stökigt att jag inte vill gå in där och för mig är detta frustrerande! Ska väl försöka få till någon mat här. själv. jäj.


Stay stek.


I'm a flumrider!

HAHA drog på en äventyrlig utflykt till Liseberg igår! Missade dock den enda låten jag kunde med Hassle, men det gjorde inget vi kompenserade det med en tur i Flumride ;) Åt sedan en god middag på Järnvägsrestaurangen...vann dock ingen stjärnvinst som andra gjorde, får väl se det som nått bra så jag slipper bli avundsjuk. HAHA Gjorde sedan ett litet stopp i Alingsås och avnjöt en glass.

Oj, nu kom posten...undra om min mobil är med där?! :D

Onsdag redan?

Tiden går verkligen snabbt. Hela onsdagen har ju snart tagit slut! Har jobbat mitt stekarpass på ICA mellan 8-13, sen drog jag hem och var tvungen att dra tillbaka med en gång då jag glömt köpa ingredienserna till mammas pastasallad som hon skulle ha ikväll. Sen gjorde jag pastasalladen och precis efter det kom Lisa med min mobil! :D Så nu är den tillbaka i rätta händer (ännu en sak att skriva upp i mobilens minnesinlägg, HAHA) Så nu är jag så nöjd så! Och om dryga 2 timmar så ska jag åka till Göt-he-borg! Ska titta på Erik Hassle, kan iochförsig bara en låt typ. Like I care, jag sjunger la ändå! HAHA Ska bli mycket trevligt iallafall, ska bara komma på vad som är lämpligast att ha på sig, det lär ju inte bli kallt!


RSS 2.0