Valborgsfirande!

Drar på mig overallen.
Beger mig till Champagnefrukost (snarare öl-vin-och lite champagnefrukost) med våfflor!
Sen bär det av till campus för grillning, hoppas vädret tillåter med uteaktiviteter.
Lär springa omkring där ett bra tag, får nog änna ta ett litet brejk vid 15-16 kanske?`
OCh ja, vi får la se vart framtiden bär oss, det här kommer bli en dag som går till historien!




Dagens onödiga.

Japp, nej okej. Inte onödiga, snarare tvärtom väldigt nödvändiga. Haha.



Tröjan jag ska ha till overallen hela dagen imorrn!



1. Strumpbyxor, ögonfransar och örhängen till nästa veckas helgfirande.
2. Linsvätska, viktigt.
3. Hallonsylten till vår såkallade Champagnebrunch imorrn...med våfflor!

Nu måste jag göra iordning mig för kvällen, det är dags för modevisning!


Bröllopsglassen!

Jag tog idag och smakade på den nya Bröllopsstruten, bara för att fira att jag sagt upp min lägenhet och för att vi lämnat in Ekonomistyrningen och slutligen för att det faktiskt bröt upp och blev sol!


Okej jag ljög.

Sa förut att jag skulle åka upp till skolan igen...jag gav mig. Jag orkar faktiskt inte det idag. Får sätta mig här hemma istället. Då kan jag ju gå ut och gå och titta på TV under tiden, fördelar med att sitta hemma...nackdel: du får inte lika mkt gjort. Äsch. Jag kan ju knapra marknadsgodis hemma, går alldeles underbart perfekt.

 
Ser ut som hundbajs här kanske...men det är nougat, och jag älskar det!


Från morgon till kväll...

Är verkligen i skolan från tidig morgon till sena kvällen. Har rast mellan 3-6 visserligen...men man hinner knappt uträtta det man ska göra förrän man ska tillbaka till skolan...det är ett hektiskt liv vi lever. haha Ååååh, vad jag ska berätta vad jag ska göra nästa vecka...när jag hinner då. För nu måste jag snart sticka igen. Har köpt marknadsgodis som jag ska snaska på i skolan idag...MUMMA! Har även köpt de två sista färgerna i min överstrykningspennesamling.

Bra jobbat, Johanna!

Hemmapaus

Har vart i skolan hela dan...pluggat och efter lunchen spårade vi totalt. Vi har grymma planer för nästa vecka (jag ska berätta om dom senare) och dessa fick oss att tappa fokus. Fick helt enkelt åka hem för att inte störa hela biblioteket...höhö Men jag ska snart bege mig tillbaka, för här ska målas på arbetsprovet. Kan inte göra det hemma nämligen, då blir det inget gjort.

Nu måste jag bege mig!

T-shirts.

Som många vet så älskar jag T-shirts med tryck, och jag är i nöd av nya! GE MEJ! GE MEJ NU!

Paint The Stars - Rocket Powered Hi-Top Mens T-shirtBeautiful/Decay - Explosion Mens T-shirt
Iron Fist - Wishbone Mic Girls T-shirtBleeding Star - Bullet Wings Girls T-shirt

Myhysteria.se


Kreativiteten flödar...

Har nu vart och köpt in lite material till arbetsprovet som ska in den 10e maj. För här ska målas! Mitt påslakan ska bli det snyggaste ever! höhö. Nu ska jag bara få till det så som jag ser det i huvudet...det är inte lätt, ska ni veta. Men det handlar om min framtid och jag bara måste lyckas.






Ett litet sneakpeak på vad jag tänker mig...(sånt här jag gör på föreläsningarna...höhö)


Traditionen.

Året var 2006. Vi var unga, vi var oförstörda. Och det var dags för vår första Björn Rosentström-upplevelse på Almesåsen. Jag kommer inte ihåg vart vi var innan och hur vi kom dit, men jag vet nog hur vi gjorde för att komma innanför stängslet. Man skulle kunna säga att vi stod och dividera om vi verkligen skulle gå in...det var ju sååååå dyrt. Det var jag, Angela och Ahlm som stod precis vid entrén, vakterna två meter ifrån oss och biljettintaget vid sidan om oss, då Angela helt utan förvarning flyger ner på marken och kryper igenom den lilla glipan under stängslet. Ahlm agerade sekunden efter med att springa och betala för en biljett och helt plöstligt står jag ensam kvar, fortfarande med vakterna skrämmande nära mej. Man jag visste att jag ville, att jag vågade så jag satsade. Slängde mig ner på marken, fastnade med tröjan i stängslet men slet mig loss och råkubba in i vimlet.

Året var 2007. Året då vi tog studenten. Året då lyckan var total. Vi började med en bålrunda ute på schlätta och begav oss senare vidare mot Almesåsen. Här kan jag inte riktigt komma ihåg om vi ens var inne på själva området ens. Det jag minns är att Angela slog till mig på armen bara för att visa att hon brydde sig om mig. haha Tror det var jag som tyckte att det var så kul att reta upp henne...! haha Var det här vi fick för oss att gå cat walk på den närliggande fotbollsplanen? Allvarligt! haha Nej men gud, nu kom jag ihåg. Vi var allt inne på området och sen råkar jag och Linda bli dom två av tre sista kvar på hela stället...typ. Kommer du ihåg fotbollspelaren, Linda? HAHA Gud, det var din mamma som hämtade oss! HAHAHA

Året var 2008. Nu var vi inbitna på att den här gången ska vi iallafall vara inne under hela föreställningen. Vi grundade på Torsvallen, vi drog ut anläggningshögtalarna och spelade musik över nästan hela Vara tror jag, men nöjda var vi. Sen drog vi iväg, och oooja vi var inne hela tiden...men jag kan nog inte säga att jag såg Björn nångång under den här kvällen heller... Var det inte denna gången jag och Janna spenderade vår tid inne i Öltältet, haha vi träffade la Alingsåsarna denna gången? HAHA inte ok! Var det inte även denna gången både jag och Janna tappade bort vara mobiler? Min blev upphittad av en kille som hade hittat den och ringt upp min syssling som tog emot den medan Jannas mobil låg i gräset utanför toaletterna och som av en slump hittades då den började lysa när de ringde till den. haha så klockrent.



Året var 2009. Nu kunde vi det här riktigt bra. Dagen var vår nationaldag och vi visste att det skulle bli bra, det hade regnat men solen hade lyckats bryta sig igenom de sista timmarna och förhoppningarna steg. Vi tillbringade förtimmarna i Atorp med goda vänner och sjukt vilken rolig förfest det var sen då! Tror vi hoppade omkring till Svennebanan och såklart några Rosenström-hits. Vet att jag och Linda inte ens visste hur vi skulle komma hem...tur att Angie erbjöd sig. höhö Att jag missade Linda och Annas incident i jordhögen grämer mig dock fortfarande. Men väl därinne så gick allt så fort, och helt plötsligt så träffade jag The Man. Behöver ju inte säga så mkt mer där tror jag. Vet bara att jag hade en vattentät förklaring och att jag hade vissa problem med att hitta min kamouflerade väska i gräset. HAHA



Sååå är det dags för en repris kanske? HAHA Den 5 juni...gästar han slätten, Vara, Almesåsen! Åååh, allas våran Björn Rosenström kommer hit! :D haha Jag ska med alla medel försöka komma hem så vi kan fira in vår Nationaldag med bravur. Det är ju tradition faaen.


Wavin' Flag.

Men gud, den här låten lyssnade vi ju på hela förra sommaren. Det visar sig nu att den ska vara tema-låten för fotbollsVM i SydAfrika iår, visserligen lite omgjord...om inte ännu bättre nu. Så vi lär nog få lyssna en hel del på den iår igen då, det gör inget. Bland de bästa låtarna i världen ju.


Jag ryser verkligen när jag tittar på den här videon...vilken skön känsla, vilken gemenskap ett VM gör egentligen. Sen gör det ju ingenting att K'naan är så grym heller.


Min skjuts hem.



Limousinen kom lite för tidigt när den skulle hämta mig från skolan igår...så den fick köra en runda till och hämta mig några timmar senare.


Min skjuts hem.



Limousinen kom lite för tidigt när den skulle hämta mig från skolan igår...så den fick köra en runda till och hämta mig några timmar senare.


Trapped in Ktown!

När jag väl började tänka på hur kul det vore att dra hem till Vara och spendera aftonen i en dimmig nyans med Linda och en massa okänt folk så blev jag så nått i bövelens bitter när jag märkte att jag inte kunde ta mig ifrån Kstad till Vara, även fast Linda erbjöd sig betala halva biljetten. haha... Så redan där förstördes min dag med några snäpp.

Hörde då med Alle om hon var kvar i Karlstad och om det möjligtvis fanns en chans att hon vart sugen på utgång idag...men icke, hon hade begett sig till Gbg redan.

Dags för plan B då, "Jaaa, jag drar till Anna i Örebro juuuue!" sjukt smart tyckte jag, men inte heller hon kunde. Hon befann sig nämligen på annan ort.

Och så fick jag reda på att det vart utgång med Julia i Mariestad istället...men som med allt annat denna lördagen så var inte turen med mig. Det fanns inga bussar som kunde ta mig till denna stad heller. Även fast hon så snällt gav mig möjligheten att bli hämtad i närliggande orter om jag så kunde ta mig dit. Men nej, inte ens det var möjligt.

Men jag fick ändå med mig Annalena och spendera lite tid på ICA maxi med mig, Iallafall något :D 

Men kvällen kommer spenderas ensam. Inte ens självvalt den här gången...mer eller mindre tvingad att vara hemma. Ödet?
Och nu känner jag inte för att höra av mig till nån annan, jag ville festa...men eftersom jag sket i bolaget så kan allting lika gärna kvitta. Det får bli att börja planera inför resterande dagar kvar här i Kstad istället. Ska sluta vara tråkig och depp, för nu ska jag ut i det sociala igen! Så som det en gång var, har sagt nej till alldeles för många tillställningar. Så inte likt mej!


Sjukt rolig helg jag ser fram emot.

Näe okej, den är väl inte så farlig. Men det blir bara en massa, massa plugg. Och varför? Ja, för att jag ska slippa plugga när jag och Madde ska besöka Götet nästnästa helg! Bestämde precis att jag skippar att köpa jackan med...jag vill verkligen ha den, men den lever inte upp till att kunna leva gott fram till sommaren...eller? Nej, jag får inte ångra mig, jag får inte köpa jackan. Inte än iallafall. NEJ! haha Svårt med självdisciplinen där ja.


Min helgutsikt. Sjukt roligt.


OH MY GOSH!

Den blir ju bara bättre o bättre för varje gång! Längesen man hörde Usher, hoppas han gör några riktigt bra hits...ser jag fram emot!


Den låga nivån.

Idag nådde vi den absoluta botten på humorns alla plan. Kan vara för att det är torsdag och vi har pluggat långa dagar hela veckan...det liksom släpper på alla hämningar och man bara skrattar åt ja, typ allt.


Levande fågel.


Snart död fågel.


Typ död fågel.


Död.

Ja ni märker själva...sjukt roligt! haha


My purple dreams...

Åååh, mina härligt läckra Converse har anlänt! Jag vill ha dom, se på dom, använda dom, NU! Men ack...de är i Vara och jag är i Karlstad. Det är två timmar emellan mej och mina lila drömmar. Men när jag kommer hem ska jag ha på mig dom...hela tiden! haha Jag trotsar tillochmed skoskavet när jag och Madde ska gästa Götet och Liseberg, bara för att ha dom på mig!


Kvällspluggpass

Är grymt skönt att hänga på Uni under kvällarna, det är så lugnt och framförallt så är jag absolut bäst på att plugga på kvällen. Men först så åkte vi och hämta upp en McFlurry Marängsviss på Macken. Underbart med lite energi på kvällen, så jag kunde köra på med plugget! Nu står sconesen i ugnen och varm choklad. Mm, jag har förtjänat det.


Är det möjligt?

Snö i slutet av april?!?! Är det verkligen möjligt? Kan ju säga att jag gick och la mig igen när jag insåg att det föll snö utanför fönstret. Åkte till skolan en timma efter bestämd tid, men efter gårdagen så var jag värd sovmorgon. Ville sen fira lite privata grejjer med något gott inför kvällens pluggpass, men jag kommer inte åt mina pengar! Bankens datasida ligger nere och mitt VÌSA fungerar tyvärr inte i centrums största mataffärer (har det inte gjort de senaste månaderna...har något med att göra att mitt kort är så nytt)...HUR SKA JAG DÅ KUNNA KÖPA LITE GOTT?! haha



Att vakna på fel sida?

När jag stått och väntat på bussen som var försenad i närmare 10 minuter, vilket i sin tur medförde att jag missade 1an till Universtitet. Måttligt glad på livet när man bestämt en tid och det inte är en själv som orsakar förseningen. Redan så här tidigt kände jag att den här dagen inte skulle sluta bra. Men jag levde vidare och bestämde mig för att återvända hem vid klockan 3 och fixa lite med två fakturor som gjort livet lite surare för mig. MEN NEJ! Det går inte fixa dessa två fakturor heller utan jag får vackert betala över 1000 kronor på helt onödiga saker, så grymt nöjd över det. Slutligen...det finns en tenta, en tenta som har hängt efter mig sedan jag började här och den vill verkligen inte ge med sig! Idag fick jag åter beskedet om att jag var tre poäng ifrån att klara den. Varför är det alltid såå? Varför är jag alltid ynka poäng ifrån att klara tentor? Vet väl svaret innerst inne...och med det svaret adderat med att jag aldrig har tålamodet att ge det där lilla, lilla extra (för det är ju precis det som saknas...själva gnistan), så ska jag återigen försöka finna styrka i att jag snart får sluta det där hemska programmet.

Så nu har jag gnällt färdigt för idag. Låt oss övergå till makron...jippi.

POPulÄr!

Haha, näe men jag har faktiskt 7 stycken events på facebook för tillfället. Är sjukt sugen att gå på allt, men det finns varken tid, pengar eller ett hyfsat bra schema att kunna infinna mig på alla tillställningar. Näe jag pluggar makro istället, för det är sjukt mycket roligare...det utvecklar verkligen min sociala kompetens med hästlängder. NOT! haha näe, okej...jag kanske inte behöver öva mycket mer på att vara trevlig, men på mikro, makro och globalen behövs liiiiite mer träning på iallafall.

Men Overallsittningen ska jag på iallafall! Sjukt kul förra gången, och jag hoppas på en ännu bättre. Och jag får använda min älskade overall...jag menar, med den på sig så är man oslagbar. haha Sen så ska ju de nya faddrarna köpa sin alldeles egna nya overall, och jag ska hjälpa Madde att pimpa sin! Det ska bli skoj, och jag ska självklart pimpa min lite mer...den blev väldigt kladdig under nollningen...hrrm.





Det är en härlig blandning av "Nollekungen", "I <3 lila", "Årets Nolla", "Kärlek till Johanna" och mycket mycket mer...


Hål i mitt hjärta.

Som sagt, mina kläder är mina barn. Gör ont när man behöver göra sig av med vissa. Har nu lagt ut mina kära Ray Ban på Tradera, kändes i hjärtat...men jag mår nästan ännu sämre av att se dom ligga där bara och jag kan inte använda dom! Sen har jag lagt ut ett par jeans som verkligen inte var min stil, vi kom aldrig varandra riktigt nära. Förstår inte varför jag inte skickade tillbaka dom med en gång? Jaja, det är bara sälja vidare...



Nån som är sugen så är det bara att säga till! Sänker dom till halva priset.


Varför äta mat när man kan äta annat?





Ja, för att börja med att vi bestämde att mötas klockan ett dagen innan och att vi sedan möttes klockan kvart i tre på torget är ju en historia isig. Men sen att vi mötte dagen i onyttighetens tecken var ännu bättre. Det blev ingen middag utan det blev blåbärspaj, glass och för att skojja till det lite, Pucko till drickat. Innan detta hade vi ju självklart tagit ett mellanmål på Waynes, där varm choklad och kanelbulle fick hålla oss sällskap.

Vi hade sen filmkväll då det var meningen att jag äntligen skulle få se Dagboken...det visar sig dock att jag sett den redan, utan att veta om det...såååå, så efter var jag ju inte. Slutade dagen med Pojken i randig pyjamas, och även fast jag redan sett den en gång så var den sjukt jobbig att titta på...


Maskinen!

Ska åka in till stan och fika lite nu...och innan jag stänger dörrn och beger mig så lyssnar jag högt på denna. Gillas väldigt mycket!


Uteservering.

För första gången i år så invigde vi uteserveringsperioden. Blev en Cocacola och pommes med bea. Sjukt gott. Begav oss sedan till Nöjesbutiken och inhandlade lite godis innan vi alla splittrades och gick hem. Skönt att komma i säng i tid och vara pigg och fräsch inför den här dagen som erbjuder en heldag med Madde!


Nyförvärvet.

Glömde ju visa min nya klänning som jag köpte igår juuuuu...Riktigt ILLA!
Ser kanske inte så bra ut så, men skettsnygg på! En blå klänning med, de är inte vanligt för mej. Kul!


Gårdagen.

Haha, det bästa är att jag först köpte en biljett, sen glömde jag den. Är tvungna att ta ut pengar i stan så jag kommer in. Sen gick vi ut från Nöjjes mot Tempel, får reda på att Kristina och Jolanta är kvar inne på Nöjjes. Så jag bestämmer att det är på Nöjjes vi ska vara hela kvällen. Saken med den är att de gör inte återinsläpp på Nöjjes så jag får betala en gång till. Kanske inte så smidigt. Den utspillda ölen var väl sådär genomtänkt den med... Men jag skulle nog summera kvällen som rätt rolig ändå!

Chillidagen!

Ja eller Hotspot-dagen som det kallas. Dagen då vissa knyter kontakter och söker jobb medan andra ser det som en dag fylld av gratis pennor och godis. Ja, jag säger inte vilken sida jag var på. Pluggade dock större delen, sen bar det av till föreläsning med Laila Bagge...Ja ni hörde rätt! LAILA BAGGE! :D Riktigt intressant, fick höra om hennes liv och karriär, tänk att vara den kvinnan!


Långdag.

Började skolan kl 8.00 idag, så jag tog direktbussen. Var där tillochmed innan biblioteket öppnade, Det är inte ofta! Pluggade fram till lunch, sen unnade vi oss ena lunch på IKEA. Så grymt gott det är. Fortsatte dagen med att strosa runt i stan och hamnade tillslut på Maddes balkong. Så efter några timmars balkonghäng, ett hjärta i halsgropen...(...vatten på golvet, en skärrad Johanna...Tack Madde!) och en uppäten melon så begav jag mej hemåt. Där jag helt plötsligt får för mig att vårstäda, så jag drar fram hela städartelleriet och drar igång. Sitte rnu här helt klar och är sjukt nöjd över att jag tillochmed putsa fönstrena. Och nu har jag inte ätit på 8 timmar så det börjar kännas i magen...låt oss se vad det kan bli för kulinariskt.

Tack och hej, leverpastej!


Karriären är räddad!

Såg det i tidningen i morses, ja, det är sant! Flickor, över 172 cm, så är vi säkrade en bättre karriär! haha Jaaa, det är forskat på det iallafall...:S höhö


GossipGirl

Och så hade vår egna lilla (lilla och lilla) studentförening, Karlekon, skaffat sig en...whait for it...två! stycken Gossip Girls. Vi har Kristin Kaj och Håkan Golare, som båda har varsina facebooksidor. Här skrivs det verkligen skvaller om diverse ekonomer, och då menar jag riktigt skvaller. Roligt, så länge det inte drabbar mig. haha

XOXO

Gustav 16 år!

GRATTIS GUSTAV! :D:D:D



Jag vet att du älskar den här bilden lika mycket som jag.


...

OH A! OH A! EEY! We're a happy famileeeey!


Den var du inte med på!





Imorrn fyller du år, Gustav! :D:D:D


Plugg o promenad i solen!

Satte mig ute vid solsidan tillslut ändå, saknar dock solstolen (måste införskaffas!), slog mig ner på en bänk med bord istället och började nöta in lite makro. Efter det så kände jag att det fick bli en promenad med, dock iklädd helsvart vilket medföljer att jag nu sitter i bara shorts och linne med alla fönstrena öppna i "kuben".

Allvarligt tänk nu hade man kunnat sitta och grilla hemma, jag vill verkligen hem! Hmm, funderar på att dra hem så fort jag får möjlighet!


Min fina utsikt, haha, nä men till sommaren når träden är gröna och parken kommer vara full av männiksor så kommer det vara trevligare! ;)


Nu börjar det likna nått!

Ja, solen lyser iallafall uppe i Karlstad. Så det ska vara enligt ryktena. Om man bara kunde gå upp på taket, men det är låst dock. Det får bli till att sätta sig ihop med panchisarna vid solväggen, ta med sig makrokompendiet och mp3n så jag kan lyssna på Digilistan. Tänk om man hade vart hemma nu och kunnat sitta ute på altanen och äta frukost med familjen eller som igår när alla hade grillpremiär, rääääätt tråkigt att sitta i en klaustrofobisk lägenhet då! Nääe, då hade jag velat vara hemma med mamma och pappa. Får varkligen försöka hålla ut i två månader till...två månader, sen så tänker jag inte stanna kvar i Karlstad längre. Jag kommer sakna kompisarna men det andra? Tveksamt.

SUPERSTAR!

Kul när lite äldre svenska band släpper ny musik, man bara vet att det kommer bli bra. Redan innan man hört den nästan. Så att säga, jag älskar redan den här! Nu vill jag bara ha en ny Moneybrother- och Håkan Hellströmlåt så.  ¨
Här har vi The Ark!


Arbetsprover!

Har precis en månad på mig att göra klart arbetsprovet till den skola som jag helst av allt vill gå på. Butikskommunikation på Handelsakademien i Göteborg. Jag vet att om jag bara kommer in där så har jag hittat mitt kall här i livet, ja, jag hittar mig själv helt enkelt. Jag vill verkligen. När jag gick i Skara så fick jag ju högsta betyg på alla arbetsprover jag gjorde, så jag hoppas jag får en grymt bra idé! Och jag ska inte säga att jag inte har några idéer, för det har jag. Bara jag tolkat uppgiften rätt så. höhö Ska nämligen göra ett mönster som ska kunna användas till ett påslakanset, ska inspireras från en konstnärs ateljé. Julias ateljé. haha Var på stadsbibblan igår och leta lite inspiration och det fick jag. Bara jag får till det så!

 



AfterSki!

Ikväll är det After Ski på Rumpan. Ska bli rätt kul faktiskt, men lugnt...efter det här så blir det inte utgång på ett ganska bra tag. Men ikväll ska vi visa vad tyngden på dalskidan, älskling går för! haha


Visste ni att...

Jag har fått en tavla döpt efter mej. Grymt va :D Min kära kompis och konstnär Julia har visat sin kreativa sida. Och vad jag vet så är "jag" såld till Torslanda. Det är såååå likt "Mona Lisa" asså, inte till utseendet...men jag kan tänka mej att om några sekel så är den säkert lika känd. GRYMT!



"Visions of Johanna"


JelLyShOts

Blev en spontanutgång igår. Vart en riktigt trevlig afton med förredetta nollor och ölspel. Ja och så hade vi ju jellyshotsen...


Åh du härliga morgon!

Sådär halvskönt att vakna upp av en hel armé snickare som börjar banka så att man tror att hela huset ska braka samman! Särskilt jobbigt är det när klockan är halv sju på morgonen och man har inte tänkt sig att gå upp förrän klockan 8. Kan medge att jag var måttligt glad. Bestämmer mig ändå för att gå upp och duscha. Halvroligt att mötas av en 25 årig het man i snickarbyxor, ja, vi vet alla vad jag snackar om. haha Fantastiskt jobbigt att behöva se en sån syn så tidigt på morgonen...

Aja, nu är det bara att få ut packningen så smidigt som möjligt utan att ramla på vägen, vore ju grymt pinsamt! 

Lite bööös.

Saken är den att jag inte klippt mej sen i oktober. Och ännu värre blir det när man vill klippa sig hemma i Vara o frisören inte har någon ledig tid när man väl är här.

Har fixat mammas gamla klocka idag med, jag blev riktigt nöjd. Kostade dock 250 kronor, hade väl kunna köpa en snarlik för samma summa dock. äsch.



Och den här låten kommer bli en av sommarens mest spelade låtar, gud, vad den kommer bli söndertjötad snabbt. Men just nu är ju den bra iallafall! :D



Christina Aguilera!

Det var ett tag sedan kan man säga. Jag vet inte om den är så himla bra asså, men den spelas redan flitigt på radion så stor kommer den säkert bli! OCh om jag känner mig själv så kommer jag lyssna på den ändå. haha


Renovering.

Kom hem i fredags och möttes av ett totalt kaos här i huset. Jag visste visserligen om att vi höll på att renovera, men ändå. Jag som hatar när det är oordning. Tur att jag inte tog med mig något plugg hem, för jag hade ändå inte fått gjort något då jag har tvångstanken om att det måste vara rent o fint runt omkring mej innan jag kan koncentrera mig. Så jag hade inte fått gjort något ändå. höhö

Haha, och nu kom snickarna som ska vara här idag. Och här sitter jag i nattkläder och håret på ända. Mmm mm MM! Nu kände jag att det blev lite för mycket för mej, hur ska jag komma upp till mitt rum igen? Inte OK!



Vilken härlig syn!


Fundering!

Funderar just nu på hur många triss jag ska behöva köpa för att bara ge upp allt och leva ett gott liv? Har ju en vinstlott på 50 kronor som jag ska lösa in mot nya, när jag känner att det är dags då. Eftersom jag nu börjat läsa Macro och Micro och verkligen inte varit med om tråkigare ämnen och att jag snart tappat allt som har med bara ekonomi att göra så började jag titta på lediga jobb idag. Och jag har hittat jobb som är så perfekta att jag blev nästan överväldigad. Och visst kan jag söka dom nu, men saken är den att jag nästan måste gå de utbildningar jag vill gå innan! Åh! Gud vad roligt! Jag vill jag vill jag vill! Eller så börjar jag som säljare i en klädkedja och jobbar mig uppåt, men inköpare...Oja! Det är precis vad jag är!


Inställda planer.

Den tänkta shoppingdagen med Ahlm blev inställd i morses. Så nu sitter jag här och har nämligen ingenting att göra alls. Funderar på om jag ska åka med o titta på fotboll, Gustav ska spela. Men det är ju inget att jämföra med att hitta en snygg tröja liksom. haha Hepp hepp. Tur då att jag fick lite nya kläder när mamma o pappa varit på Lager 157, jag vill också åka dit snart! Vi får änna ta det nästa gång jag kommer hem! Nu måste jag göra iordning mej här känner jag.


Påskafton!

Är det nånting vi kan så är det att förfesta! Vi tillbringade den i Lisch hos en kompis och sjukt kul hade vi. Tur att Basse klarar av min o Lindas hårda humor, ja, tur att vi delar samma humor helt enkelt. Utgången på Stadt var väl inte den bästa dock...vi hade ju för kul på förfesten...men min o Jannas sista cider me killarna vid bordet vart ju en upplevelse, riktigt trevligt!

Dagen efter bestod av allt annat än nyttig mat dock...känner mig överflödig och funderar på att gå till sängs. Imorrn ska ja ju tillbringa dagen på Överby me Ahlm! :D

Konsten att pressa redan i april.

Solen lyser, låg visserligen inte ute i bikini än, men sola det har jag fått gjort iallafall. Funderar på att gå o sola lite solarium nu...får ju inte tappa färgen. höhö Man måste ju hålla ledningen så länge det går. Fungerar inte annars. Hoppas det blir sol imorgon med! Jaddå!



Hann med ett välbehövt fotbad med, annars hade det kunnat bli svårt att visa fötterna i vår. haha
(mycket kort på mina fötter för tillfället, besatt?)



Min lillebror är dock inte lika bra på att sola. HA!


Hoffmaestro!

I torsdags var det dags för Hoffmaestro i Karlskoga, detta vi sett fram emot i närmare 2 månader. Började riktigt bra med trevligt sällskap men slutade i närmare katastrof. Glassplitter i foten! Inte så ok! Så vi var hemma redan kl halv 2 på natten o vaknade upp dagen efter klockan 8, pigg som en mört! Då är det värt att gå ut.



I goda vänners lag.



Kanske inte så fräscht att lägga ut en blodig fot på bloggen, men jag är tvungen. Lite synd var de om mig, allt de mörka är blod. Mys.


1a April.

Hur i hela friden kan det snöa idag?! Nääe, jag vill bara gråta när det är så grymt dåligt väder, vill bara åka hem till Vara nu. Är inte pepp på nånting alls, och jag som ska på Hoffmastro ikväll. Jag känner mig inte värdig den biljetten ens, jag kommer dra ner hela stämningen. Känner det på mig. Nääe vilken tråkig grå liten dammråtta jag känner mig som. Men ibland måste man ju vara tråkig, men nu har ja vart relativt tråkig i snart två veckor...är det ok? Har jag åkt på den beryktade "vår-depressionen"? Är det möjligt? Inte underligt när våren inte ens har kommit eftersom det snöar här? Har visserligen slutat o det är rätt ljust ute nu, kanske tillochmed spricker upp? Näääe, nån behöver ta på sig ansvaret att peppa mig! För så här får det verkligen inte fortsätta...


RSS 2.0