PARTYAFTON!

Haha. Det är feeest i kväll! Jobbar visserligen hela helgen, som jag innan sagt. Men WTF! det är dags nu. Och eftersom det tydligen hänger på MEJ o Dunkadunkalåten, så har jag laddat upp mej själv till max och JA, jag har lyckats ladda ner Dunkadunkalåten! Men den var faaen i mej inte lätt att hitta! :P Hoppas det är värt besväret.
Kvällens mål: Råpackade. haha

Nääe, det har gått för långt.

Bara för att inte gå att lägga mej så sitter jag på youtube. Och jag hitta denna låt. Jag minns den från förra våren. Vad var det vi sa om den...en 16-årig kille som tänder på fjortisbrudar..Hrrm nått i den stilen. Och ja, denna är faaenimej sämre än "dunkadunkalåten". haha

ÅÅÅÅÅÅH den är så grymt dålig att jag vill slå nån!

Yeah!

Den är grym den här låten. Blir bättre ju mer man lyssnar på den, och jag har lyssnat på den en månad nu. Så den har väl nått sin topp.
Chris Cornell feat Timbaland


Färdig!

Är så grymt skönt att verkligen inte ha något hängandes över en. Har precis vart o hängt upp dessa omtalade vackra gardinerna på Vianor. Så fruktansvärt nöjd. Sen så har jag fått mer jobb på ICA, denna veckan iallafall. Både lörda o sönda, men frukta ikke kära vänner, Kronan är inte hotat. haha. Här ska de faaen PARTAJAS! :D
 Ser fram emot imorgon! :D


Oflyt.

Äntligen, äääntligen har mina sega grannar förstått att de ska skaffa trådlöst internet. Allt för att jag själv ska slippa sätt in ett eget och för att jag ska kunna snika mej in på deras anslutning. Jag har väntat på det i snart 1½ år nu. Och idag, idag hände det! Det trådlösa internetet uppenbarade sig! Men inte faaen uppenbara det sig på rätt data! Nej nej nej, det väljer den gamla ofattbart j*vligt sega datan som typ är 15 år gammal och inte den nya supermegadatan. Hur kan det komma sig?! Allvarligt, vad har jag gjort för fel? Varför kan inte den nya datan koppla upp sig till anslutningen för? Den kan ju göra det överallt annars? Varför inte hemma i mitt eget hus?! Många frågor, inga svar. Frustrerande!


Ungefär så här glad är jag nu.

Att sy ett par gardiner.

Jo, från att ha sytt allt från jacka tíll underbara fleecebroscher (ja, ni som inte gick textil o mode vet väl inte vilka dessa är. Men jag kan avslöja att de kunde användas till mer än brosch. Grymt heta iallafall och gjorda av krympta ulltröjor) Så, nu degradera jag mej ytterligare några steg och för första gången i mitt liv har jag sytt gardiner, jag menar, att sy gardiner skulle väl inte vara så svårt? haha. Så när jag satt där och sprätta de där 120 j*vligt långa centimetrarna, kom jag fram till att de var inte så förbannat lätt ändå. MInnena flöda tillbaka till den tid jag satt o skolan och alltid, verkligen alltid sprättade. Hade jag inte min sprättare i närheten var det katastrof. Ni anar inte hur många gånger man kan sy fel på  en enda söm, jag bevisade iallafall att det gick att göra ett ex antal gånger. Inte underligt att vi, några utav oss, alltid fick komma tillbaka på vår lediga dag (fredag). Fy faaen vilken pina vi gick igenom under det där läsåret, vilka rejäla downperioder vi hade. Men visst kan jag sakna det. Vi var ju iallafall j*vligt effektiva och hade j*vligt kul vissa dagar;) Alla våra smeknamn, våra mobboffer (btw..såg en viss lidköpingsbo för några veckor sen. hehe) , våra elaka perioder mot varandra...haha, våra fester, ätaute-dagar. Vi gjorde en del asså. Just det, vi var nonchalanta också.  

Fick bara lite flashbacks från en svunnen tid.

Nu faaen!

Helt plötsligt hände det, som en blixt från ovan. Johanna fick fingret ur armhålan och radera alla hennes 647 mejl på hotmailen. Känns riktigt bra nu. En lättnad har sköljt över mej, en sten har lättat från mitt bröst. Jag slipper nu känna att jag antagligen missar viktiga mejl då o då.

Faktiskt. Jag har varit oerhört effektiv idag. Redan sytt klart gardinerna, solat och handlat upp 500 spänn på systemet. Och klockan är bara 12! Jag imponerar.

Sorry.

Ursäkta för den dåliga uppdateringen igår. Men den där barnvaktningen tog aningen längre tid  än vad jag trodde. Hann ju inte ens käka min semla igår. Blev riktigt besviken faktiskt. Men morsan spara en till mej så den står där o väntar på mej i kylen;):D

Som sagt, barnvakt. Och än en gång konstatera jag att "nej, jag ska aldrig ha barn" efter att ha sprungit runt o försökt ta på en 2-åring pyjamas i en halvtimma. Sen när han även förstörde själva poängen med kurragömma. "Vart är ni?, Var är Ida o Gabriel?" och han svarar "Här är vi, johanna, under soffan" Yeah, really svårt att hitta er nu liksom. (Okej, detta kan ju även ses som urgulligt...men jag var redan irriterad så jag såg inget sött i det överhuvudtaget.) haha det hände väl en hel del annat också, men jag känenr att vissa saker är lite för magstarka för att nämnas här. hehe

Men nu är ju ändå halva veckan gjord ändå, får jag bara gjort bokföringsmötet i kväll med så komemr ju resten av veckan gå som smort.

Nej, semla var det! :D

MOHAHAHAHA

1227.com

Ååååh kläder.

Och nu när löningen är nära..och faktiskt våren med. Då, då är det dags att börja titta på nya kläder igen. Och även fast jag har typ 6 nya, oanvända plagg i garderoben så finns det inget som stoppar mej från att köpa mer. Det enda som behövs är tillställningar som gör att jag får användning av dem!




Veckoplanering

Trodde jag skulle vara ganska så ledig denna veckan. Men det visar sig att när man inte har så mkt jobb på ICA så finns det en hel del annat som ploppar upp.

Måndag: Sätta in ungefär 50 olika papper i olika pärmar...för att sedan ta ut 50 andra olika papper ur olika pärmar. Jees, vad bokföring är roligt. Skulle även vart kattvakt ikväll, visade sig dock att jag inte behövde detta, så kvällen ser ut att bli lugn.

Tisdag: Städa på Vianor. Be dem sätta upp gardinstängarna, kan bli lite problematiskt då jag inte pratar med nån på de jobbet. hehe Sen så ska jag vara barnvakt, hela kvällen (jag fasar inför detta, tycker verkligen inte det är kul nånstans. Ååååh ångest.)

Onsdag: ICA. Bokföringsmöte på kvällen. Här ska göras bokslut! Skiiitkul, verkligen. LÖNING, det som gör den här veckan värt att leva för. Har undvikit att titta på mitt saldo på en månad...hehe..visade sig att jag var ett ex antal 100-lappar fattigare än vad jag befarade, kom faktiskt upp i tusenlappar. Ikke bra, johanna, ikke bra. 

Torsdag: ICA. Städa på Vianor.

Fredag: ICA

Och nått som hänger över mig hela veckan är att jag ska sy gardiner till Vianor med. Har faaen aldrig sytt gardiner.

JAG ÄR EN UPPTAGEN MÄNNISKA.

Oj vad skoj vi ska ha. haha


Har du efterfest på din ball(k)ong?

Hahahha, schlagerkvällen var alltjämt ganska lugn o hyfsad. Tack gode gud för det. Det enda pinsamma vi gjorde, vi och vi? Jag gjorde inget pinsamt denna gången, det var väl de fruktansvärt fula korten isåfall. Så en eloge till mej. Men jag vet inte Ann, är du nöjd över ditt sms? hahahaha Men det blev allt en hel del sköna moves o kunskap i att vi inte är så himla bra på att spela sällskapspel med regler. jaja, Melodifestivalen var grymt dålig dock..inte en enda bra låt, riktigt besviken på den. Hoppas den är bättre nästa vecka, då vi även ska festa till det och gå till Kronan, varesej du vill de eller inte Anna! :D (kanske sniker ja in "dunkadunkalåten" på en CD bara för din skull)


Om vi ändå hade vart med i Melodifestivalen, hade vi ägt eller hade vi ÄGT?!

Schlagerkväll aka Vinkväll.

Då var det dags för den beryktade Melodifestivalaftonen, som även kalas Vinkväll. Denna gång kommer den hållas på Torsvallen, vårt andra hem som det verkar. Allt för att få vara föräldrafria (och vi ska vara 21?). Men för att höjja mysfaktorn tar Ann med sig sina IKEA-lyktor. haha Och vi har en enda regel: Vi kontaktar ingen som befinner sig utanför området, så slipper vi denna gången även pinsamma efterskalv. Så vad säger vi brudar?! Dags att släppa loss lite! :D

Sovdags.

Börjar jobba klockan 9 imorgon, så det känns som att det är dags att sova. Men så var jag ute och surfade lite på facebook, och då såg jag ännu en j*vligt het kille. Och eftersom Linda tror jag kommer gifta mej först (fast jag vet att detta inte kommer att ske..hehe) av alla så är det ju änna dags att välja ut en perfekt kille, därför läggs det ut lite bilder på heta pojkar lite då och då på bloggen. Som riktlinjer liksom..för dessa grabbar lär ja ju aldrig träffa ändå...de finns ju nämligen inte i närheten av Vara sååå. haha

Grymt het? ;P
(han söker en baldate, tjejer!..haha..antagligen en 19åring. Lammkött nån?)

Rihanna 21 år!?

WTF?! Haha, är hon lika gammal som jag verkligen?! Isåfall måste jag vara den mest outvecklade och minst effektiva människa på jorden. Allvarligt, ser jag ut att vara lika gammal som henne? Och har jag upplevt minst en tusendel av det hon har upplevt. Det här får mej verkligen att känna av den där 21årskrisen som snart kommer infinna sig skarpt om bara dryga månaden. Jag har redan kramper i ryggen och rynkor i ansiktet, det enda som fattas är det gråa håret. FAAAEN, jag håller på att ruttna!


Jag är rädd.

Really, den filmen var fanimej läskig som satan. Tror faaen inte att jag kommer somna inatt. Okej, den hade väl egentligen ingen handling eller anledning till varför människorna mördades, men hallå? Så är det ju i den riktiga värden med..det dödas människor utan anledning varje dag!

Så, om ni vill se en creepy film titta på "The Strangers"


The Bachelor Rome

Slutade jobbet tidigt idag så jag hann komma hem o sätta på TVn litegranna. Och då såg jag honom, The Bachelor. Förbannat het! Kan förvisso vara för att han är prins o rik (erkänner att de spelar in lite..hehe) men GUUD, asså, han ser ut som nån jag typiskt skulle falla pladask för. Så nu måste jag flytta till Italien och lära känna honom innan han väljer en av hans redan förutbestämda tjejer. Mohaha.


Lorenzo Borghese, visst är han lik nån? ;P hehe

En underbar dag!

Jo, jag jobbade i förmiddags..men sen, det var då allt blev bra! Jag skulle ju få träffa ANGELA! Vi fick tillochmed ett spontant ryck och drog till Lisch på bio. haha.
Och till råga på allt var det premiär på "the Bedtimestories", så den fick det bli;) Visade sig att det bara var runt 10 stycken som känd för att se den..och att snittåldern låg på 12..men vi kände oss ändå riktigt nöjda med att vara de äldsta på plats. jag menar, det var ju ändå bara vi som fattade skämten o vågade skratta högt.

Sen en annan rolig sak var att halva mitt paket från HM kom idag! Är riktigt nöjd med allt utom ett par skor dock. Men man kan ju inte få allt här i världen.

JANNA KOM HEM IDAG!
Nöjd, jag är NÖJD!

Resultat av en timmas surfande.

Jag hittade verkligen den absolut sämsta låten i mannaminne. Den har sjunkt lägre än de låtar som är så dåliga att de blir bra. Det här är ren tortyr bara.


Vad säger ni?

Kronan forävvöh!

Frågan är om vi någonsin kommer överge Kronan helt nångång. Det kommer komma återfall, var så säkra på det. Särskilt nu när de även satsar på sommaröppet, ja, Torsdagsklubb på Kronan. Tror vi på det? Hmm..jag kan ärligt säga att det kan både gå riktigt bra eller riktigt dåligt, återstår att se! ;)

Sommarn har helt enkelt en del att erbjuda.
Vi har Måndax i Lisch, Onsdax i Alingsås o Torsdagsklubben på Kronan! Eyy vi kan helt enkelt festa hela veckorna! :D  


Bröllopsyra!

haha, frukta ikke. Jag har inte en tanke på att gifta mig, alla andra ska gifta sig innan mig.  Jag ska ju vara den eviga singeln, den som ska vara första brudtärna på alla era bröllop (det är vad vi kommit överens om, och för er som inte kan komma ihåg denna överenskommelse så kan jag ju berätta att det är så det är). Och nu när jag tänkt över det här med hela bröllopsståhejjet, jag menar...det finns ju inga nackdelar med att vara singel på ett sånt partaj! :D

För det första, Brudtärneklänningen, det är ju ändå den snyggaste klänningen på hela festen. Inte vit och tråkig som brudklänningen utan med färg! (säger det redan nu, inte en rosa eller blå...ni vet att jag inte passar i de färgerna. Och gärna tajta dressar..I love IT!)

Andra, The Best Men. Här och nu säger jag att era män måste ha snygga vänner. Så den ni sätter ihop mej, den första brudtärnan, med ska ju gärna vara ett riktigt kap. Annars får ni ha några gudomliga vänner o släktingar så man kan välja och vraka. En brudtärna ska ha valmöjligheter.

Tredje, Möhippan! Det är ju bara så grymt roligt ju! Tänk att få utsätta sina kompisar för extremt pinsamma saker och sedan kunna skratta åt det. Planera sistasingelnatten ihop med vänninor och sen bara RÖJJJA! :D Oooo jag ser fram emot det!

Fjärde, Mat, sprit o spex. För att komplettera tillställningen så handlar ju de om bordsplaceringar, trerätters, fritt alkoholintag och en massa tal o annat spexigt. Jag kan verkligen se det framför mej, det ska bli så kul! Kan knappt bärga mej!

Tills sist.
Ett litet men ack så viktigt krav är att ni gifter er innan jag fyllt 25, så jag fortfarande är ung och någorlunda attraktiv.

Så, HERREGUUUD TJEJER!! Vi har ju mycket o se fram emot!


Alla hjärtans dag

Jo, kärlekens dag var i går och den tillbringade jag ihop med min arbetskamrat Simon på ICA. Vi hade så kul som man bara kan ha när man jobbar en lördagskväll och allt folk är ute och gör roliga saker och inte alls kommer in och handlar. Så där satt vi, tjänade 4 kronor i minuten samtidigt som vi läste lördagsbilagan till Aftonbladet och smet till oss lite godis då och då. Pinsamma saker hände, men när faaen gör det inte det i mitt liv? Börjar ju bli tjatigt nu! Men det är ju likt förbannat sant. Mitt liv är en enda stor pinsam händelse! haha

Men för att skita i min egna nedgång så vänder jag blickarna till Linda, Grattis återigen! Och jag är oerhört glad över att Angie är hemma!

För ett år sedan.

Haha, var det typ inte nästan ett helt år sedan vi var hemma hos Ann på förfest? Då vi lyssnade på en rosa helikopter och "antastade" varandra på kort? Gjorde ju faktiskt ett inlägg efter den gången, och jag hade gärna lagt upp det igen...haha...men om jag inte minns fel så var det en av oss som var lite missnöjd med korten, jag vet inte Anna, var det du? haha Det vart en j*vligt rolig utgång iallafall! Den var vi nöjda med länge.



HAHAHAHA, det var en grym tid!
Och vem vet, det kanske blir Årets Party på Kronan ikväll? Allvarligt?! hahaha

Ett tips.

Pensionärer kan, vill och har

massor av erfarenhet.


 Vill du ha ett bra jobb utfört till ett

rimligt pris? då har du kommit rätt.


HYR EN PENSIONÄR!

Är det himmelriket?, är det paradiset? är det den kompletta lyckan?
Nej!, det är www.hyrenpensionär.se




Fredag den 13:e.

Nånting allvarligt måste ju ändå ha hänt långt tillbaka i tiden som gör att fredag den 13:e är så oerhört fruktad? Eller är det bara filmerna som gör sig påminda? Men för min egna del verkar det som att jag mer tur än otur...detta för att jag alltid har otur de resterande 364 dagarna (det kan väl ändå ingen säga något emot? haha) och det har visats sig att detta är den enda dagen jag har en något sånär vanlig dag. haha Nej, skämt o sido. Otur har jag varje dag...det handlar bara om mer eller mindre. Och nej, jag är inte vidskeplig, lever bara på mina egna erfarenheter.



Dagens små missöden.

Haha, ja, gå inte till solariet om det inte är öppet på torsdagar man blir bara besviken. Gick därför hem till farmor o farfars solarium istället. Och för att jag alltid blir så fruktansvärt rädd när solariumet slår av så tänkte jag i förebyggande syfte o ställde därför solariet på en timma så att jag skulle känna att jag var klar innan solariet va klart. Detta resulterade i att jag somnade och hade därför ägnat en hel timma att bränna fläsket. Men jag fick färg och det är jag nöjd med;) Sen så var det de dära brevet då. Det brevet som min moder ville ha pålagt just idag. Men i mitt huvud var det mer.."nej, det kan jag lägga på imorgon..Whats the rush liksom?" he he he. Visade sig visst att det var lite viktigt att få pålagt det idag, och när hon frågade om jag hade gjort det så svarade jag snabbt. Jess, morsan det har jag gjort. Bara så där..så hade jag lyckats dra en liten lögn för att rädda mitt egna skinn. haha
Såå imorrn morgon innan jobbet så ska det där brevet läggas på! Och ingen kommer få reda på att det blev en dag försenat. Om ingen säger de till morsan då..men jag tror på er;) 


Idag, då, då ska jag sola!

Jeees, snart bär de av till solariet...med min SOLOLJA! Och ja, jag vet att det inte är bra för kroppen...men som sagt, jag ser hellre bra ut nu än när jag är 40! Alla som känner mej vet att jag tänker så, jag må vara dum i huvudet...men jag bara gillar att vara brun, iallafall lite härlig färg på kroppen. Jag håller fortfarande på att man ser absolut bäst ut om man är solbränd. Det kan få vilken tråkig människa som helst att bli het. Lovar! haha Jag är sjukt besatt av solbrända människor! I LIKE IT! Än bättre är det att farmor o farfar ska åka till Gran Canaria imorrn o stanna i två veckor...så jag ska allt gå dit o besöka deras solarium så ofta jag kan, utan att behöva ta en enda fika (inte för att jag inte gillar att fika...men det tar ett tag att fika o småprata..hehe..och tiden försvinenr så snabbt. ikke bra)

Låt oss bygga på brännan!

Bye bye, The Tudors.

Ååååh, va tråkigt det är när en serie man följt i nästan två år tar slut för evigt. Särskilt Tudors. Alla dessa heta skådespelare liksom. Mycket som gjorde den serien bra...ååååh. Handlade om Englands Kung Henrik och alla hans fruar, hans sätt att styra ett land och alla de som försökte lura honom.


Det tog ett tag.

Ja, man kan verkligen säga att det tog ett riktigt bra tag innan jag började lyssna på denna låten. Alla andra har ju säkert lessnat på den här låten tusen gånger om, men jag har verkligen bara precis börjat lyssna på den. Den kom ut för två år sedan, år 2007. Och jag har mina skäl till varför jag inte lyssnade på den då. Sen glömde jag av den..och nu år 2009 så har den funnit mina öron igen.
Här är den.
The Fray - How to save a life 

Mmm, en temla!

Haha, är nog redan inne på min tredje semla det här året och nere i kylskåpet står den fjärde. Livet är GOTT! Så om ni ursäktar ska jag gå ner och lägga på mej några kilon! Mrrrm, Semla! :D:D haha



Dum i huvudet.

Näääe, varför sa jag nej till att åka till Barcelona?! Ångrar mej ganska grovt just nu. Antagligen den enda solresan jag får möjlighet till detta år. F U C K! Och bara för detta så kan jag lova er alla en regning sommar. Jag känner det på mej. Min vanliga otur. Näääe, nu är det dags att planera in nått skoj? Vilken vecka tar vi Göteborg och vilken vecka ska vi till Växjö? ;)

Lustigt.

Har pratat med en hel del om vad jag ska bli när jag blir stor. Alltså vad jag ska läsa på högskola till hösten. Som vanligt så frågar ju alla släktingar o bekanta nästan alltid samma saker när man träffas och det handlar ju oftast om vad man ska hitta på i framtiden. Nu den senaste var den ekonomiansvariga på ICA. Vi satt o prata hela rasten om ämnet och jag gick igenom att jag egentligen skulle kunna bli vad som helst...haha inte på grund av att jag har välrdens bästa självförtroende utan att jag håller på och har hållt på med nästan allt. Både siffror, kreativitet, ledarskap och mycket inom det sociala och service. Och när vi gått igenom alla möjligheter så fastnade även hon på reseledare. 
"ja, men reseledare skulle du verkligen passa som", sa hon o la huvudet lite på sned o tittade på mej..(hoppsan, tänkte jag..det har hon inte sagt om nått annat yrke vi tagit upp i diskussionen) "Ja, jag kan verkligen se dig som en reseledare, allvarligt. Det känns som du". Kände mej lite överrumplad, är det verkligen jag? Är jag en ledare? Kan jag fixa andras problem? Orkar jag med gnälliga människor? Om folk verkligen ser att jag är nått åt den stilen...då har jag missuppfattat mej själv helt och hållet. haha

Men dock. Jag har ju självklart haft tankar på både reseledare och flygvärdinna..och båda två yrkena kan man ju bli på typ en månad. Jag snackar högskola på tre år?  Känns ju lite onödigt..eller? Men jag vill ju verkligen gå högskola också. Hjälp.


Jag håller med Anna!

Caroline Af Ugglas har en av Sveriges mest intressanta röster. Den är GRYM! Och stör man sig på hennes kroppsrörelser så behöver man ju inte titta på henne.
Här är hon Sveriges alldeles egna svar på världens Janis Joplin! 

Fritering.

Okej, jag har nu varken solat eller använt brunutansol på snart två månader (detta är verkligen inte likt mig). Mitt smink är tillochmed tre ggr mörkare än vad jag är! Det är horibelt! Så här blek har jag inte vart på ett riktigt bra tag..och det får mig att må lite illa. Så detta ska jag åtgärda med fritering av kroppen..dvs sololja och solarium, skickade nämligen efter Hawaiian Tropic coconut oil idag! Jippi! Och medans jag väntar på den så ska jag trösta mig själv genom att läsa min nya ELLE-tidning. Nöjd, jag är NÖJD!


Ödelagd vecka.

VECKOPLANERING
Fick för några timmar sedan ett telefonsamtal om att arbeta imorgon. Inte nog med att jag redan ska jobba tis.ons.fre.lör.sön, nu jobbar jag mån.tis.ons.fre.lör.sön.  De har även lyckats ödelägga hela helgen. Jag menar, vem faaen vill jobba till 22:30 på lördagskvällen och sedan upp o öppna affären klockan 7:45 på söndagen. Inte en chans till nöje på hela den helgen iallafall...och det är det som grämer mig mest. Helgen är ju helig tid. Så denna veckan viger jag åt jobb, mer jobb och jobb på Vianor. Men jag ska klämma in lite skönhetstimmar i solariet (så här blek har jag nog aldrig vart i hela mitt liv..får nog bli plus sololja asså) och sen hoppas jag på en Get-together med tjejera i veckan...måste ju få träffa Anna! hehe

Hemkomst.

ANNA HAR KOMMIT HEM IGEN! YEEEY! :D:D

Lite mer shoppande.

Var i Lisch i lördags, min storebror spelade match och ja var i verklig nöd av smink så jag gick in till stan när de andra frös röven av sig vid fotbollsplanen. Och efter att ha vart i varje affär två gånger vardera hade jag helt plötsligt inhandlat liiite mer än det där pudret jag var ute efter. Sånt som händer bara... haha




Hemskt bra med den lilla väskan där, så istället för att tappa bort en mobil eller ett kort så kan jag ju tappa bort hela väskan. haha 

Smaken är som...


haha, ja, jag var fem år och dökär i Per Fritzell. Vet ni vem det är? Om jag säger Galenskaparna? After Shave? "Man ska ha husvagn"? 
Det gick så långt att jag spelade fram till just den delen han var med i, bara för att se han, "Snyggingen" (ja, det var det jag kallade honom, blott 5 år gammal.)

Här ser vi honom iförd den läckert silvriga korsetten och den härligt höga slitsen på kjolen.
Det här är dock inte det klippet jag brukade titta på som liten, kan tyvärr inte hitta det. Men den här är så fruktanvärt bra..så de fick bli den i stället! :D



Och nu efter att ni sett honom, så måste ni hålla med om att jag iallfall fått liiiite bättre smak när det gäller pojkar? haha Det här var ju ändå min första kärlek.

Uppdatera.

Haha, och bara för att Ann o Anna uppdaterar så himla bra på sina bloggar så känns det som att jag inte får vara sämre. Nått slags tvångsbeteende, skyller jag på. Har jobbat idag , igen. Håller jag på att bli en workoholic också? Har för några veckor sedan fått schema för nästkommande vecka..men inte förrns nu inser jag allvaret med att jobba till 22:30 en lördagkväll och börja tidigt en söndagmorgon. Hallå?! Vad är det för liv? Får ju ångest för att sluta klockan 5 på eftermiddagen...fatta då klockan 9 en lördagkväll! Detta kommer gräma mig hela veckan..och därav tappar jag lite av den där livsgnistan igen. Jag menar, en helg helt till spillo. För många helger av mitt liv försvinner så snabbt! AAAAAH! Hur ska jag hinna med allt annat jag vill göra om jag ska jobba varje helg?!

Bajs bajs bajs. 

Sååå....

...jag handlade lite kläder på HM som jag kände var väldigt nödvändigt.
Vad sägs om dessa plagg?! :D


Åååå va roligt!

Shoppoholic!

Hmm, det är ju inte jättesmart att köpa upp alla sina pengar när det är meningen att jag ska spara dom. Men vaddå? Alla behöver ju kläder, eller? Och jag lägger ju bara pengar på kläder och nöjen så de gör väl inget. haha Sen att halva lönen går åt varje månad p g a dessa två utgifter är ju en helt annan bulle. 

Som den konversationen jag och min fader hade igår. 
- Sparar du några pengar, Johanna?
- Öööh ja, jag försöker lägga undan halva lönen iallafall.
- Så du menar att 5000 av din lön går åt till dina nöjen och kläder?
- Hehe, vaddå? Näääee..asså...elle ja, typ. Elle..njaeee,  denna månaden gav ja ju dej pengar för självrisken på mazdan. Och sen så betala jag ju faktiskt mina ansiktsrengöringsprodukter för 700...så det är ju 3000 redan där. he he
- Och hur mycket har du kvar på kontot då?
- Hehe.."en viss summa"..
- Men Johanna, du betalar ju inte ens hyra.
- Jag ska försöka spara mer, pappa. Jag lovar!

Ungefär sådär låter det varje månad. Men vem kan stoppa mej från att använda mina egna pengar till sånt jag tycker är nödvändigt? No one! haha

Keri!

Om jag nån gång skulle få för mej att byta människokropp, så vet jag precis vem jag skulel vilja bli!
KERI HILSON såklart!
Det finns verkligen ingen snyggare brud på denna planet asså, hon är verkligen grym!


Absolut hetast.



Blogga hit blogga dit.

Allvarligt jag tyckte det verkligen var hur töntigt som helst att blogga, verkligen. Jag tycker nog det fortfarande egentligen, men ändå skriver jag. Och varför började jag? Hmm det var väl mest för att Julia hade en blogg..haha..men sen så är det ju rätt skönt att skriva ner och dela med sig av sina upplevelser o tankar faktiskt. Saker som de som inte träffar mig varje dag kan ta del av, annars skulle de ju missa allt som som händer i mitt liv! haha Och vem vill missa sånna saker? Och det har väl gått lite upp o ner med detta bloggandet, ibland är det riktigt kul o ibland är det riktigt tråkigt. Även läsarna har varierat starkt..eller ja, jag kommer ju aldrig upp i Blondinbella-nivå. Har haft som mest 25 starka läsare, men sen har det dalat ner till 5 och nu ligger jag på stadiga 15, och dom är jag helt nöjd med! :D
 
Sen så har vi ju en återupplivad blogg och en sprajlans ny blogg! Jag hälsar åter Anna (annalindakristina.blogg.se) och nybörjaren Ann (aien.blogg.se) till bloggvärlden! haha

Bajs i brallan! haha

Grym!

Den är ju verkligen grym, även fast de är norska.

Ex antal anledningar till varför du inte skall jobba på ICA.

+ Ja, ICA är mötesplatsen här i Vara. Hit kommer alla som är något. Jag själv sitter ju i kassan där varje dag. Så antagligen är jag definitivt NÅGOT. Om inte annat så vet de flesta vem jag är iallafall, vilket i sin tur är en anledning till varför man inte ska jobba på ICA.

+ Och när alla vet vem man är i Vara, då kan man heller inte göra pinsamma saker utan att det på nått sätt går runt i hela Vara. Så några heta tips för er som alltid lyckas göra pinsamma och ikke eftertänksamma saker:

- Gå inte ut på ortens enda uteställe och tro att du inte kommer få äta upp de du sagt och möjligtvis gjort under kvällen.
- Lev alltså aldrig som om det inte fanns en morgondag. Likt förbannat så finns den alltid där full av pinsamma efterskalv.
- Gör aldrig heller bort dej när du jobbar i kassan, glöm inte att du fortfarande är känd i hela Vara, och nej Vara är ikke så litet som ni tror och ICA är det enda acceptabla matvaruhuset i hela kommunen.

+ När äldre män börjar stöta på dej, saker som när de påpekar att min NYA frill är jävligt snygg, när de skämtar med andra i kassan att de tog såklart kassan med snyggast kassörska. När man dragit ett skämt om att man skulle springa efter kunden om han snodde med sig pengar och han svarar "Ja, men varför inte. Ja gillar söta små flickor som springer efter mej. När de kommer fram och vill ha ens telefonnr och börjar föra en dialog om vad man ska göra på kvällen. När detta har hänt då har det gått för långt.
 
+ När kunden får tillbaka en 50öring i skålen och säger  nått i stil med "alltid något. hehe", "vinst varje gång" eller "Äh, den kan du få i dricks".

Så allvarligt talat: Varför jobbar jag på ICA?
- finns väl egentligen inget direkt bra svar. Men ja har börjat uppskatta det. Arbetskompisarna är roliga och de flesta kunder är riktigt trevliga så man har ju inte direkt tråkigt hela tiden. Och ja, de är ju iallafall lite pengar;)

RSS 2.0