Ex antal anledningar till varför du inte skall jobba på ICA.

+ Ja, ICA är mötesplatsen här i Vara. Hit kommer alla som är något. Jag själv sitter ju i kassan där varje dag. Så antagligen är jag definitivt NÅGOT. Om inte annat så vet de flesta vem jag är iallafall, vilket i sin tur är en anledning till varför man inte ska jobba på ICA.

+ Och när alla vet vem man är i Vara, då kan man heller inte göra pinsamma saker utan att det på nått sätt går runt i hela Vara. Så några heta tips för er som alltid lyckas göra pinsamma och ikke eftertänksamma saker:

- Gå inte ut på ortens enda uteställe och tro att du inte kommer få äta upp de du sagt och möjligtvis gjort under kvällen.
- Lev alltså aldrig som om det inte fanns en morgondag. Likt förbannat så finns den alltid där full av pinsamma efterskalv.
- Gör aldrig heller bort dej när du jobbar i kassan, glöm inte att du fortfarande är känd i hela Vara, och nej Vara är ikke så litet som ni tror och ICA är det enda acceptabla matvaruhuset i hela kommunen.

+ När äldre män börjar stöta på dej, saker som när de påpekar att min NYA frill är jävligt snygg, när de skämtar med andra i kassan att de tog såklart kassan med snyggast kassörska. När man dragit ett skämt om att man skulle springa efter kunden om han snodde med sig pengar och han svarar "Ja, men varför inte. Ja gillar söta små flickor som springer efter mej. När de kommer fram och vill ha ens telefonnr och börjar föra en dialog om vad man ska göra på kvällen. När detta har hänt då har det gått för långt.
 
+ När kunden får tillbaka en 50öring i skålen och säger  nått i stil med "alltid något. hehe", "vinst varje gång" eller "Äh, den kan du få i dricks".

Så allvarligt talat: Varför jobbar jag på ICA?
- finns väl egentligen inget direkt bra svar. Men ja har börjat uppskatta det. Arbetskompisarna är roliga och de flesta kunder är riktigt trevliga så man har ju inte direkt tråkigt hela tiden. Och ja, de är ju iallafall lite pengar;)

Kommentarer
Postat av: Linda

Ejdan nu glömde du att du jobbar på ica för att få träffa mej varje dag när jag går och handlar innan jobbet:D haha:D

2009-02-02 @ 09:49:20
Postat av: Sofia Ahlén

Hehe du låter lite bitter Johanna ;)

2009-02-02 @ 19:59:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0