Barnkalas!

Det är snart dags för barnkalas! Jippi! Faaen va kul de ska bli :D
Har sovit 3½ timma inatt..men va faaen, jag är på G, jag är taggad!
Nu är det dags att börja förbereda sig tror ja allt..och det gör man ju såklart med j*vligt bra musik...vilken känsla!
Usher Feat Young Jeezy - Make love in this club


Madonna Feat. Justin Timberlake - 4 minutes

Detta är vad jag lyssnar på nu...underbart!
Och ja ska faktiskt agera lite vuxet idag...ja ska iallafall dricka vin och inte snusa...tror ja..:P

Jag? 20 år?

Jisses, två dagar kvar sedan är jag vuxen på riktigt! (och jag bor fortfarande hemma..läskigt)
Imorrn så blir det barnkalas med Moa.:)
Vi började faktiskt prata om detta för några veckor sedan men bestämde oss för att ha för typ två dagar sedan...Vad vi är bra på att planera och vilken framförhållning sedan!
Har tyvärr inte haft nått partymode på hela veckan...men faktiskt så för ungefär en timma sedan visade känslan sig! Ståendes och dammsög i mitt rum och helt plötsligt kändes det rätt att festa..skönt..började bli lite orolig..:P Och klart man ska festa när man fyller 20, eller hur?!


 

Vävning

Allvarligt talat, vem gillar att väva?!
Jag har faaen inte förstått tjusningen med det hela än...och jag lär inte göra det heller...sorgligt? Ja, eftersom jag två vävar till att göra klart innan jag kan känna lugnet..!
Så nu sitter jag här i skolan och känner att min så kallade "vävgnista" har försvunnit totalt...haha...ja menar hur många fel har jag inte gjort i dag på min trasmatta som Gunnel påpekat...sen att jag valt nån j*vla ljus, ljus rosa-gul färg på trasorna..jag menar...Vem faaen vill ha en rosagul matta på golvet?!
Inte nån jag känner iallfall, eller har jag nån frivillig?!
Nä, vem försöker jag lura?!
Jag får helt enkelt dras med trasmattan i några veckor till...jippi...

Shit oxå!

Okej, dom som inte vill se en irriterad Anne imorrn i skolan skiter i att komma dit!
Jag har nämligen inte gjort kollektionen tills imorgon..(vi tror den är tills imorrn iallafall)...har ju inte ens börjat och hon som tjötat så på oss att vi måste börja med en gång med den..och då fick vi den här uppgiften för ungefär en månad sedan om inte mer...

Ååååh livet känns inte värt att leva just nu...lovet är verkligen slut...
Jag ska tampas med skolan i tre dar framöver...och då säkerligen få skäll...jobbigt!
Jag ska städa på Vianor..orka
Måste göra kollektionen så fort som möjligt för att lämna in den...
Och så fyller jag 20 på söndag...en födelsedag som kommer förstöras på grund av att vi har redovisning i skolan dagen efter..
Nej jag klarar inte mer..
Nu vill jag bara vinna 10 miljoner och få hit sommaren snabbt!
Måste helt enkelt ha bort det här vädret, jag blir allt för deprimerad!


Fartfyllt.

Ännu en hård partynatt fram till halv fem på morgonen...Kvällen/natten bestod av förförfest, förfest, fest och efterfest...fulländat?..Japp;)
Och jisses vad det hände mycket också..det var knappt man hängde med...lyckades undvika att farsan kom hem fem minuter efter att vi hade lämnat mitt hus...kallas tur;)
Annars hade han sett oss så här...
image243

Vidare till förfesten hemma hos en David...haha..där vi rejvade ett tag..

Blev inte jättemånga bilder här asså..haha rätt dålig kvalite också..men man kan ju försöka minnas och sedan räkna ut vad som hände på dessa bilder eller hur linda? :P

dsc_0144.jpg
Allvarligt..nån som kommer ihåg det här kortet?

Påskafton!!!!

Party på ingång!
Ska ha kameran med mej..men ja ska nog sluta lägga ut allt för pinsamma bilder..haha lovar! :D
image242

Påskafton 2007...hehe..har vi ändrat på oss nått?! :P


En tanke.

Fick precis en liten tillrättavisning av min fader om hur man ska leva sitt liv...
Han började prata om varför man lever här på jorden och hur han tyckte att man skulle leva det. Det hela började med att jag inte ville följa med till kyrkan i morses antingen för att följa med pappa eller för att lyssna på mamma när hon sjöng i svenska kyrkan...har inget emot att följa med till kyrkan...frågan är bara om det hjälper överhuvudtaget eller om man ska göra det för pappas skull..

Jag följde då inte med för att jag orkade verkligen inte sätta mej o lyssna på en tvåtimmars lång predikan på morgonen...speciellt inte när jag redan mådde illa och hade den där känslan av att denna dagen är redan en fruktansvärt seg dag plus huvudvärk. 

Då börjar min pappa att prata om Gud o Djävulen med mig och att om jag skulle tro på det som han trodde på skulle jag vara en betydligt gladare människa, anledning till detta är att han tycker jag är vresig ungefär 70% av en hel vecka...problemet är att jag har försökt åtgärda detta me att vara en bättre person, en gladare o trevligare person den sista månaden...men det verkar som att det inte har märkts ett dugg! Så är det värt det?!
Sen pratade vi om att de personer och dess familjer som råkar ut för olyckor inte tror på samma sätt som pappa gör och därför har de typ "straffats"...men allvarligt talat...de som tror på Gud drabbas ju av olyckor också! Så vad finns det för argument?! 

Men visst, jag har ingen aning om varför vi lever här på jorden överhuvudtaget, och jag skulle hemskt gärna vilja veta det...men frågan är om man någonsin kommer få reda på det? Visst, jag vet inte om jag tror på Gud...och kanske ska jag ge det en chans...har ju gjort det en gång i tiden, men det är ett tag sedan nu...

Frågan är om det skulle hjälpa mig nånting? Men jag kanske lyckas dämpa familjeoron och framkallar en så kallad familjefrid istället...

så snabbt, så snabbt

Tiden går så fruktansvärt snabbt hela tiden...
Faaen mer än hälften av det underbara påsklovet är snart slut...
Det är bara 11 dagar kvar tills jag fyller 20, drömmarnas ålder:P haha
Typ två månader kvar i skolan..
Sommaren är snart här...

Men det är ju sommaren som jag längtar till mest sååå det ska väl inte vara några problem...

Nya partypartylåtar!

Ojoj...det är änna lite abstinens nu..var ett tag sedan jag var ute (två veckor närmare bestämt)..jisses! hur klarar vi oss?! haha Ett sådant uppehåll har jag inte haft på länge..är faktiskt riktigt bra gjort..och det känns riktigt bra också! Men nu är påsken på ingång sååå...jag kan nog inte hålla mej så länge till, haha
Särskilt inte när jag hör de här låtarna! :D



Timbaland feat. Flo Rida - Elevator

Alex Gaudino - Watch out

O du härliga ledighet.

Jaddå, då hade man påsklov då..underbart! Men va faaen jag drog till skolan ändå..kände för att slänga ihop nått i mitt införskaffade Dolce&Gabbana tyg (som jag tog ifrån Julia..hehe)
Tyget resulterade slutligen i ett väldigt intressant linne...som som sig så passande ska användas på Påskpartyt!


Så vad sägs som ett småblommigt linne, svarta shorts, svarta strumpbyxor o svarta skor?
(och då menar jag inte att ja kommer va helsvart på festen, linnet är ju för faaen multifärgat!...så vem komemr vara färgklicken på partyt, huh?! haha)

Min bror o jaaaa...

Japp, jag o lillen har gjort de igen...vi satte oss ner och smällde av en skräckfilm..haha
Så där satt vi under en liten filt mitt i soffan och tittade på "Hide and seek"...man kan väl säga att det var jag som satt o illblega på filmen medans lillebrossan satt me filten över huvudet..så vi får väl se vem som somnar inatt...hehehe

Nååå...

Haha..vem va det som hade rätt elle?!
Charlotte Perelli
vann hela tjottaballongen! Jisses, det var ju det jag sa redan från början..hmm rätt konstigt att man kan ha så fruktansvärt rätt, måste ha typ ett sjättesinne elle nått asså!

Jaaa, ville bara få detta sagt...hehe

Melodifestivalen!

Det blir melodifestivalen för hela slanten ikväll! ;) Hemma hos mej klockan halv åtta laddar vi upp inför årets "viktigaste" tävling...men det är ju iallafall en anledning till att få käka godis och sjunga falskt så...

Och bara för att säga detta innan vi vet vem som vinner...Jag slår vad om Charlotte Perelli vinner..och nej, jag säger inte att den är bra..men de e precis en sådan låt som vi svenskar tror har chans i Eurovisioncontest, om en säger så...Nu har jag sagt det, nu är det bara vänta tills jag kan säga..."Vem hade rätt elle, huh?!" haha


Att vara...

.....ledig är en underbar känsla!!!!

11 dagars ledighet framför mig och livet är ganska så underbart, nu ska jag leva gott fram till min födelsedag!!!
20åring om 16 dagar!

De e sant..Johanna är snart vuxen, JADDDÅÅÅ!

Sommaaar

Okej, nu har mamma pappa o lillebrossan beställt en resa till Kreta i sommar..Faaen va fuskigt!
Men jag fick faktiskt en förfrågan om att följa med av farsan, men sen så ångrade han sig och sa att jag nog inte vill resa med dom, utan med mina kompisar isåfall...!!
Så jag tar det som ett tecken...det är ödet! Haha..Jag har ju redan bestämt..De blir ju charter i sommar! :D:D

Min bror...åsnan!

Min lillebror ska praoa nu i veckan och har därför lättast valt att vara med mamma på hennes jobb...men något han inte tänkte på var att de skulle ha teater på barnsamlingen just den dagen...haha..och som straff för att inte ha skaffat sig en riktig praktikplats blev han utnämnd till just åsna!


image240
Är han inte söt så säg?!

Mystiskt...

Det börjar att bli en vana, de där med att ta en sovmorgon på måndag morgon för att man inte orkar gå upp och göra iordning mej till skolan klockan halv sex på morgonen..
En sådan morgon hade jag i morses..hade sovit i fyra timmar...(ett vanligt syndrom då man vart ledig i fyra dagar och är helt utsövd)
Det enda felet var att jag faktiskt trodde jag var uppe...att jag gick upp när klockan ringde och duscha o tog på mej kläder och allt..men så helt plötsligt hör jag någon knacka på dörren och frågar.."Johanna ska du till skolan ida?"...och då kom verkligheten ikapp mej..haha Såg på klockan och bussen skulle gå om en kvart..vände mej om i sängen och sov vidare och tog nästa buss ist! den du! haha

Klurig fråga...

Hmm fick frågan igår...och jag kan faktiskt inte besvara den så bra som jag helst skulle vilja men..Varför vill man gå ut och festa?

Allvarligt talat så vet inte jag det...jag menar man har ju j*vligt kul med kompisar utan att behöva festa hårt och dricka alkohol i mängder, men så kommer just det att man får den där känslan i magen..den där känslan av att faktiskt släppa alla j*vla problem i sitt annars ganska meningslösa liv och bara flumma omkring med sina bästa vänner! Ja, för jag och jag tror jag pratar för de flesta vet att det är förfesten som egentligen är något att ha...man sjunger högt...och falskt..haha..man dansar fult och säger dåliga skämt och man har allmänt trevligt!

Och så kommer det att man ska gå ut...och jaaa..om man ska dricka osv så måste man ha nånstans att gå till efteråt..(annars är det ju ingen mening med att dricka) så är det bara..annars är inte kvällen fulländad...och därför går man ut o dansar j*vel till dunka-dunka-musik och flörtar runt bland männen..haha...och jag kan inte förneka att jag inte tycker att det är kul heller..(haha det är typ en hobby jag har:P, och de vet ju de flesta)

Så, där fick ni mitt svar...
The whole truuuuuth;)
Och jag tror faktiskt att de flesta känner nästan som jag iallafall, eller varför dricker o festar ni?

Kladd!

Siiter nu här...klockan är kvart i sju på kvällen och jag har fortfarande 3 kilo spray i håret sen igår och jag ser faktiskt allmänt sleten ut..haha
Förstår väl inte riktigt varför vi fick för oss att hårdspraya och sedan tupera håret grovt (kan faktiskt inte ens dra fingrarna genom det...)haha..men vi gjorde det och herregud vilka nya friyralternativ vi fick alltså!
Här kommer några klipp..(finns fler...men de ska ja få av ahlm nån gång senare)...höhö


Haha..ser kanske brutalt ut, men jag gillar det...skarpt...

Oj...nej vad jag blev partysugen nu!

Faaen också..ja måste motstå frestelsen att festa nu..och jag ska klara det..(om ingen annan ångrar sig då..hehe)
Men jag hörde en ny partylåt för några dagar sedan..och jösses vad jag och Alhm ska svänga runt till denna..haha...Det är ju typ bara jag och hon som gillar Britney!

Sommarplaner!

åååååh..livsgnistan kommer verkligen tillbaka när solen skiner på en klarblå himmel och det enda man tänker på är sommaren...Man blir helt enkelt lycklig!
Ännu bättre är det när jag o Linda snackar och planerar om att denna sommaren ska bli den absolut bästa hittills. Vi har båda kommit fram till att man alltid, vart man än i livets åldrar befinner sig så behöver man nämligen nånting att se fram emot hela tiden...och som jag alltid säger...Man lever bara en gång och då är det väl ändå dags att göra de saker man tycker är roligast!
Det vi verkligen ser fram emot nu är att få hit sommaren och att semestra ihop med vänner...vad kan väl vara bättre?! 

Jag längtar såååå...

 
image226

Va sägs om...

Hehe..har hört att det kommer tusentals unga norrmän till Strömstad för att fira Påsk...
och av erfarenhet så vet ja och de flesta andra att norrmän är de snyggaste pojkarna på jorden...
Sååååå...Va sägs om en tripp till Strömstad över påsk, Tjejor?!

Läxläsning med Lillen!

Lyckades fastna med lillen och hans engelskauppsats som antagligen skulle vara inlämnad imorrn, där satt vi och knåpa ihop en hel story om en stulen bil i runt två timmar innan vi blev helt klara..och då måste tilläggas att uppsatsen resulterade i ett och ett halvt handskrivet A4..haha...men vi blev så fruktansvärt nöjda att jag nu känner för att återge er denna berättelse skriven i en äkta Ejdestig-anda!

The story of the stolen Volvo V70

At 7:30 the alarmclock rang and John Smith woke up and felt like he always did, tired. He sat up in his bed and felt that he really needed a shower to wake up. So he went down the stairs with heavy feets. after the wellneeded shower he grabed some clothes and put hem on quickly.
In the kitchen, his wife had left the breakfast on the table. So he sat down and took some sandwiches and a glass of orangejuice. Now he was ready to go to the work. He put on his jacket and went down to the garage to take the car. When he opened the door he suddenly saw that his shiny Volvo V70 was gone. His first thought was, It's stolen! He ran in to the phone and called the police and they recommended detective Jason. So John called him directly.
"Ring Ring"
-Detective Jason speaks.
-Hello!, my name is John Smith and I want to make a report.
-Okey, what is it about?
-My car has been stolen tonight and I was going to use it to my job when I saw that it was'nt where I thought it would be.
-Do you have any enemies?
-No...I don't think so...
-Are you sure?
-Well, my wife was angry with me yesterday...Wait! It's her! It's my wife who has taken the car. She needed it today because it was an important meeting at the Oxford University.
-Good, then the problem is solved.
-Thanks anyway.
-Bye, Mr Smith.
-Bye Bye!

The End!

Haha, jag vet att den är lite väl mellanstadie, men faaen va nöjda vi var med den asså!

Trio på fyllan!

Utgångspunkten var att fira Jannas 20årsdag på Lipz! :D haha...men de va blott en dröm...Johanna Ejdestig var 29 dagar kort för att komma in sa den dumma, dumma vakten..(som vi hatar nu djupt)

Födelsedagsbarnet! :D

Så vi svirade runt i Trollhättan en stund innan vi bestämde oss för att besöka SAND, där faktiskt åldersgränsen också låg på 20 så, haha! och vilket j*vla drag sen! JAADDÅÅ!

Jag lyckades även göra ett oerhört glamoröst fall från scenen ner på dansgolvet, vill inte veta hur de såg ut, så janna och angela..vi tar inte upp detta nångång, ok? haha Men en sak kan jag ge ut..fallet resulterade i ett skavsår på vaden och ett jack i hakan! haha

Läskigt va? Såg inte detta förrns jag var hemma..var tvungen att dokumentera!

Blev förföljd av en 30-årig kebab ungefär hela kvällen, frustrerande, ja..haha..han fick till och med för sig att han skulle lyfta upp mej i luften och snurra runt, vilket han gjorde..hmm..jag vill inte veta hur det såg ut heller, ok?

Vi träffade även några varabor on the dancefloor som även en av dom fick för sig att lyfta upp mej på scenen, helvete..jag måste ha sett j*vligt lätt ut igår..haha..för inte faaaen brukar de komma fram och lyfta upp mej en halvmeter upp i luften heller! haha inte heller här vill jag veta hur det såg ut, anar att det inte såg ett dugg glamoröst ut iallafall!
 
Fick sedan höra att jag och Janna skämde ut oss rejält i kön ut..haha..måste försvara mej lite och säga att ja komme rinte ihåg det..men jag slängde antagligen ut nått i stil med "Humhum är den snyggaste killen i Vara" till killen brevid och Janna hade nog någon slags konversation med pojken oxå..om vad? förtäljer inte historien! haha

Shake it, Shake it, BABY!
och vi dansade natten lång...
TACK FÖR EN UNDERBAR LÖRDAGSNATT
!
  

RSS 2.0