Hepp, nu har jag nått botten.

Har haft dödens tråkigt i två dagar nu. Ändå gör jag saker, har ju vart och jobbat och jag har målat taket m.m. Men ändå, ändå har jag verkligen skittråkigt. Skittråkigt men tiden går snabbt ändå...konstigt. Och alla bra TV-program börjar inte förrns klockan elva, och man kan ju bara titta på ett. Nääe, nu får det allt hända nått snart! Kan vi inte gå på bio imorrn eller på torsdag istället?! :D hehe

Snart skiner Poseidon

Ja, jag är ett gammalt Blåvitt-fan (kan beror på att Pontus Wernblom spelar där). Men det är inte därför jag lägger upp deras nya "lag-låt", det är för att den verkligen är grymt bra. Får rysningar när jag tänker på att hela Nya Ullevi snart kommer att sjunga den under nyöppningen o premiären. Ååååh det blir så bra!  


NÄR VI KASTAR VÅRA TOMMA GLAS!

Det blev inte så j*vla bra som jag trodde.

Här offrar man sig för ICA under flera månader och så får man inte ens en vecka ledigt! Näääe, dom erbjöd mej ledigt v 24, men hallå? Jag har ju inte ens schema den veckan?! Hon menade på att de inte skulle ringa mej den veckan...det var väl inte riktigt så jag ville ha det. Och om jag så gärna vill ha en vecka ledigt så riskerade jag att bara få fyra veckors jobb i sommar...och jag har tänkt efter...jag måste jobba de veckorna, klarar inte att leva med min standard utan att jobba ju. HAHA Så alternativen är i maj då, vecka 25 eller vecka 34;) Detta löser sig säkert, hoppas jag.

Semester!

Har precis varit o städat och tänkte att en gång för alla ta mig i kragen och vara lite modig. Har tänkt att jag ska ringa till ICA och be om en veckas semester i sommar, vi har ju pratat om charter..och vem vill missa det?! Sen så har jag ju inte varit säker på om jag fått sommarjobb överghuvudtaget, jag var ju liiiite sen med att anmäla mig. Så jag gjorde det! Jag ringde till Ninni! :D Jag är grym! Jag frågade om sommarjobb och då sa hon att det var redan klart...så då undrade jag om semestern, vilket dock inte var lika självklart. De skulle precis ha ett möte om sommarjobb så hon skulle lägga fram det lite fint. Så antingen v 26 eller v 33 blir det isåfall. Grymt nöjd där!

Åååh en sten har lättat från mitt hjärta!

God Morgon!

Har nu två dagar irad vaknat till samma låt. Så nu har jag verkligen fastnat för den här låten. Den är ju grymt bra, särskilt när man sitter i en bil efter att ha skjutsat ut din mamma till jobbet tidigt en tisdagmorgon!


Oflyt.

Stopp i avloppet

TV:n hoppar ur hela tiden

Internet fungerar inte


Som ni märker så är det inte mycket att leva för här inte, tur är väl de att det händer saker i slutet av veckan!
Ska ju till Lisch med morsan, Stadt och Kenny Starfighter, blir nog en grym helg! :D:D

Presenter

Jag har fått en fotvårdsbehandlig i födelsedagspresent. Min första tanke...hur faen gör man? andra tanken...Nä fy faaen, de vågar jag ikke gå på! tredje men hallå, ska någon tafsa på mina fötter?!


Nä usch, gud. Jag är nervös. HAHA

Och dagen till ära.

Japp, och för att oturen även ska göra sig påmind på min födelsedag så ger sig Internetet på min bärbara data. F U C K! Så nu får man sitta vid den stora datan, vilket absolut inte är alls roligt och därför ser man inte allt som händer på Facebook med mera så ofta som man vill, då man inte orkar gå upp för trappan.

Sen har jag och min bror börjat måla taket i hallen när hemma. Viljket visar sig inte bara var att måla utan först var man tvungen att måla över alla kvist-prickar två gånger. Jag lovar detta är inget jobb för mesar asså. HAHA Med tanke på att vårt tak är faaen mer prickigt än blankt. Men nu var det klart, så det är bara dags att börja grunda, sen ska man måla det två gånger till, detta lär ta ett tag. wooohoow.

Vad är det för en dag?

Ja, de säger jag inte här iallafall. HAHA Och dagen till ära så ska jag måla tak, wooohoo. Min farsa har åkt till Spanien utan mig och morsan jobbar sent, men jag har ju alltid min lillebror hemma denna speciella dag. ;) Och presenter, hmm, jag tror jag kommer få parfymer när farsan o brorsan kommer hem på söndag, blir nog rätt trevligt. Dags att ta sig i kragen! Hasta la vista!

Johannas bakfyllekur

Okej, jag har kanske inte extrem bakfylla när jag har vart ute, det finns ju faktiskt sånna som spyr dagen efter...då kan man ju inte jämföra min sletna huvudvärk. Men jag klarar inte av huvudvärk och äcklig smak i munnen asså, men det är precis det man får ta efter en hård natt liksom.

men idag vaknade jag bara med en smärre huvudvärk o det äckliga i munnen var inte så farlig. Detta har nog att göra med mina oerhörda förberedelser i natt. Man behöver:
Kladdkaka och glass
Bakistabletter
Stort glas vatten
Två huvudvärkstabletter
och ett fyllesamtal med Julia på msn.


HE HE HE (nervöst skratt)

Oj, vilket fruktansvärt bra inlägg jag gjorde inatt. HAHA behöver jag tillägga att jag var full och lite smått förbannad och liiiite överrumplad över gårkvällens händelser?! Men guuud, vilken bra kväll ändå. vilket drag! Nöjd i det stora hela! Nu undrar man bara vad jag sagt och gjort egentligen, det är alltid intressant. Skulle nog behöva en uppdatering. höhö

Jag har väl lyckats en och en annan gång liksom

Nääääe, ALLVARLIGT!! Har man helt plötsligt fått en helt egen hejjarklack på Kronan så vet man att det är dags att starta på ny kula. Det är faaen inte normalt asså, sen om vi ser vilka de va som starta hejjarklacken så har jag ju ändå en liten framgång ändå! HAHA Men det hände ändå för mycket i mitt liv den här kvällen ändå...tur var väl det att jag inte åkte till Gtorp, jag ska ju faaen ha släktfika här imorrn kom på det förrns nu. BRIGHT ÄÄÄÄÄSSS!  Näääe, det är dags för lite nytt folk känner jag, vill faaen inte bli dumpad som jag blev idag. HAHA och vem faaen blev man dumpad av liksom?! Jag dör. Varför bry sig överhuvudtaget? Nej, dags att ta nya tag det är nämligen  Markus Krunegård på torsdag kanske o på fredag är det Stadt, så jag har liiiite och se fram emot! HAHA BAJS BAJS! ;D

Det här kommer nog bli en väldigt bra dag.

Eller ja, vi får se hur det går. somnade nämligen halv fem i morses och vaknade halv åtta, tar emot att jag inte kunde somna om. Så jag är lite sleten kan man säga, men jag ska väl vara lycklig, jag är ikke bakfull, men ändå liiiite dizzy dock. Man känner ju liksom av att man har sovit i tre timmar. Så med tanke på dessa förutsättningarna så lär ju detta med erfarenhet i tanken bli en gryyymt bra kväll! HAHA

Och med tanke på igår, ja, faaen. Det var en sida som jag inte ofta visar, eller jag aldrig har visat förresten. Positivt överraskad över hur kul det ändå var med tanke på att man var nykter. HAHA

Nä nu ska jag tillbaka till mina vanliga takter! 20årskalas o KRONAN i afton! :D :D

Från poker till vin till Stadt.

Sitter här nu klockan tre på natten och avnjuter en god kladdkaka med glass och ett glas kolsyrat vatten. Man tager vad man haver. Har gjort debut på att vara chaufför för första gången i hela mitt liv idag, eller ja, chaufför har jag ju vart men jag har aldrig varit inne på nått uteställe nykter nån gång i hela mitt liv, aldrig. Men, jag klarade nog det ganska bra, och jaaa, de släppte ju faktiskt med dansen där i slutet, riktigt roligt den sista halvtimman-45 minutrarna;) Men jag kommer dock inte göra det till någon van, men jag har satt en hög ribba nu..dags att ta efter! HAHA

Men det känns som att jag måste gå och lägga mej nu. En stor dag i morrn...mycket att göra.
- Titta på Gustav, fotboll
- Systemet kanske?
- Sola
- Göra sej iordning. Och komma på vilken frisyr det ska bli dagen till ära.
- Fixa till presenten
- Kalaset börjar ju runt 5-halv 6 så det gäller att vara klar i tid;)
- 20årskalas hela kvällen lång.
- KRONAN!

Effektiva Ejdan

Jag gick upp tidigt, tidigt för att gå ut o gå imorses, då jag möts av något vitt främmande utanför fönstret, var tvungen att titta en o två ggr innan jag gick in i en depression. Satte mig framför datan, käkade frukost och kände verkligen inte för att gå och jobba. Men är man tvungen så är man tvungen och jag begav mig. Och nu är jag hemma, har skottat, hängt upp tvätt, gjort iordning i mitt rum. Ska snart dammsuga hela huset o göra iordning i samtliga rum.
Sedan blir det säkert födelsedagsfika hos min kusin John som idag fyller 18 år!

Ska sedan komma på om jag ska bjuda mina släktingar på fika, eller inte. Måste även komma på nått jag önskar mig. Det jag har kommit på hittills är en rockring, känns ju väldigt värt det. Haha

Så GRATTIS John o Jenny på er 18 resp. 20årsdag! :D:D:D

SATC

Att titta på Sex And The City har nu fått en hel annan innebörd. Nu handlar det inte bara om snygga kläder o killar, nu handlar det om igenkänning. haha Istället för att se Miranda så ser jag en Anna, istället för att se Carrie ser jag en Ann och istället för Samantha, JAG! HAHAHAHA Allvarligt, nu är programmet bara ännu roligare, jag kan verkligen tänka mig in i det.


HAHA, vi får nog ta och arrangera ett likadant kort asså.
LINDA, nu är det bara du kvar! Gör testet! ;)


Otippat?

Men va faaen. Här såg jag min chans att bevisa en gång för alla att Nej, jag är inte lik Samantha i Sex And The City! höhö Så jag tog och gjorde quizet "Vem är du från Sex And The City?" Men likt förbannat blev svaret:

Grattis! Du är en äkta Sex and the City-tjej och du liknar:

Sexiga och härliga Samantha Jones
Om du liknar hungriga Samantha Jones så hungrar du efter livet och män. Precis som Samantha har du stor aptit på livet.
Du styrs av dina behov och drivs av impulsivitet och passion på alla sätt. Du vet vad du vill ha och gör allt för att nå dina mål.
Du är inte rädd för att experimentera och vill helst prova allt åtminstone en gång.
Du är rädd för att visa dina känslor och din sårbarhet och därför kan folk omkring dig tycka att du är mycket dominerande och stark.



HAHAHA, ja, vad ska man säga? Otippat? Njaee, det var väl inte det. Jeeesus, nääe, det är ju skrämmande likt. HAHAHA..snälla döda mej.


Brytpunkten.

Skulle bevisa för min kära bror att "haha, klart jag kan göra en armhävning, hur svårt kan de va? HA!, kan väl alla?" Jag kom inte så långt med det kan man säga, klarade inte en halv ens och insåg att Gud, vad dålig jag är. Så här dåligt har det verkligen aldrig varit, SKAMLIGT, Johanna! Så ikväll ska jag iväg på den gamla aerobicsen, synd att man inte går gratis längre...
 
Hoppas dom inte klär sig så här, för då har jag valt helt fel kläder! HAHAHA

Dagens Nyhetsreflektion.

Hörde idag på nyheterna att svenska 16åringar röker och knarkar betydligt mindre än vad andra 16åringar gör i andra länder, det ni! Och vi dricker mer sällan också, haha och det låter ju bra när man säger det så. Men när vi väl dricker, så dricker vi mycket., tyvärr. Vi är inte så änglalika som vi skulle vilja framställas som helt enkelt. HAHA

Nästa nyhet. Folk spenderar mindre under dessa dåliga tider, finanskris med mera. Haha, knappast. Jag spenderar precis lika mycket som jag brukar göra. Spendera mera! Vi måste tillsammans hjälpa Sverige upp ur dvalan, jag kan inte göra det själv! Tillsammans är vi starka! HAHA

Att putsa fönster.

Nej, gud. jag vill inte tänka på det. Måste putsa fönstrena idag, och jag lovar, jag suger på det. Det blir ju inte mindre jobbigt när folk ser vad jag håller på med, det här kommer bli pinsamt. kommer antagligen skvätta vatten på mig själv, tappa hinken på golvet, vattnet kommer hinna torka innan jag putsat bort det! Nääe, det är skräckscenario på den asså. USCH! Men det är dags nu, ta dig i kragen, bit ihop, börja inte gråta. Du klarar det här! HAHA

Ååååh du kära shoppingbehov.

Och nu när jag väl fått in den välförtjänta lönen. Härligt härligt. Var därför tvungen att spendera med en gång. Men denna gången var det ju faktiskt inte bara till mig, jag har ju faktiskt fått köpt en present med. Mycket nöjd med att vara så här långt före i planeringen. har ju tillochmed redan kommit på vad jag ska ha på mig på lördag, den ni! Vaddå förberedd liksom?! HAHA 
 
Hallå?! Var det bara jag som missa att strippklubben i Edsvära öppna idag? Va faaen, Anna...vi har missat första arbetsdagen! HAHAHAHA

Quiz på facebook.

HAHAHA, allvarligt, det är ändå lite kul att göra quiz på facebook asså. Även fast man kan irritera sig lite på att det enda som händer på facebook är att varenda människa gör quiz. Gjorde en precis: Hur snygg är du?

inte speciellt snygg.
Känner mej verkligen grymt nöjd med den asså. Verkligen. HAHA

Nä usch inte en våffla till.

Jag proppa i mig två våfflor med glass, grädde och socker i hastig fart idag. Det visar sig nu att nej, det kanske inte var inte så j*vla bright ändå. Har nu litt ont i magen och kanske borde ta en promenad ändå. Hmm, ska tänka på den en stund tror jag. haha


Äsch, jag gör nått kul istället.

Tänkte gå och putsa fönstrena på Vianor idag. Men faaen heller, jag tror jag drar till Lisch istället. Det gäller att planera sin tid smart här, när det handlar om att putsa fönster så måste det vara lite mulet, och som det verkar så är det de på fredag. Och då kan jag gå dit och städa imorrn eftermiddag istället. Så ska man ju köpa presenter och grejjer, att ha gjort det känns bra, då slipper man sistaminutenimpulser:P

Så nu pyser jag! Ciao!

Och ännu ett Youtube-inlägg

Var tuvngen att lägga ut den här med. Fick den precis av min kusin och jag tänkte att jag delar med mej med en gång. HAHAHAHAHA
Den är verkligen grymt dålig.
 

mmm I like.

Okej den är har några år på nacken den här låten. Men den är ju faktiskt riktigt grym, tog ett tag för mig o fatta. haha

Bus på P3

Och eftersom jag varit med om ett riktigt j*vla dåligt skämt, HAHA jeeesus, så pratade de såklart om detta på P3 idag. Alla människor som sätter dit sina bästa vänner för att själva finna tillfredställelse, för så är det väl (eller vad säger ni tjejer?, jättekul. HAHAHA). Människor som kletar tigerbalsam på toalettpapper, som skrämmer skiten ur sina vänner, som låtsas vara polisen, som kissar i vattenhinkar, som lurar sina småsyskon att fråga om pinsamma ord. Ja, jag bara väntade på att det som hände mej skulle dyka upp, var faaen nära på att ringa upp själv o berätta, men jag ville inte skänka nån annan det nöjet. HAHAHA

Men vänta bara, vänta bara....här smides hämndplaner.
När ni minst anar det.
Ska bara hitta på nått j*vligt bra först, fast frågan är om jag verkligen kan sjunka så lågt? HAHAHAHAHA
Bajsklick.
Over and out.


Att sola.

Det diskuteras att fördelarna att sola är bättre än riskerna. Haha Se där se, säger jag. Detta sa de på nyheterna precis, var bara tvungen att skriva de här, eftersom jag älskar att sola. Men de tjötar om att sola i måttliga mängder dock, och att man inte ska bränna sig. Men va faaen, hur ska man annars bli brun? Huh? Hann inte höra alla fördelarna, men det har något att göra med D-vitamin och att det minskar risken för att få blodproppar, det ni! Lite hudcancer hit o dit, vad gör de, när man slipper blodproppar? HAHA

Övervägande

Just nu överväger jag om jag vill vara kompis med vissa i min närmaste vänkrets. Jag nämner inga namn. HAHA Näääe Gud, vad ni satte dit mig. Jag var tillochmed redo för fängelse, att inte bli förlåten av mina föräldrar och en prick i registret. Hahaha, nä Gud, DÖDA MEJ! Nu vet jag iallafall hur jag reagerar under sådana omständigheter, att jag inte är så kaxig som jag vill verka och att jag aldrig mer ska avslöja nått hemligt för någon. HAHAHA Gläder mig dock att jag antagligen skänkt en större del av vänkretsen ett riktigt j*vla GOTT skratt!

Jag tackar för mej.
Over and out.

Festivalsommar!

Allvarligt, har Hultsfred det bästa startfältet iår? Okej, jag har ju aldrig vart på festival. Skamligt. Men hallå, The Killers kommer, Franz Ferdinand, Lars Winnerbäck, Timbuktu, Markus Krunegård med många många fler. Så ska vi dra till med en festival i sommar också? hehe

Jag har gjort mycket i mitt liv.

Så nu har jag gjort lite till. Har precis massladdat hem fem nya filmer och några helt nya låtar. Faaen vad bra det känns. Ska ta och titta på dom nu, hoppas de är riktigt bra. Det ska ju vara värt det liksom. HAHA

HAHAHAHA

Ja, Herrejeeesus. Så de kan gå.

En Shopaholics Bekännelser

Undra om den är bra den där filmen? Ska ta mej en liten titt senare, ska bli mycket trevligt. =) Men just nu bakar jag bröd här och sen så ska jag väl inte göra nånting. Fick iallafall handlat åt Vianor idag...har jag ju pratat om en hel del. Skönt att det är över. hehe

Om inte annat så lär det vara en hel del heta kläder med;)

Bloody Monday.

Okej, måndagar är nog faaen lika tråkiga som söndagar asså. Har redan vart ute och gått i en timma o käkat frukost...och idag, kanske idag...ska jag komma iväg och köpa städmaterial till Vianor. Nej faaen, det är tvunget att göra idag. Och så fick man lönebeskedet från Vianor i postlådan och det visar sig att tre fjärdedelar har dragits av på grund av de obligationer man fick för nån månad sen. Så nu säger jag bara...de där obligationerna är faaen mina asså! Det är ju faktiskt jag som jobbar på Vianor, de där tusenlapparna är MINA och inte morsans, förstår inte hur de tänker om de tar dem?!  Nog om det, det är ju LÖNING på onsdag! Måste även pallra iväg och hitta nån trevlig present åt min kommande 20-åring! :D

Dagen då Johanna inte hade något liv.

Dagar som sånna här går åt framför datan. Och när jag spenderar tid framför datan så blir det även en hel del kläder som behövs inhandlas, behövs o behövs...det blir liksom det enda nöjet en sån här långtråkdag. Man blir ex antal hundralappar fattigare och man frågar sig om det verkligen var värt de? Svaret blir JA, varje gång. HAHA


Söndagar

Nu kan man säga att det har varit två söndagar irad. Det är det enda som är nackdelen med att gå ut på en fredag. Både lördagen o söndagen blir som två oändliga dagar liksom. Man får anstränga sig för att hitta på nånting, som tur var så hade vi flötkalas hos Anna på kvällen, så nått skoj hände ju...men sen så var man ju sleten så man bara satt där ändå. haha Och nu är det söndagen kvar innan det är ny vecka igen. Ny vecka, allvarligt, nån mer än jag som tycker det går alldeles för fort eller? Det är ju faaen sommar snart! Och jag fyller år om 8 DAGAR! näääe, Gud, snart går jag nog in i en allvarlig ålderskris tror jag. USCH!

...

Har så tråkigt att dragningen på Keno ses som ett nöje.

Shit vilken dag!

Har jag haft en riktigt bra dag idag eller?! Jag menar, har haft så himla roligt idag, ärligt..och den blir ju bara bättre hela tiden. Jag gick upp i tid o börja städa vid klockan 8, vädret var vackert o jag var inte trött. Hur bra är inte det liksom? Sen komemr jag hem bestämmer med Linda att det är faaen dags för en Charterresa i sommar! Sen så drar jag iväg till ICA, alla kunderna är glada, jag är glad och i slutet fick jag vara lärare åt min farbror i kassan...snacka om lyx?! Stod bara där och förmedla alla PLU-nr..en chans att glänsa! haha Sen så kom det som tog var lite tråkigt..våra förfestgäster hade lite problem med skjutsen så de kan inte komma hit...jaja vi ses ju där iallafall. ;) Sen så satte jag mig o ladda hem låtar...och vad händer? Jag får nedladdat Pengar-Maskinen och Pusher- Henok Achido, Sophia Somajo...Rikgtigt nöjd!
Och kvällen blir ju bara bättre! Förfest här i afton och sen BJÖRN! :D Hur kan detta sluta dåligt?! Huh? Och Lisa, jag ska inte dricka så mycket så jag inte kommer in, vi ska ju ses där! HAHA Najs Bajs för mej!

The Sexy Lady Quiz.

Och så här på kvällskvisten var jag tvungen att göra ett test på facebook. Vilket slutade riktigt bra tycker jag.

YOU ARE MARILYN MONROE! YOU ARE A SEX SYMBOL AND YOU KNOW IT!



Lyxhemmafru Ejdan

Japp, nu leker jag lyxhemmafru igen. Jag har visserligen ingen butler, ingen städerska, ingen kock med mera. Men där kommer det som kanske skiljer mig från en riktig lyxhemmafru, jag ÄLSKAR att städa...klarar nämligen inte av att nån annan gör det, för då blir det inte rätt. Sen att laga mat, det gillar jag ju det med, bara det inte är till en person och att det inte handlar om att göra korv med mos så. Men så var det butlern då, det skulle jag verkligen behöva. JAG ÄR EN LAT MÄNNISKA!

Och nu är verkligen hela huset städat, eller ja..okej då. Jag ska inte ljuga...vissa delar uteslöt jag. Inte en enda mänsklig varelse skulle orka städa ett hus på tre våningar på en dag asså. Det funkar inte så. HAHA

Morgondagens planering.

- Bestämma mig om det är imorrn eller på Fredag jag ska jobba på Vianor.

- Måste fortfarande handla in städmaterial åt Vianor-

- Städa hela huset, här är stökigt asså.

- Köpa Marabou-chokladkakorna på extrapris. Detta är TVUNGET!

- Försöka få mina föräldrar att fly fältet på fredag så att det kan bli förfest här. Om inte måste vi nog komma på vart vi ska vara istället snart! Sen är det ju skjuts dit, är ju alltid bra att komma på nu kanske? :P haha

- Kanske titta klart på Australia, jag har ju ändå börjat...och den är ju bra. Men jag måste ha chokladkakorna först asså.

- Inhandla på Systemet kanske, eller ska jag göra det på fredag kanske?

- Köpa mönsterpapper så jag kan göra ett nytt mönster. Ska bli trevligt!

Björn Rosenström, Stadt, Lisch!

Nu har vi bokat in det preliminärt iallafall. Preliminärt o preliminärt, vi ska faaen dit asså, tycker jag! Blir sketasköj!


Hungrig, jag är hungrig!

Har nu vart och jobbat sedan klockan ett, och jag är fasansfullt hungig. Nu var bara frågan vad jag ska sätta i mej, jag vet inte och jag har ångest för att jag har så ont i magen. Allvarligt?! Och så är jag sugen på choklad med och pizza och allt överhuvudtaget, men jag har inte ens en bil hemma så int ekan jag åka och handla nått heller. Nääe, här gäller det att använda sin kreativa sida! MAAAAAAAAAT!

Solen lyser, himlen är...vitblå?!

Jaaa, det är lite disigt just nu. Men självklart så kommer det bli jättefint väder när jag börjar jobba antagligen, med den turen jag har. Men det ska antagligen bli fint väder imorrn med, eller ja, det hoppas jag på. Jag hoppas på att det är fint väder ända fram till oktober eller nått, innan dess accepterar jag inte en enda regndroppe.


Okej då lyder frågan...Bulgarien eller Kroatien?

Bulgarien, brudar!

Hepp, resa nån? Jag vill åka på weekend, charter, shopping...ja, va faaen som helst! Det är ju snart april och vi har inte bokat in nått. Skamligt! Och jag börjar tveka om det kommer hända något överhuvudtaget. Jag vill ju ha något att se fram emot...särkilt nått kul i början på sommaren så man inte ser en oändlig grå massa av jobb hela sommaren liksom.

- Tycker stenhårt på mitt o Lindas förslag om att supa skallen av oss i billiga Bulgarien!

- Sen så har vi ju en weekend i London med min kära vän Janna, när kan jag komma?!

- Shoppingesa till Tyskland kanske, ser inga fel på den resan alls? HAHA


Björn Rosenström!

Allvarligt, kan vi med att missa denna underbara, gudomliga tillställelse? Kan vi verkligen det? Jag är tveksam asså. Björn Rosenström är ju en av Sveriges stoltheter, om jag inte minns fel avgudar även norrmän denna man. Okej, låtarna kanske är ganska värdelösa, men vi sjunger ju fortfarande till dem och han drar ju folk. HAHA
Och den här låten är ju ändå en löjligt bra sommartaggningslåt asså!

Jobba.

Ska iväg o städa nu snart. Och efter det så ska jag iväg och jobba på ICA, vilket jag även gjorde igår och som jag ska göra imorrn. Litt svårt att leka lyxhemmafru när man blir avbruten hela tiden. Har inte heller sovit så bra inatt, hade den mest skrämmande drömmen man nånsin kan ha asså. Det var jag och 5 unga skådespelare, tillsammans hade vi åkt på en resa. När vi väl är framme på resmålet så börjar vi leva mitt i en Screamfilm. Asså vi blev jagade av en man med screammask och vi blev mördade en efter en o jag kunde se hur alla dog. Allvarligt, kan ni tänka er en värre mardröm? Jag blev däremot inte mördad som tur var, jag var den som överlevde alltihop. Vad ska denna drömmen betyda tror ni?

Ghostridin'

HAHAHAHA, åååh Gud, Julia. Vad vi skrattade åt den här i skolan. Den är så hysteriskt grymt rolig.
Ghostride WTF is that shit? Ghostride WTF is that shit?

Suget kommer tillbaka.

Japp, det tog mig dryga ett år efter skolavslutningen innan jag fick tillbaka suget av att vilja sy kläder! Vi var verkligen helt slutkörda efter den utbildningen asså, inte konstigt att vi inte orka sy nått mer efter det. Men nu har jag två kjol-idéer på G här asså, det kommer bli så grymt! Ska bara få komma iväg o köpa tyg så ska det nog hända nått kreativt här ser ni! ;) Sååå sugen!

Goood Morgon!

Ny vecka, nya tag. Nä usch...sitter här och käkar frukost framför datan. Ska iväg och jobba klockan 11, har ju inte jobbat på två veckor så man drar sig lite för att gå dit asså. Det enda jag ska tänka på är PENGAR, PENGAR, PENGAR. Och jag orkar inte göra iordning mig heller...men vill man att Varas befolkning ska se en finnig o blek så är det ju ens eget val...men jag känner inte att visa folket det, haha...så nu måste jag gå upp o sminka mig med. Bajs. Jag har iallafall nått att se fram emot ikväll..har Australia på lager, känns riktigt bra;)


En sväng till Jung o tillbaka

Pappa jobbar ju natt och han hade för ovanlighetens skull glömt sin mat hemma. Så vad gör man inte klockan halv elva på kvällen än att ställa sig ute på uppfarten och börjar skrapa fönster på Corsan. Det visar sig även att nej, det går inte öppna förardörrn så de blev till att klättra in från passagerarsidan. Detta fortsätter med att det inte går att stänga passagerardörrn så jag fick dra ut morsan som skulle få äran att hålla dörrn stängd hela vägen till Jung. Vi visste inte ens bensinen räckte så att åka och tanka var en smart idé, men inte faaen fick vi upp bensinlocket så vi fick gambla lite o köra ändå. Då lyckas morsan låsa in oss båda i bilen. Alla dörrarna var låsta o gick inte att öppna. Men väl i Jung så var allt okej med bilen...nu var det bara att bensinen skulle räcka hela vägen hem. Och phuu, det gjorde den. Härligt.

Grym Gårdag!

Hahahaha, vilken grym förfest igår asså! Faaen va kul vi hade! Kronan var också riktigt bra, dock kan jag nog hålla med om att det inte var så jätteroligt folk där = inget folk som hade en godkänd efterfest. haha Sen det här med att tagga ner, det tyckte jag faaen att jag lyckades med! Men dricka vin? Njae asså jag vet inte. Kändes som att jag gick in i en egen harmonisk varm liten bubbla. haha Tacka vet jag riktigt sprit, men i måttliga mängder då. haha Fick tillochmed, för andra gången sedan jul, i mig mina bakis-tabletter...så ja, jag mår relativt bra idag också. Nej, nu ska här lagas mat!  

Nej, jag blir frustrerad alltså!

Har verkligen tre låtar som jag så himla gärna vill ha, men jag kan verkligen inte få dem nedladdade! Frustration! Och jag vill ju ha dem ikväll, lär ju inte bli så nu...men det hade ju vart guld värt asså!
Det handlar om:

Pusher - Henok Achido feat. Sophia Somajo
Pengar - Maskinen
Girls Don't Always Wanna Have Fun - Melody Club


Så ny att den inte ens finns en bra film på Youtube? Hmm...

Inköp inför kvällen.

Då var det dags för Melodifestivalen och Kronan i afton! Detta kräver en del inköp. Dricka, chips, strumpbyxor, CD-skivor...för att bara nämna några saker. Sen så ska jag väl förflytta en del saker från mitt hus till förfesten....här ska ju sjungas Singstar ;) Jag ser fram emot och undrar vad kvällen har att ge! Ska bara komma på vad jag ska ha på mig först...

Tänk om musiken inte hade funnits.

Jag hör den bara mer och mer, och den är faaen bra asså. Men den går inte ladda ner, det stör mig så grymt mycket. Inte så j*vla roligt att alltid behöva lyssna på Youtube hela tiden liksom.
Men denna är grym, det är den!

Ångest.

Nu fick min fader mig att få sån där ångest, ångest av att inte ha nått att göra. Han vet mycket väl att jag vill ha Golfen och då var han tvungen att säga att om jag hade haft jobb hade jag kunnat ta över den så han kunde köpa en ny bil. Okej, det handlar ju inte bara om att ha en egen ny bil, det handlar ju om att tjäna pengar och att kunna leva. Kunna göra det man vill göra utan att känna att man inte har råd. Allvarligt, jag vill bara gråta. Jag har ju iochförsig mer jobb än vad många, många andra har i dagens läge. Många har blivit varslade från sina jobb och de kanske har familj o barn m.m. Det jag har är...faaen ingenting! Jag behöver ju inte ens betala hyra om jag inte vill! Jag städar liksom på Vianor, jag är sysselsatt två gånger i veckan, det är iallafall nått. Men jag är faaen inte ens garanterad sommarjobb som det känns nu! Jag vet att jag har jobbat på ICA två år irad, men jag kan inte ens känna mig säker att få jobb där ens... hur ska jag då kunna planera mitt liv?

Oj, nu ringde det. Det var ICA, ska visst jobba nästa vecka. Det är nästan jag började gråta...haha. 

 

Städstädstädstäd

Ska iväg och städa nu. Har verkligen precis klivit ur sängen så hela ansiktet är faaen fortfarande svullet..eller ja, iallafall min näsa. Fattar inte det? Jag måste antagligen ligga med näsan rätt ner i kudden asså! Känner mig iallafall inte motiverad att gå o jobba överhuvudtaget, men man är ju så illa tvungen. ska bara borsta håret lite snabbt så man ser en procent mer anständig ut än innan. jippi.

Konserter!

Inte faaen hade jag hört att ett av världens bästa band skulle komma till Ullevi, Göteborg, Sverige den 31 JULI! Är riktigt besviken på mig själv att jag inte tagit notis om det. Biljetterna säljs iochförsig imorrn, de lär ju ändå ta slut med en gång. Men tänk vilken upplevelse! En solig sommardag, Ullevi fullt med människor, alla där av samma anledning...att få se U2!

Jag vill bara vara med, känna känslan, sjunga med.
Jag ryser när jag hör detta.

Markoolio!

MARKOOLIO är faaen min nya idol! Titta in den här videon asså, den är ju bara så förbannat dålig så den blir bra! hahahaha jeeeesus.

Mellanstadiedisco!

Fick lite sommarkänslor och tänkte på Markoolios låt "Sommar & Sol", så jag var tvungen och titta upp den på Youtube. Dock fanns inte musikvideon, men det fanns dock en inspelning. Och allvarligt, det här är ju grym musik! Haha, när jag själv var på mellanstadiedisco fatta jag aldrig vad han sjöng i verserna...fatta och fatta? Jag lyssnade bara på refrängen nämligen, men nu äntligen fattar jag vad han sjunger om! haha Han är ju grym på låttexter. höhö


BAKA!

LOOKIELOOKIE! Jag har bakat ännu mer bröd. Vi har börjat med en ny grej här hemma, vi ska bara käka hemmagjort bröd. Det är ju faktiskt både godare o billigare, bara fördelar! ;)


Nattafilm!

Hade verkligen skiiiittråkigt igårkväll, kände mig försoffad och slö. Så därför drog jag hit Jenny klockan tio på kvällen för att titta på film. Vi drog till med The Shining, har faktiskt aldrig sett hela och den var faaen mer skrämmande än vad jag trodde. Så när jag skulle gå och lägga mej kände jag mig väldigt tvungen att ta en titt under sängen. haha


Stay the night, won't you stay the night.

Och nu har jag laddat ner Melodifestival-CDskivorna! Äntligen kan man lyssna på musiken utan att höra en massa störande skrik o applåder. Och nu när jag snart lyssnat igenom alla låtarna så har jag hittat den kvalificerat sämsta låten.


Förnying i garderoben.

Och så fick jag ju nya kläder från HM i måndas, nu inväntar jag bara ett linne till, sen har jag fått in allt! JIPPI! Och jag är grymt nöjd över allt jag beställde, är inte det konstigt att allt passade? Då är man ju tvungen o köpa allt ju...he he. Har slått mig nu att jag har upp emot 25 plagg i min garderob som jag använt högst en gång eller INGEN ALLS! Det är ju inte ens sommar o då lär jag ju köpa ännu mer....känns som att jag behöver en annan hobby än att köpa kläder o gå ut...(det är ju ändå därför man köper nya kläder...)

Men Anna, på tal om hobby, vi ska inte bli Proffsbowlare? haha;)

Aaaah Äntligen

Då var allt återställt efter fredagens bravader i Lisch. Har nu en sprajlans ny precis likadan kamera som innan och min jacka är på plats här hemma! Nu känns allt bra igen och jag har bestämt att jag ska tagga ner lite nu, men frågan är om det kommer hjälpa mig att inte glömma o tappa saker, det ligger nämligen i min natur. haha Men försöka komma ihåg mer kanske, eller vad säger ni? ;)

Lisch!

Om en timma ska jag och Anna åka o hämta min jacka på Polisstationen i Lidköping!
Dagsutflykt Nr2! :D YEAH!

Främmesta'!

Ja, och för att jag absolut inte kan vara utan en kamera så stack vi till Främmesta! Dock hade jag ingen aning om hur man åkte dit, höhö, så jag drog med mig Linda. Vi kom till Arentorp och fick ett impulsanfall och svängde in o kidnappa Anna på vägen! Och så bar det av till Främmestad igen, där vi rulla omkring, men tillslut kom han, min Mr Sony! :D Vi bytte ut några meningar, eller ja..han berätta allt om kameran, som jag visserligen redan visste, men jag agerade ovetande. haha

Känns bra att ha en kamera igen! :D YEAH Nöjd, jag är NÖJD.


Suspekt.

Okej det är mycket om kameran nu, men ni som känner mig vet att kameran är en stor del av mitt liv. haha Njae, men jag älskar att ta kort o ha minnen. Och nu tänkte jag att jag tittar på Blocket om nån lagt ut en sådan kamera jag hade, jag menar, min är ju antagligen snodd. Och ni tror faaen inte att jag hittar en då!? Precis likadan, med samma minneskort, utlagd idag och snubben bor i Essunga?! Han säljer den bara för 800 spänn! Allvarligt är inte detta lite suspekt eller? Tänk om det är min?
Jag har iallafall skrivit till honom nu, att jag är intresserad av den och att jag kan komma o hämta den, undrar om han svarar!

Jag vet att man inte ska döma med en gång, men lite creepy är ju det. Ååååh vad jag hoppas han svarar! JAG VILL HA EN KAMERA NU! (och jag är villig att köpa en för 800 spänn, även om den är min eller inte)


en kamera mindre.

Då var det dags att köpa sig en ny kamera då. Eller ska jag köpa en mobil med bra kamera, ingen kan ju förneka att jag behöver en ny mobil iallafall? haha Ska jag däremot ha en kamera så ska det vara en precis likadan...och då har jag såklart valt en av de dyraste...är inte det konstigt?! Ååååh. Men jackan fanns, haha, de hade fått in en hel säck med kläder sa de. Så nu ska jag åka dit imorrn och hämta den, nån som vill hänga med?! :D

Polisen

Åh, jag ska ringa till polisen idag. Sånt gillar vi inte...tänk om de säger med en gång att "Nej, vi har varken en jacka eller en kamera här, tyvärr" Jag lovar, då lägger jag mej ner och självdör. Om så är fallet så har jag verkligen lärt mej en läxa iallafall, så de förde ju med sig nått gott.

Ofattbart.

Varför blir jag alltid helt tagen när jag ser nånting om Titanic? Jag menar inte att jag tänker på det en minut utan jag ägnar alltid de närmsta timmarna åt att gräma mej över hur j*vla illa det gick. Tillochmed morsan reagerar över hur jag känner för just Titanic. För mej är det den mest fascinerande händelsen i vår tid. Jag har haft muntliga redovisningar om det, uppsatser och undersökt på fritiden.

Jag kan inte förstå hur jag kan tycka det är så fascinerande, eller ja, det är ju inte fascinerande på ett possitivt sätt. Jag klarar bara inte av tanken av att så många människoliv togs på grund av så himla många misstag. Jag menar över 1500 människor dog! 1500 människor som skulle kunna ha räddats om man hade agerat rätt, ÅH JAG KLARAR INTE AV TANKEN AV ATT INGA SKULLE HA BEHÖVT DÖ! Med tanke på alla de livbåtar som inte fylldes o tanken på att de inte hade tillräckligt många redan från början gör mej frustrerad. Att det sedan befann sig ett fartyg ungefär 15 kilometer ifrån Titanic gör verkligen inte saken bättre och detta fartyg svarade aldrig på grund av att han som tog emot meddelandena hade gått o lagt sig. Jag ryser varje gång jag tänker på det.

Sen kommer den konstiga twisten på det hela. På nått egendomligt sätt så kan jag tänka mig att vilja återuppleva just denna händelse, att jag var en av passagerarna som var med om det. Frågan är om jag hade velat överleva något sådant? Men jag hade velat vara där och se hur allt fortskedde, skulle vilja göra allt ogjort.


en gång Turkiet, alltid Turkiet.

Haha, har man vart i Turkiet så har man på nått sätt fastnat för den orientaliska musiken. Och jag vet att den inte är så värst bra, men eftersom all musik låter ungefär likadant så får man en hel del flashbacks! haha Solstolsförsäljarna, Partybussen, Playern på Partyaftonen, Partyaftonen i sig, Rundturen med turken i den nedcabbade bilen, Utskällningen, Båtresan, Dagen då vi gick vilse men inte minst Solen och Värmen!  


Den är ju lite grym ändå, haha. Om inte annat så får ni lyssna på en av Turkiets största hits jujst nu, spelas hela tiden! haha

Och vi sträcker ut ovissheten

Och när man väl dratt med sysslingen o pallrat sig iväg till Lidköping så visar det sig att allt som någonsin glömts (eller mystiskts tappats bort) på Stadt förflyttas till polisstationen med en gång. Och bensinstationen var ju självklart stängd när vi kom dit, såååå. Nu ska jag ringa och fråga polisen imorrn och de någonsin har sett min kamera och jacka. haha Känns ju j*vligt roligt.

Tagga ner lite nu.

Okej, jag kan verkligen medge att mina två senaste utgångar har varit lite väl fartfyllda, ja tillochmed så att jag haft lite minnesluckor här o där. haha Egentligen ska man inte skratta åt det...men jag är så fruktansvärt van vid det. Eller ja, förutom de här två gångerna så har jag nog inte haft det på kanske nästan ett helt år...tror det handlar om att jag höll upp i en månad och att jag plus det har varit sjuk. Detta bevisar ju bara att man ska inte hålla upp så länge. haha Och nästa gång så tror jag det blir bara vitt vin, denna gången ska jag komma ihåg ALLT och så har jag nog faaen inte råd med mer sprit. Såååå det var min planering inför lördan! Höhö Nöjd, jag är NÖJD!


Sommar o Sol!

Fick höra senast idag att jag var brun och folk har trott att jag varit utomlands. Känns lite tråkigt att varje gång behöva avslöja att det är fejk. höhö Därför vill jag ha hit sommaren nu, så vi kan få sola! Ååååh vad jag längtar att få ligga på stranden och pressa! Har vart riktigt svårt att hitta bikinis i år dock. Men tillslut hitta jag några någorlunda iallafall. Vi får se vilken de blir! ;)


Åh jag vill ha allt här, men är nog faeen mest inne på de höga bikinitrosorna, de är grymt heta!


Härmed anmäler jag Star Pilots

Jag och min lillebror har länge försökt komma på vilken låt det verkligen är Star Pilots har samplat. Och igår kväll kom vi fram till det, efter att ha lyssnat på varje tänkvärd låt. Det lättade rejält efter att ha suttit o nynnat på låten ett bra tag utan framgång.
Lyssna på låtarna vid angiven tid, så hör ni det också!


0:55

1:05

VÅFFLOR!

Nu är det dags att käka våfflor! Första gången på mer än ett halvår, den ni! Jag är sugen!


Bakisdag.

Går runt och tror att det är söndag, fast det egentligen är lördag. Känns lite deprimerande faktiskt. Vill bara att denna helgen ska ta slut så en ny vecka kan börja och en ny helg kan upplevas. haha Och när väl denna nya veckan har börjat då ska jag ta tag i de problem som vaknade under denna veckan. Dessa problem handlar om en jacka och en kamera. Två mycket viktiga saker i mitt liv, som försvann mystiskt under gårdagens lite smått diffusa händelser. Jackan har jag nu klurat ut vart den är, och jag tror stenhårt på det. Har nämligen kvar garderobslappen, så jag har antagligen inte varit inne o hämtat ut den som jag gissar att jag inte gjorde på grund av att inte missa bussen hem, låter troligt va? Faaen inte konstigt att jag frös röven av mej på vägen hem! haha Sen så har vi då kameran, lite värre här dock. Den är troligen puts väck, finito! Kan inte komma ihåg när jag använde den sist, men som jag fått höra var det inne på Stadt. Så den är antingen inne på Stadt, i fel händer, på vägen till bussen, på bussen, påvägen hem från bussen...vad är mest troligt? haha Och så var det den där blomman i håret. Även den är lika borta som mitt minne.

Så lite lätt räknat, vad det kostar att ligga på topp går ända upp till dryga 3500kronors-strecket. Men vad gör man inte för att få ha de grymt kul en kväll?! :D För det lovar jag, det hade jag! :D


Varför?

Varför måste allt roligt alltid straffas med nått dåligt? HAHAHAHA Men vi hade grymt kul iallafall! :D

UTGÅNG!

Nu ska jag ut igen. Denna gången ska de bli lugnare:P haha Ska med Brorsans Flickväns Kompisar ut, Jisses, Detta ska bli riktigt intressant! :D Men FRUKTANSVÄRT SKOJ! Lisch är målet, ingen aning om jag kommer hem, men jag lever på hoppet. haha. Nu väntar jag på min skjuts...den tar lång tid på sig. HHAHAHAHAHA Det är nog bara för att jag redan är klar. ;P 

Att försova sig.

JAG HAR FÖRSOVIT MEJ! Haha, Allvarligt. Jag skulle gå å städa klockan kvart i tio, men det var den tiden jag vaknade istället. Nu blev ju inte den här dan som jag planerade riktigt. Jaja, ja får helt enkelt gå å städa kvart två istället. Och så får jag städa hemma innan. och gå o sola efter Vianor. Äsch! Orka.

KÄR KÄR KÄR!

GUUUUUUD, Jag är så kär just nu! Jag är förälskad! ÅÅååååh! Varför titta jag på TWILIGHT för?! Nu kommer jag ju vara olyckligt kär i iallafall 4 stycken skådespelare under en lång tid. haha FUCK! Det är detta man kallar obesvarad kärlek. Ja ja, gjort är gjort. Nu ska jag bara hitta en drömman som ser precis likadan ut som Robert Pattinson eller självaste Robert Pattinson? Kan inte avgöra vilket som är lättast? hahahaha


i LOVE youtube

Okej, ni får verkligen ursäkta för att det har blivit en hel del Youtube-klipp här idag. Men det känns som att allt som hänt i mitt huvud idag har haft med musik o film o göra. Och vad är då bättre än att visa upp ett Youtubeklipp? Huh? haha Sen så skulle jag hjälpa Anna med att lägga in Youtubeklipp på hennes blogg o då var jag tvungen o titta upp själv hur man gjorde. Och på grund av det så hittade jag såklart ett till klipp, som jag bara är tvungen och dela med mig utav.
 Ingen får missa That 70's Show Bloopers!
Den absolut roligaste är Kelso o glassen. HAHAHAHA

Ikvällikvällikväll!

I afton ska jag titta på TWILIGHT! haha Äntligen! Vi fick ju aldrig tummen ur o gå på bion, så de får bli en relativt bra nedladdning. Hade antagligen varit grymt bra med bioljud o stor skärm, med sånt är livet. Nu ska jag se den iallafall. Nöjd, jag är NÖJD!


Rysningar.

Jag ryser varje gång jag hör honom sjunga ibörjan på denna låten. Detta är min sjunga-högt-låt just nu!

MASKINEN

Kan inte Maskinen komma till Kronan eller nånstans här i närheten! Hallå?! JAG VILL SE DOM LIVE!
De gör inte bara grym musik, den ena av dem är ju grymt het också!

HAHAHA


Huuuu

Här sitter jag, alldeles alldeles ensam i den stora stora källaren och har fått för mig att jag ska titta på en creepy film. Och just nu, dödades hans hund. JEEEESUS, jag kommer dö innan filmen är slut. Okej, okej...ska vi slå vad om att den svarta killen som beskyddar honom mördas också. Detta ska bli mycket intressant. Allvarligt nu hörs det mystiska saker i hans hus mitt ute i den stora skogen.

The Secret Window

Nu har jag gjort det omöjliga IGEN!

Efterskalv på inlägget "Vad hände där?!"

ÄNA:

Jag kommer aldrig glömma din vurpa, så klockren! HAHA. Dock har jag ställt mig frågan: Varför hjälpte jag dig inte upp? hahaha

Jag:

Om jag gissar, och jag gissar helt vilt. Men jag tror faaen du stod tre meter bort, dubbelvikt av skrattkramper? Har jag rätt? HAHAHAHAHAHA

ÄNA:

HAHAHA. det var en vild och vågad gissning Ejdan, men den stämmer nog ganska bra tyvärr! HAHA.. Ber om ursäkt, men det var bara själva situationen som gjorde det så kul!
det var inget litet dunk som hördes när du slet, du hade de flesta blickar på dig just då! och det bästa av allt, LAMMKÖTTET fick hjälpa dig upp! HAHAHAHA

Jag:

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ! De va faaen liiiiite för mkt för mej att veta! HAHAHAHAHAHAHAHA Det kan ju inte ha sett smidigt ut överhuvudtaget! Åååååh GUUUUUD va pinsamt! Frågan är vad som är mest pinsamt att ja påstår att ja har pojkvän elle att falla på en isfläck? DÖDA MEJ!


Hur många vill dö med mej?

Baka baka liten kaka

Ja, i väntan på att få gå o fika kakor istället, så tänkte jag att jag bakar en kaka under tiden. Det blev kolakakor för hela slanten. Jag älskar kolakakor!

Vad hände där?!

Haha, igår såg jag det...
Men är det nån som kan förklara det stora feta j*vla blåmärket jag har mitt på mitt knä?!
Varför har min tumnagel gått av på hälften?
Blånageln på min tå?

Okej, antar att blåmärket kan ha att göra med min kollision med marken efter att ha vurpat på den där förbannade isfläcken. Inte för att jag kommer ihåg det så värst bra, men jag kommer ihåg att jag har legat på marken. haha
Blånagel är väl en stämpling antagligen.
Men då återstår ju min spruckna tumnagel? Vad hände där?! haha
Uppdatering, snälla?

Den kommande dagens planering

Ja eftersom jag nu är arbetslös som det så fint heter, eller ja, "ståendes-utan-jobb-tills-de-hör-av-sig-igen"-arbetslös så finns det ju en hel del annat att göra och saker som jag verkligen behöver börja ta tag i.

- Hämta pärmar till bokföringen för här ska de skrivas ut typ 200 papp. Ska bli riktigt trevligt, verkligen.

- Sätta in en massa andra papper i 10 olika pärmar, lär ta sin lilla tid.

- Handla in grejjer till Vianor.

- Eftermiddagsfika på Nordpolen med Jenny. ;)

- Rätta till ett riktigt internet i vårt hus, så slipper jag betala hyran denna månaden.

- Baka var det. Morsan o farsan vill allvarligt att jag ska baka en massa bröd o kakor. De ser alltså en del möjligheter med att jag är "ledig".

- Kanske ändå komma fram till en gång för alla vad jag ska göra med mitt liv. Senaste tanken: Fastighetsmäklare?

- Titta på den där filmen med Johnny Depp på 6:an, den är nog lite kuslig.


Mastodontfrukost

Vaknade i morses klockan 8. Somnade klockan halv 3 eller nått i den stilen. Allt på grund av att nässprayet tog slut igår. Jag kan verkligen inte sova, inte ens när det är yttepyttelite täppt i ena näsborren. Jag får panik. Så när jag vaknade upp i morses var så klart hela näsan täppt. Och för att trösta mig själv så skulle gjorde jag en så kallad mastodontfrukost. hehe

Hembakat bröd, Yoghurt (som jag tjötade mej till), Brämhult o flingor. Mumma!
Synd dock att jag var så täppt i näsan att jag höll på att svimma varje gång jag stängde mun på grund av andningssvårigheter. Men gott var det!

Melodifestivalen!

Haha, missade visserligen melodifestivalen i lördas. Men allvarligt, det finns verkligen bara en låt som kan vinna. Och om den inte skulle göra det, då har inte Sveriges befolkning nån musiksmak. Vi ska väl vinna Eurovision eller?! Då finns det bara ett bidrag som har en chans. De har även den absolut hetaste klädseln;)


Shoppelishoppshopp!

haha. Och så stack jag och Linda iväg o shoppa loss på Överby! Grymt nöjd över inköpen! Nu väntar jag bara på nästa tillställning så jag kan klä upp mej lite igen! :D


Inkorgen övertrasserat

Hur vet man att Anna Johansson har varit inne på Facebook?
- Jo, du har 50 nya mejl från facebook på din hotmail.
 
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Fez.

Tittar på "Tio små negerpojkar"
Fez- Aaaaah, äntligen kan de åka från ön.
Eric- Nej, Fez. De kommer inte komma ifrån ön
Fez- Men, vad kan gå fel? De har ju en kokosnötradio. (överlägset brett smajl)

RSS 2.0