Musiktips!

Älskar att höra bra musik från andra. Det kan vara att man hör en låt ute på stan, någon förfest, någon tipsar, när man letar bland kompisars listor på spotify...ja det kan vara överallt. Lite sport att sedan leta reda på en låt man inte fått namnet på. Den här låten som jag tipsar om här fick jag nys om på Midsommar, en av pojkarna spelade den otaligt många gånger, och inte förrän nu förstår jag att jag gillar den!


Och så här ligger det till.

Har precis fått reda på att jag är 8e reserv till Handelsakademien í Göteborg. Rätt bra plats med tanke på konkurrensen, men sen antagligen sjukt svårt att komma in ändå då många inte tackar nej till en sådan plats. Men jag har ju iallafall försökt, bara en bedrift de med tanke på min annars så dåliga framförhållning. Nej, vi får se hur det går med de andra högskolorna...har jag inte fel så är det väl i vecka 28 man får reda på det.

Firade dock min reservplats med en dag på stranden med kusin Linn och ett par nya fräscha linser!

Freshlook Radiance Moonlight Utan Styrka


Flash Flash!

Midsommar noll10 får en helklar femma! Vi gjorde Lysekil iår igen, dock under andra förutsättningar...såsom husvagn istället för tält. haha Långbord med midsommarmiddag dukades upp och mixades med nubbe, sång, lek, kladdkaka o gräddvispande. Slutade upp själva aftonen på Havsbaden. Dagen efter tillbringades bland klipporna och en dopp i havet avverkades. Kvällen blev lugn med pizza i parken, raggarstråk, 1 mils vandring, rosé med jordgubbar och musik.

Bilder finnes på mmmoas.blogg.se


Konsten att gå och dö

Är varken trött eller hungrig ens, men ändå inte pepp. Ska till stranden imorrn, ska till kusten på Midsommar så vad är mitt problem? Antar att jag kräver för mkt, man kan ju inte alltid få som man vill. Så nu muntrar jag upp mig själv med lite fula bilder på min lillebror som desperat klättrar runt i köket på jakt efter bestick (anledning: nylackat köksgolv). Men det bästa var ändå att det stod en extremt dåligt inställd och väldigt högt påsatt radio i ett av köksfönstrena som vi inte kunde nå på flera timmar.


De svänger fort!

De är nu kirrat, det blir midsommar i Lysekil iår igen. Och vi vet att vi gillar de! Den här gången i husvagn. Så nu har ja firat midsommar med familjen, utomlands, i tält, på Öland och NU husvagn! Mm, jag bara undrar vad det blir nästa år! Skorna har anlänt, och de passade...liiite stora, men det är ok! Nu ska jag bara sy klart klänningen med. Och att fixa brännan med...tur att det är fint väder så man kan bli lite brun innan fredag. Vi kommer ÄGA på campingen iår, vi ägde visserligen förra året med, men den här gången ligger vi lite högre i rankningen (som Ann så fint sa).

Midsommar på en camping i Sverige är maxat!


Depressioner

Varför har man så lätt för att gå in i en depression? Verkar kvitta även fast man har medgångar, man kan gå in i en depression ändå. Antagligen för att det finns subtila motgångar som ligger o gnager utan att man märker det. Men det har självklart nånting att göra med att min framtid är oviss och att jag inte verkar vara en människa som kan bo med andra individer, jag kan verkligen inte, jag är dålig på det. Gör man nått som inte uppskattas så märks det direkt, annat är det när man bor ensam o inte behöver diska på en vecka om man inte vill de.

Så, bloggen är lite till för att få ur sig beklagligheter...så nu har jag använt den till det igen. Och jag tar tag i mig själv igen och ska försöka bli en bättre människa.

Pjucks!

Kände mig i lite nöd av skor. Med klack. Så nu har ja köpt två. Saken var just den att ingen utav skorna fanns i min storlek, 39, men jag ville verkligen ha dom. Så nu blev det två skor i strlk 40, vi får se om det passar.


Vampyrkurs Modul 1

Kom på mig själv idag kl 22.03 att jag totalt glömt av att första modulen i min sommarkurs kanske skulle vara inlämnad idag. he he he, var min enda tanke. Jag går in och ser att examinationen ska vara klar och inskickad, som befarat, idag kl 23.59. Mm, underbart, var min andra tanke. Dock visste jag att det handlade om ett quiz på 10 frågor på "Bram Stokers Dracula". Så vad gör jag? Kl 23.00, exakt, hyr jag filmen och skummar igenom den, svarar på frågorna under tiden och 23.57 skickar jag in mina svar!

Automaträttningen visar 10 av 10 rätt och än en gång förstår jag att det ALLTID är bäst att göra saker i sista sekund.




Funderare...

Har börjat fundera väldigt mycket på det här med att bo hemma. Det finns rikligt med fördelar att bo hemma, man är aldrig ensam, man får så mycket gratis, man får hjälp osv...men så kommer det till egen fritid? Egen vilja? Att kunna göra det man själv vill göra utan att nån annan lägger sig i? Och att bo i just Vara ("staden" där inget händer). Tänkte just på idag, en lördag. En lördag då man kunde varit uppe i Kstad o suttit på en uteservering o inte vet vart kvällen ska sluta...nått sånt har man inte här. Här måste man ha en privat chaufför för att ens komma till uteserveringen... Förstår ni? eller måste jag berätta att jag har lite smått ångest över att ha valt att flytta hem?

Har även börjat tvivla på om jag vill börja plugga igen...har visserligen aldrig pluggat något som varit intressant, så de kanske är roligare då. Men sen så verkar de ju inte som att jag är skol-mogen än. Herregud! Jag har ju inte ens lärt mig att spara pengar?! haha Tror egentligen på att jag ska söka jobb och flytta när jag har en fast inkomst, det är det som väger över just nu. Och förmodligen börja plugga runt 24-25...

Eller så har vi den sista utvägen som alltid ligger som en plan B, att hitta en rik pojkvän o leva på honom. Exempelvis:

ROYAL RELIEF photo | Prince Harry, Prince William
Prins Harry eller Prins William?

Bill Gates?
fernando torres t90 laser II
eller Fernando Torres kanske?

Möjligheterna är många.


SATC 2

Antagligen sist av alla med att se den, Sex And The City 2, men absolut en av de många som gärna skulle byta ut sitt liv mot att vara en av de där fräcka kvinnorna! Tänk att vara i sina 40 år o ha livet utstakat, man vet vad man gör och man gillar det. Att leva ett jetset-liv? Tänk att det finns ett liv efter att ha fyllt 40 med? Ja, jag skulle vilja leva som dom...

Det är nu vi börjar.

Stranden idag, Svenska Rivieran aka Svalnäs. haha Perfekt väder, inte för varmt så man slapp att bada...18 grader i vattnet. Begav oss sedan hem för att fira morsan på 49årsdagen...hann dock inte äta tårta innan ja stack me Ann o Anna till Friel o mös. Ja, nu är det sommar på riktigt!


Snabbstopp på Överby!

Märkte att det helt plötsligt skulle bli fint väder dagen då ja bestämt mig för att dra med Linda till Överby bara för att byta ett par badbyxor åt lillebror. Kan berätta att vi åkte 10 och var hemma 12, snabbaste shoppingrundan ever. Och ändå kommer jag hem med ett par bytta badbyxor, en ny tröja till mig och en present till mamma som fyller år! Skillat!


Dilemma

I det så kallade "infernot" så har vi varken, spis, diskmaskin eller ljus efter solen gått ner. Och nu sitter jag här, solen har gått ner för längesen, har sjukt ont i halsen och behöver verkligen honungsvatten. Men jag känner inte för att gå ner i ett becksvart "kök" bara för det...näe de blir till att sova utan att kunna svälja inatt.

Badvakterna!

Temat för år 2010s nollning blev dock ändrat pga att man inte fick ha något alkoholrelaterat. Sjukt dåligt tyckte vi och vi som hade det mest oslagbara namnet och egen partylåt och allt. "Stor Stark" har nu grävts ner fridfullt i graven och ett nytt tema har slagits fast, YRKEN. Riktig diss tyckte vi i början och ingen tog tag i att komma på ett nytt namn. Men tillslut kände jag att det dags att komma på nått när de andra grupperna redan ändrat. Maffian, Armén och Slaktarna hade redan godkänts. Och så kommer det, när jag sitter och spånar en kväll, BADVAKTER! Tän Baywatch, tänk David Hasselhoff, tänk Pamela Anderson, tänk röda baddräkter, tänk män utan tröjor, tänk I'LL BE READY! Vår faddergrupp går från klarhet till klarhet. "Stor Stark" var klockrent i sin genre, "Badvakter" är sjukt klockrent i sin! Mm, känner på mig att vi har en stor chans att vinna! Vi har även nu en egen partylåt, sjukt bra!

Personen ni alltid vill ha bredvid er!

Med en slimmad kropp, ett sug i blicken och som alltid finns där som en räddande ängel i nöden - BADVAKT HT 2010

Karlekons kaxigaste och snyggaste grupp nollningen 2010

Den bästa, omåttligt populära och trendigaste gruppen:

BADVAKT - I'll be ready!




(tror vi ska ha Sunblocks variant dock, mer party. Men den här är bara för inspiration..höhö)


Packa, städa, FLYTTA!

Började idag kl 11 och blev precis klar. Hela bilen är verkligen full av nästintill bara kläder. Borde ta kort på det och ha det för att se och förstå att jag är en shopoholic. Imorrn lämnar jag en skinande ren lägenhet i Kstad för att återvända hem till det just nu kallade "renoveringsobjektet". Det blir mat på det!

Fick även tips om en riktigt bra låt idag, och eftersom jag spelat hög musik i lägenheten heeeeeeeeeeeeela dan så kan jag den nästan utantill!


STUDENTEN!

Idag tog min kusin studenten. Sjukt härligt! Som vanligt, så ville man göra om det än en gång...men som man är så väl bekant med, så kommer man aldrig stå på det där flaket igen. Det var en gång och aldrig mer. Och vi hade kul, vi hade skettkul under hela studenttiden..dvs det sista året på gymnasiet. Det var iallafall en smått dragen kusin vi firade idag, fick höra att det fanns de studenter som var värre...men jag är tveksam. Vi blev bjudna på färskpotatis, exotisk planka, beasås, jordgubbstårta och från kusinen själv så bjöds det i baren, men vi avstod. haha Sen fick han för sig att det var dags att han skulle bära mig, detta resulterade i att mina byxor sprack! Var visserligen väldigt sletna och jag ser det som en anledning att köpa nya.
 



Gillar även att SPA-SPB-NV  -07 planerar en Big Reunion i slutet på sommaren! YEAH!


BeaUtiful Monster

Är det ok att sola solarium när det är sommar? haha Känner mig redan lite blek, men det kan vara för att jag var litt röd förut. Sånt det är...men man ska väl bara vara glad för att det lägger sig. Har fixat så jag får hem bilen lagom till fredag, så i helgen är det Kstad som gäller. Ska bränna ut en hederlig gammal CD så jag kan spela den högt i bilen påvägen upp, ensam. Då ska de lyssnas på denna!


Idag cyklade niorna ut.

Skolavslutningar högt och lågt. Och idag kl 05.23 var även jag delaktig i det hela ståhejjet. Eller ja, jag blev väckt av den högt spelandes musiken och tutorna som hördes långa vägar. Och då ska jag berätta att de åkte precis utanför mitt fönster, jag vaknade och hade väldigt svårt att somna om. Nog om min horribla morgon, min lillebror var nämligen med ute och cyklade.





Afrikaner med afro, behöver jag säga mer?


Kaos.

Jag vet inte, jag är ingen extrem perfektionist. Men när man lever under de förhållanden man har när man renoverar en hel våning så drabbar de liksom all ordning i hela huset. Näe, jag klarar inte det här. Nu när jag ska flytta tillbaks hem så vill jag även ha ordning på mitt rum igen! Men det kommer jag ju inte få förrän jag flyttat ut ur min lägenhet uppe i Kstad...ÅH! det är så långt dit! Men jag vill ju inte att tiden ska gå för fort heller. Dilemma.





Intalar mig själv att jag klarar det här, min familj har levt i det här i snart 2 månader, jag har levt i det i 4 dagar. Jag ska klara det.


Dag nr 1.

Min första sommarlovsdag har varit rätt bedrövlig faktiskt. Inte nog med att jag vaknade alldeles för tidigt, vi har inte kunnat laga mat pga att köket är utrivet. Vädret var skettdåligt...småregnat hela dan. Och när ja väl ville sätta mig o titta på tvn så fungerar ingen tvapparat alls...ensam hemma som jag var så kunde ingen hjälpa mig. Näe första dagen kammar noll hos mig.

Underbar är morgonen.

Jaha, då var man väckt av att snickarna slipar golvet i hela köket. Sjukt härligt när de börjar kl 7 på morgonen. Och vart är solen?! Vi ville ju sola...känner mig redan blek ju. Tar och lyssnar på K'naan, han är ett musikaliskt geni asså...och min morgon blev snäppet bättre.


ALMESÅSEN

Almesåsen toppar varje år, det blir ju bara roligare o roligare. Förstår inte hur, men det bara är så. Förfesten/kalaset hos Kajsa var så sjukt galen. Att träffa alla igen...vi har så förbannat kul ihop. (we still got it, så att säga). Ska inte gå in på alltför detaljerade saker nu. Men ja tar upp några hintar som beskriver kvällen bra.

Alla medverkande.
Grill.
Kalkonköttet.
Leken. Sjukt dåliga påståenden. haha
Den omstajlade vinboxen.
Röda speedos.
Planerade charterresan.
Bilen utan stereo.
Tanken att sjunga själva.
Öltältet.
Björn Rosenström?
Slagsmålet.
Skjuts hem? What? haha
Kusinpromenad.
Cykel.
Pappret i BHn.


SNYGG-Basse. HAHA

Mm, det här var bara en sjukt grym början på SOMMAR 2010!


I'm gonna have a real good time!

Sitter på bussen hem till Vara nu. Solen lyser. Bra musik strömmar ur hörlurarna...AAAAAAAAAAAAAAAAAAAH SOMMARLOV! Och vi firar in semestern med det bästa tänkbara. Björn Rosenström på Almesåsen med polare som vet hur man gör de, jaaa då vet man att det är sommar!



I'm gonna leave the world outside. Spend my money! Ooh, it's gonna be a real good night!


Uppehåll.

Ja vad har jag att säga till mitt försvar? Det är sol ute och jag har sommarlov. Nu måste jag dock packa lite, ska hem och ha det lite trevligt!


En stor stark, tack!

Har nu bekantat alla i vår faddergrupp med vår partylåt. Vi kommer äga på dansgolvet. Grym känsla det kommer bli när vi hör den här, det vet jag. Och bra är den ju me. Sjukt grym.



En Stor, Stark, tack! Tömmer hela mitt bankfack.


Välkommen, SOMMAR!

Prognosen visar sol och höga temperaturer hela veckan! Detta betyder bara en sak, jag kommer ligga och steeeeeka på Knorrhölmen, vid Vänern! mm mm MM! Och idag har jag gjort detsamma...fast inne i stan på en brygga vid Sandgrund hela dan. Så underbart gott, det är det här som är livet. SOMMARLOV!


1 juni med lite nya kläder!

Nu när det officiellt är sommar så passade jag på att köpa lite fina kläder, anledning: det är student o lillebror slutar 9an nästa vecka. Är väldigt nöjd över mina nya "klipp".



Tog en tripp i Stadsträdgården idag med, sjukt fint!


RSS 2.0