en STOR,STARK.

Hade faddermöte idag. Ja, jag vet att jag kanske inte ens kommer vara med under nollningen i höst. Men så länge jag kan fantisera om att vara med så tänker jag tänka att jag ska deltaga. KarlEkons Nollning HT10 har temat "Vad man kan beställa i baren". Ett riktigt, riktigt, riktigt bra tema måste jag säga. Kommitén är ju självklart det finaste...dvs Champagne medan vi andra delades in i 5 faddergrupper, där vi bestämde oss för det ABSOLUT bästa gruppnamnet. en "StorStark", mina vänner. Övriga grupper valde namnen "Hotshot", "Varannan Vatten", "Ice" och "Jäger". Mmm, jag kan bara säga att vi har kapacitet till att vinna, undra vad vi får för nollor. Åååh jag verkligen hoppas jag kan vara med i höst. Ni som aldrig varit fadrar vet kanske inte vad jag pratar om, men för mig som älskar att framförallt träffa människor och springa runt i rosa overall är det här så sjukt kul så ni anar inte! Som fadder har man ett ansvar, man har sjukt kul, nollorna ser upp till en, vill vara som en osv...haha vi är deras förebilder. A, jag längtar redan!

http://legends.mlblogs.com/beer.jpg


Ananas eller Anananas?

Sitter här och käkar frukost, ska till skolan om en timma. Orkar varken sminka mig eller göra iordning håret. Ska ju ändå hem o sola efter lektionen ändå...hö hö hö. Och ananasjuice till frukost, klockrent!


Spontanitet.

Trodde gårdagen skulle sluta upp med att jag satt hemma o tjurade över att jag valt att inte följa med upp till campus o ha kul. Men ja, vid halv elva så satt vi på en av alla Kstads uteserveringar. Älskar att man kan vara så spontan o bara gå å sätta sig där även fast halva kvällen redan gått. Kommer sakna det med Kstad. Sen var det ett skiftande bland olika uteställen, och det bästa är att vi slutar upp på Harrys! HAHA Väldigt otippat. Sen summerar vi kvällen med hopp om efterfest, bussresa, hittegods (hrrm hrrm), taxiresa, soluppgång, konstig bilfärd, hemma vid 5-6, läggdags 7.30.




MUSIC MAESTRO!

Älskar sommaren på väldigt många sätt, men ett av de bästa är alla nya låtar som strömmar! Lyssnar på så himla många nya låtar nu att det nästan överväldigar mig. Och jag gillart! Så nu har jag plockat ur lite godbitar som jag vill dela med mig av.

Vad skulle vi göra utan David Guetta? Den här låten med Kelly Rowland är sjukt bra, jag blir riktigt partysugen när jag hör den!


I'M A DANCEFLOOR LOVER!

Sen har vi lite en lite skön semesterfeelinglåt. Ligger ute o solar till den redan nu...underbart!





Och slutligen har vi lite norsk musik, haha, den är lite halvdålig visserligen. Men jag gillar beatet. Och sen sätter den sig asså. Och den är NORSK! HAHA



Ta till godo, dessa kommer gå runt mkt i sommar! :D


Från blä till yeah!

Satt här hemma alldeles ensam, banna mig själv för att vara förkyld o tråkig. Men sen så kom Kriss som en räddande ängel vid 9 o sa att kvällen kommer spenderas på en av Kstads trevliga uteserveringar. Så nu sitter ja här o väntar på bussen! YEAH!

Vi är ett.

Shit vad många inlägg det blev nudå. Men jag vill bara berätta om det här linnet. Saken är den att detta linnet har sina för och nackdelar skulle man kunna säga. Och så satt jag där o tänkte om jag skulle ha det eller inte och helt utan förvarning så visas "Tack för din beställning" upp i skärmen... Men det här linnet är så jag dock, jag liksom såg det, blev kär och sen liksom föll allting på sin plats. Aja, nästa vecka anländer det iallafall. Får se om det passar!


Så här bra lyckas bara vissa med.

Om man är sugen på scones så ska man bara fråga Ann, hon är liksom, aaa de finns inga ord som beskriver hennes skickliga färdigheter i köket. Det här synen kommer jag alltid tänka på så fort jag gör en tabbe, vissa lyckas lika bra som jag.


Tre B:na.

BRUN, BLOND och BLÅÖGD. Det är mitt mål för i sommar.

Så jag har redan börjat sola som bara den. Det är liksom prio ett för mig just nu. haha Älskar att vara brun...för ja, man ser ju så mkt bättre ut när man har fått lite färg. Men i sommar, då ska jag vara KNALLbrun, brunare än nånsin.


lägg märke till shortsen...(blöj-toagolvet-bulgarien 2007)

Och så håller jag på att genomgå blekning av håret med. Med blondsprejjet som inte säljs överallt. Gudomligt underbart att jag hittade det här i Kstad. Har gjort två behandlingar, 2 to go!



Och så var det ögonen kvar då, funderar på att köpa ett par nya linser... Men jag vet inte vilken färg. Är inne på riktigt knallblå eller bara addera lite skimmer i mina egna blå ögon?

Freshlook Colorblends True Sapphire Utan StyrkaFreshlook Colors Sapphire Blue Utan StyrkaFreshlook Radiance Moonlight Utan Styrka


Schlätta-Ktown 4tim.

Ja, nu sätter jag mig för, jaaa du sista gången innan skolan slutar, på bussen upp till Kstad. Lite konstigt faktiskt. Särskilt när jag bara är uppe i en vecka med...sen åker jag hem igen. Men efter det så kanske jag åker upp igen...de sista lektionerna är ju ändå den 9-10 juni. Fast vi har ju studenten och en massa emellan. Mm, det är fullt upp kan man säga. Men vad gör det? Jag har ju inget som binder mig, jag kan flänga och fara som jag vill!

Och så har vi låten jag kommer lyssna på extra mkt på resan...den växer för varje gång. Den låg verkligen på noll första gången. haha


Däbbt i nädan.

Ja, och så kände jag redan igår morse att jag hade den där konstiga klumpen i halsen. En sån där klump som inte går att få bort. När den här klumpen uppenbarar sig då vet man att förkylning är på väg. Så i morses så var det jag som började med nässpray. Underbart härligt när man ska tentaplugga...

...och här har vi Frankrikes bidrag!

Jag vet inte...men den känns lite bra. Kan inte riktigt höra sånt på datan, ska upp till Karlstad o höra på den med riktigt ljud. Men den är änna lite skön ändå!


Gratis kläder!

Har lyckats roffa åt mig hela två plagg, helt gratis! :D Har gått och trånat efter den lila Adidasjackan i närmare tre månader nu, saken är den att jag aldrig varit riktigt värd att lägga ut 800 spänn på något jag egentligen inte behöver...(ska jag säga iof...har köpt en hel del som kanske inte behövts. Eller vad säger jag? Alla kläder fyller ett hål i mitt hjärta!) och nu har jag fått en av min storebror istället! Älskar den redan! Sen så har vi hängsleshortsen som jag letat efter i affärer runt om i hela landet. Dessa har jag nu lyckats hitta nere i en hylla under en massa avdankade kläder, äntligen! Jag är så nöjd över dessa fynd...så nu kan jag lägga pengar på en massa andra kläder. WONDERFULL.


Dagen som sådan.

Komma med tåget till gbg: CHECK! (exakt om jag ska vara riktigt ärlig)

Gå vilse: CHECK! (asså det var verkligen inte svårt att hitta...det var inte det som var problemet, problemet var att jag lyckades gå hela vägen upp till Masthuggarkyrkan...detta är typ ett litet berg, och därifrån kom jag inte ner. Så jag fick gå tillbaka.)

Komma 3-4 minuter försent till intervjun: CHECK! (Ja asså, jag ringde och sa att jag skulle bli försenad...allt pga vilsegången. Men detta resulterade att jag slapp sitta o vänta o genom det bli nervös ;))

Intervjun: CHECK! (Väl framme på skolan så gick de väldigt fort. Men det som förvånar mig är att det gick bättre än vad jag trodde...det betyder inte att det gick bra. Det får vi reda på innan midsommar, men över min förväntan iallafall. Var riktigt kul faktiskt.)

Skoskav: CHECK! (Ja, går man över en mil i ett stekande varmt gbg med klackskor, va förväntar man sig? Det bästa är ändå att jag inte kan ta mig hem till huset från stationen då jag verkligen inte kan gå. Ringer min lillebror som mutas med en Ben&Jerrys för att komma fram med mina converse...)

Borttappad ring: CHECK! (mm, det är nu bevisat att även mina sk "fettofingrar" kan tappa ringar...denna gången försvann min studentguldring för 2000 kr...som mamma säger, det är bara en materiell sak.)

Glass: CHECK! (Två stycken faktiskt, den andra avnjöts med Linda och Hanna på Hanssons innan ICAträffen)

Få sommarschemat: CHECK! (ännu ett stekarschema för Johanna Ejdestig...lyssna på denna då! Ledig varenda tisdag för tredje året irad! Vaddå måndagsklubben?! HAHA)

Göra strike på bowlingen: CHECK! (1)



Adams frisyr.

Okej, Adam...jag lägger ut dom här. Du får kopiera o skriva ut helt enkelt :P om dessa frisyrer är något du kan tänka dej såklart! Men jag tror stenhårt på dem, o med ditt lagom lockiga hår! Blir skettbra! :D Du får se vad du tkr, ingen av dessa som har så lockigt hår dock...men frisyrerna är najs! Och vi som inte är Adam får chansen att se lite heta svenska modeller! :D







Intervjun.

Har bokat tur och retur-resa till Göteborg imorgon. Klockan 11.30 är det jag som sitter i den "heta stolen", där min framtid kommer utstakas. Kommer detta gå bra? Kommer jag klara pressen? Kör jag på rå spontanitet? Klart jag gör. Känner inte att jag kan öva på det här så mycket...det enda mamma har sagt är att jag inte ska försöka verka smartare än vad jag är, och att jag ska vara mig själv. Mm, ungefär det jag är bäst på då, att vara just mig själv! Och ska jag vara riktigt ärlig...så tycker jag att det ska bli lite roligt faktiskt.

Ett lycka till, till mig själv! :D


Steka.

Den som kallar mig tomat, kräfta alternativt stoppljus under de närmsta dagarna kan ta och dra sig någonstans.
haha


Misslyckat?

Igår var det äntligen dags för Janna och Linda att få se världens bästa rysare, The Hills Run Red. Saken med detta var att den filmen fanns inte på Statoil, och när vi kämpat med att få med oss sladdar och skit hem till Linda för att använda pappas ViasatOnDemand där den en gång funnits...så finns den inte kvar längre! HUR ÄR DET MÖJLIGT!? Så vi gick igenom alla filmer som fanns och fastna för en skräckfilm som verkligen bara hade lagt alla pengar på omslaget...filmen i säg kostade nog bara 10 spänn. För den dåliga kvalitén asså...den är obeskrivbar.



Den såg bättre ut än vad den var...


Instängd.

Sitter inne på mitt rum och vill (läs:halv-vågar) knappt gå ut. Det är två snickare på nedervåningen o lägger golv o allt möjligt. JAG ÄR FAST. Sitter och väntar på att pappa ska komma hem...
japp en hel dag senare och jag ligger nu i min säng. Snickarna åkte nån timme efter att jag skrev det ovan. Och sen dess har jag bara glassat runt. Som vanligt.

Ktown-Märsta-Schlätta!

Beger mig idag hem till schlätta! Har inte packat än och jag åker om 2 timmar...lyckad? Men jag ska börja så snart. Ska stanna upp i Mariestad och hälsa på Julia :D, så himla bra att man åker igenom den staden så man kan träffas. Gillar de. Vi ska åka till Skövde ihop och titta på hennes vernissage och fika. Sen åker jag vidare mot Vara...där jag bara ska slappa, och ja, självklart nöta in den nya organisationsboken. Och inte att glömma, måste öva på intervjun med!


Rock By Sweden!

Har sett dom hänga här i ett skyltfönster här i Kstad i några veckor nu. Dom är sååå sjuuuuuuukt snygga. För endast 449 kronor, mm, är det värt att köpa dom? Vet att det finns en budgetvariant på Lindex...men dom här är verkligen flaschiga!


Ååååh nedcabbat!

Åkte nedcabbat med Kriss och den heta BMW z3an till skolan idag. Väl i skolan för att klaga på det ändrade kursinnehållet. Det blav näst intill kalabalik, vi blev skickade till en massa olika lärare och vi besökte även Studenternas Kårhus. Slutligen, vi studenter hade rätt. De har inte rätten till att göra som dom gjort. Och även fast vi har lagen skriven på papper och att vi konfronterat lärarna så är det nått j*vla ljushuvud på just Karlstads Universitet har bestämt att det är för dyrt att göra en anpassad tenta åt oss! Den bestämmelsen är inte ens huggen i sten, en oskriven lag. Detta betyder alltså att även fast man har en lag på ett papper så skiter skolan i detta ändå. Så som det ser ut nu är vi som gör omtenta på den här tentan tvungna att köpa en helt nytt kursmaterial och lära oss en helt ny kurs på nästan exakt 2 veckor. Ljuvligt.


Bussupplevelse.

Måste först berätta om min bussresa idag. Ifrån Maxi till Stora Torget. Jag fick verkligen smått panik. För det första, jag är trött, varm, sleten..you name it. För det andra...det kommer in en tant med två stora schäfrar och sätter sig precis framför mig, okej, jag har inget emot hundar...men det här luktade verkligen HUND, nära döden-upplevelse redan där. Sen kommer det en irriterande kille och sätter sig bakom mig och smaskar tuggummi så jag nästan känner för att vända mig om och slå till honom! Och slutligen...de två fjortistjejerna som sätter igång musik på mobilen...OCH JAG KAN SÄGA DÄR, DÄR HÖLL JAG PÅ ATT ESKALERA!

sååå då har jag fått ur mig det...tillåt mig fortsätta till det viktiga.

Idag har jag och Annalena käkat glass!


Smått frustrerad.

Har en omtenta den 4 juni. En tenta som jag verkligen måste få klart och så får vi reda på nu att all litteratur och hela kursens upplägg är ändrat. Så nu vet jag inte vart jag ska vända mig, känner bara att jag måste börja om med precis allt. Näe, jag är rätt irriterad. Hur kan dom ha makt att göra så? Vi har ju inte alls samma förutsättningar...inte varit på samma föreläsningar och så vidare...

Hoppas man kan övertala dom till en anpassad tenta, annars är det jag som får lägga ut 500 för en ny bok. kul jul

SATC 2

åååh, det är ju bland det närmaste lycka när man får reda på att Sex And The City 2 kommer ut på bio den 27 maj! Jag verkligen älskar SATC, det är roligt, snyggt, det är underbart! Älskar Samantha, Carrie, Charlotte och Miranda...dom lever och är precis så jag vill leva och vara när jag är i den åldern!


ANKAN!

Ikväll är det äntligen dags för Ankan igen! Riktigt länge sedan, åååh jag som alltid har så kul där! Och man behöver inte vara så finklädd heller, där får man komma som man vill! Men först ska jag hem till Kristina o tillbringa några timmar på hennes så kallade balle. haha Sen uteservering sen joinar jag Madde! :D:D:D



Och eftersom det är sol så är det shorts som gäller! :D


seeegdagen.

Har varit segare än segast idag. Inte haft nånting att göra direkt...gillar inte det egentligen. Men ibland så finns det absolut ingenting att göra! Gårdagen vart riktigt lyckad, älskar att Linda och Janna var här...Karlstads utbud visade vad dom gick för, och jag är nöjd! Koriander är nog det bästa utestället för tillfället (men jag saknar Ankan lite faktiskt...) och nu känner jag att jag bara babblar på...är ganska trött men jag orkar inte gå och borsta tänderna, dilemma. Hade SåSkaDetLåta-kväll hos Madde idag med, vår fredagssysselsättning. höhö Blev sedan en kväll full av Youtube-klipp, vårt liv är verkligen innehållsrikt. Men kul har vi! Janna och Linda tipsade ju om riktigt bra youtube-klipp dessutom så vi fick en hel del att titta på...och nu hittade jag den här! Bland dom bättre asså! HAHAHAHA skrattar så jag dör!



Det här är verkligen en av dom absolut bästa! HAHAHAHAHAHA


Nu smäller det!

Finns inte mycket att inte fira just nu! Hade sånt grymt flyt igår och jag hoppas det fortsätter så ett tag! Att kameran började fungera igår efter det den varit med om var ju liksom bara grädden på moset! Och snart kommer Linda och Janna upp och för det styr vi fest i Kstad! Synd att jag inte får visa dom vårt fina campus, men vi klarar nog det ändå! Brukar aldrig vara några problem.

haha och så skulle jag så klart ha ett kort på mig, Janna och Linda här...av alla 1000tals kort jag har, så hittade jag bara ett enda på oss tre ihop! Så kvalitén är inte riktigt 100%ig men...HAHAHAHA


Nakenlekar.



HAHA asså hans sjukt härliga min vid 1.48 asså, det gör min dag! HAHAHAHA


JAAAAAAAAAAAAAAADDÅÅÅÅÅÅÅ!!!!!!!!!!!!!!!

Kommer hem från tentan som gjort mitt liv surt i snart ett år, och för första gången så känns de rätt bra faktiskt. Vill ju aldrig spekulera i tentor, men den här gången bryr ja mig verkligen inte! För jag mår verkligen sjukt bra just nu!

Det går ordagrant riktigt bra nu.

Och så kommer jag tillbaka till min sjukt stökiga lägenhet o tappar gnistan lite när jag inser att det kommer ta hela dagen att städa 20kvadrataren! Så ringer det på mobilen...numret var konstigt och jag funderar på att faktiskt inte svara (klandra mig inte..det kunde vart Radiotjänst..höhö). Men efter cirka 3 signaler så svarar jag ändå (kan ju ändå vara nått viktigt) Hon presenterar sig och berättar att hon ringer från Handelsakademien i Göteborg...(liten smäll i magen...trodde jag hade gjort nått fel med arbetsprovet eller nått...:S). Äääeh! Jag hoppar över resten!

JAG HAR BLIVIT ANTAGEN TILL INTERVJUN!!!!!!!!! JAAAAAAAAAAAAADDÅÅÅÅÅÅ! :D:D:D:D

Arbetsprovet som jag slängde ihop på två dagar lönade sig, men jag ska väl inte bli för exalterad än har ju intervjun kvar...men jag trodde inte ens att jag skulle gå vidare dit! Nääe det flyter på riktigt riktigt bra just nu. Det är ju precis det jag vill gå...mina drömmar, mitt mål!

DET GÅR BRA NU!


UNDERBART!

Mm, mår riktigt bra nu...känns som att allt löser sig till slut ändå. Ja, precis som man vet att de faktiskt alltid gör iof. Men ändå...man får utstå lite smärta innan man kan känna lycka o lättnad.

Imorrn är det tenta. Kan inte plugga så mycket mer på den nu...det får gå som det går. höhö

Och på torsdag så kommer kanske Janna och Linda upp o joinar mig med en utgång på Koriander ;):D YEAH!

Måste städa med...inte lika kul, men så gudomligt gott att gå runt i en städad lägenhet!

Arbetsprovet.

Jag jobbar som bäst under press, absolut. Det bara är så. Så de två sista dagarna satt jag i princip hela dagarna med arbetsprovet. Vart klar en timma innan deadline, det kallar jag väl planerat. Nu har jag iallafall skickat in det. Nu väntar jag bara svar från Handelsakademien i Göteborg!

Tanken är ett mönster till ett påslakanset, det här är min tolkning.






Antagen

haha, jag har nu blivit antagen till sommarkursen Vampyrbetättelse från Dracula till Twilight. KUL!

Mitt underbara Göteborg!

Har bestämt mig för att Göteborg är platsen för mig. Karlstad har blivit för litet, så varför inte flytta till storstaden direkt, jag vet att det är där jag skulle trivas allra bäst! Att jag inte insett det förrän nu...bättre sent än aldrig. Hotellet vart riktigt najs och jag fick allt shoppat litegrann...men mina hängsleshorts utestår fortfarande. suck. Dock uteslöt vi Liseberg...lyckades åka den dagen då regnet bestämt sig för att aldrig sluta. Det får bli en annan dag istället...

Vi avslutade sedan dagen som Blixten och Catwoman, catwalk i korridoren, isbitsdrinkar, hög musik, fula kort, dålig humor, utgång på Push med gubbara! Drinkar, dans, Hemkomst vid 4, somna vid 5, upp vid 9, HOTELLFRUKOST! :D




Varavistelsen!

Har haft en underbar helg och vistelse hemma i Vara och i Göteborg! Jag vill tillbaka! Men det är bara en månad kvar som tur är...woooho!

En enkel summering av mina och Maddes gästande i Vara:

Anländer i Vara. Installerar oss i mitt hem, städa, titta på film, frisören, fika på Nordpolen, promenad, handla, göra pizza, käka pizza, mobba Gustav, mobba Gustav lite till. göra arbetsprov, käka godis, titta på film, visa Madde mina fula och missbildade kort från dåtiden, göra klart arbetsprovet, käka våfflor, posta arbetsprovet, slänga ihop en tacopaj, slänga ihop en ananaspaj och sedan äta dom! Ramla i trappan...två gånger. 

Vi tackar familjen för att vi fick en så trevlig vistelse! :D

 


A long dance.

Haha, här sitter vi på hotellet i Göthet och stortrivs! :D Vi ska dra ut i vimlet sen...Madde aka Spiderwoman och Johanna aka Blixten lyssnar på deras alldeles egna GBG-låt, Alors On Danse (a long dance) - Stromae ...världens bästa låt just nu :D


Genialiskt.

hahaha, jag skrattar smått för mig själv. Men jag har nu sökt in till en sommarkurs. Inte vilken sommarkurs som helst heller. Det här är den absolut mest perfekta sommarkurs som någonsin skådats. Och inte nog med det. Den är på 7,5 hp, den är på heldistans utan sammankomster och som grädden på moset, halvfart! För mig som ändå bara jobbar 4 veckor i sommar och har cirkus 2 månader ledigt så finns det ju inga problem att klämma in lite halvroande plugg emellanåt. Och så kommer vi till det som bringar mig njutning, fickpengar (CSN-bidraget i sommar) och helt onödigt vetande. Sommarkursen "Vampyrberättelsen från Dracula till Twilight".

Skåda ett sällan mer genialiskt drag av Johanna "grym" Ejdestig. HAHA

Twi Cast


Klantig?

Jag må vara relativt klantig då och då...men jag har nu under de senaste veckorna varit lite mer klantig än vanligt.

Vi har tillexempel den morgonen då jag var påväg till skolan och skulle byta buss i stan. Saken är den att campus-bussen står alltid på samma ställe när den ska köra iväg och när det står att bussen ska gå om 1 minut så självklart att jag småspringer in i bussen. Men när vi hade åkt ett tag så märkte jag ju att den åker åt helt fel håll, HELT FEL HÅLL! Mm, som ni säkert räknade ut med en gång så ja, jag gick på fel buss utan att veta om det!

Eller som i morses...var uppe vid 7. Gick ut och gick och hade sen en hel del tid att döda innan jag skulle åka iväg till skolan. Så jag tänkte att jag gör ett röjj, alltså...städa lite. Sätter i dammsugaren och precis ALLT dör. Tvn, stereon, mobilladdaren, lamporna...ja allt. Sjukt underbart, och farhågorna kom flygandes över mig...jag menar, hur skulle jag kunna klara mig utan el? Det går ju verkligen inte! Men man är ju inte direkt klumpigt vaggad heller, kanske dryga 5 minuter senare så kommer jag på att det kan ju faktiskt ha nånting att göra med jordfelsbrytaren (det har ju hänt hemma ett antal gånger...) Så jag letar upp elskåpet, och ja, se där, där var det bara klicka upp klickaren och elen återkom!

Tackar min egna klumpighet för detta inlägg.


Hängselshorts!

Åh, kommer ni ihåg när man gick i typ 5an och tyckte det var ascoolt med nedhasade hängselbyxor? Då man lät hängslena hänga istället för att ha dom på sig riktigt. Jag vet att jag hade två par, ett par beiga sjukt heta hängselbyxor. Men nu vill jag ha ett par fast i modell: shorts. Och jag har funnit ett par! På Asos, fast de är dock mörka...jag vill ha riktigt ljusa. Vet att mamma hade ett par när jag var mindre...kanske, kanske har hon kvar dom? Ska ringa o fråga imorrn! höhö


Nu har jag inte tänkt att ha dom sittandes direkt tajt..utan rätt så loose fit, sjukt snygg!


Sommarplåga 2010?

Dags för det årliga Sommarplågeinlägget. Vi har ju förr hittat plågor som för oss gått hett på stereon...så som Elov & Beny - Singel o Sökande, Dj Tune feat. Orremannen - Bag In Da Box, Tramsgänget - Dunkadunkalåten, Promoe - Svennebanan, Addeboy VS Cliff - Beep my Beep och många många fler.

Och nu är det dags för år 2010's  enligt mig tippade sommarhits. 

Sommarens champagnesprutarlåt? DJ Hångel - Dolce Joe (Japp, det är ju den som spelas till serien "Sandhamn", kan int eavgöra om jag gillar den eller inte...haha)



Sommarens danska? Rasmus Seebach - Natteravn (Enligt mig själv riktigt bra faktiskt, jag gíllar att vi börjar lyssna på mer o mer skandinavisk musik...alltså mer norska o danska toner. Personlig favorit.)



Sommarens Eurovision? Moldaviens bidrag: Sun Stroke Project & Olia Tira -  Run Away (Linda som tipsade om denna, vi gillar saxofonsticket mitt i...riktigt bra! Synd att jag totaldissat Eurovision iår...hade säkert funnits många potentiella låtar där...)



Sommarens Gaga? Lady Gaga - Alejandro (En lugn låt är ju inte heller fel...)



Sommarens Guetta? David Guetta, Fergie, Chris Willis, LMFAO - No gettin' over (Ja, eftersom han släpper en massa nytt hela tiden så tog jag bara en...kommer ju bli en hit hur man än vänder det. Och den här växer faaen för varje gång man lyssnar på den!)



Sommarens grymmaste? Kobojsarna - La Perla (Jag vet inte hur dom gör i Norge riktigt...men jag tror att alla norrmän som ska ta studenten varje år pimpar deras egna bussar..som vi gör våra egna flak, men liiiite värre och liiiiite dyrare. De använder sig iallafall av mycket svensk musik till deras sk "studentsång 2010" och den här är Norges Russesang 2010, grymt!)


Heldagen.

Känner fortfarande i kroppen att jag var igång mellan 11-03 igår. Det sitter mest i huvudet...fick tillochmed gå å lägga mig och sova mitt på dagen idag för att ens kunna sitta o titta på tv nu. Min högra hjärnhalva har fått ta mycket stryk känns det som, då det liksom hugger i den nu. Och det högra örat överhettas med jämna mellanrum, vad händer? MEn det är värt det, vi hade ju sjukt kul! Tiden gick fruktansvärt fort och vi gick verkligen runt hela tiden...precis så det ska vara på campus. Även fast jag kanske klagade mest hela tiden då det var dags att gå igen. Jag gillar mer att sitta ner och ta de lugnt. haha

Våfflorna vart sjukt goda.
Att tappa hela påsen med diverse innehåll mitt på Stora Torget fick mig att krevera och nästintill lägga mig i fosterställning.
Jag höll mej bortifrån brännbollen, kände att det inte var min grejj. 
Missade grillningen...vi är sjukt mycket segare än vad vi tror.
Lite random mellanfester.
Pizzan på Teachers var inte helt fel. haha
Slutar upp hos Curry med en sjukt massa folk...satte mig mitt på golvet, och där satt jag.
Hittade inte mina pjucks.
Hittade pjucksen.
Vi tog bussen in till stan, satt längst bak. Där dom coola sitter.
Slänger av sig ovven, på med partystassen o sticker till Koriander.
Blir besökta av polisen (det som inte sägs är osagt) 
Drinkbjudning.
Dansa dansa!




RSS 2.0