Mååååla!

Och idag har jag även utfört lite arbete här i hemmet, nä nu ljög jag. Lite, haha, har ju för faaen målat ett helt sett trädgårdsmöbler! Och då ska tilläggas att jag har slipat dom innan och att det gjordes i stekhet sol. Har Johanna då vairt en duktig flicka?...Ja, det tycker jag nog att jag vart. Nu behöver ja ju inte lyfta ett finger på ett bra tag..haha 


A tada! Okej för att möblerna är riktigt gamla (närmare 25 år...) och sletna...men det är faktiskt de enda möblerna som jag verkligen tycker om. Dom kommer aldrig att få slängas! Inte så länge jag lever iallafall. (i bakgrunden kan man även skymta vår gamla gungställning...den lär nog stå där ett bra tag till om det är nån som är sugen! ;P)

Proppad

Första färskpotatisen nådde Johannas mun idag, nu inser jag att det var ett dåligt val av maträtt. Jag blir alltid så fruktansvärt proppmätt när ja äter de små runda knölarna..och nu mår jag bara illa. Usch! Får nog helt enkelt gå ut och ta en promenad eller nått för att bli av med "uppstoppad"-känslan. 

Har glömt att nämna att det faktiskt lönar sig att gå i skolan, jag menar när man slutar så får man ju alltid lite presenter. Trodde allvarligt talat att jag inte skulle få ett jota eller rättare sagt så hade jag inte ens en tanke på det. Men när jag väl kommit hem i söndags så stod där 6 stycken glasskålar (glass-skålar..) i mitt rum, 1500 kronor och så har jag blivit lovad nya växter till mitt fönster... (lyckades, som med alla andra växter jag har haft i mitt fönster, döda de som varit innan...nu har jag bara två krukor...)

Blev så nöjd över mina nya skålar att jag redan på söndakvällen slängde ihop lite läckra Marängsvissar! ;)

Här har ni resultatet!

Sommarlovet.

Det har redan gått två dagar på mitt efterlängtade sommarlov, som jag nu kan känna var inte efterlängtat överhuvudtaget. Okej för att solen skiner och jag bygger på brännan...som många vet att jag har som nån sorts hobby, och att jag antagligen ska dra och pressa på Svenska Rivieran imorrn gör att det iallafall blir lite bättre. Men jag kan inte sluta tänka på vad jag ska göra efter denna ledighet. Allvarligt, jobba på ICA i 8 veckor är verkligen ingen hit. Vågar knappt tänka på att jag ska till Öland på grund av att jag ska börja veckan efter, men sen när man väl tänker på de så ska de bli j*vligt gött att åka till vår älskade ö och sola o supa huvet av sig! haha 
Fast det jag just nu önskar mest är att jag bara haft en veckas lov och att jag ska tillbaka till skolan redan på måndag...synd att fallet inte är så.    

Har hört den här låten ett antal gånger, men på vägen till Mariestad i lördas blev det den bästa låten i hela världen just för tillfället. Kommer därför alltid förknippa den här låten med "Gang 4+1" och våra underbara dagar ihop! :D haha


Sista natten med gänget!

Vi öppnade dörrarna för årets avslutningsparty klockan 18:00, destination: Mariestad, Julias lägenhet! Här skulle det röjjas till småtimmarna! Och nog faaen röjjdes det!

Mat åts (j*vlar vad uppstoppad jag kände mej...förrätt, varmrätt, efterrätt, snacks och dricka på det..hmm inte normalt.)


Dricka dracks..(en härlig blandning av äkta drinkar, öl, vin, sprit, mintushotar och självklart Lindalis alldeles egna specialgroggar.)


Tabbar gjordes...( Åååh Johanna kan inte du vara så snäll och slänga vattenpipan i golvet IGEN?..-Ja, jo, Självklart kan jag de! "DUNK" Aaaah! Jag brinner! haha)


För många Top Noch-kort...


Lite överdrivet för många Chriistiän Äembrroos (inte ens när han inte tyckte det var kul längre gick det att lägga av..man tog skämtet ett snäpp högre istället och körde "hipp hipp"-stilen på alla namn..haha)

Lite fööör mycket partyröjjande för att tycka att det var kul att städa dan efter.


Stannade hemma hos Julia ända till klockan fem på eftermiddagen och röjjde innan jag begav mej hemåt. Det var då jag kom fram till att det verkligen är slut. Vi kommer inte gå i skolan tillsammans något mer, vi kommer aldrig mer få mobba varandra så mycket som vi gjort under ett års tid, inte heller hjälpa varandra med sin j*vla skitväv..haha och inte kunna sitta ensamma i ett hörn i kuvösen och snacka skit! Nä åh fy faaen, va ja kommer att sakna det! Jag mår riktigt förbannat dåligt när jag tänker på det...

...

Och jag som verkligen inte trodde det kunde bli pinsammare än vad det redan var! Okej för att jag träffade hela hans familj redan dagen efter...bakfull och lagom sleten..(bara det är oerhört pinsamt)
Nu undrar såklart alla..vad kan då toppa den pinsamma händelsen?..Jo, JohannaEjdestig blev idag inringd för att jobba på ICA idag vid halv tio på morgonen (skulle börja klockan 10!) Så man kan säga att jag slängde på mej lite kläder drog snabbt med foundation i hela ansiktet men kom sedan på hur hopplöst de var att sminka sig överhuvudtaget, skulle ju bara sitta där i tre timmar, inga problem..jag sket i resten av sminket och orkade då faaen inte att borsta håret heller..så lagom vacker satte jag mej i en kassa så här på en lördags förmiddag och hade då faaen ingen aning och att ungefär fem personer bort i kön står just denne Rrrronny (som vi nu kallar honom haha) Allvarligt talat, det högg till i magen på mej (hade ju verkligen inte tänkt mej att jag skulle se honom något mer i hela mitt liv såååå...), jag kan även erkänna att hela ansiktet blossade i den klara röda färg som bara vissa kan få och jag fick oerhörda problem med att hitta diverse streckkoder på varor och extrema talsvårigheter...(inte nog med det..jag var ju tvungen att prata med honom också...rätt läskigt kallpratande asså..shit) Frågan är just varför han var tvungen att ta min kassa överhuvudtaget? (hade jag varit han hade jag valt en kassa 100 meter bort så att han absolut inte skulle se mej! men de är väl antagligen bara jag som tänker så?)

Om man ska kategorisera denna händelsen i min pinsamhetskala på 1-10 så är vi faaen uppe i en klockren 10 asså! Och då har jag skämt ut mej mycket i mina dar asså!

Om du börjar att gnola en visa....

...Det var den låten vi sjöng ända upp till femmans årskurs när vi äntligen fick sommarlov...lite annorlunda idag då kan man säga..vi sjöng ju inte ens en låt! haha Vet att jag känner mig j*vligt lättad just nu över att äntligen vara klar och bara få va ledig ett tag nu...men ja kommer ju känna redan på måndag att det är nått jag saknar, att bara få sitta och dega vid vävstolen tillsammans med mina andra kära degklumpar! haha..Nej, det kommer kännas riktigt konstigt ett tag framöver...men som tur är så ska vi ha avslutningsfest på lörda! Jaddå! :D Då blir det rajtantajtan med the hot chics and "rövslickarmannen" haha! 


SOMMARLOOOOOOOOOOOOOOOOV!  

Kläder!

Har nu levt som en fattig student i snart ett helt år..(1050 i månaden..de är faaen existensminimum jue!) Men nu är det snart sommar och jag kan nog inte hålla mej längre asså. Nu faaen ska här shoppas! :D
Har faktiskt hittat en hel del klänningar  och annat smått o gott, som jag tänkt att ha i sommar..lite snyggt sådär till midsommar kanske! Jaddå! :D



Bara för att jag lägger ut lite kläder så betyder det inte att det här är en modeblogg..ok? :P
Känner att det är mycket mönstrat och så, men jag har verkligen varit svart hela året och nu är det faaen dags för lite sommarkänsla! :D Så va tycks?

Hahaha

Inte för att göra folk avundsjuka här eller så...men jag måste ändå berätta att JAG SLUTAR SKOLAN IMORRN! :D:D:D:D
Känns som att jag kan leva på det på ett tag faktiskt..jag är nöjd..är ju nu en fullt utbildad sylärare
(och väv då..)! haha:P

Eurovision songcontest!

Haha, japp, detta är jag helt besatt av..men jag måste säga att efter dagens Semifinal så känns det som att vi i Sverige kommer att vinna lätt asså! Inte en enda bra låt..nästan lite besviken...
Däremot så har jag en låt som skulle kunna ha  just "det", det som behövs för att slå just oss..hahaha..men jag har svårt att tro att det skulle hända?!
Här kommer den, nästa partydänga, eller? (eller va säger du nathalie? :P)


Lettland, Julia! Vårt andra hemland! :D 

Besatt?

Haha..jag vet att det gått ett år sen förra sommaren och det har vart en hel del fest och pojkar efter det..haha Men när vi väl började prata om det i lördags så kom jag själv fram till att den allra hetaste killen faktiskt är norrmannen (som det visst verkar så va de bara ja som tyckte han var het oxå..haha) Även fast jag inte sett honom på ett år, att han säkerligen har tjej och var eller är något att ha så kan ja ju inte riktigt släppa honom..haha..tänkte att eftersom jag pratat så mycket om just denna pojke så kunde ni ju iallafall få ett ansikte till namnet! ;)


Till vänster;) haha

Händelsernas afton.

EMD hade anlänt till staden och vi förberedde oss med våra allra vackraste "Ååååh Danny"-bilder..(den min som senare under kvällen skulle göra att man vann den så kallade "Dannytävlingen")

Frågan är om han ens skulle bli smickrad av att se nått sånt här? haha

Och som av en händelse hade vi en undermedveten dresscode just denna kväll.


Svart och randigt eller färgglatt

En hel vinflaska senare och en och annan shot var vi helt plötsligt hemma hos Angelica, min kära arbetskamrat!



Där gick tån på strumpbyxorna sönder..faaen!

Efter långa samtal inne i bilen om ett och annat, kommer faktiskt inte ihåg vad vi snackade om? Men va hade vi Simon i bilen för? haha Slutade iallafall med att jag och Ahlm begav oss in i fjortisklungan och gapade högt till EMD:s tre ljuva röster...
Jag förlorade däremot tävlingen stort
, missade alla pojkarna, hade mycket annat att tänka på och det fanns ju andra som skötte "Danny"-tävlingen på bättre sätt..(nämner inga namn...) Fixade mig istället en Ronny istället för en Danny, en gratis bilfärd i polisbil med riktiga poliser och pannkakor till frukost, Va sägs som den då?! Huh?!

Mission Impossible

Det är dags att supa hårt och dansa j*vel ikväll!
En tävling kommer att inledas ungefär vid klockan elva i afton då jag och ytterligare deltagare kommer att tävla om Danny och såklart en trisslott;) och självklart är det ju trisslotten som är det jag trånar efter! höhö

Let the best girl win! Oooyeah! :D


Konstigt

Dom säger att dansgolvet är till för de som inte har råd med att stå i baren...ja fattar inte riktigt... jag tillbringar nog faaen lika mycket tid åt båda ställena!  (så det så! haha)

Modevisningen 2008

Äntligen så har modevisningen ägt rum och det känns faktiskt riktigt bra!  (jag snubblade inte en enda gång..gick med stadiga ben..haha!)
Blev en hel del heta kort också..så absolut ingen kan missa hur skillade vi var på just på catwalken;)


Lindali och Tuva tar över catwalken!
 

Jess, Julia och jag entrar catwalken, haha inte en jättebra bild på mej där..men de va den enda som fanns! haha


Marcus leker skitcool


Marcus Fepplar med scarfen (lägg märke till att han faktiskt gjort hela outfitten all by himself..haha)


 

Vackert ansiktsuttryck..(frågan är vad du gör just här, Julia?..hmm..)

Jess, slutet på det hela..är man i centrum eller vaddå?! haha

Kan man säga att vi lyckades eller?!
Kakbuffén (typ 15 sorters olika bakverk) var ju bara ett plus jämfört med denna underbara modevisning! ;)

Tutande

Okej..jag vill bara klargöra mig riktigt noga här.
Dom som tycker att det är så j*vla roligt att tuta på mej när ja står ensam och väntar på bussen klockan halv sju på morgonen kan ju ta och lägga av va?! haha (bara idag var det två bilar...om man räknar ihop dom så kan jag nog iallafall komma upp i sju stycken..haha de är ju onormalt!)
Jag vet att jag ser helt bortkommen ut, men det beror kanske på att jag precis har gått upp och då njuter jag då rakt inte av några störande tutande bilar iallafall! Så det så!

Hemtentan

Faaen, sju skoldagar kvar och jag sitter och skriver en j*vla hemtenta! Och denna hemtenta handlar då faaen inte om vad som helst heller..den handlar om bomull! Japp, min kund är en dagsifröken som vill ha en slitstark och tvättålig kjol! Allvarligt, vilken j*vla fantasi jag har alltså! bomull också..det lättaste materialet som finns också..det är IG hela vägen igenom!
Men jag har fått lite hjälp på vägen så nu har ja ju faktiskt skrivit 6 meningar, den du!
Måste fortsätta nu...ska ju sova om typ 20 minuter...
Ta Ta!

Helt vanlig tråkig söndag...

Hmm tänkte att jag för en gång skull ska hålla mej till just den dagboksstilen man hade när man var liten...då man berättade vad man gjorde på dagen och inte vad man tänkte...(eller ja..så gjorde jag iallafall...hehe) 

Idag så vaknade jag klockan halv åtta på morgonen. Då gick jag ut och gick. Efter det så åt jag frukost ute på verandan och solen lyste på mej. Det var varmt. Sen så solade jag jätte länge. När jag solat klart hade jag bränt hela ryggen och ansiktet. Efter det så gick jag ut och gick igen. Vi skulle titta på fotboll, Kristoffer spelade. Dom vann med 6-1. Det var kul. Sen åt jag kvällsmat och tittade på parlamentet. Det var också kul. Ska sova nu. Godnattpuss.

Och där hade vi ett exemplariskt dagboksutklipp från mina forna dagar! haha  
Det där med det brända ansiktet...(Den som ens drar på mungipan imorrn i skolan får smäll! haha)

Första beachbesöket 2008!

Det är sant, den 10:e maj har jag redan bränt upp mej som en j*vla kräfta och badat cirka 5 gånger på grund av att det var för varmt att pressa uppe på stranden! (Svalnäs såklart!) Inte för att jag inte är nöjd med att redan ha varit ute på stranden en gång redan i år...men tänk om det blir den enda gången...tänk ifall det inte blir några mer riktigt bra sommardagar iår! (jag har lite onda aningar om detta nämligen...)
Men nu ska vi inte ta och sudda ut det positiva i det hela...Det är ju sommar redan en månad tidigare!
Jag får sola
...(man är faktiskt otroligt mycket hetare om man är solbränd..det bara är så..så nu bygger vi på brännan, vänner!)
Allas humör är så i topp när det är soligt och varmt (det säger man ju verkligen inte nej till..några leenden om dan och man kan må bra i flera timmar..höhö)
Man kan sitta ute sent på kvällarna och grilla och snacka en massa skit (det får de bli mkt av i sommar tycker ja!)
Frågan är den om det egentligen finns nått dåligt med sommar och sol egentligen? (en oerhört bra fråga tycker jag nog..finns det verkligen något negativt svar på den? hmm)

Men för att komma tillbaka på det jag vill trycka på i detta inlägget är att JAG HAR BADAT I VÄNERN IDAG! (kände att jag ville få fram såååå...)


Mina bröder ute i vattnet och badar!

Förändringar

Tittade runt lite på internet idag och fick plötsligt se den underbart vackra bild min kära vän Nathalie lagt ut på mej i hennes blogg, nathalian.blogg.se, kom då fram till att jösses, så jag ser ut! haha 
Frågan slog mej då om jag verkligen förändrats något sen första ring eller om ja verkligen ser likadan ut då som jag gör nu?   

Så här följer några bilder från sommaren då jag slutade nian fram till nutiden, så får vi se om det verkligen existerar några förändringar?

 (4 år sedan)
Jess, senaste supertrendiga metalleendet!


Även här kan man se en glimt av leendet och mycket, mycket längre hår än vad jag nånsin kommer få igen! haha

Det tog ett tag att hitta denna bilden, men det är fruktansvärt vad förskräcklig man såg ut..haha..här har jag precis slutat ettan!

Hmm..sen kom operationerna och borttagningen av rälsen (denna mun-tand-och käk-process föföljde mej i närmare 10 år faktiskt...)  och en lång lugg tillkom på köpet, Yeah läckert!

Sen fyllde jag arton och håret börjades att klippas av nu..hehe 

(precis innan studenten)
Sen blev faktiskt håret så här kort..kortaste jag nånsin haft faktiskt! 

Jaaa..och nu ser jag väl mer eller mindre ut så här..:D

Måste nog säga att jag har gått igenom några förändringar iallafall...håret har ju iallfall blivit kortare! haha:D
 

Röd som el tomato!

Har vart ute på en ö mitt i Europas största sjö Vänern (vilket inte Emmy hade koll på..haha) och inte gjort ett dyft idag..typ..haha
Har till och med bemästrat min största rädsla idag...att bestiga en båt ..hmm..och ni kanske undrar varför jag var (haha...) så rädd för de, men allvarligt vem faaen vill riskera att göra nått så oväntat som att trilla i vattnet!?..jag tittar hellre på!  Mina ben nästan vek sig under mig och båten gungade som faaen! Men med ett stadigt grepp om räcket och ett osäkert skutt över till båten så var ju det avklarat...(nått ja inte tänkte på då var att ja nån gång skulle av båten...)
Verkar även ha bränt mej över hela kroppen, vilket jag inte känner riktigt själv..men det går faktiskt att se rätt så bra så de lär väl ingen missa..hmm ser man ut som en tomat så brukar väl de flesta kommentera de..haha!


Lägger här ut en bild så ni kan identifiera färgen när ni ser mej! haha

Det här med sysselsättning...

Allvarligt talat...jag har tänkt lite på de här med att ha nått att göra nu när skolan slutar, jag vill ju absolut inte bli en sittande soffpotatis som det enda intresse i hela världen är att vara ute o göra staden varje helg (inte för att det är några problem med det...haha..för jag tycker att det är kul!) men jag tänkte på att ha något att göra på vardagarna som en slags sysselsättning alltså, nått som ger en nån slags tillfredställelse, nått som får en att tänka på något annat än frågan "Meningen med livet?" 

Allvarligt talat..jag har ju redan provat på en hel del grejjer som fotboll, aerobics, simning, golf, volleyboll m.m...vad finns det som jag skulle kunna tycka vara kul? Måste ju finnas något, jag behöver verkligen hjälp med detta! Annars så kommer jag antagligen bli en deprimerad datasittande OCH tv-tittande finnig och ful 20 årig kvinna..haha! (Det är ingen vidare utsikt alltså..haha)  

Sovmorgon imorrn!

Helt underbart! 2 timmars sovmorgon imorgon! Så istället för att gå upp halv sex så ska Johanna ligga och dra sig ända till halv åtta...den ni! :D Det är vad jag kallar sovmorgon!
Har nu endast 11 skoldagar kvar tills jag slutar skolan och ni kan inte förstå hur förbannat skönt det ska bli och va ledig en månad! :D
Nej, de är änna dags att slå huvet i kudden!
Nighty night!

Ett helt år sedan...

Jooo..det är faktiskt sant, det är snart ett helt år sedan jag och mina kära vänner tog studenten.

Studenten, en av de bästa tiderna i hela mitt liv...och ja guuud vad man längtar tillbaka nu! Men nånting är jag rätt säker på, skulle man göra om studenten så skulle den aldrig bli lika rolig som den var absolut första gången...lika bra att låta det vara..och tänka tillbaka istället!

För exakt ett år sedan var man bara en ung skolflicka som inte hade en tanke på att man om cirka en månad skulle ut i vuxenlivet. 
Nej, det enda som fanns i Johannas huvud vid denna tiden var...
Utspringningen (känslan av frihet)

Bålrundor hit och bålrundor dit (en massa sprit att förtära på så kort tid..haha)

Balklänningen (haha..solbrännan...inte nån j*vla bikinibränna, här skulle de va jämnt!)

All denna oro över det fina vädret (haha..vem brydde sig egentligen när det väl kom till kritan!)

Bulgarien!, (Underbara känslan att veta att även om alla skulle skiljas så skulle man ändå ha något att se fram emot med sina underbara kompisar!!!)


Det var varmt och blåsigt...det var känslan av att ta Studenten...

Lugna lördan

För att inte bli utpekad som alkolist var det allt dags att hålla sig hemma en helg och bara chilla (som man visst ska säga nu...haha) Det som började med att vi var tre stycken som kände att det verkligen inte fanns nått att göra i hela världen utökades på en halvtimma till hela åtta personer som kände att en lördag utan fest är en som en sommar utan sol...alltså deprimerande och näst intill värdelös..haha.. Vissa av oss kunde till och med sträcka sig till att vara chaufförer, då har man sjunkit lågt! haha
Kvällen slutade i soffan framför TV:n fulla av pizza och godis..det var rätt mysigt, men ett konstaterande var att det int eär meningen att titta på TV på en lörda! Finns ju faaen inget att titta på!

Nej, sängdags!
Ta Ta!

Valborgsparty i Lisch!

Drog med Jenny och tjejerna till Stadt i Lisch och "skakade det lurviga" (som jenny så envist kallar det:P..) och j*vlar vad kul det va! Det var Måndax all over again..haha (längtar så efter att få åka dit i sommar...hehe)
Så efter en mycket trevlig förfest med mat och mycket alkohol var det dags att förflytta sig...och påvägen var det plunta-drickning (oerhört behändigt asså..) som gällde!

 
Kvällens värdinna..Johanna Hallersbo och favvosysslingen Jenny!


Lärde mig faktiskt en hel del saker i onsdags...saker som:

1. Även fast allt går emot en under hela dagen så kan det faktiskt bli riktigt j*vla kul ändå!

2. Man ska alltid satsa och köra j*vel även fast man inte vet om man kommer hem...(det löser sig alltid ändå...på ett eller annat sätt)

3. Ring aldrig till en sjukling mitt i natten (lovar..det är inte uppskattat..:P)

4. Släng inte ut så mycket pengar på en utgång..spara till fler! (allvarligt..600 spänn..!)

5. Drick inte så mycket. (haha..borde jag lärt mej för länge sedan..kommer nog aldrig riktigt att sätta sig...)

6. Ha aldrig på dig långärmat på Stadt...(Jisses, va varmt de va!)

Summan av kardemumman..en helt j*vla lyckad Valborg! :D


Fredag kväll

Så förbannat tråkigt jag har alltså...
Fredag kväll och inget å göra överhuvudtaget
(jo förresten..städa övervåningen...kul sysselsättning..)
Har vart och shoppat hela dagen, var ju kul men inte faaen köpte jag nått!
ICA ringer vid på eftermiddagen och säger att ja ska jobba på imorrn klockan 8 till 14:30..
FY FAAAEN! Va tråkigt! Åååååh!

RSS 2.0