Valborg!!

Nu mina goda vänner är det allt dags för att fira Valborg, och vi får ju absolut inte missa att det är Konungens födelsedag idag heller, Grattis Kungen! haha Och jag har nu ledigt fyra dagar irad...detta betyder bara en sak..att det är värt att firas med lite raj raj i Lisch ikväll! höhö
Ses på dansgolvet! :D:D

Värme

Jeess, idag tog vi första glassen ute på innergården på Katedral...(vilket Julia säger är det absolut hippaste man kan göra när man går där:P) Vi tog alla varsin Nogger för fem kronor styck..ja, den var från förra året....haha..och den var isig och seg..men ändå..Första Glassen detta år..temperaturen låg på 20 grader och vi njöt! haha:D

Faaen, vi är lediga snart! Underbart!
15 skoldagar kvar innan det är sommarlov! JIPPI!!! :
D

Och så drog vi till Skövde!

Jeeess, Skövde var staden...Vatra var målet!

Med nyinköpt alkohol och en sprajlans ny outfit begav jag och vännerna oss hem till Angie som stod för värdinneposten denna kväll;)

Jaa..hon kan se normal ut också! :D


Och här har vi ju "The Gang"...löjligt lyckliga..haha 

Såklart så måste vi ju göra de traditionella poserna, tjockisminerna och de sexuella övergreppen även denna gången..och självklart fångade vi det på kort!
 

Vi hade lite olika idéer om vad jag skulle ha med på bloggen dan efter...haha..som till exempel "Gissa urringningen?"..kom sedan fram till ett de korten som togs för tävlingen inte riktigt passade sig så bra på Internet...

Så bar det av mot Skövde!




Toalettpappret visade sig vara en härlig vän på vägen dit;)

och nej..ingen berättade att jag skulle tvätta mej runt munnen och ta ut snusen för att de skulle se bättre ut!


Angie "The crazy cardriver" Johansson! haha

Det var en helt underbart, j*vla rolig natt!
och självklart gav jag mej på strippstången och gjorde några favoriter i repris..vi ska inte snacka om hur många blåmärken ja har fått på röva efter alla glamourösa fall jag utförde! ;)

Johannas tolkning av Ölhävarskivan.

Jag kallar den "Shothävarskivan"

Uppsnyggningen av mej själv och partyplace-stadiet:
- Hunting For Witches - Bloc Party (Öppnar skivan starkt med en av de bästa låtarna nånsin..tänk er 140 på motorvägen en het sommardag och volymen på högsta hack!")
- Haters - Thåström
- Keep On Groovin' - Damien JR Gong Marley

Polarnas ankomst-stadiet:
(här följer några låtar som vi fortfarande klarar av att sitta lugnt och bara prata och dricka gott till...)
- Make Love In This Club - Usher feat Young Jeezy
- Jag Vet Inte Vem Jag Är...- Håkan Hellström'
- I'm Yours - Jason Mraz
- My Cool - Al Azif vs Adam Tensta

Lite lätta steg på dansgolvet-stadiet:
(Nu börjar det flyttas från stol till dansgolv...Självklart, alltid med ett glas i handen och alltid Timbaland!)
- 4 Minutes - Madonna feat Justin, Timbaland
- She's Dangerous - Matt Pokora, Timbaland
- Elevator - Flo Rida, Timbaland

Lite tyngre steg på dansgolvet-stadiet:
(här ser det fortfarande riktigt bra ut)
- Stripper - Sohodolls (Allt för att jag och Ahlm riktigt ska kunna släppa loss!)
- The Way I Are - Timbaland (Bästa låten ever...håller i hela vägen, alla olika remixar!)
- Break The Ice - Britney Spears (Såklart)
- Satisfaction - Benny Bennasi

Sjunga högt och dansa fult-stadiet:
(i tron om att det fortfarande låter bra och att det ser j*vligt bra ut...)
- Jag Dansar Aldrig Nykter - Magnus Uggla
- I Lågornas Sken - Nordman (Riktigt bra AAAAOOO-ljud som är lätt att sjunga...)
- Be My Lover - La Bouche (Man bara kan den...)
- Ohlala Jag Vill Ha Dej - Ulf Lundell (sommaaar..)
- Wait a Minute - Pussycat Dolls (här kan det bli en del läckra moves)

Shota ikapp-stadiet:
(nu är det dags att få i sig allt som man har med sig med najsig bakgrundsmusik)
- Amarula Tree- Amanda Jenssen
- Inatt är jag din - Tomas Ledin
- Alright - Lost Patrol Lisa Miskovski

Sluddriga-stadiet
(då man ger sig på de utländska låtarna och tror man kan allt.)
- Beautifull - Postgirobygget
- Hva Gör Vi Nu, Lille Du - Gasolin

Flum-stadiet
(eller "F*n va jag älskar dej, du är min bästa polare-stadiet...)
- Jag Är Så Het - Björn Rosenström

Nykterhetstestet
(klarar vi allsång till Beach Boys så klarar vi nog att partajja lite till)
- Barbara Ann - Beach Boys

Dagen Efter
- Tro - Marie Fredriksson (liggandes i sängen och bestämmer sig för att aldig mer dricka och kanske ska börja tro på nått annat än spriten)

Och där hade vi en lyckad helkväll! :D


Ny värld.


Idag öppnades en helt ny värld för Johanna Ejdestig...första gången inne på Systembolaget i Lidköping! Jaddå! Där brände hon upp 250 kronor på just sprit..lyckliga jag! haha
Jag vet att det tog ungefär en månad innan jag sökte upp bolaget...men jag har faktiskt inte behövt göra det förrns nu, en har ju haft på lager om en säger så.


Jordgubb-Lime Vodka eller Jordgubb-Lime Vatten...Det är frågan?
(Svaret i dett fall är rätt lätt..haha)

Den 24:e

Har vart på ett dagslångt studiebesök idag..det tar på krafterna...Men nu vet jag verkligen allt som har att göra med vävning och tryck på tyger iallfall..(eller ja..ja lyssnade lite halvt oengagerat de sista 6 timmarna, då studiebesöket säkert höll på i 8..men ändå..vi hade ju iallafall kul i bilen..alltid något..hehe)
Kom hem vid klockan 7 på kvällen och gick ut o gick en sväng och tänkte på hur ja ska planera helgen...jag vet ju vad jag ska göra men jag har ingen aning och när, var, hur? (...vilket kan vara ganska så frusterande..)

Får lön imorrn
Måste åka till Lisch o shoppa..
Ska städa på Vianor
Städa hemma
FESTA!
Bokföra...

Åååh hur ska ja få in allt detta på två dagar?!  Och vem ska säga vart vi ska festa i helgen? Jag vill veta nu! Är så sugen! hehe


Slutet

Klar med den andra väven den här terminen...den är nedplockad och på måndag så startar jag den allra sista väven i hela mitt liv! Underbart!
Jag kan se slutet nu...Nånting som jag både längtar till och vill skjuta ifrån mej faktiskt...
Visst det kommer bli underbart att slippa alla tråkiga uppgifter och prov...men det kommer bli j*vligt ledsamt att int ekomma till skolan och få dra dåliga vitsar med "Gang 4+1"..kommer kännas konstigt...

Njutning!

Jag vet att jag bara snackar om sommaren nu..men det finns faaen inget annat att tänka på när det är så här fruktansvärt bra väder ute asså!
Slutar faktiskt skolan om ungefär en månad..(men om man räknar som jag gör så är det bara 18 skoldagar kvar eller nått..underbart!) Efter det så är jag ledig i en hel månad innan jag börjar sommarjobba..(på ICA...jippi...)
Men om man sedan ser till mitt nuvarande schema så ligger timsnittet per dag på 5 timmar sååå..jag lär väl klara det! :D
Har en lista på saker att se fram emot faktiskt...(en sån där lista som man blir så himla glad av! och som jag hoppas ni kan läsa och få tillbaks iallafall lite livsgnista innan sommaren! :D)

1. Löning på freda!
2. Helg snart.
3. 1:a maj nästa vecka=Ledig
4. Min beställning av kläder kommer!
5. Jag slutar skolan den 23 maj!
6. Semester
7. MIDSOMMAR på ÖLAND!
8. Lindas födelsedag..hehe
9. MÅNDAX!
10. ONSDAX!
11. Shoppa sommarkläder!
12. ....Och självklart...SOL OCH BAD!

Så nu ber jag till Gudarna om att få en oerhört bra sommar! Tack!


 


Bästa årstiden!

Allvarligt talat...det är nu på våren man fattar att Sommaren är den bästa årstiden (Fast iof...när det är höst så längtar man ju bara till vintern sååå...får man ha två bästa årstider?)

Fick reda på i lördas kväll att vi fått bokat en stuga på en av Ölands finare campingar..(enligt Janna...hehe) Det här året måste vi bara lyckas få med en stereo ner asså..en sådan där det finns en skön bas i också!

Jag kan verkligen inte låta bli att börja planera..det är så kul när man har nått att se fram emot..(det är det som får en att vilja leva faktiskt...) Frågorna bara flödar här...hmm..

1. Vem ska sova på madrassen mellan sängarna?! (vi har redan gått igenom detta...jag ska springa in i stugan innan alla andra, kanske råkar ramla på tröskeln och drar med mej både linda o ahlm i fallet då de kommer ligga mej tätt i hälarna...det kanske verkar som om jag ligger i ett mindre underläge här..men frukta icke..jag lär iallfall hinna in och ta underslafen till höger! Janna och angela kommer helt enkelöt bli dom som får turas om om golvmadrassen! haha)

2. Va faaen ska de bli för midsommarmiddag?! (Iochförsig har vi redan gått igenom detta med..det lär blir en Bulgariendiet i repris...sprit, kex o chips..mumma!)

3. Vad gör vi om det saknas spegel i stugan?! (ett av de största problemen av alla...förslaget sminka varandra kom upp...okej, säger ja..ska smeta knallröda läppar och en utstickande blå ögonskugga på varenda en av dem för att själv framstå som iallafall lite snygg:P)

4. Vem ska följa med mej på toaletten mitt i natten? (ja, vem faaen är frivillig?! )

5. Mer av ett konstaterande...den som absolut måste dra med nån hem får ta golvmadrassen! haha


Födelsedagsbarnet Nathalie!

Okej...hon fyllde 20 igår (eller som hon själv säger...ett år närmare pensionen..) :D
Nu faaen ska vi röja systembolaget ihop...Jaddå! ;)

image298

Full bil!

Igår natt var jag faktiskt fyllechaufför till min bror som var på nått kalas;) Satt och vänta uppe till klockan 2 på natten innan han ringde och begärde skjuts..

I det ögonblicket trodde jag att det bara var han och hans tjej, Sofia som skulle åka med i bilen..höhö..men så fel man kan ha?! Jag åkte nämligen iväg utan att ha gjort i ordning mej ett smack..där satt jag helt utan smink och ungefär tio röda finnar lysandes ut från mitt ansikte..(förbannat pinsamt) men vad gick det att göra åt det då..det var bara att acceptera att bror min och fyra till av hans kompisar skulle knökas in i bilen...

Och inte helt olik mej i ett överförfriskat tillstånd skulle brorsan ha högsång i bilen och alla skulle sjunga..till och med jag..haha Men j*vlar va roligt de va att skrika ut med fem pojkar till den här låten..(och nej, ja menar inte att det lät bra..men vi fick iallfall fram en unik klang...)


Thåström - Haters

Planering inför Sommaren 2008!

Årets sommarplanering inföll detta år onsdagen den 16 april klockan halv åtta hemma hos Linda :D
Eftersom vi alla ska jobba hela sommaren så var det allt dags att ta tag i just Midsommar som vi verkligen inte får missa i år...(i Bulgarien var alla dar, midsommardar..och Ok..vi missade midsommarafton..men vi festa inte mindre för de:P)

I år bestämdes det att det var dags för en svensk hederlig campingÖLAND!
Självklart ska vi bo i stuga..(jag klarar varken tält eller husvagn...haha)

Tittar faktiskt redan upp outfitsen för hela sommaren..för här ska de va brunbrända ben, läckra klänningar, härliga skor och en "killer"-bikini! haha 
De ska ta mej faaen bli en j*vligt bra sommar i år! :D

Här ska de tillbringas dagar på stranden och nätter i baren..ok? :D


Partypartypixen sen lördan!

Blev väl inte jättemånga..kom ju så sent och hade fullt upp med att dricka istället för att ta kort! haha
Men för att visa hur lugna o sansade vi verkligen var så ska jag visa alla korten;)




haha..men det går ändå inte att förneka..Anna var då ändå mest förfriskad! :P



Mina skapare!

Skulle verkligen inte göra detta om jag inte hade fått lite förfrågningar på hur mina kära föräldrar ser ut..så här ska vi sätta ansiktenmina skapare här på jorden! hehe


Är vi så lika?

Farsan var det faaen värre att hitta bilder på..haha...han ser så fruktansvärt sleten ut på kort!
 

Och tillsammans så fick de oss...


Japp, detta är FAMILJEN EJDESTIG! ;D

Kunde gått illa...

Haha...blev ombedd att hämta lillen ute i Mossbrott idag..jag hade mina invändningar om att nej, de finns ingen bensin på bilen (okej..jag tanka igår...) och att jag verkligen inte hade några pengar att tanka med( jaja..har typ 40 kronor i mitt rum..höhöheller..

Men inte faaen var det nån som lyssnade på mej inte!

Så när klockan slog kvart över sju begav jag mej till Mossbrott...och precis innan jag parkerar LÄGGER BILEN AV! (helvete) Nu kan jag då säga att jag rent utsagt höll på att ...

Ringde då fassan som inte alls hade en tanke på att hjälpa mej..för han hade en fotbollsmatch som var mycket viktigare att titta på..Så där stod man på ett grönt fält och tänkte då faaen inte tigga skjuts av nån annan, efter en kvart kommer lillen ut och jag..(lätt förbannad) skäller ut honom lite smått om det verkligen var nödvändigt att träna idag!

MEN...bilen startade igen och vi rullade oss tillbaks in till Vara! Härligt!

Fullt ös!

Äntligen fri från det lilla båset på ICA och hade inte alls några tankar på att festa j*vel den kvällen...men så ringer Emma och övertalar mej att komma så jag..(snabb som jag är) slängde mej upp i garderoben och drog på mej några paltor och smeta lite smink i ansiktet och tog den vita "blixten" till feeeesten! 

Klockan var nu tio och alla hade ju redan kommit igång så de var nu dags att komma ikapp som man säger..så de blev några välbehövda drinkar i alltför hög alkohalt...och nog hände det grejjor!
Sen drog de andra och jag o Nath hade istället djupa samtal fram tills klockan ett då vi kände att det var dags att röra på sig så vi stack till Kronan för att skaka lite...(hmm Nathalie, vart tog du vägen? haha)

Och j*vlar vilket drag det var..kan inte minnas att jag shakat så mycket som jag gjorde då...Shit, det var dans på hög nivå! :D

image280
Den klockrenaste bilden av dem alla...en föööör full Anna..haha
Lägg även märke till Ann i bakgrunden..(Den kan hon va nöjd med..haha)

Måndag den 14:e

En dag som verkligen inte började bra någonstans..om man inte ser det som en välbehövd sovmorgon..även fast jag ändå lyckades komma tio minuter försent när jag drog i 140 km/h till skolan!
Fick en kommentar i stil med..."Helger är inte bra för dej, Johanna..." av Gunnel när jag med skamsen blick kikade in genom dörren till lektionssalen...(sant, tänkte jag och gick med huvudet sänkt hela vägen till min plats...)

Men ju längre dagen gick desto bättre blev den..frågan är egentligen vad som var roligast...

-När Gunnel pekade finger åt oss på första lektionen utan att förstå hur kul det var...

- När jag och Emmy skrattade så hysteriskt att tårarna rann när vi lagt lite pappersbitar i håret på Marcus...

- Min illusion av Julias Die hard-liknande rörelse ner för trappan i morses...

- Min och Marcus skönsång i bilen på vägen hem till dessa ljuva toner...


Jason Mraz - I'm Yours

Jag vet humorn är låg...men vad gör det när man har roligt :D

Hoppsan.

Allvarligt talat...antingen så borde man införa en sovmorgon på måndagar eller nått undantag för bara mej eftersom jag lyckats försova mej idag igen...varenda j*vla måndag i tre veckor har jag öppnat ögonen en kvart innan bussen ska gå! haha då menar inte jag att ja flyger upp ur sängen och slänger på mej nått o sticker..ja ligger naturligtvis kvar i sängen och halvsover i en halvtimma till..höhö..o nu sitter ja här o är livrädd för att åka till skolan..Gunnel lär bli väldigt irriterad...huuuu

Phuuu...

Hmm sitter här nu...det blev ännu en hård natt för Johanna...det var inte tänkt att bli så..men det blev det och nu är ja inte alls långt fran att spy upp frukosten..shit, va illa ja mår! haha Men va gör man inte för en kväll ute, ok?! ;) Ska nog förflytta mej till toaletten nu...hmm..haha!

Dagens Outfit.

Efter så fruktansvärt många förfrågningar så är det väl ändå dags att ge mina kära läsare vad de ber om...
Här är den...Dagens Outfit;)


Dagen till ära så har jag dragit på mej...
- Avdankade mjukisbyxor, Adidas
- Ett par år gammal tröja (oerhört skön), H&M
- Sockarna (som inte syns så tydligt på bild, finns på separat bild nedanför), New Body


Jag hoppas nu alla är nöjda med vad jag hade och ge...och att ni fick några riktigt bra tips!


Hata SÖNDAGAR!

Okej..man har faaen måndagsångest varenda j*vla sönda asså! Det går inte att undkomma..så fort man vaknar så är den redan där..vetskapen om att det snart är dags att göra nått på dagarna igen..egentligen så ska man ju tänka på att det är en ny vecka, nya möjligheter och ännu en trevlig helg..men det är faaen svårt att hitta när man ligger under täcket en grå och regnig j*vla söndagförmidda!

Tänkte att man skulle göra nåt vettigt på en söndag då...kom som vanligt inte på något..jag gick då ut och gick en promenad för att göra nått överhuvudtaget...tänkte att jag skulle gå till lite nya ställen utanför Vara för att "uppleva" lite natur..haha...visade sig att jag gick vilse på de små grusvägarna...efter två timmar ute på Varaslätta orkade jag helt enkelt inte mer..den enda tanken som existerade i huvudet på mej var att ringa mamma och be henne att hämta mej.men de kändes inte värt att bli utskrattad:P Så det var bara ta den timlånga vandringen tillbaka igen...

Inte så himla lätt att lokalisera sig när man inte ens såg Lagerhuset längre..haha

Det var väl det jag gjorde under hela söndagen..och nu är det bara 4 timmar kvar till den där nya veckan..och jag längtar redan till nästa helg!

Trojanska Hästar

Vill här med säga att jag (helt själv faktiskt) tog bort en liten trojansk häst från datan igår morse! Det var bara att plocka isär datan och pilla ut den lilla röda hästen med en pincett! haha
Nej skämt o sido..hehe efter detta har jag nu kommit fram till att det är ett datageni jag ska bli helt enkelt! haha..en karriär inom data då..eller inte...!
Men ni måste säga att jag är j*vligt skillad iallfall som gjorde de själv..och ja tänker inte berätta om datan kraschar totalt om några dagar..jag lever i nuet!

34årspartaj!

Då hade man haft sitt allra sista riktiga kalas då...vet inte riktigt men det känns faktiskt ganska så bra:)
Lyckades iallfall dra in de sista presenterna fram tills ja fyller 25...shit! vilken materialist jag är..haha men vem kan förneka att det inte är kul med presenter!
Fcik en fem stycken vinglas som jag aldrig skulle kunna dricka i...det räcker med att peta lite på dem och de spricker...jaja..ja kan väl använda dem nån gång när ja fyller 40 eller nått! Drog in lite smycken, parfymer, pengar, presentkort o smink också...kan väl säga att jag är rätt nöjd ändå:)

Senare på kvällen, även fast vi fortfarande hade gäster hemma så drog ja till vår vackra biograf för att tjecka in Angel med en trio i vänner;) Kan inte säga att det var höga förhoppningar på den här filmen direkt...och den var bättre än inget, slutade med att den var ganska så hyfsad iallafall!

Hur som helst...jag är iallfall nöjd med dagen! (och det är därför jag är med i Antons facebook-grupp NÖJD...tycker faktiskt jag är en utomordentligt bra medlem, ett ideal om en säger så...)

Treårsregeln

Min far håller hårt på treårsregeln...en regel som han hittat på helt själv faktiskt...den handlar om att inte ha en bil som är äldre än tre år...så nu är det snart dags att köpa en ny igen...i juni kommer detta hända tror ja..

Tror det är  lite utav en försenad 40årskris faktiskt, vi sitter just nu på tre bilar i familjen...haha...vilket ja tror ja kan dra lite nytta utav just nu..det kan nämligen komma att bli så..om jag får som jag vill och som pappa nästan utlovat...så kommer jag få ett typ "tvåårskontrakt" på vår vackra golf! Hurra för mej!


Synd att morsan är med på bild..haha

Födelsedagshelgen del 3 "20årsdagen!"

Japp då var man 20 år då...vilken dag jag började med att stå utanför Kronan och precis vid tolvslaget fick jag en kram av Angela som då stod innanför staketet och jag stod då utanför..haha men va faaen! va gör man inte?!
Sen gick ja runt i en timma o tjöta me andra utomstående folk..vilket var iof inte så himla tråkigt men j*vligt kallt!
Sen så fick ja skjuts hem och då sov jag ända till klockan 9...och mådde faktiskt bra...had e ju inte druckit sedan fem i tolv kvällen innan såååå...

Dagen gick ut på att käka tårta iallafall...det var väl inte mkt mer!
Men jag hade en j*vligt bra 20årshelg! JAG ÄR NÖJD!! ;D

Födelsedagshelgen del 2 "Barnkalaset"

Dags för barnkalas med min nyss 20år fyllda vän Moa.
 Och på Torsvallen gjordes det iordning för våra vackra snittar och oerhört goda Jell'o shots;)

 Mina sista timmar innan 20årsdagen skulle vara perfekta och det kan jag lova att det var dom, jag hade underbart roligt! Stod väl mest och dansa på vårt vackra dansgolv...(men de gör ju inget för jag fick ju inte följa med och dansa senare på natten ändå..haha)

Och som vanligt blev det en hel del kort tagna under kvällen en del riktigt bra...andra mer misslyckade..;P


En av alla mina presenter den här kvällen...just denna present har arrangerats av Linda...den går i rött och består av krossade tomater, Darin-singel, San Fransisco-drink mix och en brownie...fantasin flödade:P
Andra presenter som jag blev tilldelad under kvällen va sprit, shotglas, ljusarrangemang och godis;) Man tackar!


Hmm ja vet inte...men det var nåt som var intresserad av kroppsdelar under den här kvällen!


Hmm...HARD ROCK HALLELUJAH! Yeah!



Haha det finns en rad mycket, mycket värre kort som jag lovat att inte lägga ut här på bloggen..men ni ska veta att jag har dom här på datan..och de lär inte raderas! :P

Så blev det sig så att vi skulle ge oss av till Kronan..som var vår slutstation..synd bara att jag inte kom in:P haha Men champangen var god måste jag säga;)

Tack för att ni kom på mitt BARNKALAS! :D

Födelsedagshelgen del 1 "Fredagen"

Bestämde mej för att dra hem till Janna för att kolla in den där filmen som vi nu väntat på ända sedan den gick på bio, som vi aldrig orkade att pallra oss till..som sedan kom ut på film vecka 9 men som inte vi förstod förrns förra veckan! haha..
Jag menar helt enkelt "1408", av Stephen King...kan då säga att efter en sådan lång längtan så stod den upp för mina förväntningar faktiskt..en riktigt bra film, kan rekommenderas;)
Sen drog vi såklart av en film till "Evan den allsmäktige" för att ja ville se den och att jag absolut inte ville åka hem..hehe
Efter två filmer satt vi och lutade oss tillbaks i soffan, proppade med godis..(iaf jag) men än mer proppfulla av jannas pappas delicious popcorn...och när vi hade suttit o samtalat lite om livet i det stora hela och såklart pratat lite om Sommaren 2007 så fick vi oss ett ryck och gick upp till datan för att se på lite kort som en viss norrman lagt ut från Bulgarien...(trevligt, trevligt, tänkte ja...) vi kikade oss igenom ungefär 50 kort innan jag helt plötsligt såg nått fruktansvärt bekant...hmm..låt oss sträcka oss till att jag kände igen mej själv...och helt plötsligt fick den gamla kommentaren "Skit i de, dom är ju bara 16" liv igen...läskigt..att man kunde ha så fel...haha

Av att se de korten kom verkligen känslan tillbaka och man mindes hur det verkligen var att vara utomlands...ute i solen, bland drinkar o heta norrmän!





Ursäkta...

Jag har inte kunnat skriva på ett par dagar på grund av att blogg.se har bytt server så jag har intle lyckats komma in förrns nu;)

RSS 2.0