Helgen vi sent kommer att glömma.

Tillbringade helgen i Göthet med Madde och Karlskogagänget! En helg som överträffade förväntningarna (och dom var inte låga innan). Hände så otroligt många roliga, konstiga, spontana, överraskande, svettiga, trötta, ångestladdade, underbara, livsnjutande, heta händelser att man bara längtar tills vi får göra om det! Tänkte ta helgen i stora drag, men jag vet att det kommer sluta upp i novell-form ändå.

Möttes upp vid Gothia Towers. Begav oss sedan och shoppade (köpte ett flätat, svart bälte...hittade inget annat).
Åt mat på en chinarestaurang där servitrisen var halv-cp, men maten var god!
Åter till hotellet och välbehövd vila-dusch och omsminkning gällde inför den stundande utgången inkl. middag och uteservering.
Drinkarna blev en som sedan blev flera och maten var gudomligt god. vilket gjorde att kvällen flöt på som den skulle.
Senare på kvällen (klockan var väl närmare halv 12) kände vi att det var dags att börja röra oss mot Trädgårn där vi skulle dansa lite fuldans för att sedan gå hem i tid (och inte vara trötta och bakfulla dagen efter...).
Påvägen hör vi ropande män från en balkong på Avenyn varav en springer ner och bjuder upp oss på förfest. Inget man säger nej till och helt plötsligt står vi uppe i en av de finaste lägenheterna jag sett, med cirka 10 män, och vi blir bjudna på drickat, perfekt avstickare! haha
Fortsätter sedan vidare mot utestället där det skulle komma att hända sjukt intressanta saker.

så som
Adidasmännen-Kycklingen-Paul Anka-ångestladdat-THOMMY(klasskompis o vän)-sjukligt varmt-Gustav överraskar(Ekonomiare, fd fadder och vän)-"Förfest"-killarna (öööh NOT! HAHA)-Erik Saade-lookaliken-killen utanför...

Somnade tvärt och var sedan grymt redo för en heldag på Lisse! ÅÅååh det var så kul!

Göteborg visar även denna gången att den staden äger alla dagar i veckan! Mer av detta! :D:D:D

För bilder se här


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0