Sista dagen i frihet.

Ja, familjen kommer idag hem från Barcelona. Iochförsig så kommer dom hem ikväll runt sju, men sen så ska de titta på fotboll...så jag kan räkna med att de är hemma vid nio. Och då ska jag ha mat klar.

Denna gången ska jag undvika att morsan blir tjurig när hon kommer hem...har nämligen aldrig hänt att hon vart glad nämligen. Antingen har jag dödat blommorna, glömt att tömma soporna när jag själv lämnat huset i flera dagar (det luktar inte så gott då), tagit saker som det visst stod "ej rör" på, det har varit ostädat, disken har inte varit utplockad...ja, listan kan göras så lång asså. Men jag kan tycka att detta är småsaker som man egentligen inte ska bry sig om...men jag vet även att det är bland de tråkigaste i hela världen är att återvända hem efter en underbar resa så.

Men nu har jag förebyggt allt detta. Jag ska inte glömma nåt. Allt ska vara på TIPTOP! För jag orkar inte med en tjurig mamma ikväll, jag orkar inte det! Jag ska åka och handla in allt som brukar finnas i kylskåpet, maten ska vara klar ikväll, blommorna ska vara nyplanterade på framsidan, allt ska vara städat, disken ska vara utplockad, tvätten ska vara borta. 

DENNA GÅNGEN SKA JAG LYCKAS!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0